teyzeleri bu sabah kızıma erkek dediler taze fotolarımız 7cmyi geçmiş
Eki Görüntüle 787971 Eki Görüntüle 787973
erkek gibi demek istemiş işte canımmaşallah bende pazartesi gitmiştim doktora %51 erkek %49 kız dedi sanırım 1 ay daha bekleyeceğim tahminde bile bulunmadı doktorum
tatlım bebek sol tarafında mı sağda mı bi de yukarıda mı aşağıda mı duruyo ??? doktorum solda taşıosun ve üst tarafta erkek olabilir demişti ondan sordum
benimkide yarın ,3.30 da ara randevu olunca bir hayli beklicem sanırım ,çok heyecanlıyım.
36 giyiyodum bayramda nasıl olsa kilo alacam diyerek 38 beden yeni pantolon aldım onunda düğmesini açmadan oturamıyom
ayyy bu halde müdür falan geliyomuş bide rezalet pantolonun düğmesini falan iliklemeye çalışıyomuşum adamın karşısında
çok şanslıyımdır hamurum ince benm boy iyi de kilo yok
guatrım var o yüzden yesemde kilo alamıyorum
merhaba topikler:)ben dün eşimle 2li testin sonucunu doktoruma gösterdim çok şükür iyi bişey yok dedi iyi çıktı.eşimde ilk defa gördü,
hareket ediyodu cinsiyetini sordum erkek gibi duruyor ama siz kimseye bişey söyleyip bişeyler almaya başlamayın dedi çünkü yanılabiliyoruz dedi cünkü daha net olmamakla kordonunundan erkek zannedebiliyoruz oyuzden 16 18haftada kesinleşir ama erkek gibi şuanlık dedi:)hayırlısı bakalım ne cıkıcak sonuıç.heee buarada her çin takvimini yaptım hepsinde kız çıkıyor enteresan bi şekilde canım tatlı istemiyor tuzlu seyler daha çok cazip geliyor ekşi seyler.eger erkek çıkarsa kesin yani bütün tabuları yıkmış olucam tatlı midemi kötü yapıyor istemiyorum.hani ye tatlıyı çıkar hakkıyı olmıcak rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin zamanla görücez saglıklı olsunda gerisi boş.darısı size kızlar merakedenler:))))))))))))))))
erkek gibi demek istemiş işte canım
canım hiç bilmiyorum inan nerde doktor demedi bişey :)
Kizlar imkani olanlar mutlaka tatle ciksin. Kendime geldim. Midem duzeldi (masallah diyim de). Deniz havuz ve gunes de iyi geldi. Tatil koyunun dru henuz 12 haftaliksiniz. Bebek tutunmaya calisiyor. Henuz rahmin agzinda Sauna, finn hamami, jakuzi, masaj ve hamam yasak dedigiremiyorum. Sicaktan uzak duruyoruz.
rica ederim
elbise hiç giyemem giyince kendime gülesim geliyo
hiç tarzım değil okul formasını bile zor giyerdim o zaman pantolon yoktu
gelinlik bakmaya gittik bunların pantolonlusu yokmu dedim de kadın tuhaf tuhaf bakmıştı
tayta gelince malesef eşim giydirmiyo evin içinde giymek istiyosan al yoksa yok diyo
o ne öyle kışın pantolon altından giyilir o diyo
şimdilik başka sıkıntım yokmaşallah
kelebekler herkesin hayatında olsun inşallah
ben cinsiyetini merak etmiyorum
burda hep anlatıyolar ya şöyle hareket etti böyle hareket etti diyolar ya
hah bende o hareketleri görmek istiyorum bi de kalp atışını gördüm ama duymadım onu da duymak için sabırsızlanıyorum
kızlar ben bir kere 4,5 haftalıkken gitim ultrasyona girmek istemedim sadece beta hcg için gittim.2.sini 7 haftalıken gittim.bebeğimin kesesini görmek için.3.sü kontrolüm p.tesi oldu.yani 3 aylık hamileyim sadece 3 kez gittim kontrole.(tabi dr.um hiiç iliglenmedi ve bilgilendirmedi o başka)
sizce bir dahaki kontrolüme ne zamn gideyim.hem cinsiyeti hem de sağlığını öğrenmek için?çok mu az gittim acaba diye düşünüyorum da...
benimkide yarın ,3.30 da ara randevu olunca bir hayli beklicem sanırım ,çok heyecanlıyım.
rica ederim
elbise hiç giyemem giyince kendime gülesim geliyo
hiç tarzım değil okul formasını bile zor giyerdim o zaman pantolon yoktu
gelinlik bakmaya gittik bunların pantolonlusu yokmu dedim de kadın tuhaf tuhaf bakmıştı
tayta gelince malesef eşim giydirmiyo evin içinde giymek istiyosan al yoksa yok diyo
o ne öyle kışın pantolon altından giyilir o diyo
şimdilik başka sıkıntım yokmaşallah
kelebekler herkesin hayatında olsun inşallah
ben cinsiyetini merak etmiyorum
burda hep anlatıyolar ya şöyle hareket etti böyle hareket etti diyolar ya
hah bende o hareketleri görmek istiyorum bi de kalp atışını gördüm ama duymadım onu da duymak için sabırsızlanıyorum
onu gülerek söyledi ciddi değildi hayırlısı neyse o olsun ne yapalım bekleriz biraz daha açıkcası her ne kadar dilim hayırlısı olsun desede gönlüm erkek diyor :)
merhaba kızlar
bugün, sonunda sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık. tetanoz aşısını kadın doğum doktoruna sor iki hafta sonra gel dedi hemşire..
tetanoz aşısı vurunmak mecburi mi kızlar? bilginiz var mı bu konuda?
canım benim sana katılıyorum sonuna kadar.Bende dr.umdan izin aldım dr.uma sonuna dek güvenirim ve çok seviyorum o da bi git yüz temiz hava al rahatla dedi:))Sıcak su ve hamamın zararını bende duymuştum ama yüzme çok faydalıymış kulaç atmayacağız tabi öyleEnerjim geldi.Uyuklamam geçti çoook rahatladım maşallah yarın dönüyoruz cuma ikili taramamız var.Pazartesi iş başı.Stres atmak çok önemliymiş anladım.
ne kadar şanslısın ben 90 kg ile hamile kaldım hiç kilo almadım bulamıyorum hamile elbisesi hepsinde memeler fıçkırıyor
Gecenlerde 1 gunlugune yakin biyerlere kacmistik. Ama ozaman asiri mide bulantisi ve kusma vardi.Yuzdum yedim ictim. Hic biseyim yok. Eve bi geldim yine kusmaya basladim. Ya aynisi olursa diye korkuyorum. Ama iyi hissediyorum kendimi. Bakalim hayirlisi :) Bizde persembe donuyoruz tesaduff :))
Bizim ikili testimizde 4 eylul. Allah cumlemizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Tum test sonuclari guzel ve saglikli ciksinn...
merhaba kızlar
bugün, sonunda sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık. tetanoz aşısını kadın doğum doktoruna sor iki hafta sonra gel dedi hemşire..
tetanoz aşısı vurunmak mecburi mi kızlar? bilginiz var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?