ya bu hamile pantolonları niye taaaa ağzımıza kadar çıkıyo ya (abarttım)
boğulurum ben onun içinde yüksek bel bile giyemiyorum ben ta göbeğime kadar çıkıyo diye
benm durumum çok vahim galiba kışın bile soket çorap giyen biriyim
o uzun lastikli çoraplar bacağımı değil boğazımı sıkıyo gibi hissedince çok zor durumum sanki
ben şimdi 53 kiloyum gittim gezdim hamile giyimlerini bir bacağına benm tamamım sığar
tamam dar olmasın zaten herşey beni sıkar olduda şalvar mı giysek
etek ve elbise giyenler ne şanslı ben hiç yakıştıramıyorum kendime
cin ali olurdu ya eskiden ona elbise giydirince nasıl olur hah işte aynen öyle oluyorum
bi kere etek giymiştim ne gülmüştü millet bacaklarım çöp gibi diye
kızlar pazartesi günü dr.a gittim.sol tarafımda seyirme oluyor dedim.(hani burdan bebeğimi hissettim dedik ya bir arkadaşla) bir ara durmuştu birkaç gündür yine var.bana kas seyirmesi olabilir ,kanaman var mı deyip korkuttu o kadar.böyle olan var mı başka
ahaha süper anlatmışsın cidden :) valla ben de ufak tefek bi hatunum yani nasıl doldurucam ki onları.hamile pantolonu değil de bir iki beden büyük pantolon alsak nasıl olur acaba?
ne kadar şanslısın ben 90 kg ile hamile kaldım hiç kilo almadım bulamıyorum hamile elbisesi hepsinde memeler fıçkırıyor
saol canım bende iyiyim .çok şükür herşey iyi gidiyo biliyosun birii kaybettik bebişlerin ama diğer kuzum çok iyi teyzesi 1 hafta önce ikili test yaptırdık sağlıklıymış kuzum ense kalınlığı normal çıktı .....şimdi heyecanla cinsiyetini diyceği günü bekliyoz
canım çalışmasam evde uyurum ama işyerinde zor oluyo ama bugün çok şükür iyiyim :)
ben şimdi 53 kiloyum gittim gezdim hamile giyimlerini bir bacağına benm tamamım sığar
tamam dar olmasın zaten herşey beni sıkar olduda şalvar mı giysek
etek ve elbise giyenler ne şanslı ben hiç yakıştıramıyorum kendime
cin ali olurdu ya eskiden ona elbise giydirince nasıl olur hah işte aynen öyle oluyorum
bi kere etek giymiştim ne gülmüştü millet bacaklarım çöp gibi diye
kızlar pazartesi günü dr.a gittim.sol tarafımda seyirme oluyor dedim.(hani burdan bebeğimi hissettim dedik ya bir arkadaşla) bir ara durmuştu birkaç gündür yine var.bana kas seyirmesi olabilir ,kanaman var mı deyip korkuttu o kadar.böyle olan var mı başka
36 giyiyodum bayramda nasıl olsa kilo alacam diyerek 38 beden yeni pantolon aldım onunda düğmesini açmadan oturamıyom
ayyy bu halde müdür falan geliyomuş bide rezalet pantolonun düğmesini falan iliklemeye çalışıyomuşum adamın karşısında
çok şanslıyımdır hamurum ince benm boy iyi de kilo yok
guatrım var o yüzden yesemde kilo alamıyorum
yarın perşembeymiş yani ayın 29'u
ayyy ben bugün salı sanıyorum az önce ablam çarşamba dedi
çok heyecanlandım bebişi görecem yarın
hay Allah'ım bir ay oldu görmeyeli ya
bu kelebekler nerden geldi gene her yer kelebek sanki
yarın perşembeymiş yani ayın 29'u
ayyy ben bugün salı sanıyorum az önce ablam çarşamba dedi
çok heyecanlandım bebişi görecem yarın
hay Allah'ım bir ay oldu görmeyeli ya
bu kelebekler nerden geldi gene her yer kelebek sanki
ay sorma bendede heyecan benimde yarın onda randevum belki cinsiyetinide öğrenirim diye bekliyorum ama bir umut
böyle şak diye söyleyen dr.bulsam gidcem vallaönce sağlık tabi ama neyapalım canım merak
teyzeleri bu sabah kızıma erkek dediler taze fotolarımız 7cmyi geçmiş
Eki Görüntüle 787971 Eki Görüntüle 787973
ay sorma bendede heyecan benimde yarın onda randevum belki cinsiyetinide öğrenirim diye bekliyorum ama bir umut
böyle şak diye söyleyen dr.bulsam gidcem vallaönce sağlık tabi ama neyapalım canım merak
kızzzzz sabah sabah çok güzel enerjin var teşekkür ederim kendi adıma.
bende hiç giymem elbise etek. ama kışın da şu uzun gömlekler var ya bir kaç tane onlardan alayın diyorum altına da tayt düz çizmelerimle ya da botlarımla giyerim. aslında varya elbise giyebilsek ne rahat ederiz biliyormusun. şöyle iki beden büyük alacaksın efil efil giyeceksin misss gibi. hele bir de yazlık bir yerlerdeysen bunaltmaz hem seni de kız dur sen de o zaman efil efil uzun elbiseler yok mu onlardan giy. işyeri içinde üstüne incecik bolerolardan geçirdin mi tamamdır. ha bana sorarsan ben giymem şimdilik rahatım ama yaz böyle devam ederse yandım biraz hava serinleseydi iyiydi. buralar hala yanıyor
sen çok şanslısın kilo almayanlardansın ama mutlaka başka etkileri vardır senin içinde fakat yine dediyelim nazar değmesin.
hımmm o kelebekler hiç gitmesin hep heyecan olsun güzel heyecanlar olsun.
ben cinsiyetini merak etmiyorumay sorma bendede heyecan benimde yarın onda randevum belki cinsiyetinide öğrenirim diye bekliyorum ama bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?