amin canım aminnnn maaşallah suphanallah hep böyle devam eder inşallahhh ense ölçümü ne zaman yapıldı tatlım bana da randevu verildi eylül 17sine biz o zaman 12+3 falan olacağız normal mi acaba?
aynı bu erkekler sanırımbenim kocada dalga geçiyordu benlenoldu pilin mi bitti yine diye ama atlattım o günleri şükür.şimdi daha iyiyim.darısı senin başına
o zaman sorun yok şükür sevindim14. haftaya kadar yapılıyormuş ölçüm. ben yaptırdığımda 11+2 ydi cnm. senn doğal gebelik mi yoksa benm gibi yavrusuna tüple zor kavuşanlardan mısın?
bende ankaradayım arkadaşlar ankara üniversitesine gidiyorum siz nereye gidiyorsunuz
bende zekai tahir burak çayyolu polikliniğine gidiyorum canım.sen ankara üniversitesinden memnunmusun ?
ben özeline gidiyorum çokta memnunum cem hocaya gidiyorum ben tamamen özel hastaneler çok pahalı geldi bana burası tam istediğim gibi oldu hem az veriyorum hemde sıra bekleme derdi yok
bende ilaç kullanmıyorum ama cidden zorluyo ağrı.
bende dr a sordum normalmiş. kan basıncı bu hafta daha fazla dedii.o nedenle sadece sabır kalıyo bize:)
aynen bende öyleyim.neyseki ağrılar geçici canım ya..
ben hiçbir test yaptıramicam malesefçoğul gebeliklerde yanıltıcı oluyormuş. sen kalbini bozma cnm inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz.
destinacım seni gördüğüme sevindim. nasılmış tatlı kızın annesi? haziran topiği bomboş kaldı gerçektenbende kendimi iştahlı olarak niteledim ama geçen hamiş arkadaşımla buluştum da beni yiycek diye korktum walla.
benim artık bulantım geçtı kızlar sadece halsızlıgım cok fazla süreklı uzanmak ıstıyorum bıde ara ara kasık agrılarm oluyo
Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zor bakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin
al benden de o kadar 24saat yatsam hiç umurumda olmaz yani
vallahi ben de öyle sürekli yatasım var kalkınca da sanki hiç dinlenmemiş hiç uzanmamış sırtımda bin kilo yük taşımışım gibi...
aynı bu erkekler sanırım3ay sonunda bitiyor dimi canımcım hayırlısıyla az kaldı o da bitecek bebişlerimizle hoplaya zıplaya bir hamişlik yaşayacağız inşallahhh
o zaman sorun yok şükür sevindimbizde aşılamayla kavuştuk canım yavrularımıza şükür çok bekletmediler 1,5 yıl sonunda konuverdiler annelerinin göbişine inşallah kucağımıza da almayı nasip eder Rabbim
inşallah canım. kişiden kişiye değişir ama ortalama 3-4 ay da bitiyor.
çoğu gitti azı kaldı inşallah o zaman canımcım
zaten o zamana cinsiyetlerini de öğrenmiş oluruz rahat rahat gezeriz bizde alışverişler yaparız ayy düşüncesi bile harikaaa
inşAllah canımevet harika.ben daha alışverişe başlamadım.sadece öğrendiğim ilk gün bi set aldım.doğunca ilk onu giydirecem kısmetse.
al benden de o kadar 24saat yatsam hiç umurumda olmaz yani
valla yaa sanki dünyayı taşıyorum sırtımda özellikle sol tarafım acaip kötü oluyor neden bilmiyorum ama solum çok ağrıyor birde geceleri yatarken sırtım belim çok ağrıyor ancak yataktan kalkınca kendine geliyor şu 3ay bitince bunların hepsi sihirli değnek değmiş gibi ortadan kayıp mı olacak acaba yavaş yavaş mı geçecek çok merak ediyorum:44:
inşAllah canımevet harika.ben daha alışverişe başlamadım.sadece öğrendiğim ilk gün bi set aldım.doğunca ilk onu giydirecem kısmetse.
bende 6.ay bitmeden alışveriş yapmayı düşünmüyorum canımcım neler alcaz onlara neler amaninnnnn ne güzel dimi insan baktıkça heyecan yapar ona şimdiiii annem bana don al dedi ilk donansınlar diyeymişama tabi ben daha alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?