bi doktor sayfası daha kapandı benim için
telefonda test sonuçları için aradım sekreter açtı doktorun hastası var dedi bekledim doktora sonuç için aramış dedi doktor normal dedi peki beta hcg değerimi öğrenebilirmiyim dedim sekreter doktora sordu napcakmış diyo ordan be adam karşında durmuyo mu sonuç söylesen ne olacak?
sonra tamam tamam önemli değil ya öğrenmesek de olur dedim doktor aldı telefonu sonuçları gelin verelim diye alsam nolcak hiç almak için gidesim falan yok alt tarafı karşısındaki ekranda bişey okucak o bile zor geliyo adamlara
hayret bişey ya
bi daha o hastaneye adım atmam belki sadece sonuç için giderim o kadar
ben bişey öğrenmek istiyorsam yardımcı olmak zorundalar olmuyolarsa parasıyla değil mi başkasına giderim
Canim ben ayin 19unda 11+4ken yaptirdim once ultrasondan bebegi boynunu falan olcuyo sonra bi de kan veriyon sonucunu haftaya aliyon. Ben de pazartesi aldim sonucu gosterdim tamam yok biseyi dusuk risk grubunda dedi ki zaten bakinca teste anlasiliyo. Hic sevemedim bu doktoru yillik izindeyiz diye doktor degistirdim bu kadar vurdum duymaz bi adama denk gelecegimi dusunmezdim. Kalp atisini hic duyamadim dinlemek istiyorum diyom ne dinlicen ya gup gup bi ses iste diyoo. Ben de miyom var bi bakarmisiniz ne boyutta diyom ben gormediysem yoktur diyo sizden once 3 doktor var oldugunu soyledi diyom ee varsa nolcak simdi onu mu alcaz diyo ayyyy daha neler neler delirtti beni delirtti bi de ozel hastane devlet de degil
evet haklısın cnm sonuçta senn için önemli geblik onlar için olmayabilir bnde bi sorunum olunca arıyorum doktorum müsait deil ise sekreteri bana sizi arayacağız diyo ve arıyo doktorumla görüşüyorum doktor bulmak çok zorr
ıkılı test sonuclarım cıkmıs kardesım almıs normal gorunuyor dedı :)bhcg 52 cıkmıs bakalım kızmı erkekmı? 50 nın ustu kız altı erkektı benımkı sınırda sayılır
tatlım yapma böyle bak kendini üzme rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin eli ayağı düzgün olsun, kolay bir doğum olsun, ailesine hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez. ama gelişimi bence çok güzel onu söylemeden geçemeyeceğim.
ben de çok seviyorum şalgam içmeyiii, ööff gece gece ağzım sulandı, bakalım bizimkin nolcak:2::2: ama erkek olma ihtimali zayıf gibi sanki , çünkü erkeğe hamilelerin eli ayağı üşürmüş, benimkiler aksine yanıyorrrrrrrrrrr
kızlar ben bir kere 4,5 haftalıkken gitim ultrasyona girmek istemedim sadece beta hcg için gittim.2.sini 7 haftalıken gittim.bebeğimin kesesini görmek için.3.sü kontrolüm p.tesi oldu.yani 3 aylık hamileyim sadece 3 kez gittim kontrole.(tabi dr.um hiiç iliglenmedi ve bilgilendirmedi o başka)
sizce bir dahaki kontrolüme ne zamn gideyim.hem cinsiyeti hem de sağlığını öğrenmek için?çok mu az gittim acaba diye düşünüyorum da...
kızlar tansiyonu yüksek olan varmı?bnm yükseliyor anlamıyorum
yani söylese nolur ben onu anlamıyorum canım ya ne var azcık anlayışlı olasalar onu bile merak ediyorum heyecanlıyım anne olcam birazcık anlamaya çalışsalar keşke
olmaz canım hatırladığım kadarıyla aç tok farketmezBunları okuyunca biraz rahatladım.benim de randevum bu c.tesiydi,üstelik 1 ay önce randevumu almıştım.bugün hastaneden telefon geldi, doktor c.tesi çalışmayacakmışhaftaya ara hasta olarak veriyorum dedi, beklersiniz. Tek korkum giderim bir de almazlar beklerim o kadar.hastanede uzak of inşallah pürüz çıkmaz.2 li test öncesi açlık- tokluk önemli mi? Yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
kızlar selamlar... bugün kontrolüm vardı gitmişken doktor ikili testimizi de yaptı. 11+1 günlüğüz boyu 4.34 cm ense kalınlığı da 0.8 mm çıktı. Bu da bugünkü ultrason resmimiz bizim bebek baya hareketli olucak galiba şimdiden bacaklar havada :))) doktorumuz da pozunu çok beğendi herzaman yakalayamayız böyle bi pozisyonu dedi hemen çıktı aldı :)
Benim asıl takıldığım konu ilaçlar. doktorum ilaç sayımı arttırdı. marincap balık yağı, cal-d-vita kalsiyum ve gynoferon demir ilacı verdi. corasprin ve progestan da kullanıyorum. 5 ilaç bana çok geldi ve tedirgin oldum. sizce bu ilaçları kullanmak normal mi ? kafam çok karıştı sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 788149
Bir kağnı arabası çıktı size ama bu kağnıda at var size mevlam yürü ya kulum diyecek işleriniz düzelecek.Bir kardan adam çıkmış bu demektirki birisinden güç kuvvet alacaksınız.Bu aralar kafan çok karışık çok.Kötü kötü rüyalarda göreceksin.Dua et bence biraz bir de bir iki kişiye biraz yardım yap canım çok iyi olacak senin için.Senin sevdiğin ve de değer verdiğin kişiye çok karışıyorlar çevrendekiler sende çok geriliyorsun ister istemez.Kimseyi karıştırma hayatına..Çok canın sıkılacak çok içinde kuruntu yaptığın şeyler var.Tam böyle bir anda acayip güzel bir şey olacak ve herşeyin değişecek çünkü kocaman bir balık var kocaman.Çevrende isminin içinde S harfi olan birine çok şükredeceksin.Kocaman bir göz var sende bi yakının biraz sıkıntılar içinde.Tabak biraz karanlık ve karamsar çıktı canım kendine dikkat et biraz. Fincanını güzelce yıka ve dilek tut bakalım ''
Simdi ne desek % 52 kiz 48 erkek gibi :)))) Allah gonlundekini versim canim
bende falcı bacıya baktırdım :))) ailenize gelcek bebek bereketiyle gelcek diyordu
teyzeleri bu sabah kızıma erkek dediler taze fotolarımız 7cmyi geçmiş
Eki Görüntüle 787971 Eki Görüntüle 787973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?