2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

girecek tabi tek ihtiyacımız olan zaman. kız sen eşinin o halini videoya alacaktın asıl sonra bebişe izletirdiniz....
amaninnn ben duygusala bağladım bende ultrason görüntülerini telefonuma çektim ara sıra açıp bakıyorum teknolojinin gözünü seveyim. hele birde 4 boyutlu ultrasona gireceğiz ya video kaydedecekler işte o videoyu da kesin telefonuma atar izler dururum.

zaten kardeş istiyor ona sorsan ama kız istiyor paşam. kızlar yaramaz olmuyormuş onlar uslu oluyormuş. çünkü kendisi de sakin bir çocuk yaramazları sevmez benim küçük adamım.

kısmet ama zorlama bir de sezeryan sonrası zaten drların tavsiye ettiği yine sezeryan. hayırlısı olsun tatlım.

aaa ben böyle bir şeyi ilk kez duyuorum, nasıl bişey bu? ne işe yarıyor, göbeğin kapanmasına heralde

kız tam hatırlamıyorum ama bir araştırayım resmini yüklerim tatlım. kullanışlı birşeye benziyordu. şimdi çıkmam lazım eve gitme vakti yupppiiiiii. ama yarın söz sana özel araştıracağım.

kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlar bol bol dinlenin....

o nasıl bişey yaaaaa benim pantolonlar olmuyor düğmeler açık geziyorum yaa
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
bende normal doğum istiyorum ama dr.um kendini şartlama sezaryene de alıştır kendini dedi nolur nolmaz ama öyle bile olsa epidural isterim sanırım bebişimi görmek isterim bennnnnn

haklısın canım bebişlerini görmek en doğal hakkın.ama yinede inşAllah doğumumuz normal olur..bu gece de rüyamda doğuma gittiğimi gördüm zaten.39 haftalıkmışım doğumdn önce son kontrole diye gitmişim.doktorum geldi al şunu giy doğumhaneye gel dedi.bende üzerimi değiştirdim yürüyerek doğumhaneye gidiyordum giderken korkuyordum ama doğum yapmadan uyandım

inşallah canım benim inşallahhh herşey yolunda gider Allahımın izniyle de kavuşuruz normal yoldan miniklerimize
hayırlara çıkarsın Rabbim ama bence sıkıntı yapmana gerek yok herşey güzel olacak canım benimmmm

inşAllah canım bende çıkayım artık hayırlı akşamlar

Arkadaşlar kapanan iştahım bir açıldı ki sormayın Sürekli birşeyler yemek istiyorum

İlk hamileliğimle şimdiki ne kadar farklıymış bir de bunu anladım..8 sene önceyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var..

Bu harika bir şeymiş. Belly belt ama baktiklarim hep yabanci site sen hangisinden alacaksin bende alacam bundan.pantolinlarima uzuluyorum hic bari giyerim daha yeni almistim maviden.bosyere hamilelik almamais olurum

Bu harika bir şeymiş. Belly belt ama baktiklarim hep yabanci site sen hangisinden alacaksin bende alacam bundan.pantolinlarima uzuluyorum hic bari giyerim daha yeni almistim maviden.bosyere hamilelik almamais olurum
ben ıkı tane hamıs pantolonu aldım bı sıyah bı tane gri kumas lazımdı bana bunu bılmordum kı ben aacaba terzıler yapar mı bunu tarıf etsek

Bende sinava hazirlanacam bu yil oglum izin vermedi calismama.sabahciydim okulda ogleden sonralarida hep ilgi bekledi sabah birakip gidince .kitaplarim oglumun imzasiyla dolu :)) bu yil biraz buyudu insallah firsat verirde doguma kadar konulari bitirrim.kusmaktan benimde cildimde kirmizi kucuk kucuk sivilce gibi noktalar var .kulagim icin sakiz cignedim biraz duzeldi gibi.
Catlaklar erken baslamis.bazilarinda bacak ve gogus altlatinda basliyor .vazikarinda sadece gobis catliyor.krem ve bitkisel yaglardan kullanabilirsin
Slm kizlar. Ben de is icabi bayaaaa bi yol yurudum. Benim isim disarda aktif malesef... kasiklarim agridi eve geldim zaten hava da fena sicak uzattim ayaklarimi tepeye yatiyorum simdi. Keske biri bana yemek getirseydi simdi :)))
Dunde ben oturup agladim annem olsaydi yemek yapardi bana diye.esim sagolsun yemekten hic anlamaz .bazen insan cok gucsuz oluyor birine ihtiyac duyuyor iyi bur komsu sart

ben de çok seviyorum şalgam içmeyiii, ööff gece gece ağzım sulandı, bakalım bizimkin nolcak:2::2: ama erkek olma ihtimali zayıf gibi sanki , çünkü erkeğe hamilelerin eli ayağı üşürmüş, benimkiler aksine yanıyorrrrrrrrrrr

maşallah maşallah ne güzel :)) benim karnımın sabah düzleşşmesi olayı bitti, gün geçtikçe büyüyor ve inmiyor, bugün fena halde de kaşındı, benim en kısa zamanda şu yağlara kremlere başlamam gerek, yatmadan zaytinyağı sürerek başlayayım bugün

ben ıkı tane hamıs pantolonu aldım bı sıyah bı tane gri kumas lazımdı bana bunu bılmordum kı ben aacaba terzıler yapar mı bunu tarıf etsek

Ayni seyi esimde söyledi.terziler dikebilir.ama simdi dugme axikken pantolon arkaya cekmezmi yada o lastik kisim gerermi.bide dusuk bel olmasi gerek pantolonlarin sanirim .bakalim inceleyip karar verelim.fiyati ne kadar acep uygun bisimi?

Ayni seyi esimde söyledi.terziler dikebilir.ama simdi dugme axikken pantolon arkaya cekmezmi yada o lastik kisim gerermi.bide dusuk bel olmasi gerek pantolonlarin sanirim .bakalim inceleyip karar verelim.fiyati ne kadar acep uygun bisimi?
hımmm benımkıler hep yuksek bel olmaz onlara o zaman neyse ben aldım zaten ıdare ederler benı artık :26:

Kızlar merhaba...
13. hafta içerisinde bebeğin cisiyetini öğrenen bir arkadaşım vardı. Benimkini söylemedi doktor 16. haftada dedi.Sizlerde de erken öğrenen var mı?

Gunaydin annisler

Dunden beri basim agriyor hala gecmemis haff agrim var

Herkeslere guzel gunler biz hazirlanip okula :)

şu belly beltin videosuna baktım da yapımı basit gibi görünüyor, bence bizim terziler halleder bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…