2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar cinsiyeti öğrenen arkadaşlar çin takvimine göre doğru çıktımı

Günaydın kizceler

Günaydın hanımlar :))

günaydın sevgili anneler

Kanpihtilasmasi icin igne kullanan arkadaslar,dr.unuz vitamin hapi verdi mi?12.haftadayim bana vermedi sadece folbiol a devam dedi bi de gun asiri(balik yiyemedigimden)balik hapi
vitamin derken elevitmi diyorsun ?ben bugün gidecem doktora ,iğneye devam 0.4 claxcane folikasit kullanıyorum okadar .bakalım bugün neler diyecek
13 hafta bitmek üzere ve ben de hala sancılar oluyor sizce neden normal mi acaba
normal canım adet döngün olabilir ,bel ağrıları çok normal artık bebek ykarı doğru çıkmaya başladı
suyu azmı içiyorsun? bende iki kere kalkarım genelde .
Günaydın kizceler

günaydınnnnn

günaydın canım yoooo bende senin gibiyim yani zaten gece maximum 7 saat uyuyorum ve deliksiz uyuyorum uykuya ihtiyacımız var bu dönemde.ben bol bol uyuyup dinlenme şansına sahip değilim çalışıyorum yastığa kafayı koyuyorum bide alarm sesine uyanıyorum okadar:) o bol su içmeylede alakalı aslında ben mesela akşamları su içmiyorum elimde deil aklıma gelmiyo o yzden sanırım hç kalkmıyorum.ama sabah uyandğmda patlicak gbi oluyorum oda ayrı.gün içerisinde eskiye kıyasladığımda daha fazla gidiyorum tuvalete orasıda bi gerçek.idrar rengin koyuysa dikkat etmen lazım bol bol su iç çünkü yeterli su alamadığın anlamına geliyomuş birde zaten iç karın genişse bebişin kesesi böbreğe fazla baskı yapmaz korkma bence çok normalsin

Donukay canim gece su icmeden yatiosan normal. BeniM zaten bobrekler hizli calisir bi de yatmadan once su icerim kana kana. En az 1 kez kalkarim geceleri

günde en az 2 litre su içtiğim halde benim idrarım hala koyu neden öyle ki?

günaydın canım. hamilelikte mesaneye baskı olduğu için sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissedilebiliyor. ben de 2-3 kez kalkmıyorum belki 1 kez. bunda bi sıkıntı olacağını zannetmem. belki bu senin su ve sıvı alımınla da ilgili olabilir. az mı su içiyosun veya sıvı tüketiyosun? az içtiğin için belki de az tuvalet ihtiyacı hissediyosun.

13 hafta bitmek üzere ve ben de hala sancılar oluyor sizce neden normal mi acaba

canım bende adet dönemlerimde sancılanıyorum sadece doktorumu aradım ve çok ciddi sancılanıyorum adet sancısının aynısını yaşıyorum dedim oda çok normal bunu çoğu gebe kadın yaşar dedi ama onun dışındaki dönemlerde sancın varsa bence bu normal değil mutlaka git doktora.bide gaz sancısı flan çok olur o tarz bi sancıysada normal ama genel anlamda sürekli sancın varsa bu doğal değil tabi nacizene fikrim.Allah korusun düşük riskin vs olabilir hemen git doktora bide 1 ay flan kaldı zaten riskli dönemimizi atlatmaya çok iyi dinlen ve sırtüstü yatma,sıcak duş kesinlikle alma veya ayaklarını karnına çekip oturma koca karı lafları belki ama ben dikkat ediyorm

Gunde 2 litreyi geciyorum aslinda ve icmek icin zorluyorum hatta idrarimda koyu degil zaten ya hamilelik beni takıntılı biri yapti 1 yil once düşük yapinca dahada korkak oluyormussun demekki cevaplar icin tesekkur ederim belkide dediginiz gibi ic karnim buyuktur?????

canım rahat ol çokta korkma.anlayabiliyorum seni benimde 2 yıl tedavi görmeme rağmen bebişim olmadı çok çok çok uğraştım gezmediğim doktor kalmadı her ay hastanelerdeydim ama sonuç alınamıyodu süt hormonlarım sürekli yüksekti ve ne denediysem olmadı ilaçlar çözüm olmadı doktorlar çare bulamadı eşimde sıkıntı yoktu oda çok üzülüyodu ve her akşam bizim niye çocuğumuz olmuyo diyodu çok üzülüyodu o öyle deyince ben dahada üzülüyodum neyse ben artık yoruldum tedaviden istemiyorum çocuk flan dedim ve tedaviyi bıraktım artık. derken tedaviyi bıraktım ertesi ay bi baktım adet olmadım hemen bi test aldım ama ihtimalde vermiyorum hiç çünkü özel olucak ama o ay eşimle sadece 3 gün beraberdik derken testi yaptm iki çizgi çıktı ama ben ıı inanamadım çünkü daha öncede iki çizgi çıkmıştı meğer hamile deilmişim ozaman oyüzden teste hç ama hç inanmadım ramazandı iftarımı yapıp acile gittim ve test yaptırdım bide ne duyayım hamilesiniz dedi ama eşimde bende şoklardayız onca çabaya rağmen olmamıştı ve tedaviyi bırakır bırakmaz olmuştu oyüzden bizim içinde bebişimiz çok özel ve farklı zor olunca insan kıymetini dahada bi farklı anlıyo:) uzun yazdım ama demem oki Rabbim nasibedince gerçekten gerisi yalan ben taaaa erzurumlara ankaralara adanalara gttim ve kimse çözüm bulamadı ama Rabbim işte ol dedi ve oldu sen gönlünü ferah tut o bebişin dünyada nasibi varsa sen naparsan yap ona bşey olmaz ama yoksada altın kafeslerde kuş tüylerinde yatsanda olmaz.inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa sürede gönlünü ferah tut bu kadarda panik olma

Haklısın canim hayirlisi ile insallah aliriz bebisleri kucagimiza Rabbime siginmaktan başka yapacak hicbirsey yok

meraklanıyorsan imkanın varsa git derim ,beni eşim tuttu taaa bugüne kadar enson 29 temmuzda gitmiştim bugün randevum 3 .30 çok heyecanlıyım bende
başlamadım ama söylecem bende demir eksikliği var zaten.kan hapı demir hapı zaten canım .ben maltofer kullanıyordum yine ondan isteyecem yan etkisi olmuyor diğğerleri karın ağrısı ve ishal yapıyordu bana
bugün cinsiyetinin erkek olduğu kesinleştii
tekrar gözün aydın canım .bhcg olayını yalanlamış oldu senin minnak .benimde bugün randevuuu heyecan dorukta

canım aynı şeyi bende yaşadım içeri giriyom hasta var ultrasona giriyoz hem bekletiyo oyle yatayom bir kere 20 dk bekledim .hemde geliyo 2 dk sürmüyor bakması üzerimi değişiyorum dışarı çıkıyorum içeride yine hasta bana hadi grşz bir ay sonra dedi sorun varmı dedi yok dedim bende ,ben pıhtılaşma hastasıyım insan iğneni yazayım der progestan içiyom kullan yada kullanma der bende bıraktım .eski doktoruma başlıyorum bugün inşallah .sende bırak derim

Herkese günaydııııın. Güzel ve bulantısız bi gün olmasını temenni ediyorum
Şu mide bulantısından başıma gelmeyen kalmadı zaten. Dün iş yeinde öğle yemeğinden sonra (her zaman ki gibi) midem bulandı ve can kurtaran sodama başvurdum. Vurmaz olaydım. Açacak olmadığı ve o an onu açtırabilecek bi allahın kulu çevremde olmadığı için mektup açıcıyla(ne akla hizmetse) açmaya kalktım. Soda şişesinin ağzı kırıldı. Sonuç sağ elimin beş parmağından dördünü kestim. En çokta işaret parmağımı. Resmen kanımda boğulacaktım okadar kan aktı ki . Midem daha da bulandı bayılacaktım ya.Neysen sizinde içinizi kaldırdım ama kusura bakmayın artık Vee bugün çok sıcak olacakmış sevgili hamişler dışarı çıkmak yasak

Bende cumartesi 11.30 a aldim randevu 2 li test oncesi yine godecegim zaten insan 1 ay bekleyemez yaaa ben 19 agustosta gitmiştim en son

canım aynı şeyi bende yaşadım içeri giriyom hasta var ultrasona giriyoz hem bekletiyo oyle yatayom bir kere 20 dk bekledim .hemde geliyo 2 dk sürmüyor bakması üzerimi değişiyorum dışarı çıkıyorum içeride yine hasta bana hadi grşz bir ay sonra dedi sorun varmı dedi yok dedim bende ,ben pıhtılaşma hastasıyım insan iğneni yazayım der progestan içiyom kullan yada kullanma der bende bıraktım .eski doktoruma başlıyorum bugün inşallah .sende bırak derim[/QUOTE]

valla cnm aslında adam güleryüzlü hal hatır soruyo vs bazı doktorlar gibi kapıp tepmiyo hastasına değer veriyo ama ilgisiz ben herşeyi ama herşeyi bu steden takibediyorum çünkü dr bilgi vermiyo.randevu alıp gidiyorum özel hastane olmasına rağmen 2 saat bekletiyo çok çok yoğun bi dr.e hastasıda çok ve çokta öneriliyo nedense öyle olunca gdiyorum aceleyle hadi odaya geç hazrlan dyo e hazrlanıyom 2 dk mümkün deil sürmüyo bile bakıyo herşey normal deyp kalkıyo ben hazrlanıp yanına gdene kadar hastasını almş oluyo varmı bi sorun hadi önümüzdeki ay görüşürüz deyip postalıyo.cnm ben malesefki osmaniyede yaşıyorum ve burada seçme şansım yok bi devlet hastanesi var orasıda hem çok yoğun hem pislikten kokudan girilmiyo midem kalkıyo gttiğimde leş gibi bide başka bi özel hast. var oraylada kavga ettm gtmiyombana beyninde ur var dediler şoka girdik dünyamız başımıza yıkıldı eve dönecek gücüm yoktu oturdum bahçade nasl ağladm eşimi aradım koşa koşa geldi bi ton tahlil film mr vs verdik para üstüne para ödetmek için herşeyi istediler bizde mecburen herşeyi ayrı ayrı incelettik hepsi birbirine sevk edip durdu ve gün boyu bütün bölümlerden kayıt vs açtırdım derken sonuçlar temiz çıktı ama bi iki pahalıca tetkik istediler e bende sonuçları aldım devlet hastanesine gttim ve 4 ayrı doktora gösterdim şok oldular ne uru ne kanseri kızım dediler kim saçmaladı dediler anlattım durumu o hast. para tuzağı dediler ki nitekim biçok kişidende sonra aynı şeyi istemişler herkese kanser tanısı koyuyolarmş salaklar
durum böyle olunca başka şansmda kalmıyo açıkcası burası çok küçük ve gelişmemiş bi şehir:2:

canımmmm çok geçmş olsun sakın elin iyileşmedn çiğ ete flan dokunma mikrop kaparmşsın habern olsun.ki normal şartlarda bile gebelerde çiğ ete dokunmak zararlı dokunursanızda 3-5 defa sabunla yıkayın diyo doktor çok ciddi bi mikrop bulaşıyomuş bebişeeeee

canım aslında ara ara oluyor ve yattığımda daha çok oluyor doktora yeni gittim gayet sağlıklı herşey yolunda dedi. benim sorunum yüzüstü yatamıyoruz zaten ama ben sırt üstü de yatamıyorum yatarsamda ayaklarımı karnıma doğru çekmezsem sancı oluyor işte inşallah normaldir ve koca karı deyip geçme bazen onların dediği daha doğru çıkıyor teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…