sezeryandan daha fazla korkuyorum canım ya.inşAllah sezeryan olmam.normalide bişekilde atlatıcam da sadece dediğim gibi o tedirgin etti.doktorumdan yanada çok şanslıyım özen göstereceğine eminim.
bizim şimdi rahat dönemimiz bebişler bi gelsin nefes alçak vaktimiz olmayacak dediğin gibiabi olacak he paşa maaşallahhh
zaten istese de istemese de yapcak dediğin gibi 2tane yetişebileceğim zor bir ihtimal gerçi annem falan gelir ilk dönem ama gerçi yarışabilirler ben alcam sen alcan kucağına diye
bekletti sıpalar bizi o kadar şimdi buldumcuk olacağız sanırım gün içinde 4-5kere durum raporu ister beyefendi nasılım iyi miyim diye gerisini düşün artık
bu arada bizim alışveriş merkezlerindeki o x-ray cihazlarından geçmemiz sakıncalı dimi?
benim görümcem sezeryan olmuştu. ameliyattan sonra odaya getirdiklerinde ve sonrasında narkozdan uyanma ve 3 gününü çok iyi bildiğim için asla dedim sezeryan olmam dedim kendi kendimeç
mutlaka ilk zamanlar birileri yardım etsin sana destek olsun ama zaten sonrasında sen bir düzen oturtacaksın ve eşinde buna dahil olacak mutlaka.benim eşimde günde 10 defa arıyordu heyecandan
evet abi olacak ama haberi yok hala psikiyatrist henüz söylememiz gerektiğini en azından 4-5 aylık falan olsun sonra söyleyebileceğimizi söyledi.
ben oğlumu bile hala geçirmiyorum artık kendim de geçmiyorum.
evet sezeryan riskli hem.nette okumuştum ayrıca çevremdende biliyorum.kilo veremiyosun bel fıtığı filan.sezeryan bildiğin ameliyat.
aynen öyle bildiğin ameliyat ki senin yazdıklarından başka bir sürü daha dezavantaj tarafları var.
neyse dur şimdiden konuşmayalım bunları. inşallah 36-40 haftalarda konuşuruz da çok güzel doğum hikayelerimiz olur.
evet daha fazla dezavantajı var.hemen toparlanıp bebeğinle ilgilenemiyorsun...inşAllah
SELAM HERKeseeee, ben dün alışverişe çıktım, normalde iki iş yapsam yoruldum öldüm bittim diyen ben dün çılgın gibiydim, gözüm dönmüştü resmen, hiç bir şey beğenemedim, 3-4 parça bişiyler aldım ama hepsi nefis gerçektençok mutlu oldum stres attım çok iyi geldi. Hamile kıyafetlerini hiç alasım gelmiyor yaa, bir tuhaf geliyor şimdilik, karnım biraz daha çıkınca kış sezonunda bir tane etek ya da elbise alacağım yeter bana
malesef işte sırf bunlar yüzünden de istemedim ben. sen de lütfen bir daha öyle video, hikaye falan izleme de dinleme de.
anlatacak olana da söyle eğer kötüyse anlatmasınlar canım ne diye boşu boşuna moralimizi bozuyorlar. hem moral bizler için çok önemli biliyorsun. sen ne kadar mutlu, huzurlu olursan bebiş de o kadar mutlu ve huzurlu olur.
merhaba mart anneleri inşallah ben nisan annesi olacağım.yazılarınızı okudum ve korktum :) önceki yazılarınızı okuyamadım ama kaçını haftada başladı bu sıkıntılarınız ben daha 7+2 deyim çok az bulantım var etin her türlüsünden tiksiniyorum o kadar
İnşallah canım sen daha da çok vermişsindoktorunla konuştun mu 9 kilo çünkü belki bi tedavi serum falan verir meyveyle aran nasıl ben hiç bir şey yiyemediğim zamanlarda 1 şeftali 1 armut falan yiyorum seni çok iyi anlıyorum yağdan etten sütten yoğurttan faydalı herşeyden tiksindim ekmek bile kötü kokuyor sadece meyveye tahammülüm var
Canim sen erimissin resmen( bir arkadadimda 9 kilo verdi hamileyken.ama saglikla aldi bebeği kucagina.bende iki gun bulanmasin tamam bitti diyorum sonra en basa feridonuyorum bugun 4 kez ccikardim.birde bogazim berbat tahris olmus kotu durumda oda arttiriyo.acim simdi ac ac yatacam mecbur.su ictim onu bile cikardim simdi.ben kilo vermedim almadimda .sabah kahvaltimi cok guzel yapabiliyorum midem genelde ogleden sonralari cozutuyor.ne yapalim insallah uzun suren bulantilar olmaxda gecer giderler inşallah
günaydın kızlar
geçen hafta 3 gün aşırı bulantı ve kusmam vardı üzerine bir de mide yanmam eklenince iyice dayanamaz hale geldim.su dahi içmiyordum.bu üç günün iki günü 3 kere de kahverengi kustum.telaşlandık.ertesi gün bir numune ile acile gittik.aciller çok umursayarak ilgilenmiyorlar hastalarla normal zaten çok kalabalık oluyor.haftasonu olduğu için acile gittik zaten.daha önce burada yazmıştım kustuğumda kan da gelmişti.zaten boğazım,yemek borum da çok yanıyor ve acıyor.doktor da muhtemelen tahriş olmuştur dedi.ama tekrarlarsa yine gelin dedi.5 kg verdiğimi halsiz de düştüğümü söyledim.serum taktırdı.eve gelince iki kere çıkardım.ama iki gündür iyiyim.hatta dün yemediğim günlerin acısını çıkarır gibiydim.
serum taktıranlara bir sorum olacak.serum bitip eve gelince önceden karnım hiç yokken serumdan sonra bir anda futbol topu koymuş gibi şişti.sabahları baş dönmesi başladı.yine de iyi hissediyorum kendimi.2.gün geçti hala karnım kocaman ve sürekli tuvalete gitmek istiyorum,karnım ağrıyor.sizce normal mi.karnım çok sert,içime dahi çekemiyorum.ne oldu acaba karnıma bir de baş dönmesi normal mi :44:
Gunaydin kizkar bulantisiz guzel bir gun diliyorum herkese.doktora gidecekler guzel haberlerle gelsinler.yeni katilan arkadasta hosgeldi aramiza .umarim saglikla 9 ayi tamamlariz tummm hamisler olarak.
Benim gibi kulak tikanikligi yasayan varmi onu merak ettim.sanki sag kulağımda bir balon var basınç gibi duymuyorum ve çınnnnn ses var .bir yerde okudum hamilelikte kusmaya bagli basınç yaparmismis benim gibi olan varmi?
yok o gördüğümden sonra izlemeye cesaret edemem zaten.evet moral çok önemli.bebeğimizi de etkiliyoruz istemesekte..sen ne kadarlıksın canım
doğum konuşmaya başlamışsınız, daha çok erken ya, bir de bebeğin duruşu , annenin anatomisi, çat genişliği ,bebeğin kilosu ya da başka herhengi bir sıkıntı doğum şeklini değiştirebilir, o nedenle iki doğumdan da korkutmayın kendinizi derim. Herkes normal doğum ister ama yapmaya gelince iştee işler değişebilir
ohhh ne güzel iyi yapmışsın. bende almayacağım hamile kıyafeti bir beden büyük alıp (elbise ve bluzlar için) sonra daralttırırım diye düşündüm. şimdi heryerde de indirim var çok da güzel şeyler var bende almamak için zor tutuyorum kendimi.
canım benimmmm Rabbimin mucizeleri çoktur Rabbim yar ve yardımcısı olsun annenin bence bu zamana kadar savaşıp geldi bundan sonrasını da atlatacaktır ben inanıyorum dualarım sizinle canım benimmmmcanım az önce haber geldi.hatırlıyorsan annem rahatsız.bayadır da hastahanede kalıyor.az önce yoğun bakıma almışlar ve ordan sağ çıkamayabilirmiş.
bende açıkçası sezeryan istemem ama şartlar ne gerektiriyorsa o olacak önemli olan senin ve bebişinin sağlığı canım sen şimdi bunları düşünme şimdi sakin sakin oğluşunun büyümesini izle tek izlediğin video bu olsun tamam mı tatlımsezeryandan daha fazla korkuyorum canım ya.inşAllah sezeryan olmam.normalide bişekilde atlatıcam da sadece dediğim gibi o tedirgin etti.doktorumdan yanada çok şanslıyım özen göstereceğine eminim.
dimi dimi zamanla herşey rayına girecek zaten Allahımın izniylebenim görümcem sezeryan olmuştu. ameliyattan sonra odaya getirdiklerinde ve sonrasında narkozdan uyanma ve 3 gününü çok iyi bildiğim için asla dedim sezeryan olmam dedim kendi kendimeç
mutlaka ilk zamanlar birileri yardım etsin sana destek olsun ama zaten sonrasında sen bir düzen oturtacaksın ve eşinde buna dahil olacak mutlaka.benim eşimde günde 10 defa arıyordu heyecandan
evet abi olacak ama haberi yok hala psikiyatrist henüz söylememiz gerektiğini en azından 4-5 aylık falan olsun sonra söyleyebileceğimizi söyledi.
ben oğlumu bile hala geçirmiyorum artık kendim de geçmiyorum.
ben normalde aldığım markada hep M giyiyourdum, hep L aldm, geniş buluzlar aldım, aynen dedğin gibi seneye kilo veremezsem aynen giymeye devm ederim, verirsem yanlardan aldırtırım dedim, bir de pantolonlarımı da dşük bel aldım, ve bir beden büyük aldım, biraz bol geliyor ama olsun nasıl olsa kilo alacağım, o zaman iyii olur, eğer seneye kilo verirsem onları da daraltırım diye düşündüm
12+1 haftalık oldum. perşembe hem kontrol hem de 2 li tarama yapılır büyük bir olasılıkla diye düşünüyorum bakalım. perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum ben de. saat 09:00 a aldım randevuyu erkenden de giderim heyecandan yarın akşamda uyuyamam
mutlaka o etkenler göz ardı edilemez ama olsun bazı dr larda soruyor normal mi sezeryan mı diye bir de öyle bir durum var.
yani duruma bakmadan sana tercih şansı sunuluyor
canm merhaba
haziran topiğine yazmışsın ama ben cevabını burdan vereyim:)
ben dün gittim 11+6 idi ama doktor ikili test için biraz daha büyümesini bekleyelim dedi. 3 eylülde gideceğim bi dahaki kontrole, inşallah sonuçlarımız çok güzel çıkar:)
inşallah canm. sağlıcaklaaynı bu erkekler sanırım3ay sonunda bitiyor dimi canımcım hayırlısıyla az kaldı o da bitecek bebişlerimizle hoplaya zıplaya bir hamişlik yaşayacağız inşallahhh
o zaman sorun yok şükür sevindimbizde aşılamayla kavuştuk canım yavrularımıza şükür çok bekletmediler 1,5 yıl sonunda konuverdiler annelerinin göbişine inşallah kucağımıza da almayı nasip eder Rabbim
ne güzel anlatmışsınayyy her şey beni sıkıyo
aman Allahım şimdi herkesin içinde üstümde ne varsa çıkarıp atacam
gömlek göğsüme oturmuş karnımı sıkmış
pantolonun düğmesi fırlayacak
şimdi mi geldim bu hale yoksa sabahtan beri mi bu haldeyim bilemicem ama şimdi rahatsız oldum
oooy Allahım akşam olaydı evime gideydim soyunup döküleydim
iyiyim canım saolasın sen nasılsın???????
hımmmmmm kızmı olcek diyosun ne güzel olur eşimde bende kız istiyoruz allahım hakkımızda hayırlısını versin
dün ablamdaydım 2.5 yaşında oğlu var çok tatlı diyorum nolur bi ısırıyım ablam kaç oğlum teyzen seni yer diyo mikrop
benimde ilkinden bir kumaş birde kot pantolonum var daha çıkarmadım onları ihtiyacım şimdilik olmadı kilo alınca çıkaracağım. ama eğer basen ve kalçalardan almazsam internette bel bantımıydı yoksa pantolonun düğmesine takılan belly belt gibi birşeydi sanırım ondan almayı planlıyorum şimdikileri giyebilmek adına.
canım benimmmm Rabbimin mucizeleri çoktur Rabbim yar ve yardımcısı olsun annenin bence bu zamana kadar savaşıp geldi bundan sonrasını da atlatacaktır ben inanıyorum dualarım sizinle canım benimmmm
bende açıkçası sezeryan istemem ama şartlar ne gerektiriyorsa o olacak önemli olan senin ve bebişinin sağlığı canım sen şimdi bunları düşünme şimdi sakin sakin oğluşunun büyümesini izle tek izlediğin video bu olsun tamam mı tatlım
dimi dimi zamanla herşey rayına girecek zaten Allahımın izniyle
dün ultrason görüntüsüne bakıp bakıp güldü zavallımşanslıyız ama böyle eşlere sahip olduğumuz için
bence de en iyisini yapıyorsunuz canım bebiş büyüsün kardiş boyutuna gelsin ondan sonra öğrenir mutlu olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?