merhaba kızlar şimdi hastaneden geldim.doktorum ikili tarama testi gereksiz görüyoruz dedi.biz hastanemizde sadece üçlü tarama testi yapıyoruz dedi.bilmiyorum kafam karıştı ama gittiğim hastane ankaranın en büyük doğum hastanesi heralde bir bildikleri vardır.
aynen bende öyleyim.neyseki ağrılar geçici canım ya..
Kizlar meRhaba bende 9+0 günlük hamileyim. Ama midem felaket bulantim hic olmadi ama yanma eksime felaket durumda yemek yiyemiyorum bazen bulansa daha iyi olurdu galiba diyorum.Ankarada olanlar hangi doktora gidiyor acaba ben guven hastanesinde asli hanima gidiyorum ama yinede arastirma icindeyim.
nereye gidiyosun canım merak ettim bende ankaradayımda
inşallah geçer canım zaten 12, haftada son buluyomuş genelde
ben 10+1
ama dikkat et kendine boşver evi pislik götürsün yada 3 ay yemeği dışardan istetin nolucak senin yada bebişinin sağlığından önemlimi.valla ben hç kasmıyorum iş konusunda kendimi.bazen eşyaların üzerinden atlaya atlaya geçiyoruz o derece yaniama umurumda değil sanki yaptığımda biri bana madalyamı takacak.valla hasta oluyorum kimse kapımı bile açmıyo.kendi ailem uzakta eşiminkiler bi geçmiş olsuna bile aramıyolar can senin canın boşveeeeeeer
bide eşine yaptır ben buldum yöntemimi,bazen söyleniyoda banane diyorum benim çocuğumsa senin neyin ozaman susuyo işte.ve artık sölememe bile gerek kalmadan herşeye el atıyo babası biz çok yorgunuz babası biz acıktık babası canımız şunu bunu istedi diye birazda damardan giriyorum seve seve yapıyo,ilk başlarda aman kıyamam zaten yorgun argın eve geliyo die düşünüyodum ama artık yoooook akıllandım yormuyorum kendimi
ayyyy canım umarım biran önce geçer evet demekki ben şanslıyım sizin sıkıntılarınızı duydukça halime şükrediyorum,her halukarda o duygu çok güzel Allahım olmayanlarada versin inşallahta rahat geçirmenin tadıda bi başka oluyo çok şükür.doktorum dediki bulantı biraz şans birazda ırsi annende gebelik sürecinde rahatmıymış dedi annemde böyleymiş mesela çok rahatmış hamilelikleri.kayınvalidem çok sıkıntılı geçirirmiş hamileliklerini e görümcelerimde aynı çok sıkıntılı atlatıyolar.ben inandım buna ya benim ablamda annemde çok rahat geçrmişler gebeliklerini
hoş geldin tatlımmmm nasılsınnn
benimkilerde ikizsende mi ikiz bekliyorsun canım ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlarmış ikizlerde bizde yaptıramayacağız o testleri
benm normalde baş ağrım yoktur ama gebeliğin başından beri yaşıyorum ağrıları..bazen çekilmez olduğunda masaj iyi geliyor bana.tavsiye ederim cnm...sende durum nasıl canım
benim migrenim var bi başlarsa bir hafta klavyenin tık tıkları hatta karıncaların yürüyüşü bile beynimde deprem etkisi yapıyor
şimdide başlangıç gibi duruyo
ışıktan sesten rahatsız oluyorum
hafif mide bulantımda var ama onu bebiş yapıyordur inşallah
kızlar ben cuma günü ikili taramaya gidince doktorum kan hapı yazmıştı o gün hapı eczaneden almaya fırsatım olmadı, sağlık ocağından hastanede yaptırdığım tahlil sonucumu istediler ben de az önce onları götürdüm sağlık ocağına ordaki doktora kan hapı yazarmısınız dedim yazdı ayrıca d3 vitamini diye oral damla yazdı günde 9 kere damlat bunu her hamileye veriyoruz dedi. Ama içeriğinde zorunlu olmadıkça gebelikte kullanmayın, kullanırken gebe olduğunuzu öğrenirseniz doktorunuza danışın falan yazıyo.
Kullansam mı bilemedim sizce ne yapayım siz kullanıyormusunuz.?
ben sincan koru hastanesinden meltem aksu görücü ye gidiyorum tesadüfi gittim ama çoooookkk memnunun onda doğum yapacağım kısmetse.. tavsiye edeerim netten araştıra bilirsin süper biriiii kesinlikle...
kızlar ben cuma günü ikili taramaya gidince doktorum kan hapı yazmıştı o gün hapı eczaneden almaya fırsatım olmadı, sağlık ocağından hastanede yaptırdığım tahlil sonucumu istediler ben de az önce onları götürdüm sağlık ocağına ordaki doktora kan hapı yazarmısınız dedim yazdı ayrıca d3 vitamini diye oral damla yazdı günde 9 kere damlat bunu her hamileye veriyoruz dedi. Ama içeriğinde zorunlu olmadıkça gebelikte kullanmayın, kullanırken gebe olduğunuzu öğrenirseniz doktorunuza danışın falan yazıyo.
Kullansam mı bilemedim sizce ne yapayım siz kullanıyormusunuz.?
hoşbulduk canımiyiyim çok şükür sen nasılsın
İdare ediyoruz işte canımcım yaa valla her iş günü akşam olsa da eve gitsem diye dua etmekten kendimi alamıyorum yoruyor minikler annelerini sağolsunlar
ama nıye tutmuyor bu yıyeceklerden cinsiyet tayınıdr lar da soylemıorrrr napcaz şimdi
olacak o kadarben de hiç bi iş yapmadığım halde 2 adım atsam yoruluyordum
benimkilerde ikiz. ense ölçümü yapıldı bizede sadece.0,9 ikisininde çok şükür. sağlıklı doğarlar inşallah tatlım.hepimizin yavruları...
benm normalde baş ağrım yoktur ama gebeliğin başından beri yaşıyorum ağrıları..bazen çekilmez olduğunda masaj iyi geliyor bana.tavsiye ederim cnm...
ben ilk kez duydum d3. gebeler genelde decavit kullanıyor.sen kadın doğumcuna sor bence canımm.nolur nolmaz...:18:
hemde nasıl yaaa oturduğum yerde yoruluyorum dün akşam görümceme gittik 5.katta oturuyor nineler gibi dinlene dinlene çıktım merdivenleri dalga geçtiler benimle yaaa
Gunaydin kizkar bulantisiz guzel bir gun diliyorum herkese.doktora gidecekler guzel haberlerle gelsinler.yeni katilan arkadasta hosgeldi aramiza .umarim saglikla 9 ayi tamamlariz tummm hamisler olarak.
Benim gibi kulak tikanikligi yasayan varmi onu merak ettim.sanki sag kulağımda bir balon var basınç gibi duymuyorum ve çınnnnn ses var .bir yerde okudum hamilelikte kusmaya bagli basınç yaparmismis benim gibi olan varmi?[/Q
ben de de var canım özellikle evden dışarı çıkınca daha kötü oluyor sanki böyle arabayla yüksek rakımlı yerlere çıktığımızda ki o hissi yaşıyorum duymakta sorun yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?