2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

geçmiş olsun canım ya üzüldüm

bendeki şansa yaaaaaaaaaaaaa şimdi hastaneden aradılar doktorum çok hastaymış adanaya gidecekmiş ,ikili testini diğer doktorlara yaptırsın .bir ay sonra gelsin demiş .bende kıza dedim bana iki hafta sonraya gün ver bari .çok geç kalmak istemiyorum muayane içiin dedim .kız da ultroson çocuk için çok girmek zararlı dedi ,bende büsürü şey söyledim hem cinsiyet hem ilaç ayarlaması dedim :) tamam dedi siz bugün gidin tekrar görüşelim dedi

ya bunu bi kaç kişiden daha duydum ultrason bebeğe zararlı mı kızlar ???

uzun vade de zararlıdır belki ,yabancı devletler 9 ayda 3 kere gösterdiğine göre .abimin eşi yabancı mesela o 3 kere gitti.polanyadalar .biz rahatız sanırım biraz .zarara kalırsada çokk zararlı seyler daha varda Allah korusun bebiklerimizi.
bu durumda kızlar ilk baştakii doktoruma gidecem mecbur

doğru söylemiş ultrason normal insanlara da zararlı sonuçta radyasyonlu bi alet
nerde yaşıyorsun doktorum adanaya gidecek dedin de o yüzden sordum adanaya yakın mısın

canımcım valla bende şöyle duydum kalp sesi dinliyoruzya onun bebişe zararı varmış çünkü bebişe sinyal gönderiliyormuş ultrason cihazlarıyla o yüzden kuzenime doktoru demşki kalp atışını isterseniz hergün dnletirim ama bebeğinize zararlı bilin isterseniz ben dnletirim demiş.hem zaten yapılan araştırmalara baktım zararsız olduğu kanıtlanmamış yani zararı var oyüzden ayda 1 den fazla girmeyi düşünmüyorum ben yani sadece mecbur olduğum için kontrollerde giricem onun haricinde mutlaka bi zararı vardır ya düşünsene cihaz bağlanıyo ve kulağın duymadığı seslere kadar ulaşıyo veya gözün göremeyeceği şeyleri görebiliyo.mesela bebişimin kalbini ilk duyduğumda gümbür gümbürdü ve ilerleyen saniyelerde kalp atışı daha bi normale indi sanki korkan kuş kalbi gibiydi o an anladm sinyal gönderdklerini

ooo tamamdır o zaman mecbur kalmadıkça gitmicem.annem her gün başımın etini yiyo sokma şu çocuğu ultrasona habire diye ben de kızıyodum meğer doğruluk payı varmış.ikili en test ve ense kalınlığına en geç hangi haftada bakıyorlar? o zaman gidiyim ben.

Gebelikte ikili tarama testi gebeliğin 11 - 14 haftaları arasında yapılır. (11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün) Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.
günün herhangi bi saatinde gidebilirsin açlık yada tokluk önemli değil 5 dk önce öğrendm bende hastaneyi aradım:)
ben 13 hafta gibi gideyim diyorum hem belki cinsiyetide görür ümidiyle.doktorum 12, haftadan sonra sölerim demişti.erken gdersem sonrada cinsiyeti merak edip durucama biraz geç gdeyimde bi taşla iki kuş halledivereyim diyorum
10+3 üm daha çok sabırsızım bi an önce geçsin zaman bebişimi istiyommmmm

kızlar ben acayip tembel biri oldum ya
duş almaya bile üşeniyorum evi temizlemeye üşeniyorum yapıyorum ama zorla ve fazla değil günlük temizlik toz alma süpürme yer silme gibi
detaya girmiyorum pek fazla hiç giresim gelmiyor
işe girmek istiyorum ama hamile bir kadını kim işe alırki ?
kpssye hazırlanayım diyorum ona da inancım kalmadı artık
of bi kendime gelebilsem artık
çok fenayım sürekli yatasım var
yeni evliyim eşim de beni hep böyle pasaklı tembel sanacak

aynen benim de o hafta gidince öğrenme umudum var ama bakalım eşim kafayı yedin dedi kız mı erkek mi diye diye :)))

Boşversene güzelim sen gel de benim evimi gör bi karış toz heryer,yemek piştiği yok ne zamandır.çalışıyorum da hiç halim olmuyo valla napiyim koyverdim gitti..takma kafana

Bugün benimde kontrolüm var devlet hastanesi akşam polikinliğide 2 li test için randevu alacağım haftaya cumarteside kısmetse sonuçlarla birlikte kendi doktoruma gideceğim belki benim minişte gösterir kendini

çok geçmiş olsun cnm dikkat et ya.eline pansumanına mikrop falan kaptırma ve çiğ olan ete falan dokunma emi.. yanındaki çekmecenede acıcak koy cnm:)

aammaaann boşver cnm ben daha beterim kendim yapamadığım gibi zavallı kayınvalideme yaptırdım temizliğimi hemde evde doğalgaz döşendi düşün pisliği falan...:) sonra ne kadar hamarat olduğunu görecek zaten

doğru söylemiş ultrason normal insanlara da zararlı sonuçta radyasyonlu bi alet
nerde yaşıyorsun doktorum adanaya gidecek dedin de o yüzden sordum adanaya yakın mısın

son kontrolümde dr a 1 ay cok uzun bir süre bebeği görmek için merak ediyorum dedim.güldü ve "istersen her hafta gel bence sorun yok" dedi.bir zararı olmaz mı ultrasona sık girmenin diye sorduğumuzda da "hayır çünkü ultrasonun çalışma sistemi ses dalgaları sadece onunda bir zararı yok."cevabını aldık.

hep aynıyız canım,aslında hamileliği öğrenmeden ev kirli gelmezdi şimdi nedense kirli geliyordu hep,sağolsun eşim heryeri temizledi izindeyken.iki güne birde süpürüp toz alıyor :))) oğlum evi dağıtıyor biraz yoksa tertemiz kalacakta.kpss ye bende çalışacam ,evde durmakta sıkıcı geliyor .haftaya halk eğitime gidip usta öğreticilik için başvusam ii olacak en azından 3 ay çalışssam oda yeter

mrb kızlar bugün dr randevum vardı gittim bizimki eller ayaklar havada spor yapıyo sanki indiriyo kaldırıyo
çok tatlıydı ya allahım çok güzel bir duygu cinsiyetini sordum belli olurmu dedim direkt kıza benziyo dedi
eşimde erkekmiymiş dedi tekrar baktı onada erkek gözün aydın demiş okadar sessiz söylüyoki anlamak mümkün değil
ama 14 haftalıkken başka dr gidcem oda baksın ne diyo ama şunu anladım bebeğini görünce cinsiyet merakı yok
oluyo ay dilime vurdu ha bu arada ikili testide verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…