Gunaydin annisler
Dunden beri basim agriyor hala gecmemis haff agrim var
Herkeslere guzel gunler biz hazirlanip okula :)
günaydın hamişlerrr
benim pantolonlar sadece belden olmuyo ben pantolonları giyip fermuarı düğmeleri açık bırakıyorum mecbur üzerimede uzun bolseyler giyince belli olmuyor :) hey gidi hey belden bol olan pantolonlar kotlar şimdiden kapanmamaya başladı neydim n oldum daha şimdiden :) Allahtan basen ve kalçada henüz sorun yok :) dün tartıldımda hala aynı kilodayım çok şükür
Kızlar merhaba...
13. hafta içerisinde bebeğin cisiyetini öğrenen bir arkadaşım vardı. Benimkini söylemedi doktor 16. haftada dedi.Sizlerde de erken öğrenen var mı?
benim basenler çatlamışkilomda fazla bir değişikliik yok
ben hamileligimin 8.ayinda catladim on ve arka bacak kalcakarnimda bo iki catlak tek olustu cok kiloda almamistim ve duzenli bebe kakao ve badem yagi kullaniyordum ama anladim ki catlayacagi varsa illaki catliyor ama rengi açıldıktan sonra cok rahatsız etmiyor.
benim basenler çatlamışkilomda fazla bir değişikliik yok
nereye gidiyosun canım merak ettim bende ankaradayımda
doğum konuşmaya başlamışsınız, daha çok erken ya, bir de bebeğin duruşu , annenin anatomisi, çat genişliği ,bebeğin kilosu ya da başka herhengi bir sıkıntı doğum şeklini değiştirebilir, o nedenle iki doğumdan da korkutmayın kendinizi derim. Herkes normal doğum ister ama yapmaya gelince iştee işler değişebilir
kızlar bir aşerme hikayesidir :
şimdi ramazanda yengem gebeliğinde balık yediğini anlattığından beri balık aşermeye başladım.iyi tamam balık alalım deidk bulunduğum yerde balıkçı artık balık getirmiyormuş.balık bulunmuyormuş buralarda.neyse zamn geçti ,geçen gün bizim çaycının balığa gittiğini ve evinde 2 tane balık olduğunu öğrendik sağolsun eşini aradı evde kimse yok getircek sen git al dedi.(gebeliğimi bildiğini sanmıyorum ) yok dedim utandım gitmedim.eşim şehir dışında ona anlattım bana niye demiyorsun deyip üzdü beni.geçen gün konu açıldı o ben sana bunu demedim ben dedin deyip durduk sonuç hala balık yiyemedim ..
kardeşim arkadaşından 3 tane küçüüücük balık almış pişirdiler ama o kadar küçük ki tadını bile alamadım...derkeeen dün çay bahçesine gittik tam hesabı ödeyeceğiz ; duvarda kiremitte alabalık yazıyor.eşim bir heyecanlandıhemen yaptırdık.ve sonunda yedim
Bu harika bir şeymiş. Belly belt ama baktiklarim hep yabanci site sen hangisinden alacaksin bende alacam bundan.pantolinlarima uzuluyorum hic bari giyerim daha yeni almistim maviden.bosyere hamilelik almamais olurum
ben ıkı tane hamıs pantolonu aldım bı sıyah bı tane gri kumas lazımdı bana bunu bılmordum kı ben aacaba terzıler yapar mı bunu tarıf etsek
Ayni seyi esimde söyledi.terziler dikebilir.ama simdi dugme axikken pantolon arkaya cekmezmi yada o lastik kisim gerermi.bide dusuk bel olmasi gerek pantolonlarin sanirim .bakalim inceleyip karar verelim.fiyati ne kadar acep uygun bisimi?
hımmm benımkıler hep yuksek bel olmaz onlara o zaman neyse ben aldım zaten ıdare ederler benı artık :26:
şu belly beltin videosuna baktım da yapımı basit gibi görünüyor, bence bizim terziler halleder bunu
günaydın hamişlerrr
benim pantolonlar sadece belden olmuyo ben pantolonları giyip fermuarı düğmeleri açık bırakıyorum mecbur üzerimede uzun bolseyler giyince belli olmuyor :) hey gidi hey belden bol olan pantolonlar kotlar şimdiden kapanmamaya başladı neydim n oldum daha şimdiden :) Allahtan basen ve kalçada henüz sorun yok :) dün tartıldımda hala aynı kilodayım çok şükür
kızlar bir aşerme hikayesidir :
şimdi ramazanda yengem gebeliğinde balık yediğini anlattığından beri balık aşermeye başladım.iyi tamam balık alalım deidk bulunduğum yerde balıkçı artık balık getirmiyormuş.balık bulunmuyormuş buralarda.neyse zamn geçti ,geçen gün bizim çaycının balığa gittiğini ve evinde 2 tane balık olduğunu öğrendik sağolsun eşini aradı evde kimse yok getircek sen git al dedi.(gebeliğimi bildiğini sanmıyorum ) yok dedim utandım gitmedim.eşim şehir dışında ona anlattım bana niye demiyorsun deyip üzdü beni.geçen gün konu açıldı o ben sana bunu demedim ben dedin deyip durduk sonuç hala balık yiyemedim ..
kardeşim arkadaşından 3 tane küçüüücük balık almış pişirdiler ama o kadar küçük ki tadını bile alamadım...derkeeen dün çay bahçesine gittik tam hesabı ödeyeceğiz ; duvarda kiremitte alabalık yazıyor.eşim bir heyecanlandıhemen yaptırdık.ve sonunda yedim
günaydıııın benimde öyle beli olmuyo düğme hep açık :) ama bugün şunu farkettim kalçalarımda almış sanırım:26: miğde bulantım birkaç gündür yok normale döndüm iştahım açıldı habire yiyorum ay çok kilo alcam galiba
benim zaten mide bulantım hiç olmadı doğru düzgün ama iştahımda yoktu ilk zamanlarda karpuz peynirle geçirmiştim çoğu günü ama şimdi iştahım fena açık bişeyleri canım istemeye başladı :)
hele dün burda şalgam suyuyla ilgili bişey okumuştum bi arkadaşın canı çekmişti heralde. ay onu okuduğum an ağzım sulan sulan anlatamam aşermek böyle oluyormuş heralde :) hem içiyorum hemde diyorum ay keşke yanında çifköfte olsaydı yok poğaça olsaydı :) durum vahimleşiyor sanırım benim içide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?