2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

nereye gidiyosun canım merak ettim bende ankaradayımda

aynen bende öyleyim.neyseki ağrılar geçici canım ya..

sende durum nasıl canım
benim migrenim var bi başlarsa bir hafta klavyenin tık tıkları hatta karıncaların yürüyüşü bile beynimde deprem etkisi yapıyor
şimdide başlangıç gibi duruyo
ışıktan sesten rahatsız oluyorum
hafif mide bulantımda var ama onu bebiş yapıyordur inşallah

ben sincan koru hastanesinden meltem aksu görücü ye gidiyorum tesadüfi gittim ama çoooookkk memnunun onda doğum yapacağım kısmetse.. tavsiye edeerim netten araştıra bilirsin süper biriiii kesinlikle...

aynen öyle işte yorgun diye kıyamıyorum.ama ben de çalışıyorum bana da yazık valla öyle yapıcam doğru diyosun canım ne güzel anlatmışsın ...:)

kızlar ben cuma günü ikili taramaya gidince doktorum kan hapı yazmıştı o gün hapı eczaneden almaya fırsatım olmadı, sağlık ocağından hastanede yaptırdığım tahlil sonucumu istediler ben de az önce onları götürdüm sağlık ocağına ordaki doktora kan hapı yazarmısınız dedim yazdı ayrıca d3 vitamini diye oral damla yazdı günde 9 kere damlat bunu her hamileye veriyoruz dedi. Ama içeriğinde zorunlu olmadıkça gebelikte kullanmayın, kullanırken gebe olduğunuzu öğrenirseniz doktorunuza danışın falan yazıyo.

Kullansam mı bilemedim sizce ne yapayım siz kullanıyormusunuz.?

evet canım ırsiymiş benim annem 3ay peynir-ekmekten başka bişey yiyememiş şimdi bizde aynıyız bulantımı ancak peynir ekmekle bastırabiliyorum diğerlerinin hepsi fos çıktı dediğin gibi en önemlisi bunları yaşayabiliyor olmamız şükür ki bebişlerimiz bizimle napalım bugünlerde geçecek sayılı gün çabuk geçer derler ya bunları da atlatacağız inşallahhhhh

sende mi ikiz bekliyorsun canım ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlarmış ikizlerde bizde yaptıramayacağız o testleri
benimkilerde ikiz. ense ölçümü yapıldı bizede sadece.0,9 ikisininde çok şükür. sağlıklı doğarlar inşallah tatlım.hepimizin yavruları...
benm normalde baş ağrım yoktur ama gebeliğin başından beri yaşıyorum ağrıları..bazen çekilmez olduğunda masaj iyi geliyor bana.tavsiye ederim cnm...

ben ilk kez duydum d3. gebeler genelde decavit kullanıyor.sen kadın doğumcuna sor bence canımm.nolur nolmaz...:18:

ben sincan koru hastanesinden meltem aksu görücü ye gidiyorum tesadüfi gittim ama çoooookkk memnunun onda doğum yapacağım kısmetse.. tavsiye edeerim netten araştıra bilirsin süper biriiii kesinlikle...

Orayi duymustum canim ama bana cok uzak orasi balgattaki koruda ise cocuk unitesi yok o yuzden koruyu eledim fatihte cok yogun devlet hastanesinden farki yok asli hanima giden kimse yokmu acaba

kendi doktorunu ara sor cnm. benimki damla değil hap ve hamileler kullanabilir yazıyo içinde. kendi doktorum yazmıştı.

İdare ediyoruz işte canımcım yaa valla her iş günü akşam olsa da eve gitsem diye dua etmekten kendimi alamıyorum yoruyor minikler annelerini sağolsunlar

olacak o kadar ben de hiç bi iş yapmadığım halde 2 adım atsam yoruluyordum

amin canım aminnnn maaşallah suphanallah hep böyle devam eder inşallahhh ense ölçümü ne zaman yapıldı tatlım bana da randevu verildi eylül 17sine biz o zaman 12+3 falan olacağız normal mi acaba?

hemde nasıl yaaa oturduğum yerde yoruluyorum dün akşam görümceme gittik 5.katta oturuyor nineler gibi dinlene dinlene çıktım merdivenleri dalga geçtiler benimle yaaa

benim kocada dalga geçiyordu benle noldu pilin mi bitti yine diye ama atlattım o günleri şükür.şimdi daha iyiyim.darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…