aslında doktoruma güveniyorum ama ne kadar herşey yolunda desede benimde içime sinmedi ikili test istiyorum diye ısrar etsemde olmazki ne yapsam acaba kafam çok karıştı kalbimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil
evet arada bende bakıyorum kimse kalmadı topikte .......iyiyim destinacım sağolasın sen nasılsın? haziran topiğine pek gelen giden yok niyeyse ben arada yokluyorum ama burası daha aktif:) buralardayız inşallah
günaydın canlar :) bugün 9+4 olduk ben daha 1 kere istifra etmedim sizi okuyunca bende bir terslik olduğunu düşünmeye başlıyorum umarım herşey yolundadır.
varmı bugün doktor randevusu olanlar bakalım?
güzel haberlerle gelin inşallah..
güzel, istifrasız, bok iştahli bir gün geçirmenizi diliyorum :)
canım hoşgeldin bende ilk 3 atda 3 kilo almışım takılma kuzularımız sağlıklı gelsinlerde gerisi hallolurkızlar şimdi biz 8+1 günlük olduk ama ben geçen hafta gittiğimde yaklaşık 3 kilo almıştım ve buhafta belim ağrıyor.geceleri midem şişiyor tuhaflaşıyor öğürüp duruyorum ama çıkaramıyorum...ve dün sag bacağımın üst tarafında kalın kalın morluklar keşfettim.çatlıyormuşum..ne yapmam gerek ve bukadar çabuk normal mi?artmasını engellemenin yolu var mı ve heryerim mi böyle olacaktecrübeli anne adayları sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var
Bana cevap verecek kimse yokmu?????
valla ne bılımm kımılerı de ılk 4 ay hiç bi şekılde ilaç almayın dıor bende ole kendı kendıne gecsın dıye uuurasıom başagrın geldıı zaman karanlık ve sessız bır ortama gırıp uyuycan gumduz karanlıı nerden bulcam dıosan göz bantları var onlardan edınebılırsın
kısmet olursa bende mart annesi olucam. topiği takip ediorum... 12+0 günlük ikizlerimi bekliyorum.
bende 2 gündür şiddetli baş ağrıları yaşıyorum.ama decavit olacağı aklıma gelmemişti:)
hiçç işte erkek olsa sevmeyecek miyiz yani ne tatlı erkek çocukları var.hepsinin kendine göre ayrı bi güzelliği oluyor.İlerde de ayrı ayrı sorumlulukları.Bazen de böyle yapınca kendime kızıyorum.İnsanlar aylarca belki yıllarca çabalıyor evladım olsa diye sen tutturmuşsun cinsiyet diye Allahım hayırlısı neyse onu verir zaten.Bide şu halsizliğim geçse başka bişey istemiyorum.Pek beslenemiyorum iştahsızlıktan o beni suçluluk duygusuna sokuyor..
Vitamin hapından olduğunu sanmıyorum.Hormonlarla alaklı bu haftalarda oluyor ara ara başağrısı ben minoset filan kullanmıyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum..
Merhaba kızlarr
dün Dr.a gittik h.sonumuz yine çok kötü geçti bulantılarla istifralarla savaştık ama dün bebişlerimizi görüp kalp atışlarını duyunca hepsi bitti çok şükür iyiler ikiz olduğu için ikili tarama testi yapılmıyormuş onun yerine ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yapacaklarmış onun da randevusunu aldık 17eylülde 2.düzey ultrasona gireceğiz inşallah sizler nasılsınız?
inşallah herşey yolunda gider de hiç sıkıntı yaşamadan alırsın miniğini kucağına canımcım ama sen yine de bi düşün derim kolay şeyler değil çünkü hemde hiç
ama ikili olmayacak diye endişe etme bizim ikiz olduğu için bizde yaptıramayacağız ense kalınlığı ve burun kemik gelişimine bakacaklarmış onun için randevu aldık 17sine bakalım
ne sormuştun tatlım bildiğim bişeyse naçizane fikrimi söylemek isterim
çok teşekkür ederim canımmmm biz evlendik evleneli dua edip dururduk eşimle ikiz olsun diye rabbim kabul etti dualarımızı inşallah kucağımıza da almayı nasip ederbunu denedim çok zor kendime gelebildim. pazar günü bütün gün çatlıyacaktı başım ne yaptıysam ne denediysem olmadı. en son eşim oğlanla dışarı çıktı bende kapattım kendime oğlanın odasına sessiz ve karanlık biraz uyudum yoksa mümkün değil kendime gelemezdim.
bende kullanıyorum ve bende tahmin etmemiştim. gerçi akşam alıyorum ben ilacı.
sen ne kadar güzel düşünüyorsun bak anlat eşine bunları o da sana dır dır etmesin seni üzmesin.
ilaç kullanmamak en iyisi tabii.
ayyyy maşallahne kadar güzel ikizlerin olacak çok sevindim. nedendir bilmem ikiz çocukları çok severim ben.
yerim ben onu yaaaa ne güzel hareketlere başlamışsınız sen kendini strese sokma zaten ense kalınlığı normalse ikili testinde normal çıkacaktır aynı şeye bakıyorlar çünküdün doktorda ense kalınlığı normal dedi burunla ilgili birşey söylemedi ama off bilmiyorum ya dünde miniğim el sallamıştı bana nasıl sevindim sizede maşallah ikiz olsun çok istemiştim ben inşallah birdahaki sefere :)
geçen hafta yaşamıştım canım ben onu mide bulantılarım geçip yerini ekşime ve yanmaya bırakmıştı ama bu hafta geri döndü bulantılarım ne yazık ki ben istanbuldayım canım o yüzden bişey diyemiyorumBenim gibi sadece mide yanması ve eksimesi olan varmi bulantim hic olmadi ama mide agrisindan birsey yiyemiyorum bide ankarada guven hastanesinde asli hanima gidiyorum ankarada kimleri onerirsiniz aslinda doktorum ii ama yinede bir acaba oluyor
çok teşekkür ederim canımmmm biz evlendik evleneli dua edip dururduk eşimle ikiz olsun diye rabbim kabul etti dualarımızı inşallah kucağımıza da almayı nasip eder
yerim ben onu yaaaa ne güzel hareketlere başlamışsınız sen kendini strese sokma zaten ense kalınlığı normalse ikili testinde normal çıkacaktır aynı şeye bakıyorlar çünkü
sağol canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
geçen hafta yaşamıştım canım ben onu mide bulantılarım geçip yerini ekşime ve yanmaya bırakmıştı ama bu hafta geri döndü bulantılarım ne yazık ki ben istanbuldayım canım o yüzden bişey diyemiyorum
Tesekkur ederim ilgine
çok teşekkür ederim canımmmm biz evlendik evleneli dua edip dururduk eşimle ikiz olsun diye rabbim kabul etti dualarımızı inşallah kucağımıza da almayı nasip eder
yerim ben onu yaaaa ne güzel hareketlere başlamışsınız sen kendini strese sokma zaten ense kalınlığı normalse ikili testinde normal çıkacaktır aynı şeye bakıyorlar çünkü
sağol canım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim
geçen hafta yaşamıştım canım ben onu mide bulantılarım geçip yerini ekşime ve yanmaya bırakmıştı ama bu hafta geri döndü bulantılarım ne yazık ki ben istanbuldayım canım o yüzden bişey diyemiyorum
günaydın canlar :) bugün 9+4 olduk ben daha 1 kere istifra etmedim sizi okuyunca bende bir terslik olduğunu düşünmeye başlıyorum umarım herşey yolundadır.
varmı bugün doktor randevusu olanlar bakalım?
güzel haberlerle gelin inşallah..
güzel, istifrasız, bok iştahli bir gün geçirmenizi diliyorum :)
sağolasın tatlımmmm inşallah kucağımıza da alırız sağlıkla hayırla hepimizzzzzrabbim gönlünüze göre vermiş ne kadar güzel.
valla çok şanslısın ne diyeyim yeşil elma bulantıya iyi dediler 2gün yedim ikisinde de mahvoldum bütün gün ne yediysem çıkardım kraker dediler 2gün iyi geldi sonra berbat cevizi bile yiyemedim yağından dolayı süt içemiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri ancak biraz yoğurt veya ayran ancak o kadar hee şikayetçi miyim asla Rabbim nasip etti ya o minişlerim benimle sağlıklılar ya en önemlisi o ama çok şanslısın Rabbim nazardan saklasınohhhhh maşallah.bende 10 hafta oldum şükür bendede mide bulantısı hiç olmadı artık olmazda zaten.2 defa istifra ettim ozamanda soğuk algınlığından dolayıydı ve tatilden dönmüştük 1 haftanın yorgunluğu birikmişti 2-3gün iyi değildim ama geçti sonra.acaba beslenmeylemi alakalı ben mesela hergün düzenli 8:00 da uyanırım 23:00 da uyurum kahvaltı yemek saattlerim çok düzenli 1 saat bile şaşmaz sonra gün içinde yeşil elma mutlaka yerim o mide bulantısını ve mide ağrılarını alırmış diye hergün yerim günlük sütümü yoğurdumu ceviz ve bademimi mutlaka tüketirim yemeklerdede yağsız yemeye ve baharatsız yemeye özen gösteririm acaba bukadar düzenli besleniyorum diyemi bulantım olmuyo diyorum açıkçası.
haftasonu mesela uyudukça uyuyorum ve uyanınca kendmi çok halsiz bitkin yorgun hissediyorum başm ağrıyo midem bulanıyo iştahım sıfıra iniyo ama hafta içi iş varken turp gibiyim.atom karınca gbi yerimde duramıyorum ama hafta sonu yerimden kalkmaya mecalim olmuyo o derece.bence dengeli uyku ve beslenme inanın çok çok çok önemli.çok fazla uyumamaya özen gösterin bulantısı olan anneler yoksa dahada kötü olursunuz,yani en azından ben öyle oluyorum
ohhhhh maşallah.bende 10 hafta oldum şükür bendede mide bulantısı hiç olmadı artık olmazda zaten.2 defa istifra ettim ozamanda soğuk algınlığından dolayıydı ve tatilden dönmüştük 1 haftanın yorgunluğu birikmişti 2-3gün iyi değildim ama geçti sonra.acaba beslenmeylemi alakalı ben mesela hergün düzenli 8:00 da uyanırım 23:00 da uyurum kahvaltı yemek saattlerim çok düzenli 1 saat bile şaşmaz sonra gün içinde yeşil elma mutlaka yerim o mide bulantısını ve mide ağrılarını alırmış diye hergün yerim günlük sütümü yoğurdumu ceviz ve bademimi mutlaka tüketirim yemeklerdede yağsız yemeye ve baharatsız yemeye özen gösteririm acaba bukadar düzenli besleniyorum diyemi bulantım olmuyo diyorum açıkçası.
haftasonu mesela uyudukça uyuyorum ve uyanınca kendmi çok halsiz bitkin yorgun hissediyorum başm ağrıyo midem bulanıyo iştahım sıfıra iniyo ama hafta içi iş varken turp gibiyim.atom karınca gbi yerimde duramıyorum ama hafta sonu yerimden kalkmaya mecalim olmuyo o derece.bence dengeli uyku ve beslenme inanın çok çok çok önemli.çok fazla uyumamaya özen gösterin bulantısı olan anneler yoksa dahada kötü olursunuz,yani en azından ben öyle oluyorum
bende ilaç kullanmıyorum ama cidden zorluyo ağrı.Vitamin hapından olduğunu sanmıyorum.Hormonlarla alaklı bu haftalarda oluyor ara ara başağrısı ben minoset filan kullanmıyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum..
bende dr a sordum normalmiş. kan basıncı bu hafta daha fazla dedii.o nedenle sadece sabır kalıyo bize:)uyyy onlar şimdi çok tatlılardırBaşağrısı bu haftalarda olabilirmiş normal yani,şimdilik ben de baş ağrısı çok hafif bir kere oldu,uyuyunca geçiyor.Allah kolaylık versin canım tüm hamişlere
aynen bende öyleyim.neyseki ağrılar geçici canım ya..baş ağrısı
beynim çıkacak gözümden şimdi ya
bi minoset içsem mi ne yapsam ki
aslında doktoruma güveniyorum ama ne kadar herşey yolunda desede benimde içime sinmedi ikili test istiyorum diye ısrar etsemde olmazki ne yapsam acaba kafam çok karıştı kalbimi bozmamaya çalışıyorum ama elimde değil
negüzel yiyebiliyorsun maşallah..ben bu saydıklarını hiç yiyemiyorum ki iştahım sıfır vallahi.isifra etmedim ama bulantım oluyor..gerçi sanki azaldı bu hafta biraz daha iyi gibiyim akşamları yorgunluk çküyor gün içinde iyiyim de...ne yemnek pişirebiliyorum ne evi temizleyebiliyorum hepsi allaha emanet :) inşallah geçer şu halsizliğim en kısazamanda senin kaçıncı haftan?
sağolasın tatlımmmm inşallah kucağımıza da alırız sağlıkla hayırla hepimizzzzz
valla çok şanslısın ne diyeyim yeşil elma bulantıya iyi dediler 2gün yedim ikisinde de mahvoldum bütün gün ne yediysem çıkardım kraker dediler 2gün iyi geldi sonra berbat cevizi bile yiyemedim yağından dolayı süt içemiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri ancak biraz yoğurt veya ayran ancak o kadar hee şikayetçi miyim asla Rabbim nasip etti ya o minişlerim benimle sağlıklılar ya en önemlisi o ama çok şanslısın Rabbim nazardan saklasın
bende ilaç kullanmıyorum ama cidden zorluyo ağrı.
bende dr a sordum normalmiş. kan basıncı bu hafta daha fazla dedii.o nedenle sadece sabır kalıyo bize:)
aynen bende öyleyim.neyseki ağrılar geçici canım ya..
ben hiçbir test yaptıramicam malesefçoğul gebeliklerde yanıltıcı oluyormuş. sen kalbini bozma cnm inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz.
destinacım seni gördüğüme sevindim. nasılmış tatlı kızın annesi? haziran topiği bomboş kaldı gerçektenbende kendimi iştahlı olarak niteledim ama geçen hamiş arkadaşımla buluştum da beni yiycek diye korktum walla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?