2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
amin canım aminnnn maaşallah suphanallah hep böyle devam eder inşallahhh ense ölçümü ne zaman yapıldı tatlım bana da randevu verildi eylül 17sine biz o zaman 12+3 falan olacağız normal mi acaba?

14. haftaya kadar yapılıyormuş ölçüm. ben yaptırdığımda 11+2 ydi cnm. senn doğal gebelik mi yoksa benm gibi yavrusuna tüple zor kavuşanlardan mısın?

canm merhaba
haziran topiğine yazmışsın ama ben cevabını burdan vereyim:)
ben dün gittim 11+6 idi ama doktor ikili test için biraz daha büyümesini bekleyelim dedi. 3 eylülde gideceğim bi dahaki kontrole, inşallah sonuçlarımız çok güzel çıkar:)

benim kocada dalga geçiyordu benle noldu pilin mi bitti yine diye ama atlattım o günleri şükür.şimdi daha iyiyim.darısı senin başına
aynı bu erkekler sanırım 3ay sonunda bitiyor dimi canımcım hayırlısıyla az kaldı o da bitecek bebişlerimizle hoplaya zıplaya bir hamişlik yaşayacağız inşallahhh
14. haftaya kadar yapılıyormuş ölçüm. ben yaptırdığımda 11+2 ydi cnm. senn doğal gebelik mi yoksa benm gibi yavrusuna tüple zor kavuşanlardan mısın?
o zaman sorun yok şükür sevindim bizde aşılamayla kavuştuk canım yavrularımıza şükür çok bekletmediler 1,5 yıl sonunda konuverdiler annelerinin göbişine inşallah kucağımıza da almayı nasip eder Rabbim

bende zekai tahir burak çayyolu polikliniğine gidiyorum canım.sen ankara üniversitesinden memnunmusun ?

ben özeline gidiyorum çokta memnunum cem hocaya gidiyorum ben tamamen özel hastaneler çok pahalı geldi bana burası tam istediğim gibi oldu hem az veriyorum hemde sıra bekleme derdi yok

ayyy her şey beni sıkıyo
aman Allahım şimdi herkesin içinde üstümde ne varsa çıkarıp atacam
gömlek göğsüme oturmuş karnımı sıkmış
pantolonun düğmesi fırlayacak
şimdi mi geldim bu hale yoksa sabahtan beri mi bu haldeyim bilemicem ama şimdi rahatsız oldum
oooy Allahım akşam olaydı evime gideydim soyunup döküleydim

benim artık bulantım geçtı kızlar sadece halsızlıgım cok fazla süreklı uzanmak ıstıyorum bıde ara ara kasık agrılarm oluyo

iyiyim canım saolasın sen nasılsın???????
hımmmmmm kızmı olcek diyosun ne güzel olur eşimde bende kız istiyoruz allahım hakkımızda hayırlısını versin

dün ablamdaydım 2.5 yaşında oğlu var çok tatlı diyorum nolur bi ısırıyım ablam kaç oğlum teyzen seni yer diyo mikrop

Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zorbakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin

ben de dört gözle bekliyordum ama yine de belli olmaz henüz kesinleşmedi.

vallahi ben de öyle sürekli yatasım var kalkınca da sanki hiç dinlenmemiş hiç uzanmamış sırtımda bin kilo yük taşımışım gibi...

valla yaa sanki dünyayı taşıyorum sırtımda özellikle sol tarafım acaip kötü oluyor neden bilmiyorum ama solum çok ağrıyor birde geceleri yatarken sırtım belim çok ağrıyor ancak yataktan kalkınca kendine geliyor şu 3ay bitince bunların hepsi sihirli değnek değmiş gibi ortadan kayıp mı olacak acaba yavaş yavaş mı geçecek çok merak ediyorum:44:

inşallah canım. kişiden kişiye değişir ama ortalama 3-4 ay da bitiyor.

çoğu gitti azı kaldı inşallah o zaman canımcım
zaten o zamana cinsiyetlerini de öğrenmiş oluruz rahat rahat gezeriz bizde alışverişler yaparız ayy düşüncesi bile harikaaa

inşAllah canım evet harika.ben daha alışverişe başlamadım.sadece öğrendiğim ilk gün bi set aldım.doğunca ilk onu giydirecem kısmetse.

inşAllah canım evet harika.ben daha alışverişe başlamadım.sadece öğrendiğim ilk gün bi set aldım.doğunca ilk onu giydirecem kısmetse.

bende 6.ay bitmeden alışveriş yapmayı düşünmüyorum canımcım neler alcaz onlara neler amaninnnnn ne güzel dimi insan baktıkça heyecan yapar ona şimdiiii annem bana don al dedi ilk donansınlar diyeymiş ama tabi ben daha alamadım

al benden de o kadar 24saat yatsam hiç umurumda olmaz yani

uyumak değil de dinlenmek şöyle ayaklarımı rahatca uzatmak istiyorum. uyku derdim yok iyi ki iş yerinde çok zor olurdu.

yavaş yavaş geçecek tatlım. gerçi kişiden kişiye değişiyor ama zaman ilerledikçe daha rahat olur inşallah.

ayyy ne kadar güzell.. bende eşime şimdi tam indirim zamanı cinsiyeti belli olsaydı da biraz alışveriş yapsaydım diyorum. cidden şimdi acayip indirim var her yerde. kendimi zor tutuyorum ben.

bak bu don mevzuu iyiymiş hiç duymamıştım bugüne kadar çok da hoş geliyor kulağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…