2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim icime kiz doguyor dr erkege benzetti bakalim hangimizinki tutcak :))

cık bence senin oğlun olcak kardeş, benim içime de öyle doğuyor.

benim çevremde de kızın olcak diyenler çoğaldı, iyice alıştım kız fikrine, doktor erkek derse şaşkınlıktan küçük dilimi yutarım heralde.

Ilaclar normal canim.hepsi alman gereken vitaminler .progestani ben 16.haftama kadar kullanmistim ilk gebeligim de sonra onu biraktirir sanada muhtemelen.ayrica magneztum ve elevit de vardi bende

Bu hafta degilde diger haftasonu gideyim ben dr a artik 14 haftada erkekse gorur yani degilse zaten benzetsin
Of cok merak ettim

Ayrica bana senin oglun olacak gibi geliyor
Ya niye gitmiyorsun gitsene bitane dr a hicmi dr yok illa iyi olmasin idareten git.

Ayrica bana senin oglun olacak gibi geliyor
Ya niye gitmiyorsun gitsene bitane dr a hicmi dr yok illa iyi olmasin idareten git.

doktorum süper bir doktor canımcım ama ikili test sonucum haftaya cuma çıkacak, gitmişken sonucumu da alıp öyyle gideyim diyorum, yoksa ben de duramıyorum yerimde, ölüyorum meraktan, bir netleşse hayalimi planımı ona göre kurcam ismi netleşcek, o isimle sevcez falan filan, ayyy ne güzelll yaaaaa

veeeeee 6000. mesajım hayırlı uğrulu olsunnnn, kutlayalım bunu bakalım doğurana kadar daha ne kadar yorcam çenemiiii

slm kızlar ya benim doktorumda bi problem var sanırım adam çok hoş sohbet hal hatr sorar güler yüzlü ama hiiiiç randevu flan vermiyo.ilk gttiğimde ayda bir görüşücez demişti e sonra yine gttim tarih flan vermiyo bidahaki gelişinizde görüşürüz diyo.10+2 oldum ama hiç ikili testten bahsetmedi veya gün vermedi ben netten öğreniyorum herşeyi bu normalmi sizce?yani sizinkiler randevu veriyolarmı?gittiğimde bi tek hazırlan bebişi göstereyim size diyo e ultrasonla gösteriyo biz ultrason odasından çıkmadan o başka hasta almış oluyo güyya özel hastane napaym sizce??

sen daha yeni gitmemişmiydin doktora, bir daha niye gittin ? meraktan mı?

meraktan tabi canım :)
diğer doktor iki saat düşündü çok kararsızdı ve söylemem daha bişey belli değil dedi ben çok zorlayınca dilinin ucuyla kız gibi dedi,
ama bu doktor da baya baktı şuan erkek gibi görünüyo çünkü yumurtalıkları dik duruyo daha inmemiş aşağı erkeklerde böyle olur falan dedi tabi bi ay sonra kesinleşir ama şuanki duruma göre erkek dedi ve açıklama da yaptı biraz daha doğruluğuna inandım ama tabi bi ay daha var hiç olmazsa 1-1 durum bi ay sonra biri öne çıkar artık :)

zaten hep oğlum da kızım da olsun istemişimdir yine de Rabbim ne verirse benim evladım benim parçam

Kizlar ben 11+2 deyim yakin zamanda doktora gitmedim ayin 18 i dogum gunum 14 haftalik olacagim ozaman cinsiyet icin gitmeyi istiyorum :)) 2li test yaptirmayi istemiyorum cunku allah korusun kotu bisi ciksa elden bisi gelmedikten sonra geri kalan 6 ay zehir olacak kuzenimin ikiz gebelikti 7. haftada sadece birinin kalp atisini duymustu doktor buna ragmen ikili test yapmislardi cocuga engelli damgasi vurmuslardi sonradan ogrendik cogul gebelikte ikili yapilmiyormus falan filan bilmiyorum cok kararsizim ben boyle devam edersem cocuk olunca ne yapicAm cok merak ediyorum

canım kafanı karıştırmak istemem ama gördüğüm nubsa bebeğin kız gibi ve çok tatlıı maşallah

ben sadece folic plus ve kan hapı kullanıyorum kan hapına dün başladım daha

aynı durumdayım seninle canım düşüp bayılmaktan korkuyorum o derece :) kıza adapte olmuşum

Son düzenleme:
Kizlar bende en son 19 ağustosta gittim doktora 13 eylulde ikili test icin gidecegim ama 2 eylulde is başlıyor o yuzden bu cumartesine randevu aldim hersey yolundami merak ediyorum ise baslamadan biraz rahatlayalim degilmi cok zor ya zaman gecmiyo sanki sizede oluyormu bu yoksa benmi abartiyorum gerci is baslayinca kendimi bile unutacagim yogunluktan ama

herkese slm güzel anne adayları..ben daha öncede yazmıştım bikaç kez kısmet olursa bende mart annesi olucam bugün kontrolüm vardı 9+6 günlük dedi doktor herşey iyi yolunda dedi..bana multivitamin kemikler için kalsiyum kan ilacı bide midemde çok yanma ve ekşime var dedim onun içinde şurup yazdı bu kadar ilacı nasıl içicem kızlar yaa..
kızlar bide bulantı halsizlik ve yorgunluk dışında bende acaip şeyler oluyo..hiçbişeyden zevk alamıyorum canım hiç bi iş yapmak istemiyo önceleri facce ve kk kulübüne çok girerdim yazardım mesela şimdi buralara girmek bile istemiyorum gülmeyin ama duş almak bile istemiyorum zoraki yapıyorum..küçük çocuklar gibi akşam 10 gibi yatıyorum sabahta 7de kalkıp bi dahada yatamıyorum..bu garip haller geçermi acaba yaa..

kızlar cuma günü doktor kan hapı yazmıştı ama ogün fırsat bulup alamadım sağlık ocağındaki doktora dedim bugün santafer diye bişey yazdı ama demir eksikliğinde kullanılır diyo kanla ilgili bişey yazmıyo bu ilacı kullanan varmı amacını bilen?
kan hapına başlayan varmı?

Selam kizlar ya bugun sabahtan beri kasiklarimin tam ortasi aciyo hafif bastirinca, sag sol degil tam ortasi gobegimin alti bi de normalden daha siskin duruyo. Neden ki acaba daha once olmazdi boyle. Anormal bisey yoktur insallah. Hic pimpirikli degildim ben ama korktum bu sefer :-(

Suan kayinvalidemdeyiz koca bi apartmanda oturuyo ve komsunun biri bi kek yapmis cok guzel koktu hic tatli agzima surmeyen ben nasil canim cekti anlatamam koku geliyo ama kim yapti anlayamadik kapi kapi gezip sorcam utanmasam

evet canm bana da oluyo, zaman geçmiyor sanki:)
işe başlayınca dediğin gibi zaman daha çabuk geçer, hayırlısı bakalım.
benim ikili test günüm de 3 eylül..inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar

ben folbiol, coraspin bir de kan ilacı kullanıyorum. multivitamin ve kalsiyum ilacı vermedi bana doktorum. demek ki senin ihtiyacının olduğunu düşündü, sen yine de ihmal etme ilaçlarını kullan canm.
halsizlik, yorgunluk, uyku hali, hiçbişeyden zevk alamama ilk 3 ay normal diye biliyorum, inşallah 4. aydan itibaren hepsi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…