2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

valla bıraksan 24saat uyurum acaip bir uyku hali içindeyim eşim uykucular geliyor diye hatta bize ağzımı hareket ettirmek zorunda olmasam yemek yerken bile uyuyabilirim
geçen hafta çok iyiydim geçiyor diye düşündüm hatta ama h.sonundan itibaren yine kök söktürdü bana midem sağolsun geçecek inşallahhh hepsi işyerinde mahvoluyorum yoksa bir derdim yok evde yatıyorum uyuyorum hissetmiyorum bişey

fotoğraf olarak profilime koydum canım bak istersen.çok şirin

senin cinsiyet ne zaman belli olacak

çok iyiydi bak bu. malesef evde bana da bir enerji geliyor yerimde zor duruyorum gerçi bende arada sırada eşime naz yapmıyor değilim ilkinde birşey yapmamıştım ama bunda acısını çıkartmam lazım normalde yine de pek sesimi çıkarmıyorum.

o ne şirinlik yarabbimmmmmmm gelecek o eldivenlerin içini dolduracak minik elleri mis kokusuyla Allahım nasıl mucizeler veriyor dimi

evetttt en sevdiğim o eldivenler zaten yaa bi an önce kucağıma almak istiyorum ama azıcık doğum korkutuyor beni.kan filan tutar beni de nasıl olcak bilmiyorum

maaşallah canım maaşallahhh
ben eve girer girmez koltuğun birine uzanıyorum biraz kendime gelmem lazım üstümdekileri çıkarabilmek için bile
valla yapmak lazım yoksa anlamıyorlar gerçi benimki benden pimpirikli lavaboya istifra etmeye gitsem kapıda beni bekliyor iyi miyim diye hele bi doğsunlar buldumcuk olcaz herhalde

Selam ilk is gununu hallettik eve geldik,dus aldim namaz kildim evi supurdum yemekleri ocaga koydum totomuda koltuga nihayet koydum cok yoruldum bir saatte bissuru sey yapmisim masallah ama heryerim agriyor suan.

evetttt en sevdiğim o eldivenler zaten yaa bi an önce kucağıma almak istiyorum ama azıcık doğum korkutuyor beni.kan filan tutar beni de nasıl olcak bilmiyorum
tatlım sen kanı nerden göreceksin çocuğu doğduğunda bi kanlı görürsen ancak o da olacağı o kadar enişteyi al yanına sıkarsın elini geçer benim teyzem doğum yaparken eşini tırmalamış resmen bunların hepsi senin yüzünden diye
sen onları düşünme zaten miniğine kavuşacağın anı düşün hepsi biter gider bak görürsün

Selam ilk is gununu hallettik eve geldik,dus aldim namaz kildim evi supurdum yemekleri ocaga koydum totomuda koltuga nihayet koydum cok yoruldum bir saatte bissuru sey yapmisim masallah ama heryerim agriyor suan.

maşallah canım ya ne ara hallettin o kadar işi yorma kendini yavaş yavaş :)

canım görmem büyük ihtimalle ama kokusu bile fenalaştırıyor.bide geçen gün alışayım diye video açtım.ilk başt hiç bişey yok bebek doğdu üzerinde pek kan bile yoktu ama bebeğin eşi varya onu bi çıkardılar şakır şakır kan döküldü.çok fena oldum gözlerim karardı tansiyonum düştü kulaklarım çınladı.ondan korktum.onu görmeyeydim iyidi

beni kapıda eşim ve oğlum karşılayınca nefes alacak zaman oğluşla günü kritiğini yaparken ki zaman oluyor.
kız eşin şimdiden böyleyse sonra da yardım eder sana hem bir tane değil ki tabii yardım edecek iki tane olacaklar.

ellerine sağlık tatlım ilk günün tatilden sonra çok yorgunsundur.

aynen zaten çocuğu da temizleyip verdikleri için kan man olmuyor sen rahat ol sadece

kıyamam canım benim ama normal doğum olursa o eşini sen görür müsün ki sonuçta aşağıda yapacaklar o işlemi çok detay bilmesem de söylersen Dr.una özen göstereceğine inannıyorum aman sakın bi daha öyle şeyler izleme lütfen Allah korusun tansiyonunun sıfırlanması kalp atışının durması demek zaten dur bakalım daha yolun yarısındayız ne olacağın belli değil bi 36-38. haftayı görelim normal doğum olacağı kesinleşsin ondan sonra konuşalım bunları şimdiden onun stresini yapma lütfen
ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş

canım az önce haber geldi.hatırlıyorsan annem rahatsız.bayadır da hastahanede kalıyor.az önce yoğun bakıma almışlar ve ordan sağ çıkamayabilirmiş.

şimdiden sakın öyle şeyler izleyip kendini korkutma derim ben sana.bu bile seni etkilemiştir ki bebeği de etkiler hem de moralini bozmamış olursun izleme ve doğum hikayeleri okuma dinleme yani zor olanları en azından.

çünkü hayatta hiçbir şey kolay değil mutlaka her şeyin zor tarafları var ama sen sonunda (doğum için konuşuyorum) dünyanın en güzel varlığını kucağına alıyorsun. saniyeler önce içinde olan saniyeler sonra kucağında oluyor çok güzel müthiş bir duygu.

sezeryandan daha fazla korkuyorum canım ya.inşAllah sezeryan olmam.normalide bişekilde atlatıcam da sadece dediğim gibi o tedirgin etti.doktorumdan yanada çok şanslıyım özen göstereceğine eminim.

bizim şimdi rahat dönemimiz bebişler bi gelsin nefes alçak vaktimiz olmayacak dediğin gibi abi olacak he paşa maaşallahhh
zaten istese de istemese de yapcak dediğin gibi 2tane yetişebileceğim zor bir ihtimal gerçi annem falan gelir ilk dönem ama gerçi yarışabilirler ben alcam sen alcan kucağına diye
bekletti sıpalar bizi o kadar şimdi buldumcuk olacağız sanırım gün içinde 4-5kere durum raporu ister beyefendi nasılım iyi miyim diye gerisini düşün artık
bu arada bizim alışveriş merkezlerindeki o x-ray cihazlarından geçmemiz sakıncalı dimi?

canım az önce haber geldi.hatırlıyorsan annem rahatsız.bayadır da hastahanede kalıyor.az önce yoğun bakıma almışlar ve ordan sağ çıkamayabilirmiş.

geçmiş olsun ne söylesem ne yazsam senin aklından geçenleri bilemem ama dualarım senin ve annen için. inşallah bir an önce iyileşir durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…