Benim icime kiz doguyor dr erkege benzetti bakalim hangimizinki tutcak :))
kızlar selamlar... bugün kontrolüm vardı gitmişken doktor ikili testimizi de yaptı. 11+1 günlüğüz boyu 4.34 cm ense kalınlığı da 0.8 mm çıktı. Bu da bugünkü ultrason resmimiz bizim bebek baya hareketli olucak galiba şimdiden bacaklar havada :))) doktorumuz da pozunu çok beğendi herzaman yakalayamayız böyle bi pozisyonu dedi hemen çıktı aldı :)
Benim asıl takıldığım konu ilaçlar. doktorum ilaç sayımı arttırdı. marincap balık yağı, cal-d-vita kalsiyum ve gynoferon demir ilacı verdi. corasprin ve progestan da kullanıyorum. 5 ilaç bana çok geldi ve tedirgin oldum. sizce bu ilaçları kullanmak normal mi ? kafam çok karıştı sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 788149
cıkbence senin oğlun olcak kardeş, benim içime de öyle doğuyor.
benim çevremde de kızın olcak diyenler çoğaldı, iyice alıştım kız fikrine, doktor erkek derse şaşkınlıktan küçük dilimi yutarım heralde.
benim çevremde de kızın olcak diyenler çoğaldı, iyice alıştım kız fikrine, doktor erkek derse şaşkınlıktan küçük dilimi yutarım heralde.
Ayrica bana senin oglun olacak gibi geliyor
Ya niye gitmiyorsun gitsene bitane dr a hicmi dr yok illa iyi olmasin idareten git.
sen daha yeni gitmemişmiydin doktora, bir daha niye gittin ? meraktan mı?
kızlar selamlar... bugün kontrolüm vardı gitmişken doktor ikili testimizi de yaptı. 11+1 günlüğüz boyu 4.34 cm ense kalınlığı da 0.8 mm çıktı. Bu da bugünkü ultrason resmimiz bizim bebek baya hareketli olucak galiba şimdiden bacaklar havada :))) doktorumuz da pozunu çok beğendi herzaman yakalayamayız böyle bi pozisyonu dedi hemen çıktı aldı :)
Benim asıl takıldığım konu ilaçlar. doktorum ilaç sayımı arttırdı. marincap balık yağı, cal-d-vita kalsiyum ve gynoferon demir ilacı verdi. corasprin ve progestan da kullanıyorum. 5 ilaç bana çok geldi ve tedirgin oldum. sizce bu ilaçları kullanmak normal mi ? kafam çok karıştı sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 788149
bugün cinsiyetinin erkek olduğu kesinleştii
Kizlar bende en son 19 ağustosta gittim doktora 13 eylulde ikili test icin gidecegim ama 2 eylulde is başlıyor o yuzden bu cumartesine randevu aldim hersey yolundami merak ediyorum ise baslamadan biraz rahatlayalim degilmi cok zor ya zaman gecmiyo sanki sizede oluyormu bu yoksa benmi abartiyorum gerci is baslayinca kendimi bile unutacagim yogunluktan ama
herkese slm güzel anne adayları..ben daha öncede yazmıştım bikaç kez kısmet olursa bende mart annesi olucam bugün kontrolüm vardı 9+6 günlük dedi doktor herşey iyi yolunda dedi..bana multivitamin kemikler için kalsiyum kan ilacı bide midemde çok yanma ve ekşime var dedim onun içinde şurup yazdı bu kadar ilacı nasıl içicem kızlar yaa..
kızlar bide bulantı halsizlik ve yorgunluk dışında bende acaip şeyler oluyo..hiçbişeyden zevk alamıyorum canım hiç bi iş yapmak istemiyo önceleri facce ve kk kulübüne çok girerdim yazardım mesela şimdi buralara girmek bile istemiyorum gülmeyin ama duş almak bile istemiyorum zoraki yapıyorum..küçük çocuklar gibi akşam 10 gibi yatıyorum sabahta 7de kalkıp bi dahada yatamıyorum..bu garip haller geçermi acaba yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?