2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
müdür geldi ya şaka gibi şom ağızlımıyım ne
bi yandan pantolonun düğmesini iliklemeye çalışıyorum bi yandan bacağımın yanığına krem sürmüştüm pantolona bulaşmasın diye dizime kadar çekmiştim onu indirmeye çalışıyorum
neyseki adamın sesi kendinden önce geldi ya

maşallah bende pazartesi gitmiştim doktora %51 erkek %49 kız dedi sanırım 1 ay daha bekleyeceğim tahminde bile bulunmadı doktorum
erkek gibi demek istemiş işte canım
tatlım bebek sol tarafında mı sağda mı bi de yukarıda mı aşağıda mı duruyo ??? doktorum solda taşıosun ve üst tarafta erkek olabilir demişti ondan sordum

canım hiç bilmiyorum inan nerde doktor demedi bişey :)

benimkide yarın ,3.30 da ara randevu olunca bir hayli beklicem sanırım ,çok heyecanlıyım.

benim 10:40 da ama fark eden bişey yok dr okadar çok hastası varki öğleden sonra ancak çıkarız galiba olsun
görmek için beklemek güzel ki ben çok sabırsızım hiç bekleyemem ama iş bebeğime gelince akan sular duruyo

bende de hipoglisemi yani şeker düşüklüğü olduğu için kilo veremedim hiç bi zaman

cnm cinsiyetle yemenin hiç alakası yok ben kızımda hep tatlı türleri yedim bu ikinci hamileliğim cinsiyetini bilmiyorum
limon şalgam tuzlu şeyler yiyorum bakalım ne olcak hayırlısı

erkek gibi demek istemiş işte canım

canım hiç bilmiyorum inan nerde doktor demedi bişey :)

onu gülerek söyledi ciddi değildi hayırlısı neyse o olsun ne yapalım bekleriz biraz daha açıkcası her ne kadar dilim hayırlısı olsun desede gönlüm erkek diyor :)

canım benim sana katılıyorum sonuna kadar.Bende dr.umdan izin aldım dr.uma sonuna dek güvenirim ve çok seviyorum o da bi git yüz temiz hava al rahatla dedi:))Sıcak su ve hamamın zararını bende duymuştum ama yüzme çok faydalıymış kulaç atmayacağız tabi öyleEnerjim geldi.Uyuklamam geçti çoook rahatladım maşallah yarın dönüyoruz cuma ikili taramamız var.Pazartesi iş başı.Stres atmak çok önemliymiş anladım.

kız erkek hiç farketmez onun için değilde bişeyler almak istiyorum bu kızıma yakışırdı yada oğluma demek istiyorum okadarcık

canım eğer herhangi bir sorun yoksa zaten kontroller içinde gidiyosun normal endişelenecek bir durum yok inan bana bende ilkinde ayda bir defa gidiyordum. bu defa kanama falan olunca 10 günde bir gider oldum.

benimkide yarın ,3.30 da ara randevu olunca bir hayli beklicem sanırım ,çok heyecanlıyım.

evet belki biraz beklersin ama sonunda bebişi göreceksin bu çok güzel sen o kısmını düşün.

hımm eş durumundan yasaklısın.

amin inşallah......

dr sağolsun her seferinde kalp atışını dinlediyor kısa bir süre önce düşük yaşadığımız için.

onu gülerek söyledi ciddi değildi hayırlısı neyse o olsun ne yapalım bekleriz biraz daha açıkcası her ne kadar dilim hayırlısı olsun desede gönlüm erkek diyor :)

benimde eşim çok kız istiyor içimden ne geçiyor artık bende bilmiyorum yine de ne olursa olsun canımızdan bi parça olacak çok güzel bi duygu :)

merhaba kızlar
bugün, sonunda sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık. tetanoz aşısını kadın doğum doktoruna sor iki hafta sonra gel dedi hemşire..
tetanoz aşısı vurunmak mecburi mi kızlar? bilginiz var mı bu konuda?

evet vurulursa iyi olurmuş.sağlık ocağındaki hemşire zırt pırt arıyo beni zaten nerdeyse her hafta :)

Gecenlerde 1 gunlugune yakin biyerlere kacmistik. Ama ozaman asiri mide bulantisi ve kusma vardi.Yuzdum yedim ictim. Hic biseyim yok. Eve bi geldim yine kusmaya basladim. Ya aynisi olursa diye korkuyorum. Ama iyi hissediyorum kendimi. Bakalim hayirlisi :) Bizde persembe donuyoruz tesaduff :))
Bizim ikili testimizde 4 eylul. Allah cumlemizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Tum test sonuclari guzel ve saglikli ciksinn...

aminnnnnn canım benim inşallah Rabbim cümlemizin bebişlerini korusun

Mecburi mi bilmiyorum ama vurulması iyi sanırım. Bana da 7 ekime gün verdi tetanoz aşısı için. Ama doktoruna felan sor demedi ebe

kızlar doktora bugün sağlık ocağı doktorumun verdiği devid 3 vitaminini kullanayım mı diye sordum,
bence gerek yok dedi fazlası da vitaminlerin zararmış ben de kullanmamaya karar verdim
aranızda kullanan varmı bu damlayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…