tansiyon yükselmesi normal ama senin normalde kaçtır mesela benim tansiyornum 10-6 9-5 arası gider gelir geçen 12-5 olunca bir gün kendime gelemedim o yüzden tansiyonun yükselince dr hemen bilgilendir ben daha önce yaşadığım için dinlendim geçti böyle dürümlarda l,mon içmeni tavsiye ederim ya da sarımsak yemeni tansiyonu düşürür ama dr danış muhakkak dr bana daha yükselirse haber ver demişti meselakızlar tansiyonu yüksek olan varmı?bnm yükseliyor anlamıyorum
merhaba kızlar
bugün, sonunda sağlık ocağına kaydımızı yaptırdık. tetanoz aşısını kadın doğum doktoruna sor iki hafta sonra gel dedi hemşire..
tetanoz aşısı vurunmak mecburi mi kızlar? bilginiz var mı bu konuda?
tansiyon yükselmesi normal ama senin normalde kaçtır mesela benim tansiyornum 10-6 9-5 arası gider gelir geçen 12-5 olunca bir gün kendime gelemedim o yüzden tansiyonun yükselince dr hemen bilgilendir ben daha önce yaşadığım için dinlendim geçti böyle dürümlarda l,mon içmeni tavsiye ederim ya da sarımsak yemeni tansiyonu düşürür ama dr danış muhakkak dr bana daha yükselirse haber ver demişti mesela
ben oğlumda vurulmuştum ama eksik kalmıştı 5 doz vurluyor çünkü vurma sebebleri doğum esnasında kullanılan aletlerden seni korumaktır demişti ben tamamlayacağım ömür boyu koruması oluyor o zaman
benim basenler çatlamışkilomda fazla bir değişikliik yok
ikili test yaptırdım ayın 17 Ağustosta ense kalınlığı normal dedi doktor, kan sonuçlarını kötü çıkarsa ararım dedi bu zamana kadar ne düşünmeliyim bilemedim
tansiyon yükselmesi normal ama senin normalde kaçtır mesela benim tansiyornum 10-6 9-5 arası gider gelir geçen 12-5 olunca bir gün kendime gelemedim o yüzden tansiyonun yükselince dr hemen bilgilendir ben daha önce yaşadığım için dinlendim geçti böyle dürümlarda l,mon içmeni tavsiye ederim ya da sarımsak yemeni tansiyonu düşürür ama dr danış muhakkak dr bana daha yükselirse haber ver demişti mesela
ben oğlumda vurulmuştum ama eksik kalmıştı 5 doz vurluyor çünkü vurma sebebleri doğum esnasında kullanılan aletlerden seni korumaktır demişti ben tamamlayacağım ömür boyu koruması oluyor o zaman
benim 10:40 da ama fark eden bişey yok dr okadar çok hastası varki öğleden sonra ancak çıkarız galiba olsun
görmek için beklemek güzel ki ben çok sabırsızım hiç bekleyemem ama iş bebeğime gelince akan sular duruyo
Ohhh sonunda şalgam suyunu içtim rahatladım :)
Bunları okuyunca biraz rahatladım.benim de randevum bu c.tesiydi,üstelik 1 ay önce randevumu almıştım.bugün hastaneden telefon geldi, doktor c.tesi çalışmayacakmışhaftaya ara hasta olarak veriyorum dedi, beklersiniz. Tek korkum giderim bir de almazlar beklerim o kadar.hastanede uzak of inşallah pürüz çıkmaz.2 li test öncesi açlık- tokluk önemli mi? Yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
afiyet olsun canım
o kadar gitmişken geri göndermezler herhalde. hem kendileri söylemişler sana ara hasta olarak alıcaz diye bozma moralini.
2 li test öncesi aç tok farketmiyormuş giden arkadaşlar öyle söyledi.
patron içerde sigara içiyo bazen..yeminle ümüğünü sıkasım geliyo allaaam yarabbim !!!!
hatunlar selamlar! mide şişkinliği ve hazım problemleri için bir yönteminiz var mı? kiloyu çok önemsemesem de midem şişince haliyle bel ve göbek de coşuyor, vücutta oluşan genel şişkinlik de aşırı bir hantallık yapıyor ve o da psikolojiyi sarsıyor. nasıl yapsak ne etsek?!
ben daha ikili test yaptırmadım kızlar yaa İnşallah sağlığı yerindedir bebişlerimizin cumartesiyi iple çekiyoruuum
ben yaşıyorum hemde ölürcesinee gaz sıkışıyor resmen ve çatlatıyor:78: beni sonra bulantı yapıyo halsizleşiyorum dr um bu aylarda normal olduğunu söyledi...... karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmamı söyledi okadar... yürü reni çiğne dedi
ıkılı test sonuclarım cıkmıs kardesım almıs normal gorunuyor dedı :)bhcg 52 cıkmıs bakalım kızmı erkekmı? 50 nın ustu kız altı erkektı benımkı sınırda sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?