Amonracım nasılsın?Konuştuğumuz doktoramı gittin?Memnun kaldınmı merak ettim
salı gunu ıse baslıyorum tatıl bıtıyor allah kolaylık versın calısan hamılelere bakalım nasıl gececek bu donem 15 tatıle kadar bı hızla konuları ıyı ogretmem gerek :))
Günaydın arkaşdaşlar,
bende topiğe ilk uğrayanlardanım.Sonra kanama vs yaşadım düşük tehditim vardı moralim çok bozuktu kendimi fazla hamileliğe adapte etmek istemedm uğramadım hiç.bebeğini kaybeden arkdaşlar olmuş çok üzüldüm allah sabır versin,tekrar hayırlısıyla bebekler nasip etsin inşallah..
benimde bu aralar tam bikini bölgemde ağrılar iğne batmaları oluyor acaba benim bebeğiminde kalbi durmuş olabilir mi
salı gunu ıse baslıyorum tatıl bıtıyor allah kolaylık versın calısan hamılelere bakalım nasıl gececek bu donem 15 tatıle kadar bı hızla konuları ıyı ogretmem gerek :))
ne iş yapıyorsun ? ne konusu? bak temzilik yapcaktım, meraktan oturdum kaldım :)))))))
canım meslek öğretmenlıkmı 2 eylülde baslamıyomuydubende öğretmenım öle hayal edıyodum ama ben
günaydın canım
kötü düşünme iyi düşün hep ama doktora uğra Allah korusun öyle bi durum olsa bile erken farkedilmediği taktirde anneyi zehirleyebiliyor git bi doktora.benim çevremde çoooook tanıdığım var doktor büyük ihtimalle düşer dedi ama düşmedi onlarınki.stresten uzak dur ve yan gel yat boşver isterse ev pislikten koksun umursama yemek bile yapma bırak eşin yapsın sen hiç yorma kendini bi lavaboya kalk okadar.3 ayı atlattınmı sorun kalmaz zaten inşallah.benim bi arkadaşım intihar etmşti ve 2 aylık hamileyken 3 gün yoğun bakımda yattı doktor %90 düşer düşmesede sakat olur dedi ama öyle bi bebşi olduki maşallah bal kaymak hç bi sorunuda yok.bi arkadaşımda papatya çayı ve maydanos suyu içmiş zararlarını bilmeden doktor düşer kesin demiş 1 hafta hastanede yattı sonrada evde hç rahatını bozmadan yatarak 3 ayını bitirdi onunda bebişinin maşallah bi sorunu olmadı.buna benzer örnek çok yani.Rabbim öyle bi korurki sen yeterki içini ferah tut ve yorma kendini canım aslada olumsuz düşünme
doktor neden düşük olabilir dedi peki kan pıhtılaşması vs. mi?
yok canım ben ozel okuldayım işçi öğretmen
Sahsen benim mutfagim bugun kokkktu kokacaaakk :))) esim de dedi dun kac gundur evle de ilgilenmioruz dedi gece yatarken. Dedim bole seyleri gece dusunup de bana stres yaptirma dedim cikistim :))))
çok teşekkür ederim söylediklerin için..5. haftada kanamam olmuştu cnm o yüzden vardı, progestan kullandm bir ay çok şükür daha olmadı.3 hafta önce gittim sağlıklı dedi doktor çok şükür pazartesi kontrol var bakalm ama bu ağrılar kafamı karıştırdı ...
bebegın hayırlı olsun
senınle adet tarıhı olarak aramızda 28 gun var
eger dr lar senı kıymetlı bebek gel sezeryan ol dıye ıkna etmzlerse bebgın zamanında dogacaktır dıye dusunuyorum.
iyiyim canım sen nasılsın, bebeğin de iyidir inşallah.
evet erkan beye gidiyorum ethicaya. o da izne çıkıyormuş 2 eylüle kadar yok haberin olsun seninde.
yarın giderim diyordum ama sekreteri öyle deyince izin alıp gitmeye karar verdim.
inşallah her şey yolundadır da içim rahat eder.
cnm ben normal doğumdan korkuyorum zaten..ablam ebeydi.beraber bir kaçkere doğuma girdik..öggg yani..ama epidural i düşünebilirim diyoruz..tek bildiğim tüp bebekleri riske atmıyoruz diolar.demekki demek istedikleri sezeryanla alacaklar...ama ben bende çok kalsın isterim saglıgı için kuzumun..inş durur ozaman nisana kadar...ama bende özel okulda işçi öğretmenim:) senin gibi..bu tempoya nasıl dayanacaksak bilmiyorum..
merhaba canım. bende aynı senin gibiyim. 7. haftamda kontrole gittiğimde içeride kesenin çevresinde kanamam olduğunu söyledi doktor ve hiç umutlu değildi. o günden bu yana progestan kullanıyorum. en son 12 gün önce kontrole gittiğimde kanama bölgesinin azaldığını, şuan aktif kanamamın olmadığını ve bebişimin gelişiminin gayet iyi olduğunu, hatta bunun bir mucize olduğunu söyledi. benim korkularım devam ediyor :18: pazartesi bende kontrole gidicem inşallah ikimizde de herşey yolundadır. dua edelim birbirimiz için olur mu? :26:
diş doktoru iğne vuruyor ya o zararlı mı
Slm..bende kısmetse mart annesi olacağım ve ilk hamileliliğim olduğundan çok heyecanlıyım..sanki zaman hiç geçmiyor bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorumuzun zamandır siteyi takip ediyorum mart 2014 annelerini görünce çok sevindim. Bnde haftaya ikili test için gideceğim şu an tam 11 haftalık oldu hamileliğimin başından beri mide bulantısı çok hafif ve hiç kusma yaşamadım..ve bu yüzden 3 kilo şimdiden aldım inşallah ilerleyen zamanlarda bu kadar hızlı kilo almam doktoruma cinsiyeti belli olur mu diye sormuştum ikili testte çok net olmamakla birlikte bazen tahmin edebildiklerini söyledi çok heyecanlıyım sağlıklı olması en büyük dileğim gerisi teferruat ama bu kadarda meraklanmaya hakkımız var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?