2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

inşallah herşey yolunda gider de hiç sıkıntı yaşamadan alırsın miniğini kucağına canımcım ama sen yine de bi düşün derim kolay şeyler değil çünkü hemde hiç
ama ikili olmayacak diye endişe etme bizim ikiz olduğu için bizde yaptıramayacağız ense kalınlığı ve burun kemik gelişimine bakacaklarmış onun için randevu aldık 17sine bakalım

iyiyim destinacım sağolasın sen nasılsın? haziran topiğine pek gelen giden yok niyeyse ben arada yokluyorum ama burası daha aktif:) buralardayız inşallah
evet arada bende bakıyorum kimse kalmadı topikte .......
bende iyiyim canım bulantılar geçti şükür şimdi kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum :125::125::125::125:

benimde midem başlarda bulandı ama hiç kusmadım şimdide tam tersi beni yemek yerken görenler korkup kaçıyo bizide yiycek diye

canım hoşgeldin bende ilk 3 atda 3 kilo almışım takılma kuzularımız sağlıklı gelsinlerde gerisi hallolur

canım eğere zayıfsan daha çabuk çatlamaya başlıyosun ,ben biraz araştırmıştım lierac diye bi krem var o çok iyi geliyomuş tavsiye ederim bende alıcam .....devlet karşılamıyomuş bu kremi ...

bunu denedim çok zor kendime gelebildim. pazar günü bütün gün çatlıyacaktı başım ne yaptıysam ne denediysem olmadı. en son eşim oğlanla dışarı çıktı bende kapattım kendime oğlanın odasına sessiz ve karanlık biraz uyudum yoksa mümkün değil kendime gelemezdim.

kısmet olursa bende mart annesi olucam. topiği takip ediorum... 12+0 günlük ikizlerimi bekliyorum.
bende 2 gündür şiddetli baş ağrıları yaşıyorum.ama decavit olacağı aklıma gelmemişti:)

bende kullanıyorum ve bende tahmin etmemiştim. gerçi akşam alıyorum ben ilacı.

sen ne kadar güzel düşünüyorsun bak anlat eşine bunları o da sana dır dır etmesin seni üzmesin.

Vitamin hapından olduğunu sanmıyorum.Hormonlarla alaklı bu haftalarda oluyor ara ara başağrısı ben minoset filan kullanmıyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum..

ilaç kullanmamak en iyisi tabii.

ayyyy maşallah ne kadar güzel ikizlerin olacak çok sevindim. nedendir bilmem ikiz çocukları çok severim ben.

dün doktorda ense kalınlığı normal dedi burunla ilgili birşey söylemedi ama off bilmiyorum ya dünde miniğim el sallamıştı bana nasıl sevindim sizede maşallah ikiz olsun çok istemiştim ben inşallah birdahaki sefere :)

ne sormuştun tatlım bildiğim bişeyse naçizane fikrimi söylemek isterim

Benim gibi sadece mide yanması ve eksimesi olan varmi bulantim hic olmadi ama mide agrisindan birsey yiyemiyorum bide ankarada guven hastanesinde asli hanima gidiyorum ankarada kimleri onerirsiniz aslinda doktorum ii ama yinede bir acaba oluyor

çok teşekkür ederim canımmmm biz evlendik evleneli dua edip dururduk eşimle ikiz olsun diye rabbim kabul etti dualarımızı inşallah kucağımıza da almayı nasip eder
yerim ben onu yaaaa ne güzel hareketlere başlamışsınız sen kendini strese sokma zaten ense kalınlığı normalse ikili testinde normal çıkacaktır aynı şeye bakıyorlar çünkü
sağol canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
Benim gibi sadece mide yanması ve eksimesi olan varmi bulantim hic olmadi ama mide agrisindan birsey yiyemiyorum bide ankarada guven hastanesinde asli hanima gidiyorum ankarada kimleri onerirsiniz aslinda doktorum ii ama yinede bir acaba oluyor
geçen hafta yaşamıştım canım ben onu mide bulantılarım geçip yerini ekşime ve yanmaya bırakmıştı ama bu hafta geri döndü bulantılarım ne yazık ki ben istanbuldayım canım o yüzden bişey diyemiyorum

Tesekkur ederim ilgine

rabbim gönlünüze göre vermiş ne kadar güzel.

ohhhhh maşallah.bende 10 hafta oldum şükür bendede mide bulantısı hiç olmadı artık olmazda zaten.2 defa istifra ettim ozamanda soğuk algınlığından dolayıydı ve tatilden dönmüştük 1 haftanın yorgunluğu birikmişti 2-3gün iyi değildim ama geçti sonra.acaba beslenmeylemi alakalı ben mesela hergün düzenli 8:00 da uyanırım 23:00 da uyurum kahvaltı yemek saattlerim çok düzenli 1 saat bile şaşmaz sonra gün içinde yeşil elma mutlaka yerim o mide bulantısını ve mide ağrılarını alırmış diye hergün yerim günlük sütümü yoğurdumu ceviz ve bademimi mutlaka tüketirim yemeklerdede yağsız yemeye ve baharatsız yemeye özen gösteririm acaba bukadar düzenli besleniyorum diyemi bulantım olmuyo diyorum açıkçası.
haftasonu mesela uyudukça uyuyorum ve uyanınca kendmi çok halsiz bitkin yorgun hissediyorum başm ağrıyo midem bulanıyo iştahım sıfıra iniyo ama hafta içi iş varken turp gibiyim.atom karınca gbi yerimde duramıyorum ama hafta sonu yerimden kalkmaya mecalim olmuyo o derece.bence dengeli uyku ve beslenme inanın çok çok çok önemli.çok fazla uyumamaya özen gösterin bulantısı olan anneler yoksa dahada kötü olursunuz,yani en azından ben öyle oluyorum

Dün bebişimi gördüm:)
11+3üz ultrasona göre. 4.5 cm olmuş ve kıpır kıpırdı iki takla attı:))
İkili testin sonuçlarını bekliyorum şimdi.
İnşallah o da iyi çıkar.
Karnım gün içinde yediklerimle kocaman oluyor, sabah dümdüz

rabbim gönlünüze göre vermiş ne kadar güzel.
sağolasın tatlımmmm inşallah kucağımıza da alırız sağlıkla hayırla hepimizzzzz
valla çok şanslısın ne diyeyim yeşil elma bulantıya iyi dediler 2gün yedim ikisinde de mahvoldum bütün gün ne yediysem çıkardım kraker dediler 2gün iyi geldi sonra berbat cevizi bile yiyemedim yağından dolayı süt içemiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri ancak biraz yoğurt veya ayran ancak o kadar hee şikayetçi miyim asla Rabbim nasip etti ya o minişlerim benimle sağlıklılar ya en önemlisi o ama çok şanslısın Rabbim nazardan saklasın

negüzel yiyebiliyorsun maşallah..ben bu saydıklarını hiç yiyemiyorum ki iştahım sıfır vallahi.isifra etmedim ama bulantım oluyor..gerçi sanki azaldı bu hafta biraz daha iyi gibiyim akşamları yorgunluk çküyor gün içinde iyiyim de...ne yemnek pişirebiliyorum ne evi temizleyebiliyorum hepsi allaha emanet :) inşallah geçer şu halsizliğim en kısazamanda senin kaçıncı haftan?

Vitamin hapından olduğunu sanmıyorum.Hormonlarla alaklı bu haftalarda oluyor ara ara başağrısı ben minoset filan kullanmıyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum..
bende ilaç kullanmıyorum ama cidden zorluyo ağrı.
bende dr a sordum normalmiş. kan basıncı bu hafta daha fazla dedii.o nedenle sadece sabır kalıyo bize:)
baş ağrısı
beynim çıkacak gözümden şimdi ya
bi minoset içsem mi ne yapsam ki
aynen bende öyleyim.neyseki ağrılar geçici canım ya..

ben hiçbir test yaptıramicam malesef çoğul gebeliklerde yanıltıcı oluyormuş. sen kalbini bozma cnm inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz.

destinacım seni gördüğüme sevindim. nasılmış tatlı kızın annesi? haziran topiği bomboş kaldı gerçekten bende kendimi iştahlı olarak niteledim ama geçen hamiş arkadaşımla buluştum da beni yiycek diye korktum walla.

inşallah geçer canım zaten 12, haftada son buluyomuş genelde
ben 10+1
ama dikkat et kendine boşver evi pislik götürsün yada 3 ay yemeği dışardan istetin nolucak senin yada bebişinin sağlığından önemlimi.valla ben hç kasmıyorum iş konusunda kendimi.bazen eşyaların üzerinden atlaya atlaya geçiyoruz o derece yaniama umurumda değil sanki yaptığımda biri bana madalyamı takacak.valla hasta oluyorum kimse kapımı bile açmıyo.kendi ailem uzakta eşiminkiler bi geçmiş olsuna bile aramıyolar can senin canın boşveeeeeeer
bide eşine yaptır ben buldum yöntemimi,bazen söyleniyoda banane diyorum benim çocuğumsa senin neyin ozaman susuyo işte.ve artık sölememe bile gerek kalmadan herşeye el atıyo babası biz çok yorgunuz babası biz acıktık babası canımız şunu bunu istedi diye birazda damardan giriyorum seve seve yapıyo,ilk başlarda aman kıyamam zaten yorgun argın eve geliyo die düşünüyodum ama artık yoooook akıllandım yormuyorum kendimi

ayyyy canım umarım biran önce geçer evet demekki ben şanslıyım sizin sıkıntılarınızı duydukça halime şükrediyorum,her halukarda o duygu çok güzel Allahım olmayanlarada versin inşallahta rahat geçirmenin tadıda bi başka oluyo çok şükür.doktorum dediki bulantı biraz şans birazda ırsi annende gebelik sürecinde rahatmıymış dedi annemde böyleymiş mesela çok rahatmış hamilelikleri.kayınvalidem çok sıkıntılı geçirirmiş hamileliklerini e görümcelerimde aynı çok sıkıntılı atlatıyolar.ben inandım buna ya benim ablamda annemde çok rahat geçrmişler gebeliklerini

sende mi ikiz bekliyorsun canım ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlarmış ikizlerde bizde yaptıramayacağız o testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…