2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463

canım kansızlık genelde demir eksikliğinde oluyor ya ondan genelde kan haplarında demir eksikliği de yazar. sıkıntı olacağını zannetmem ama yine de doktoruna danış istersen. ben kan hapı olarak gynoferon kullanıyorum.
 

yorumun için çok teşekkürler canım gidince sorayım artık
 

Canım bende senin gibi düşünüyordum sonra fikrim değişti. Öyle kötü bi şey çıksa anne karnında mesela zeka geliştirici ilaçlar veriliyormuş yani birtakım önlemler çareler varmış ben yaptıracağım sende bi düşün araştır bence Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah..
 
canım kafanı karıştırmak istemem ama gördüğüm nubsa bebeğin kız gibi ve çok tatlıı maşallah

ben sadece folic plus ve kan hapı kullanıyorum kan hapına dün başladım daha

canım gerçekten mi yaa benim içime hep erkek doğuyodu bebeğim :) ama sağlıklı hayırlı bi evlat olsun da cinsiyeti hiç önemli değil. Hem kız çocuklarını büyütmek daha zevkli kıyafet alışverişi bile süper böyle süslü pembiş pembiş :))

ben dün itibariyle folik asiti kestim kutum bitti doktoruma da sordum bırakabilirsin zaten içtiğin vitaminlerin içinde var dedi. balık yağı da çok kilo aldırıyomuş okuduğuma göre korktum valla doğuma kadar 20 kilo alırmıyım diye !!! gerçi eşimle pazarlığı yaptık sen iç ilaçlarını çok kilo alsan bile ben seni doğumdan sonra diyetisyene gönderirim dedi yuppii :)))
 

ben daha önce klomen sonrasında da iğne tedavisi gördüm.polikistik over ve yumurta tembelliği vardı.eşimin de morfolojisi 2 idi.sonuc alamayınca tüp bebeğe yönlendirildik.askerlik nedeniyle tedaviye 6 ay ara verdik ve döner dönmez ilk ay kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım.ben bu değerlerle üstelik tüp bebek tedavisi ile cok rahat hamile kalabılacağını üşüüyorum yeterki kafanız rahat moraliniz düzgün olsun.

bebişlerimizin ilk tekmelerini ne zaman hissetcezz

en geç 24.haftada hissediyor olmamız gerektiğini söyledi drum.arkadasım ilk tekmeyi 20.haftasında hissetti.


canım ben 13+4 oldum hala bir kere bile istifra etmedim.onu geçtim midem bile bulanmadı :)bebişin gelişimi de ,şimdilik genl sağlık durumu da normal.endişelenme.


bence hiç normal değil.ultrason odasına alınıyorum.daha sonra hemşire kilo ve tansiyon değerlerimi ölçüyor.uzanıyorum.bir süre sonra dr geliyor.uzun uzun ultrasıonda inceleme yapıyor.siyah beyaz 4 boyutlu her türlü inceliyor.kalp atışını mutlaka birkaç saniyeliğine de olsa acıp dinletiyor.bu arada hoş sohbet.sonra cıkıyor.ben hazır olunca odasında görüşmeye alıyor.öncelikle izlenimlerini aktarıyor.sonra birdahaki randevu tarihini kagıda yazıp veriyor.sonrasında sorularım varsa onları cevaplıyor.ve dışarıda birçok hasta olmasına rağmen kimseyi aceleye getirmiyor.randevuları da yarım saat arayla veriyor zaten.


gebeliklerde genelde demir eksikliğine bağlı kansızlık olusuyor ve tam kan sayımı yapıldığında kansızlığın nedeni ortaya cıkıyor.bana da santafer fort verildi sağlık ocağındaki dr tarafından.kendi kadın doğumcuma sorduğumda oda 16.haftadan itibaren baslamamı söyledi. kan haplarının hemen hepsi demir ilacı merak etmeyin:)


kızlar bu arada bugün ikili sonuclarım için dr un asistanı aradı.ikili sonuclarınız güzel dedi.zaten sıkıntılı bir durum olduğunda dr hemen çağırıyor görüşmeye dedi.kan uyuşmazlığı iöçin de indirekt coombs testi yapılmıştı.o da negatif cıktı.rahatladım çok :)
 
selam bdş nasılsın bakalım
Iyiyim walla canim yarinin tatil olduğunu ogrenince daha da iyi oldum :) bu takvimlerde yazan hersey dogru cikiyor. 13. Haftaya basladim kasik agrilarimin sekli degisti kizlar resmen buyudugunu hissediorum :)
 
herkese günaydıın, bugün yazın en sıcak günü olacakmış, burası 47 dereceyi bulacakmış, pööfffffff
 
Gunaydin sayfam

Korkunc ruya gordum bebisle ilgili uyuyamadim erkenden kalktim
Benim ruyalarim cikmaz hic ama canim sikldi dr a gitmek istiyorum biranonce
 
ayyy ben ne rüyalar görüyorum ne rüyalar yaz saati, o kadar çok görüyorum ki kabus, sabaha beynim sulanmış gibi uyanıyorum, korkma unut gitsin, ilk başlarda korkuyordum acaba bir mesaj mı verşyor bu rüyalarım diye amaa şimdi alıştım, korkmaya bile üşeniyorum,hamileilik stresinden oluyoru bunlar
 

Haklisin canim :/ ben gene de randevu alayim ozaman neyse allaha emanet artik
 
Kanpihtilasmasi icin igne kullanan arkadaslar,dr.unuz vitamin hapi verdi mi?12.haftadayim bana vermedi sadece folbiol a devam dedi bi de gun asiri(balik yiyemedigimden)balik hapi
 
Kızlar Günaydın belki size saçma gelecek ama benim arkadaş larim hamile iken gece bile 2 3 kez tuvalete çıktıkları ni soylerlerdi ki öyle de olmasi gerek ama ben gece hic kalkmiyorum sıkıntı olabilirmk sizce benim gibi olan varmi
 
Gunaydin sayfam

Korkunc ruya gordum bebisle ilgili uyuyamadim erkenden kalktim
Benim ruyalarim cikmaz hic ama canim sikldi dr a gitmek istiyorum biranonce

canım yaaa bu yazılarınızın altında çıkan hamilelik cetvelini nasıl ekliosunuz?? yapmaya çalıştım ama olmadı... hani şu elinde top olan kız hafta ilerledikçe gününe kadar yazıo ya o cetveli diyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…