2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bi doktor sayfası daha kapandı benim için
telefonda test sonuçları için aradım sekreter açtı doktorun hastası var dedi bekledim doktora sonuç için aramış dedi doktor normal dedi peki beta hcg değerimi öğrenebilirmiyim dedim sekreter doktora sordu napcakmış diyo ordan be adam karşında durmuyo mu sonuç söylesen ne olacak?
sonra tamam tamam önemli değil ya öğrenmesek de olur dedim doktor aldı telefonu sonuçları gelin verelim diye alsam nolcak hiç almak için gidesim falan yok alt tarafı karşısındaki ekranda bişey okucak o bile zor geliyo adamlara
hayret bişey ya
bi daha o hastaneye adım atmam belki sadece sonuç için giderim o kadar
ben bişey öğrenmek istiyorsam yardımcı olmak zorundalar olmuyolarsa parasıyla değil mi başkasına giderim

evet haklısın cnm sonuçta senn için önemli geblik onlar için olmayabilir bnde bi sorunum olunca arıyorum doktorum müsait deil ise sekreteri bana sizi arayacağız diyo ve arıyo doktorumla görüşüyorum doktor bulmak çok zorr

Çok teşekkürler😃 drlar artık bıkmış galiba hamilelerden nazlılar ama biz heyecanlı ve meraklıyız yahu😀

yani söylese nolur ben onu anlamıyorum canım ya ne var azcık anlayışlı olasalar onu bile merak ediyorum heyecanlıyım anne olcam birazcık anlamaya çalışsalar keşke

kızlar selamlar... bugün kontrolüm vardı gitmişken doktor ikili testimizi de yaptı. 11+1 günlüğüz boyu 4.34 cm ense kalınlığı da 0.8 mm çıktı. Bu da bugünkü ultrason resmimiz bizim bebek baya hareketli olucak galiba şimdiden bacaklar havada :))) doktorumuz da pozunu çok beğendi herzaman yakalayamayız böyle bi pozisyonu dedi hemen çıktı aldı :)

Benim asıl takıldığım konu ilaçlar. doktorum ilaç sayımı arttırdı. marincap balık yağı, cal-d-vita kalsiyum ve gynoferon demir ilacı verdi. corasprin ve progestan da kullanıyorum. 5 ilaç bana çok geldi ve tedirgin oldum. sizce bu ilaçları kullanmak normal mi ? kafam çok karıştı sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz ?

yok canım üzülmüyorum sadece cinsiyeti çok merak ediyorum kız da erkek de olsa o benim evladım nasıl ayırırım ki

yaaa öyle miymişşş? benim de üşüyor elim ayağım. oysa gebelikten önce yanardı

Kızlar bugün doktora gittim ilk önce smear testi yapıldı, daha önce bi türlü yaptıramamıştım.bugün onu aradan çıkardım.sonra geldik heyecanlı kısmaaaaa ultrasona ... Ayyy bebişim görmeyeli ne kadar büyümüş:))))))) ilk baş tam bize dönüktü sanki oda bizi(eşimle) görmüş gibi bakıyordu ekranaenseyi ölçemedi doktor kıpırdaması gerekiyordu sonra bi anda hoppp 360 derece döndü parmağını ağzına doğru götürdü:))) sonra poposunu döndü bize:))))))4d olarakta baktı doktor oradn kafa kısmı gözüküyordu plesanta önlüyru çünkü görüşü doktor zar zor aldı ölçümleri risk 3 mm miy. Bebişimin 0,88mm çıktı burun kemiği 2 mm yi baz oldu doktor boyu yklaşık 62 mm oyyyyyyyy kıyamam ben ona o kadar mutlu oldum içim içime sığmadııı uçacaktım nerdeyse çok güzel bir duygu güzel rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsun inşallahhhh:emir_bebek... Doktorum çok tatlı bir bayan çok şanslıyım ki öyle bir doktora denk geldim,şükür..cinsiyete gelince %51 erkek ama çok erken dedi.. Çıkıntı çok netti sanki ama..Olsun hiç önemli değil ne olursa olsun sağlıklı olsun yarabbim sonra kan ve idrar tahlili tüm sonuçları p. Tesi yada salı alıcam insallah iyi çıkar sonuçlarım. böyle işte bugün çok mutluyum inşalah hep böyle güzel gider herşey

cnm ne azı, ben 2 kez gittim toplamda. ilki 6+3 te(kese ve kalp atışları), ikincisi de 9+3 te(net kaç haftalık olduğunun hesaplanması için). şimdi de 12+3 te ikili test için gitcem. bundan sonraki de 16 haftalıkken olcak. taaa 28 eylülde.

canm tansiyonum yükseliyor demişsin..kaç çıkıyor tansiyonun? bir de doktoruna söyle, tansiyon önemli

Bir kağnı arabası çıktı size ama bu kağnıda at var size mevlam yürü ya kulum diyecek işleriniz düzelecek.Bir kardan adam çıkmış bu demektirki birisinden güç kuvvet alacaksınız.Bu aralar kafan çok karışık çok.Kötü kötü rüyalarda göreceksin.Dua et bence biraz bir de bir iki kişiye biraz yardım yap canım çok iyi olacak senin için.Senin sevdiğin ve de değer verdiğin kişiye çok karışıyorlar çevrendekiler sende çok geriliyorsun ister istemez.Kimseyi karıştırma hayatına..Çok canın sıkılacak çok içinde kuruntu yaptığın şeyler var.Tam böyle bir anda acayip güzel bir şey olacak ve herşeyin değişecek çünkü kocaman bir balık var kocaman.Çevrende isminin içinde S harfi olan birine çok şükredeceksin.Kocaman bir göz var sende bi yakının biraz sıkıntılar içinde.Tabak biraz karanlık ve karamsar çıktı canım kendine dikkat et biraz. Fincanını güzelce yıka ve dilek tut bakalım ''

yani söylese nolur ben onu anlamıyorum canım ya ne var azcık anlayışlı olasalar onu bile merak ediyorum heyecanlıyım anne olcam birazcık anlamaya çalışsalar keşke

anlayışlı olmak zorundalar. madem gebelerin ya da gebe olmaya çalışanların psikolojisini anlamayacaklar, kadın doğum doktoru olmasalarmış. Göz doktoru fln olsalarmış. Çok sinirlendim şimdi!!!
Benim doktorum cep no'sunu verdi. İstediğim zaman arayabilirim. Olur da o sırada hastası varsa, kendi dönüyor ztn. Böyle olması lazım hepsinin

olmaz canım hatırladığım kadarıyla aç tok farketmez

progestan 12 hafta sonunda bırakılır diye biliyourm mesela dr öyle yapacak 16 haftada folik asidi bırakacam sonrasında vitamın ve kan hapı verecek
onu bir sor bazen yoğunluktan unutuyor drlar

bende falcı bacıya baktırdım :))) ailenize gelcek bebek bereketiyle gelcek diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…