günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar cinsiyeti öğrenen arkadaşlar çin takvimine göre doğru çıktımı
Günaydınnn
Kızlar Günaydın belki size saçma gelecek ama benim arkadaş larim hamile iken gece bile 2 3 kez tuvalete çıktıkları ni soylerlerdi ki öyle de olmasi gerek ama ben gece hic kalkmiyorum sıkıntı olabilirmk sizce benim gibi olan varmi
Günaydın kizceler
Günaydın hanımlar :))
vitamin derken elevitmi diyorsun ?ben bugün gidecem doktora ,iğneye devam 0.4 claxcane folikasit kullanıyorum okadar .bakalım bugün neler diyecekKanpihtilasmasi icin igne kullanan arkadaslar,dr.unuz vitamin hapi verdi mi?12.haftadayim bana vermedi sadece folbiol a devam dedi bi de gun asiri(balik yiyemedigimden)balik hapi
normal canım adet döngün olabilir ,bel ağrıları çok normal artık bebek ykarı doğru çıkmaya başladı13 hafta bitmek üzere ve ben de hala sancılar oluyor sizce neden normal mi acaba
suyu azmı içiyorsun? bende iki kere kalkarım genelde .Kızlar Günaydın belki size saçma gelecek ama benim arkadaş larim hamile iken gece bile 2 3 kez tuvalete çıktıkları ni soylerlerdi ki öyle de olmasi gerek ama ben gece hic kalkmiyorum sıkıntı olabilirmk sizce benim gibi olan varmi
Günaydın kizceler
Kızlar Günaydın belki size saçma gelecek ama benim arkadaş larim hamile iken gece bile 2 3 kez tuvalete çıktıkları ni soylerlerdi ki öyle de olmasi gerek ama ben gece hic kalkmiyorum sıkıntı olabilirmk sizce benim gibi olan varmi
Yaaaa niye kimse bana cevap vermiyo aglayacagim simdi[/QUOTE
aslında gece bende kalkmıyorum sabah ilk uyandığımda gidiyorum :)
günaydın canım yoooo bende senin gibiyim yani zaten gece maximum 7 saat uyuyorum ve deliksiz uyuyorum uykuya ihtiyacımız var bu dönemde.ben bol bol uyuyup dinlenme şansına sahip değilim çalışıyorum yastığa kafayı koyuyorum bide alarm sesine uyanıyorum okadar:) o bol su içmeylede alakalı aslında ben mesela akşamları su içmiyorum elimde deil aklıma gelmiyo o yzden sanırım hç kalkmıyorum.ama sabah uyandğmda patlicak gbi oluyorum oda ayrı.gün içerisinde eskiye kıyasladığımda daha fazla gidiyorum tuvalete orasıda bi gerçek.idrar rengin koyuysa dikkat etmen lazım bol bol su iç çünkü yeterli su alamadığın anlamına geliyomuş birde zaten iç karın genişse bebişin kesesi böbreğe fazla baskı yapmaz korkma bence çok normalsin
13 hafta bitmek üzere ve ben de hala sancılar oluyor sizce neden normal mi acaba
Gunde 2 litreyi geciyorum aslinda ve icmek icin zorluyorum hatta idrarimda koyu degil zaten ya hamilelik beni takıntılı biri yapti 1 yil once düşük yapinca dahada korkak oluyormussun demekki cevaplar icin tesekkur ederim belkide dediginiz gibi ic karnim buyuktur?????
canım rahat ol çokta korkma.anlayabiliyorum seni benimde 2 yıl tedavi görmeme rağmen bebişim olmadı çok çok çok uğraştım gezmediğim doktor kalmadı her ay hastanelerdeydim ama sonuç alınamıyodu süt hormonlarım sürekli yüksekti ve ne denediysem olmadı ilaçlar çözüm olmadı doktorlar çare bulamadı eşimde sıkıntı yoktu oda çok üzülüyodu ve her akşam bizim niye çocuğumuz olmuyo diyodu çok üzülüyodu o öyle deyince ben dahada üzülüyodum neyse ben artık yoruldum tedaviden istemiyorum çocuk flan dedim ve tedaviyi bıraktım artık. derken tedaviyi bıraktım ertesi ay bi baktım adet olmadım hemen bi test aldım ama ihtimalde vermiyorum hiç çünkü özel olucak ama o ay eşimle sadece 3 gün beraberdik derken testi yaptm iki çizgi çıktı ama ben ıı inanamadım çünkü daha öncede iki çizgi çıkmıştı meğer hamile deilmişim ozaman oyüzden teste hç ama hç inanmadım ramazandı iftarımı yapıp acile gittim ve test yaptırdım bide ne duyayım hamilesiniz dedi ama eşimde bende şoklardayız onca çabaya rağmen olmamıştı ve tedaviyi bırakır bırakmaz olmuştu oyüzden bizim içinde bebişimiz çok özel ve farklı zor olunca insan kıymetini dahada bi farklı anlıyo:) uzun yazdım ama demem oki Rabbim nasibedince gerçekten gerisi yalan ben taaaa erzurumlara ankaralara adanalara gttim ve kimse çözüm bulamadı ama Rabbim işte ol dedi ve oldu sen gönlünü ferah tut o bebişin dünyada nasibi varsa sen naparsan yap ona bşey olmaz ama yoksada altın kafeslerde kuş tüylerinde yatsanda olmaz.inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız en kısa sürede gönlünü ferah tut bu kadarda panik olma
meraklanıyorsan imkanın varsa git derim ,beni eşim tuttu taaa bugüne kadar enson 29 temmuzda gitmiştim bugün randevum 3 .30 çok heyecanlıyım bendeKizlar bende en son 19 ağustosta gittim doktora 13 eylulde ikili test icin gidecegim ama 2 eylulde is başlıyor o yuzden bu cumartesine randevu aldim hersey yolundami merak ediyorum ise baslamadan biraz rahatlayalim degilmi cok zor ya zaman gecmiyo sanki sizede oluyormu bu yoksa benmi abartiyorum gerci is baslayinca kendimi bile unutacagim yogunluktan ama
başlamadım ama söylecem bende demir eksikliği var zaten.kan hapı demir hapı zaten canım .ben maltofer kullanıyordum yine ondan isteyecem yan etkisi olmuyor diğğerleri karın ağrısı ve ishal yapıyordu banakızlar cuma günü doktor kan hapı yazmıştı ama ogün fırsat bulup alamadım sağlık ocağındaki doktora dedim bugün santafer diye bişey yazdı ama demir eksikliğinde kullanılır diyo kanla ilgili bişey yazmıyo bu ilacı kullanan varmı amacını bilen?
kan hapına başlayan varmı?
tekrar gözün aydın canım .bhcg olayını yalanlamış oldu senin minnak .benimde bugün randevuuu heyecan doruktabugün cinsiyetinin erkek olduğu kesinleştii
slm kızlar ya benim doktorumda bi problem var sanırım adam çok hoş sohbet hal hatr sorar güler yüzlü ama hiiiiç randevu flan vermiyo.ilk gttiğimde ayda bir görüşücez demişti e sonra yine gttim tarih flan vermiyo bidahaki gelişinizde görüşürüz diyo.10+2 oldum ama hiç ikili testten bahsetmedi veya gün vermedi ben netten öğreniyorum herşeyi bu normalmi sizce?yani sizinkiler randevu veriyolarmı?gittiğimde bi tek hazırlan bebişi göstereyim size diyo e ultrasonla gösteriyo biz ultrason odasından çıkmadan o başka hasta almış oluyo güyya özel hastane napaym sizce??
bugün 29 ağustos neşe doluyor insan
saat çabucak 11 ol lütfen
Herkese günaydııııın. Güzel ve bulantısız bi gün olmasını temenni ediyorum
Şu mide bulantısından başıma gelmeyen kalmadı zaten. Dün iş yeinde öğle yemeğinden sonra (her zaman ki gibi) midem bulandı ve can kurtaran sodama başvurdum. Vurmaz olaydım. Açacak olmadığı ve o an onu açtırabilecek bi allahın kulu çevremde olmadığı için mektup açıcıyla(ne akla hizmetse) açmaya kalktım. Soda şişesinin ağzı kırıldı. Sonuç sağ elimin beş parmağından dördünü kestim. En çokta işaret parmağımı. Resmen kanımda boğulacaktım okadar kan aktı ki . Midem daha da bulandı bayılacaktım ya.Neysen sizinde içinizi kaldırdım ama kusura bakmayın artıkVee bugün çok sıcak olacakmış sevgili hamişler dışarı çıkmak yasak
canım bende adet dönemlerimde sancılanıyorum sadece doktorumu aradım ve çok ciddi sancılanıyorum adet sancısının aynısını yaşıyorum dedim oda çok normal bunu çoğu gebe kadın yaşar dedi ama onun dışındaki dönemlerde sancın varsa bence bu normal değil mutlaka git doktora.bide gaz sancısı flan çok olur o tarz bi sancıysada normal ama genel anlamda sürekli sancın varsa bu doğal değil tabi nacizene fikrim.Allah korusun düşük riskin vs olabilir hemen git doktora bide 1 ay flan kaldı zaten riskli dönemimizi atlatmaya çok iyi dinlen ve sırtüstü yatma,sıcak duş kesinlikle alma veya ayaklarını karnına çekip oturma koca karı lafları belki ama ben dikkat ediyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?