2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar pazartesi günü dr.a gittim.sol tarafımda seyirme oluyor dedim.(hani burdan bebeğimi hissettim dedik ya bir arkadaşla) bir ara durmuştu birkaç gündür yine var.bana kas seyirmesi olabilir ,kanaman var mı deyip korkuttu o kadar. böyle olan var mı başka

ahaha süper anlatmışsın cidden :) valla ben de ufak tefek bi hatunum yani nasıl doldurucam ki onları.hamile pantolonu değil de bir iki beden büyük pantolon alsak nasıl olur acaba?

ne kadar şanslısın ben 90 kg ile hamile kaldım hiç kilo almadım bulamıyorum hamile elbisesi hepsinde memeler fıçkırıyor

Hiç korkma gönlünü ferah tut benim de öyle oluyor sol tarafım ne kanamasıymış rahat ol sen

ahaha süper anlatmışsın cidden :) valla ben de ufak tefek bi hatunum yani nasıl doldurucam ki onları.hamile pantolonu değil de bir iki beden büyük pantolon alsak nasıl olur acaba?

36 giyiyodum bayramda nasıl olsa kilo alacam diyerek 38 beden yeni pantolon aldım onunda düğmesini açmadan oturamıyom
ayyy bu halde müdür falan geliyomuş bide rezalet pantolonun düğmesini falan iliklemeye çalışıyomuşum adamın karşısında

ne kadar şanslısın ben 90 kg ile hamile kaldım hiç kilo almadım bulamıyorum hamile elbisesi hepsinde memeler fıçkırıyor

çok şanslıyımdır hamurum ince benm boy iyi de kilo yok
guatrım var o yüzden yesemde kilo alamıyorum

iyi olmana sevindim hep iyi ol inşallah bebişini haziran topiğinde okumuştum Allahım digerine sağlık versin bizde yaptırdık 2 li test şükür sorun çıkmadı bu arada erken olmakla beraber cinsiyetine %80 erkek dedi doktor yanılma payım da var dedi aslında ısrar etsen söylerler :)

yarın perşembeymiş yani ayın 29'u
ayyy ben bugün salı sanıyorum az önce ablam çarşamba dedi
çok heyecanlandım bebişi görecem yarın
hay Allah'ım bir ay oldu görmeyeli ya
bu kelebekler nerden geldi gene her yer kelebek sanki

hatunlar selamlar! mide şişkinliği ve hazım problemleri için bir yönteminiz var mı? kiloyu çok önemsemesem de midem şişince haliyle bel ve göbek de coşuyor, vücutta oluşan genel şişkinlik de aşırı bir hantallık yapıyor ve o da psikolojiyi sarsıyor. nasıl yapsak ne etsek?!

canım çalışmasam evde uyurum ama işyerinde zor oluyo ama bugün çok şükür iyiyim :)

ben evde sıkıntıdan çatlarım çatacak yer ararım zaten iş yapmak da yasak patlarım evde ben yerimde duramayan biriyim. iş yerinde vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile.

çok güzelmiş güle güle giy tatlım.

kızzzzz sabah sabah çok güzel enerjin var teşekkür ederim kendi adıma.

bende hiç giymem elbise etek. ama kışın da şu uzun gömlekler var ya bir kaç tane onlardan alayın diyorum altına da tayt düz çizmelerimle ya da botlarımla giyerim. aslında varya elbise giyebilsek ne rahat ederiz biliyormusun. şöyle iki beden büyük alacaksın efil efil giyeceksin misss gibi. hele bir de yazlık bir yerlerdeysen bunaltmaz hem seni de kız dur sen de o zaman efil efil uzun elbiseler yok mu onlardan giy. işyeri içinde üstüne incecik bolerolardan geçirdin mi tamamdır. ha bana sorarsan ben giymem şimdilik rahatım ama yaz böyle devam ederse yandım biraz hava serinleseydi iyiydi. buralar hala yanıyor

bende de oluyor arasıra o seyirme hali. tatlım kanaman yoksa eğer ve dr kontrolünde de kanama alanı görmediyse sağlıklıdır sen kalbini bozma gönlünü ferah tut.

sen çok şanslısın kilo almayanlardansın ama mutlaka başka etkileri vardır senin içinde fakat yine de diyelim nazar değmesin.

hımmm o kelebekler hiç gitmesin hep heyecan olsun güzel heyecanlar olsun.

ay sorma bendede heyecan benimde yarın onda randevum belki cinsiyetinide öğrenirim diye bekliyorum ama bir umut
böyle şak diye söyleyen dr.bulsam gidcem valla önce sağlık tabi ama neyapalım canım merak

ay sorma bendede heyecan benimde yarın onda randevum belki cinsiyetinide öğrenirim diye bekliyorum ama bir umut
böyle şak diye söyleyen dr.bulsam gidcem valla önce sağlık tabi ama neyapalım canım merak

yarın senin var kontrolün, benim var bir de sadem_karamelin var hadi bakalım var mı arttıran... heyecan dorukta

merhaba topikler:)ben dün eşimle 2li testin sonucunu doktoruma gösterdim çok şükür iyi bişey yok dedi iyi çıktı.eşimde ilk defa gördü,
hareket ediyodu cinsiyetini sordum erkek gibi duruyor ama siz kimseye bişey söyleyip bişeyler almaya başlamayın dedi çünkü yanılabiliyoruz dedi cünkü daha net olmamakla kordonunundan erkek zannedebiliyoruz oyuzden 16 18haftada kesinleşir ama erkek gibi şuanlık dedi:)hayırlısı bakalım ne cıkıcak sonuıç.heee buarada her çin takvimini yaptım hepsinde kız çıkıyor enteresan bi şekilde canım tatlı istemiyor tuzlu seyler daha çok cazip geliyor ekşi seyler.eger erkek çıkarsa kesin yani bütün tabuları yıkmış olucam tatlı midemi kötü yapıyor istemiyorum.hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı olmıcak rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin zamanla görücez saglıklı olsunda gerisi boş.darısı size kızlar merakedenler:))))))))))))))))

kızlar ben bir kere 4,5 haftalıkken gitim ultrasyona girmek istemedim sadece beta hcg için gittim.2.sini 7 haftalıken gittim.bebeğimin kesesini görmek için.3.sü kontrolüm p.tesi oldu.yani 3 aylık hamileyim sadece 3 kez gittim kontrole.(tabi dr.um hiiç iliglenmedi ve bilgilendirmedi o başka)

sizce bir dahaki kontrolüme ne zamn gideyim.hem cinsiyeti hem de sağlığını öğrenmek için?çok mu az gittim acaba diye düşünüyorum da...

benimkide yarın ,3.30 da ara randevu olunca bir hayli beklicem sanırım ,çok heyecanlıyım.

rica ederim
elbise hiç giyemem giyince kendime gülesim geliyo
hiç tarzım değil okul formasını bile zor giyerdim o zaman pantolon yoktu
gelinlik bakmaya gittik bunların pantolonlusu yokmu dedim de kadın tuhaf tuhaf bakmıştı
tayta gelince malesef eşim giydirmiyo evin içinde giymek istiyosan al yoksa yok diyo
o ne öyle kışın pantolon altından giyilir o diyo

sen çok şanslısın kilo almayanlardansın ama mutlaka başka etkileri vardır senin içinde fakat yine de diyelim nazar değmesin.

hımmm o kelebekler hiç gitmesin hep heyecan olsun güzel heyecanlar olsun.

şimdilik başka sıkıntım yok maşallah
kelebekler herkesin hayatında olsun inşallah

ben cinsiyetini merak etmiyorum
burda hep anlatıyolar ya şöyle hareket etti böyle hareket etti diyolar ya
hah bende o hareketleri görmek istiyorum bi de kalp atışını gördüm ama duymadım onu da duymak için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…