bugün cinsiyetinin erkek olduğu kesinleştii
kızlar cuma günü doktor kan hapı yazmıştı ama ogün fırsat bulup alamadım sağlık ocağındaki doktora dedim bugün santafer diye bişey yazdı ama demir eksikliğinde kullanılır diyo kanla ilgili bişey yazmıyo bu ilacı kullanan varmı amacını bilen?
kan hapına başlayan varmı?
canım kansızlık genelde demir eksikliğinde oluyor ya ondan genelde kan haplarında demir eksikliği de yazar. sıkıntı olacağını zannetmem ama yine de doktoruna danış istersen. ben kan hapı olarak gynoferon kullanıyorum.
Kizlar ben 11+2 deyim yakin zamanda doktora gitmedim ayin 18 i dogum gunum 14 haftalik olacagim ozaman cinsiyet icin gitmeyi istiyorum :)) 2li test yaptirmayi istemiyorum cunku allah korusun kotu bisi ciksa elden bisi gelmedikten sonra geri kalan 6 ay zehir olacak kuzenimin ikiz gebelikti 7. haftada sadece birinin kalp atisini duymustu doktor buna ragmen ikili test yapmislardi cocuga engelli damgasi vurmuslardi sonradan ogrendik cogul gebelikte ikili yapilmiyormus falan filan bilmiyorum cok kararsizim ben boyle devam edersem cocuk olunca ne yapicAm cok merak ediyorum
canım kafanı karıştırmak istemem ama gördüğüm nubsa bebeğin kız gibi ve çok tatlıı maşallah
ben sadece folic plus ve kan hapı kullanıyorum kan hapına dün başladım daha
merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim
bebişlerimizin ilk tekmelerini ne zaman hissetcezz
günaydın canlar :) bugün 9+4 olduk ben daha 1 kere istifra etmedim sizi okuyunca bende bir terslik olduğunu düşünmeye başlıyorum umarım herşey yolundadır.
güzel, istifrasız, bok iştahli bir gün geçirmenizi diliyorum :)
slm kızlar ya benim doktorumda bi problem var sanırım adam çok hoş sohbet hal hatr sorar güler yüzlü ama hiiiiç randevu flan vermiyo.ilk gttiğimde ayda bir görüşücez demişti e sonra yine gttim tarih flan vermiyo bidahaki gelişinizde görüşürüz diyo.10+2 oldum ama hiç ikili testten bahsetmedi veya gün vermedi ben netten öğreniyorum herşeyi bu normalmi sizce?yani sizinkiler randevu veriyolarmı?gittiğimde bi tek hazırlan bebişi göstereyim size diyo e ultrasonla gösteriyo biz ultrason odasından çıkmadan o başka hasta almış oluyo güyya özel hastane napaym sizce??
kızlar cuma günü doktor kan hapı yazmıştı ama ogün fırsat bulup alamadım sağlık ocağındaki doktora dedim bugün santafer diye bişey yazdı ama demir eksikliğinde kullanılır diyo kanla ilgili bişey yazmıyo bu ilacı kullanan varmı amacını bilen?
kan hapına başlayan varmı?
Iyiyim walla canim yarinin tatil olduğunu ogrenince daha da iyi oldum :) bu takvimlerde yazan hersey dogru cikiyor. 13. Haftaya basladim kasik agrilarimin sekli degisti kizlar resmen buyudugunu hissediorum :)selam bdş nasılsın bakalım
Canım bende senin gibi düşünüyordum sonra fikrim değişti. Öyle kötü bi şey çıksa anne karnında mesela zeka geliştirici ilaçlar veriliyormuş yani birtakım önlemler çareler varmış ben yaptıracağım sende bi düşün araştır bence Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah..
Gunaydin sayfam
Korkunc ruya gordum bebisle ilgili uyuyamadim erkenden kalktim
Benim ruyalarim cikmaz hic ama canim sikldi dr a gitmek istiyorum biranonce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?