2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
sezeryandan daha fazla korkuyorum canım ya.inşAllah sezeryan olmam.normalide bişekilde atlatıcam da sadece dediğim gibi o tedirgin etti.doktorumdan yanada çok şanslıyım özen göstereceğine eminim.

benim görümcem sezeryan olmuştu. ameliyattan sonra odaya getirdiklerinde ve sonrasında narkozdan uyanma ve 3 gününü çok iyi bildiğim için asla dedim sezeryan olmam dedim kendi kendimeç

mutlaka ilk zamanlar birileri yardım etsin sana destek olsun ama zaten sonrasında sen bir düzen oturtacaksın ve eşinde buna dahil olacak mutlaka. benim eşimde günde 10 defa arıyordu heyecandan

evet abi olacak ama haberi yok hala psikiyatrist henüz söylememiz gerektiğini en azından 4-5 aylık falan olsun sonra söyleyebileceğimizi söyledi.

ben oğlumu bile hala geçirmiyorum artık kendim de geçmiyorum.

Son düzenleme:

evet sezeryan riskli hem.nette okumuştum ayrıca çevremdende biliyorum.kilo veremiyosun bel fıtığı filan.sezeryan bildiğin ameliyat.

evet sezeryan riskli hem.nette okumuştum ayrıca çevremdende biliyorum.kilo veremiyosun bel fıtığı filan.sezeryan bildiğin ameliyat.

aynen öyle bildiğin ameliyat ki senin yazdıklarından başka bir sürü daha dezavantaj tarafları var.
neyse dur şimdiden konuşmayalım bunları. inşallah 36-40 haftalarda konuşuruz da çok güzel doğum hikayelerimiz olur.

evet daha fazla dezavantajı var.hemen toparlanıp bebeğinle ilgilenemiyorsun...inşAllah

SELAM HERKeseeee, ben dün alışverişe çıktım, normalde iki iş yapsam yoruldum öldüm bittim diyen ben dün çılgın gibiydim, gözüm dönmüştü resmen, hiç bir şey beğenemedim, 3-4 parça bişiyler aldım ama hepsi nefis gerçekten çok mutlu oldum stres attım çok iyi geldi. Hamile kıyafetlerini hiç alasım gelmiyor yaa, bir tuhaf geliyor şimdilik, karnım biraz daha çıkınca kış sezonunda bir tane etek ya da elbise alacağım yeter bana

evet daha fazla dezavantajı var.hemen toparlanıp bebeğinle ilgilenemiyorsun...inşAllah

malesef işte sırf bunlar yüzünden de istemedim ben. sen de lütfen bir daha öyle video, hikaye falan izleme de dinleme de.
anlatacak olana da söyle eğer kötüyse anlatmasınlar canım ne diye boşu boşuna moralimizi bozuyorlar. hem moral bizler için çok önemli biliyorsun. sen ne kadar mutlu, huzurlu olursan bebiş de o kadar mutlu ve huzurlu olur.

ohhh ne güzel iyi yapmışsın. bende almayacağım hamile kıyafeti bir beden büyük alıp (elbise ve bluzlar için) sonra daralttırırım diye düşündüm. şimdi heryerde de indirim var çok da güzel şeyler var bende almamak için zor tutuyorum kendimi.

yok o gördüğümden sonra izlemeye cesaret edemem zaten.evet moral çok önemli.bebeğimizi de etkiliyoruz istemesekte..sen ne kadarlıksın canım

5.haftada başladı canım,ama herkeste farklı oluyor tabi.

canım,bu zamana kadar zaten tam 32 serum takıldı,dün sonuncusu takıldı.

İnşallah çabuk geçer canım,evet hamilelik benim bünyemi bayağı zorluyor.

yok canım hiç şişkinlik olmadı,şu ana kadar 32 serum takıldı.

evet bir ara bendede çok tıkanıklık oluyordu.

yok o gördüğümden sonra izlemeye cesaret edemem zaten.evet moral çok önemli.bebeğimizi de etkiliyoruz istemesekte..sen ne kadarlıksın canım

12+1 haftalık oldum. perşembe hem kontrol hem de 2 li tarama yapılır büyük bir olasılıkla diye düşünüyorum bakalım. perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum ben de. saat 09:00 a aldım randevuyu erkenden de giderim heyecandan yarın akşamda uyuyamam

doğum konuşmaya başlamışsınız, daha çok erken ya, bir de bebeğin duruşu , annenin anatomisi, çat genişliği ,bebeğin kilosu ya da başka herhengi bir sıkıntı doğum şeklini değiştirebilir, o nedenle iki doğumdan da korkutmayın kendinizi derim. Herkes normal doğum ister ama yapmaya gelince iştee işler değişebilir

mutlaka o etkenler göz ardı edilemez ama olsun bazı dr larda soruyor normal mi sezeryan mı diye bir de öyle bir durum var.
yani duruma bakmadan sana tercih şansı sunuluyor

ben normalde aldığım markada hep M giyiyourdum, hep L aldm, geniş buluzlar aldım, aynen dedğin gibi seneye kilo veremezsem aynen giymeye devm ederim, verirsem yanlardan aldırtırım dedim, bir de pantolonlarımı da dşük bel aldım, ve bir beden büyük aldım, biraz bol geliyor ama olsun nasıl olsa kilo alacağım, o zaman iyii olur, eğer seneye kilo verirsem onları da daraltırım diye düşündüm

canım az önce haber geldi.hatırlıyorsan annem rahatsız.bayadır da hastahanede kalıyor.az önce yoğun bakıma almışlar ve ordan sağ çıkamayabilirmiş.
canım benimmmm Rabbimin mucizeleri çoktur Rabbim yar ve yardımcısı olsun annenin bence bu zamana kadar savaşıp geldi bundan sonrasını da atlatacaktır ben inanıyorum dualarım sizinle canım benimmmm
sezeryandan daha fazla korkuyorum canım ya.inşAllah sezeryan olmam.normalide bişekilde atlatıcam da sadece dediğim gibi o tedirgin etti.doktorumdan yanada çok şanslıyım özen göstereceğine eminim.
bende açıkçası sezeryan istemem ama şartlar ne gerektiriyorsa o olacak önemli olan senin ve bebişinin sağlığı canım sen şimdi bunları düşünme şimdi sakin sakin oğluşunun büyümesini izle tek izlediğin video bu olsun tamam mı tatlım
dimi dimi zamanla herşey rayına girecek zaten Allahımın izniyle
dün ultrason görüntüsüne bakıp bakıp güldü zavallım şanslıyız ama böyle eşlere sahip olduğumuz için
bence de en iyisini yapıyorsunuz canım bebiş büyüsün kardiş boyutuna gelsin ondan sonra öğrenir mutlu olur zaten

benimde ilkinden bir kumaş birde kot pantolonum var daha çıkarmadım onları ihtiyacım şimdilik olmadı kilo alınca çıkaracağım. ama eğer basen ve kalçalardan almazsam internette bel bantımıydı yoksa pantolonun düğmesine takılan belly belt gibi birşeydi sanırım ondan almayı planlıyorum şimdikileri giyebilmek adına.

hayırlısı olsun randevu yaklaştıkça heyecan artıyor

mutlaka o etkenler göz ardı edilemez ama olsun bazı dr larda soruyor normal mi sezeryan mı diye bir de öyle bir durum var.
yani duruma bakmadan sana tercih şansı sunuluyor

heee kızımda bana da direk sordular, bilmiorum dedim, ama benim doğum .çığlıklarıma daha fazla dayanamayan hastane ekibi sabahı beklmeden beni sezeryana aldılar, madem bir kez kesildim diyorum, bu ikincide de kendimi yıttırmama gerek yok yine sezeryan olsun istiyorum ben, bakalım kısmet artık

inşallah cnm. ben sadece ölçüm yaptırabildim.tesste güvenmediğni söyledi.allah tüm bebişlere sağlık versin tabi bizimkilere de
inşallah canm. sağlıcakla
ne güzel anlatmışsınokurken üstümü parçalayasım geldi

canım cinsiyeti belli değilmiydi ama bence kızz:)

aaa ben böyle bir şeyi ilk kez duyuorum, nasıl bişey bu? ne işe yarıyor, göbeğin kapanmasına heralde

inşAllah canım...evet şartlara bağlı canım da ben yinede sezeryan istemiyorum umarım mecbur kalmam.normaldende korkuyorum ama en sağlıklısı normal doğum.bi şekilde atlatacağımı düşünüyorum.ALLAH yardımcı olurmuş doğumda.öyle olmasa havva annemiz 500 ikizi nasıl doğurabilirdi değil mi hemde o zaman hastahanede yoktu.şimdi herşey konforlu.ayrıca inşirah suresinin ilk ayetini doğumdan önce okumak doğumu kolaylaştırırmış aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…