2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar tansiyonu yüksek olan varmı?bnm yükseliyor anlamıyorum
tansiyon yükselmesi normal ama senin normalde kaçtır mesela benim tansiyornum 10-6 9-5 arası gider gelir geçen 12-5 olunca bir gün kendime gelemedim o yüzden tansiyonun yükselince dr hemen bilgilendir ben daha önce yaşadığım için dinlendim geçti böyle dürümlarda l,mon içmeni tavsiye ederim ya da sarımsak yemeni tansiyonu düşürür ama dr danış muhakkak dr bana daha yükselirse haber ver demişti mesela

ben oğlumda vurulmuştum ama eksik kalmıştı 5 doz vurluyor çünkü vurma sebebleri doğum esnasında kullanılan aletlerden seni korumaktır demişti ben tamamlayacağım ömür boyu koruması oluyor o zaman

bende ilkinde 3 doz vurulmuştum. 5 doza tamamlayacağım senin gibi geçen hafta sağlık ocağına kayda gittiğimde de konuştuk ebe ile o da aynı düşünüyormuş kendimde yaptırdım dedi ne kadar doğru bilemiyorum tabii..

ikili test yaptırdım ayın 17 Ağustosta ense kalınlığı normal dedi doktor, kan sonuçlarını kötü çıkarsa ararım dedi bu zamana kadar aramadı ne düşünmeliyim bilemedim

Son düzenleme:

canım bnm çok saol rahatladım biraz doktorumda normal dedi korkma sakın dedi onada anlattım durumu dinlenmemi söledi limon sıkıp suya içiyorum genelde kendime geliyorum bnm 12-7 felandı 14lere çıktı ondan korktum birazda

Bunları okuyunca biraz rahatladım.benim de randevum bu c.tesiydi,üstelik 1 ay önce randevumu almıştım.bugün hastaneden telefon geldi, doktor c.tesi çalışmayacakmış haftaya ara hasta olarak veriyorum dedi, beklersiniz. Tek korkum giderim bir de almazlar beklerim o kadar.hastanede uzak of inşallah pürüz çıkmaz.2 li test öncesi açlık- tokluk önemli mi? Yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Ohhh sonunda şalgam suyunu içtim rahatladım :)

afiyet olsun canım

o kadar gitmişken geri göndermezler herhalde. hem kendileri söylemişler sana ara hasta olarak alıcaz diye bozma moralini.
2 li test öncesi aç tok farketmiyormuş giden arkadaşlar öyle söyledi.

Teşekkür ederim.işte herşey zamanında olmayınca böyle panikliyorum.haftasonu başka bir doktoru bile aradım, en son 1 ay önce kontrolüm vardı.meraklıyım, bir de kendimi hafta sonuna şartlandırınca sonra başka doktora gitmekten vazgeçtim, bu sefer farklı şeyler duyarsam kafam karışacak, en iyisi kendi doktorum olsun.

ıkılı test sonuclarım cıkmıs kardesım almıs normal gorunuyor dedı :)bhcg 52 cıkmıs bakalım kızmı erkekmı? 50 nın ustu kız altı erkektı benımkı sınırda sayılır

ben yaşıyorum hemde ölürcesinee gaz sıkışıyor resmen ve çatlatıyor:78: beni sonra bulantı yapıyo halsizleşiyorum dr um bu aylarda normal olduğunu söyledi...... karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmamı söyledi okadar... yürü reni çiğne dedi

ben daha ikili test yaptırmadım kızlar yaa İnşallah sağlığı yerindedir bebişlerimizin cumartesiyi iple çekiyoruuum

Slm kızlar dün gece çok kötü dişim ağrıdı ( sarımsak sürdüm midem bulana bulana nane sürdüm biraz geçirir gibi oldu ama yine de ağrıdı çok.bugün Dr. Gittim ağrı kesici ve antibiyotik hap verdi.sabah içtim ama hala ağrısı tam olarak dinmedi.benim gibi diş ağrısı çekeniniz var mı ?? Nasıl gecti??

yaa! :/ dilerim en kısa zamanda sen de, ben de, aynı şeyleri yaşayan herkes de rahatlar. evet sanırım yürümem gerekiyor benim de ancak yorgunluk, halsizlik, bir de üstüne bacak kas ağrıları olunca değil yürüyüş yapmak, yatakta oradan oraya zor dönüyorum. neyse. hayırlısıyla geçecek hepsi elbette. çok teşekkürler cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…