kızlar bir aşerme hikayesidir :
şimdi ramazanda yengem gebeliğinde balık yediğini anlattığından beri balık aşermeye başladım.iyi tamam balık alalım deidk bulunduğum yerde balıkçı artık balık getirmiyormuş.balık bulunmuyormuş buralarda.neyse zamn geçti ,geçen gün bizim çaycının balığa gittiğini ve evinde 2 tane balık olduğunu öğrendik sağolsun eşini aradı evde kimse yok getircek sen git al dedi.(gebeliğimi bildiğini sanmıyorum ) yok dedim utandım gitmedim.eşim şehir dışında ona anlattım bana niye demiyorsun deyip üzdü beni.geçen gün konu açıldı o ben sana bunu demedim ben dedin deyip durduk sonuç hala balık yiyemedim ..
kardeşim arkadaşından 3 tane küçüüücük balık almış pişirdiler ama o kadar küçük ki tadını bile alamadım...derkeeen dün çay bahçesine gittik tam hesabı ödeyeceğiz ; duvarda kiremitte alabalık yazıyor.eşim bir heyecanlandıhemen yaptırdık.ve sonunda yedim
Günaydın hanımlar daha önce yazdım ama yanıt gelmedi, cevapsız bırakmayın bu panik hatunu 11+5 olduk bugün, Cumartesi ikili testimiz var. Ne yapılıyor ikili testte, ne yaptınız merak ediyorum  bu arada oxxo da beli lastikli efil efil ince pantolonlar var,çok rahatlar
Günaydın hanımlar daha önce yazdım ama yanıt gelmedi, cevapsız bırakmayın bu panik hatunu 11+5 olduk bugün, Cumartesi ikili testimiz var. Ne yapılıyor ikili testte, ne yaptınız merak ediyorum  bu arada oxxo da beli lastikli efil efil ince pantolonlar var,çok rahatlar
ultrasonda ölçümler alınıp degerler alınıyor ve senden kan alınıp yapılıyo bu kadar ,telaşa gerek yok :)Günaydın hanımlar daha önce yazdım ama yanıt gelmedi, cevapsız bırakmayın bu panik hatunu 11+5 olduk bugün, Cumartesi ikili testimiz var. Ne yapılıyor ikili testte, ne yaptınız merak ediyorum  bu arada oxxo da beli lastikli efil efil ince pantolonlar var,çok rahatlar
ayyyyy canım benim afiyet olsun çok zor bişey bu ya biliyorum.ben daha hamiş olduğumu öğrenmemiştim adetim geçmemişti ama hamişmişim meğer hiçte şüphelenmiyorum hamilelikten çünkü 2 yıldır istiyoduk olmuyodu o ayda tedaviyi bırakmıştık artık yani gebelik yoktu aklımızda neyse ben gece rüyamda bumbar dolması yiyodum uyandım nasıl ağlıyorum eşime bana bumbar dolması bul diyorum neyse adamcaız üzüldü nerden bulsun bulamadık tabi ama 2-3 gün boyunca aklımdan bian çıkmıyo hep bumbar dolması gözümün önünde sormayın okadar canım istiyo insan yemek için ağlarmı ben ağladım e ailemde uzakta gurbetçiyiz yapacakta kimsem yok bende bilmiyorum derken haftasonu eşim annesini aradı kalktık 2-3 saat yol teptik kayınvalideme gittik sağolsun 3 kilo bumbar doldurduk ramazan bide iftarda bi oturdum bumbarın başına 3 tabak yedim ama yırtılıcam sandım insan gibi yemedim o derece sonra rahatladım şükür 2 gün sonrada bi öğrendim meğer hamileymişim.şimdide canım acayip nar istiyo ama yok yok hiçbi yerde yok ankaraya gtmiştik tatile orada bulduk kilosu 40tl idi aldım mecburen ama hiç yenecek gbi değil resmen olmamış sadece çekirdek dolu içi narı koparıp o fiyata satıyolarmış haram zıkkım olsun dedim ne diyim.bana nar bulun kıslar ölcem yoksa
kızlar günaydın
başka doktora gittim kız olsa yumurtalıkları şimdiye düşerdi büyük ihtimal erkek dedi offfkafam karıştı
Lcwaikiki sitesinde outlet bölümü hamilelikte baya bir indirim var ben 2 3 tane espirili tşort siparişi verdim bile :) kışın hırkaların içine rahatlıkla giyilebilir...
Günaydın hanımlar😄 daha önce yazdım ama yanıt gelmedi, cevapsız bırakmayın bu panik hatunu😄 11+5 olduk bugün, Cumartesi ikili testimiz var. Ne yapılıyor ikili testte, ne yaptınız merak ediyorum 😃 bu arada oxxo da beli lastikli efil efil ince pantolonlar var,çok rahatlar😃
Kızlar merhaba...
13. hafta içerisinde bebeğin cisiyetini öğrenen bir arkadaşım vardı. Benimkini söylemedi doktor 16. haftada dedi.Sizlerde de erken öğrenen var mı?
ya bu hamile pantolonları niye taaaa ağzımıza kadar çıkıyo ya (abarttım)
boğulurum ben onun içinde yüksek bel bile giyemiyorum ben ta göbeğime kadar çıkıyo diye
benm durumum çok vahim galiba kışın bile soket çorap giyen biriyim
o uzun lastikli çoraplar bacağımı değil boğazımı sıkıyo gibi hissedince çok zor durumum sanki
valla ne bılımm kımılerı de ılk 4 ay hiç bi şekılde ilaç almayın dıor bende ole kendı kendıne gecsın dıye uuurasıom başagrın geldıı zaman karanlık ve sessız bır ortama gırıp uyuycan gumduz karanlıı nerden bulcam dıosan göz bantları var onlardan edınebılırsın
ayyy okuyunca beni bayağı bir güldürdün varya.
bu hamile pantolonlarını kimlere göre yapıyorlar bilemiyorum ama malesef çok büyükler dediğin gibi bende ilk defa baktığımda yok ya ben bunun içinde kayıp olurum demiştim de almamıştım (ki 62 kg 170 cm boyunda pek de ufak tefek biri değilimdir). aldıklarımı da bacaklardan daralttırmıştım bos bol bir şeydi çünkü.. sen de öyle yaparsın en kötü.
iyi iyi maşallahhhcanım çalışmasam evde uyurum ama işyerinde zor oluyo ama bugün çok şükür iyiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?