2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Amonracım nasılsın?Konuştuğumuz doktoramı gittin?Memnun kaldınmı merak ettim

iyiyim canım sen nasılsın, bebeğin de iyidir inşallah.
evet erkan beye gidiyorum ethicaya. o da izne çıkıyormuş 2 eylüle kadar yok haberin olsun seninde.
yarın giderim diyordum ama sekreteri öyle deyince izin alıp gitmeye karar verdim.
inşallah her şey yolundadır da içim rahat eder.

salı gunu ıse baslıyorum tatıl bıtıyor allah kolaylık versın calısan hamılelere bakalım nasıl gececek bu donem 15 tatıle kadar bı hızla konuları ıyı ogretmem gerek :))

ne iş yapıyorsun ? ne konusu? bak temzilik yapcaktım, meraktan oturdum kaldım :)))))))

Son düzenleme:

günaydın canım
kötü düşünme iyi düşün hep ama doktora uğra Allah korusun öyle bi durum olsa bile erken farkedilmediği taktirde anneyi zehirleyebiliyor git bi doktora.benim çevremde çoooook tanıdığım var doktor büyük ihtimalle düşer dedi ama düşmedi onlarınki.stresten uzak dur ve yan gel yat boşver isterse ev pislikten koksun umursama yemek bile yapma bırak eşin yapsın sen hiç yorma kendini bi lavaboya kalk okadar.3 ayı atlattınmı sorun kalmaz zaten inşallah.benim bi arkadaşım intihar etmşti ve 2 aylık hamileyken 3 gün yoğun bakımda yattı doktor %90 düşer düşmesede sakat olur dedi ama öyle bi bebşi olduki maşallah bal kaymak hç bi sorunuda yok.bi arkadaşımda papatya çayı ve maydanos suyu içmiş zararlarını bilmeden doktor düşer kesin demiş 1 hafta hastanede yattı sonrada evde hç rahatını bozmadan yatarak 3 ayını bitirdi onunda bebişinin maşallah bi sorunu olmadı.buna benzer örnek çok yani.Rabbim öyle bi korurki sen yeterki içini ferah tut ve yorma kendini canım aslada olumsuz düşünme
doktor neden düşük olabilir dedi peki kan pıhtılaşması vs. mi?

salı gunu ıse baslıyorum tatıl bıtıyor allah kolaylık versın calısan hamılelere bakalım nasıl gececek bu donem 15 tatıle kadar bı hızla konuları ıyı ogretmem gerek :))

canım meslek öğretmenlıkmı 2 eylülde baslamıyomuydu bende öğretmenım öle hayal edıyodum ama ben

çok teşekkür ederim söylediklerin için..5. haftada kanamam olmuştu cnm o yüzden vardı, progestan kullandm bir ay çok şükür daha olmadı.3 hafta önce gittim sağlıklı dedi doktor çok şükür pazartesi kontrol var bakalm ama bu ağrılar kafamı karıştırdı ...

Sahsen benim mutfagim bugun kokkktu kokacaaakk :))) esim de dedi dun kac gundur evle de ilgilenmioruz dedi gece yatarken. Dedim bole seyleri gece dusunup de bana stres yaptirma dedim cikistim :))))

Sahsen benim mutfagim bugun kokkktu kokacaaakk :))) esim de dedi dun kac gundur evle de ilgilenmioruz dedi gece yatarken. Dedim bole seyleri gece dusunup de bana stres yaptirma dedim cikistim :))))

klasık bayan savunması

naptın sen bebegın buyumusmu hep soruyordun sankı boyları dımı?

merhaba canım. bende aynı senin gibiyim. 7. haftamda kontrole gittiğimde içeride kesenin çevresinde kanamam olduğunu söyledi doktor ve hiç umutlu değildi. o günden bu yana progestan kullanıyorum. en son 12 gün önce kontrole gittiğimde kanama bölgesinin azaldığını, şuan aktif kanamamın olmadığını ve bebişimin gelişiminin gayet iyi olduğunu, hatta bunun bir mucize olduğunu söyledi. benim korkularım devam ediyor :18: pazartesi bende kontrole gidicem inşallah ikimizde de herşey yolundadır. dua edelim birbirimiz için olur mu? :26:

bebegın hayırlı olsun

senınle adet tarıhı olarak aramızda 28 gun var

eger dr lar senı kıymetlı bebek gel sezeryan ol dıye ıkna etmzlerse bebgın zamanında dogacaktır dıye dusunuyorum.

cnm ben normal doğumdan korkuyorum zaten..ablam ebeydi.beraber bir kaçkere doğuma girdik..öggg yani..ama epidural i düşünebilirim diyoruz..tek bildiğim tüp bebekleri riske atmıyoruz diolar.demekki demek istedikleri sezeryanla alacaklar...ama ben bende çok kalsın isterim saglıgı için kuzumun..inş durur ozaman nisana kadar...ama bende özel okulda işçi öğretmenim:) senin gibi..bu tempoya nasıl dayanacaksak bilmiyorum..

evet biliyorum bende bugün gidiyorum o yuzden ikili teste canım
son randevusu benim hatta , adamı izne çıkmadan önce yakaladım

canım sana tavsıyem dogumun baslayana kadar beklemen sonra dogurmayacaksanda dogurma amelıyat ol ama mutlaka bekle son gune kadar

bebegın kendısı gelmek ıstedıgı zaman gelsın ıkınız ıcınde bu daha saglıklı.
37 haftada ızne ayrılırsın bısı olmaz
ben kzımda ful calıstım ekımden hazıran sonuna kadar hıcbı olumsuzlukta yasamadım ınsallah sende rahat gecırırsın.
hangı sehırdesın?ıstanbldaysan senı hemen sezeryana almayacak dr lar onerebılırım :))

inşallah canım ..inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..Allah ne isterse o olur bazen tıp bile şaşırıyor olanlara..Bebişlerin bu dünyada yiyecek rızıkları varsa Allahın izniyle her türlü dünyaya geliyorlar..Allah hepimize hayırlısını versin...

Bebeğin gelişimi iyiyse bi sorun olcagnı sanmıyorum canım,içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun..

Slm..bende kısmetse mart annesi olacağım ve ilk hamileliliğim olduğundan çok heyecanlıyım..sanki zaman hiç geçmiyor bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorumuzun zamandır siteyi takip ediyorum mart 2014 annelerini görünce çok sevindim. Bnde haftaya ikili test için gideceğim şu an tam 11 haftalık olduhamileliğimin başından beri mide bulantısı çok hafif ve hiç kusma yaşamadım..ve bu yüzden 3 kilo şimdiden aldıminşallah ilerleyen zamanlarda bu kadar hızlı kilo almamdoktoruma cinsiyeti belli olur mu diye sormuştum ikili testte çok net olmamakla birlikte bazen tahmin edebildiklerini söyledi çok heyecanlıyım sağlıklı olması en büyük dileğim gerisi teferruat ama bu kadarda meraklanmaya hakkımız var sanırım

okadar sinir oluyorum ki bazen bende eşime oh 2.kez baba olacağım deyip keyfini çıkartmasını biliyo,ama gel görki işten eve yemek hazırla topla derken sızıp kalan karısının sabah kaltığında gördüğü tek şey dağınık bir ev bulaşığı yıkamıyı bi kenara koy yemeği bile dolaba koymayan bir baba adayı sonra başlıyorum söylenmeye bu sana mustahakak ilkinde ne olduda ikicisinden ne bekliyosun adam sanki sadrazam diye diye bir bakıyorum o sinirle bulaşığı bitirmişim evide toplamışım işe gitmek için hazırım:)

diş doktoru iğne vuruyor ya o zararlı mı

canım bildiğim kadarıyla zarar vermıyor diş çektırebılıyorsun yanı benım yengem göbek fıtıgı çıkardı 6 aylık hamıle ıken açık amelıyat yaptılar anestezi aldı sonucta bebişi de maşşalahh bı gorsen yumuk yumuk çok da sağlıklı

hayırlı olsun hosgeldın ınsallah saglıkla kavusursun bebegıne

umarım dr cınsıyet tahmını yapar ama tahmın dahada meraklandırıyor acaba gercekmı kesınmı dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…