canım benimmmm Rabbimin mucizeleri çoktur Rabbim yar ve yardımcısı olsun annenin bence bu zamana kadar savaşıp geldi bundan sonrasını da atlatacaktır ben inanıyorum dualarım sizinle canım benimmmm
bende açıkçası sezeryan istemem ama şartlar ne gerektiriyorsa o olacak önemli olan senin ve bebişinin sağlığı canım sen şimdi bunları düşünme şimdi sakin sakin oğluşunun büyümesini izle tek izlediğin video bu olsun tamam mı tatlım
dimi dimi zamanla herşey rayına girecek zaten Allahımın izniyle
dün ultrason görüntüsüne bakıp bakıp güldü zavallımşanslıyız ama böyle eşlere sahip olduğumuz için
bence de en iyisini yapıyorsunuz canım bebiş büyüsün kardiş boyutuna gelsin ondan sonra öğrenir mutlu olur zaten
heee kızımda bana da direk sordular, bilmiorum dedim, ama benim doğum .çığlıklarıma daha fazla dayanamayan hastane ekibi sabahı beklmeden beni sezeryana aldılar, madem bir kez kesildim diyorum, bu ikincide de kendimi yıttırmama gerek yok yine sezeryan olsun istiyorum ben, bakalım kısmet artık
aaa ben böyle bir şeyi ilk kez duyuorum, nasıl bişey bu? ne işe yarıyor, göbeğin kapanmasına heralde
o nasıl bişey yaaaaa benim pantolonlar olmuyor düğmeler açık geziyorum yaabenimde ilkinden bir kumaş birde kot pantolonum var daha çıkarmadım onları ihtiyacım şimdilik olmadı kilo alınca çıkaracağım. ama eğer basen ve kalçalardan almazsam internette bel bantımıydı yoksa pantolonun düğmesine takılan belly belt gibi birşeydi sanırım ondan almayı planlıyorum şimdikileri giyebilmek adına.
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinheee kızımda bana da direk sordular, bilmiorum dedim, ama benim doğum .çığlıklarıma daha fazla dayanamayan hastane ekibi sabahı beklmeden beni sezeryana aldılar, madem bir kez kesildim diyorum, bu ikincide de kendimi yıttırmama gerek yok yine sezeryan olsun istiyorum ben, bakalım kısmet artık
bende normal doğum istiyorum ama dr.um kendini şartlama sezaryene de alıştır kendini dedi nolur nolmaz ama öyle bile olsa epidural isterim sanırım bebişimi görmek isterim bennnnnninşAllah canım...evet şartlara bağlı canım da ben yinede sezeryan istemiyorum umarım mecbur kalmam.normaldende korkuyorum ama en sağlıklısı normal doğum.bi şekilde atlatacağımı düşünüyorum.ALLAH yardımcı olurmuş doğumda.öyle olmasa havva annemiz 500 ikizi nasıl doğurabilirdi değil mi hemde o zaman hastahanede yoktu.şimdi herşey konforlu.ayrıca inşirah suresinin ilk ayetini doğumdan önce okumak doğumu kolaylaştırırmış aklınızda bulunsun
o nasıl bişey yaaaaa benim pantolonlar olmuyor düğmeler açık geziyorum yaa
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
bende normal doğum istiyorum ama dr.um kendini şartlama sezaryene de alıştır kendini dedi nolur nolmaz ama öyle bile olsa epidural isterim sanırım bebişimi görmek isterim bennnnnn
haklısın canım bebişlerini görmek en doğal hakkın.ama yinede inşAllah doğumumuz normal olur..bu gece de rüyamda doğuma gittiğimi gördüm zaten.39 haftalıkmışım doğumdn önce son kontrole diye gitmişim.doktorum geldi al şunu giy doğumhaneye gel dedi.bende üzerimi değiştirdim yürüyerek doğumhaneye gidiyordum giderken korkuyordum ama doğum yapmadan uyandım
inşallah canım benim inşallahhh herşey yolunda gider Allahımın izniyle de kavuşuruz normal yoldan miniklerimize
hayırlara çıkarsın Rabbim ama bence sıkıntı yapmana gerek yok herşey güzel olacak canım benimmmm
benimde ilkinden bir kumaş birde kot pantolonum var daha çıkarmadım onları ihtiyacım şimdilik olmadı kilo alınca çıkaracağım. ama eğer basen ve kalçalardan almazsam internette bel bantımıydı yoksa pantolonun düğmesine takılan belly belt gibi birşeydi sanırım ondan almayı planlıyorum şimdikileri giyebilmek adına.
ben ıkı tane hamıs pantolonu aldım bı sıyah bı tane gri kumas lazımdı bana bunu bılmordum kı ben aacaba terzıler yapar mı bunu tarıf etsekBu harika bir şeymiş. Belly belt ama baktiklarim hep yabanci site sen hangisinden alacaksin bende alacam bundan.pantolinlarima uzuluyorum hic bari giyerim daha yeni almistim maviden.bosyere hamilelik almamais olurum
Bende sinava hazirlanacam bu yil oglum izin vermedi calismama.sabahciydim okulda ogleden sonralarida hep ilgi bekledi sabah birakip gidince .kitaplarim oglumun imzasiyla dolu :)) bu yil biraz buyudu insallah firsat verirde doguma kadar konulari bitirrim.kusmaktan benimde cildimde kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi noktalar var .kulagim icin sakiz cignedim biraz duzeldi gibi.valla kusunca boğazım da ağrıyor, kulaklarımda da basınç oluyor. gözlerim sanki yuvalarından çıkacak gibi oluyor, kıpkırmızı şekilde.başım ağrıyor. bir de yüzüm de bir sürü çil gibi noktalar çıkıyor. geçmesi de 3 günü buluyor. bendeki her şey kusmamla ilgili.
elevite sanırım 31 ağustostaki kontrolümde geçicem. henüz doktor vermedi. şu ikili test olsa da ben de rahatlasam.
2 eylülde de kpss dersanem başlıyor. nasıl ders dinlicem bilmiyorum. umarım midem rahatlar iyice
Catlaklar erken baslamis.bazilarinda bacak ve gogus altlatinda basliyor .vazikarinda sadece gobis catliyor.krem ve bitkisel yaglardan kullanabilirsinkızlar şimdi biz 8+1 günlük olduk ama ben geçen hafta gittiğimde yaklaşık 3 kilo almıştım ve buhafta belim ağrıyor.geceleri midem şişiyor tuhaflaşıyor öğürüp duruyorum ama çıkaramıyorum...ve dün sag bacağımın üst tarafında kalın kalın morluklar keşfettim.çatlıyormuşum..ne yapmam gerek ve bukadar çabuk normal mi?artmasını engellemenin yolu var mı ve heryerim mi böyle olacaktecrübeli anne adayları sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var
Dunde ben oturup agladim annem olsaydi yemek yapardi bana diye.esim sagolsun yemekten hic anlamaz .bazen insan cok gucsuz oluyor birine ihtiyac duyuyor iyi bur komsu sartSlm kizlar. Ben de is icabi bayaaaa bi yol yurudum. Benim isim disarda aktif malesef... kasiklarim agridi eve geldim zaten hava da fena sicak uzattim ayaklarimi tepeye yatiyorum simdi. Keske biri bana yemek getirseydi simdi :)))
benim de görümcem hamileyken şalgam istemişti çok şaşırmıştık :) Allahım öyle iştahlı içmiştiki inanamamıştım :) 1 aylık oldu şimdi oğlumuz :)) Bakalım inşallah biz de en kısa zaman da öğreniriz :)
Dün bebişimi gördüm:)
11+3üz ultrasona göre. 4.5 cm olmuş ve kıpır kıpırdı iki takla attı:))
İkili testin sonuçlarını bekliyorum şimdi.
İnşallah o da iyi çıkar.
Karnım gün içinde yediklerimle kocaman oluyor, sabah dümdüz
ben ıkı tane hamıs pantolonu aldım bı sıyah bı tane gri kumas lazımdı bana bunu bılmordum kı ben aacaba terzıler yapar mı bunu tarıf etsek
hımmm benımkıler hep yuksek bel olmaz onlara o zaman neyse ben aldım zaten ıdare ederler benı artık :26:Ayni seyi esimde söyledi.terziler dikebilir.ama simdi dugme axikken pantolon arkaya cekmezmi yada o lastik kisim gerermi.bide dusuk bel olmasi gerek pantolonlarin sanirim .bakalim inceleyip karar verelim.fiyati ne kadar acep uygun bisimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?