2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Gunaydin annisler

Dunden beri basim agriyor hala gecmemis haff agrim var

Herkeslere guzel gunler biz hazirlanip okula :)

öhü öhüüüüüüü haftaya bizde de başlayacak o maraton hele bir de birinci sınıfı alacağım bu sene, yandım ki ne yandım ben:18: erken doğrumasam bari

günaydın hamişlerrr
benim pantolonlar sadece belden olmuyo ben pantolonları giyip fermuarı düğmeleri açık bırakıyorum mecbur üzerimede uzun bolseyler giyince belli olmuyor :) hey gidi hey belden bol olan pantolonlar kotlar şimdiden kapanmamaya başladı neydim n oldum daha şimdiden :) Allahtan basen ve kalçada henüz sorun yok :) dün tartıldımda hala aynı kilodayım çok şükür

benim basenler çatlamış kilomda fazla bir değişikliik yok

Kızlar merhaba...
13. hafta içerisinde bebeğin cisiyetini öğrenen bir arkadaşım vardı. Benimkini söylemedi doktor 16. haftada dedi.Sizlerde de erken öğrenen var mı?

ben ilk bebeğim de 12 haftalikken erkek olduğunu öğrenmistim. ama kesin sonuç icin 16.haftayi beklemek lazım.

benim basenler çatlamış kilomda fazla bir değişikliik yok

ben hamileligimin 8.ayinda catladim on ve arka bacak kalca karnimda bo iki catlak tek olustu cok kiloda almamistim ve duzenli bebe kakao ve badem yagi kullaniyordum ama anladim ki catlayacagi varsa illaki catliyor ama rengi açıldıktan sonra cok rahatsız etmiyor.

beyaz çatlaklıklar var şu an .gerçi ben kilo alıp verdiğim zmanlar bile oluyordu.(60 kilonun hiiç üstüne çıkmama rağmen 55 ile 60 arası kilo alıp verince çatlamışım ) bu anlatttığım gebelik öncesi

bencede doğum konuşmak icin erken benim ilk hamileligimde hersey yolunda gidiyordu normal dogumuda cok istiyordum dr.umda normal dogum yanlisi idi ama 30.haftada suyum azaldi oyle ki bebek plesantaya yapismisti erken dogumu onlemek icin hergun 4 lt su ictim ama normal dogum yapamadim suyu arttiramadigim icin ki son ana kadar normal diye konusuyorduk dr.umla ama olmadi ve bence saglikla sihhatle dogum olduktan sonra cok da onemli olmuyor dogum şekli.

kızlar bir aşerme hikayesidir :

şimdi ramazanda yengem gebeliğinde balık yediğini anlattığından beri balık aşermeye başladım. iyi tamam balık alalım deidk bulunduğum yerde balıkçı artık balık getirmiyormuş.balık bulunmuyormuş buralarda.neyse zamn geçti ,geçen gün bizim çaycının balığa gittiğini ve evinde 2 tane balık olduğunu öğrendik sağolsun eşini aradı evde kimse yok getircek sen git al dedi.(gebeliğimi bildiğini sanmıyorum ) yok dedim utandım gitmedim.eşim şehir dışında ona anlattım bana niye demiyorsun deyip üzdü beni.geçen gün konu açıldı o ben sana bunu demedim ben dedin deyip durduk sonuç hala balık yiyemedim ..

kardeşim arkadaşından 3 tane küçüüücük balık almış pişirdiler ama o kadar küçük ki tadını bile alamadım...derkeeen dün çay bahçesine gittik tam hesabı ödeyeceğiz ; duvarda kiremitte alabalık yazıyor.eşim bir heyecanlandı hemen yaptırdık.ve sonunda yedim

kıyamam ya afiyet bal şeker olsun bebişine yarasın inş.

Bu harika bir şeymiş. Belly belt ama baktiklarim hep yabanci site sen hangisinden alacaksin bende alacam bundan.pantolinlarima uzuluyorum hic bari giyerim daha yeni almistim maviden.bosyere hamilelik almamais olurum

bir ara bir sitede görmüştüm şimdi onu arıyorum bakalım bulabilecek miyim her gün bir yığın siteye bakınca insanın kafası karışıyor.

ben ıkı tane hamıs pantolonu aldım bı sıyah bı tane gri kumas lazımdı bana bunu bılmordum kı ben aacaba terzıler yapar mı bunu tarıf etsek

valla bende senin gibiyim. nereden bileyim hamile olduğumu gittim aldım.

Ayni seyi esimde söyledi.terziler dikebilir.ama simdi dugme axikken pantolon arkaya cekmezmi yada o lastik kisim gerermi.bide dusuk bel olmasi gerek pantolonlarin sanirim .bakalim inceleyip karar verelim.fiyati ne kadar acep uygun bisimi?

bir incelemek lazım. bir de terziye sormak lazım lazım yapılabilecek birşey mi diye.

hımmm benımkıler hep yuksek bel olmaz onlara o zaman neyse ben aldım zaten ıdare ederler benı artık :26:

şu belly beltin videosuna baktım da yapımı basit gibi görünüyor, bence bizim terziler halleder bunu

kız fiyatını bilmiyorum bir araştırayım daha uygunsa tabii terziye yaptırmak daha makul olabilir.

günaydıııın benimde öyle beli olmuyo düğme hep açık :) ama bugün şunu farkettim kalçalarımda almış sanırım:26: miğde bulantım birkaç gündür yok normale döndüm iştahım açıldı habire yiyorum ay çok kilo alcam galiba

günaydınnn hamişlerrrr nasılsınız?

sonunda bende yüzlü günlere düştüm

ama beklemek çok zormuş böyle yaa, zaman hiç geçmiyor sanki

afiyet olsun tatlım aklında duracağına midende dursunç

benim zaten mide bulantım hiç olmadı doğru düzgün ama iştahımda yoktu ilk zamanlarda karpuz peynirle geçirmiştim çoğu günü ama şimdi iştahım fena açık bişeyleri canım istemeye başladı :)

hele dün burda şalgam suyuyla ilgili bişey okumuştum bi arkadaşın canı çekmişti heralde. ay onu okuduğum an ağzım sulan sulan anlatamam aşermek böyle oluyormuş heralde :) hem içiyorum hemde diyorum ay keşke yanında çifköfte olsaydı yok poğaça olsaydı :) durum vahimleşiyor sanırım benim içide

benimde iş yerimde benden başka herkes hamile adeta sürekli onların canı bir şey istiyor/çekiyor. benimkinde tık yok en son geçen gün akşam iş çıkışında yine muhabbet dönüyor erkek arkadaşlardan biri bir susun artık yeter bundan sonra siz ne isterseniz isteyin almayacağız bir tek genic isterse yapılacak o kadar dedi. ama bende acayibimdir öyle canım aman aman bir şey çekmez de istemez de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…