Herkese günaydııııın. Güzel ve bulantısız bi gün olmasını temenni ediyorum
Şu mide bulantısından başıma gelmeyen kalmadı zaten. Dün iş yeinde öğle yemeğinden sonra (her zaman ki gibi) midem bulandı ve can kurtaran sodama başvurdum. Vurmaz olaydım. Açacak olmadığı ve o an onu açtırabilecek bi allahın kulu çevremde olmadığı için mektup açıcıyla(ne akla hizmetse) açmaya kalktım. Soda şişesinin ağzı kırıldı. Sonuç sağ elimin beş parmağından dördünü kestim. En çokta işaret parmağımı. Resmen kanımda boğulacaktım okadar kan aktı ki . Midem daha da bulandı bayılacaktım ya.Neysen sizinde içinizi kaldırdım ama kusura bakmayın artıkVee bugün çok sıcak olacakmış sevgili hamişler dışarı çıkmak yasak
3.30 ol lütfengelince yaz kalbim güp güp benimm
bendeki şansa yaaaaaaaaaaaaa şimdi hastaneden aradılar doktorum çok hastaymış adanaya gidecekmiş ,ikili testini diğer doktorlara yaptırsın .bir ay sonra gelsin demiş .bende kıza dedim bana iki hafta sonraya gün ver bari .çok geç kalmak istemiyorum muayane içiin dedim .kız da ultroson çocuk için çok girmek zararlı dedi ,bende büsürü şey söyledim hem cinsiyet hem ilaç ayarlaması dedim :) tamam dedi siz bugün gidin tekrar görüşelim dedi
ya bunu bi kaç kişiden daha duydum ultrason bebeğe zararlı mı kızlar ???
bendeki şansa yaaaaaaaaaaaaa şimdi hastaneden aradılar doktorum çok hastaymış adanaya gidecekmiş ,ikili testini diğer doktorlara yaptırsın .bir ay sonra gelsin demiş .bende kıza dedim bana iki hafta sonraya gün ver bari .çok geç kalmak istemiyorum muayane içiin dedim .kız da ultroson çocuk için çok girmek zararlı dedi ,bende büsürü şey söyledim hem cinsiyet hem ilaç ayarlaması dedim :) tamam dedi siz bugün gidin tekrar görüşelim dedi
canımcım valla bende şöyle duydum kalp sesi dinliyoruzya onun bebişe zararı varmış çünkü bebişe sinyal gönderiliyormuş ultrason cihazlarıyla o yüzden kuzenime doktoru demşki kalp atışını isterseniz hergün dnletirim ama bebeğinize zararlı bilin isterseniz ben dnletirim demiş.hem zaten yapılan araştırmalara baktım zararsız olduğu kanıtlanmamış yani zararı var oyüzden ayda 1 den fazla girmeyi düşünmüyorum ben yani sadece mecbur olduğum için kontrollerde giricem onun haricinde mutlaka bi zararı vardır ya düşünsene cihaz bağlanıyo ve kulağın duymadığı seslere kadar ulaşıyo veya gözün göremeyeceği şeyleri görebiliyo.mesela bebişimin kalbini ilk duyduğumda gümbür gümbürdü ve ilerleyen saniyelerde kalp atışı daha bi normale indi sanki korkan kuş kalbi gibiydi o an anladm sinyal gönderdklerini
doğru söylemiş ultrason normal insanlara da zararlı sonuçta radyasyonlu bi alet
nerde yaşıyorsun doktorum adanaya gidecek dedin de o yüzden sordum adanaya yakın mısın
ooo tamamdır o zaman mecbur kalmadıkça gitmicem.annem her gün başımın etini yiyo sokma şu çocuğu ultrasona habire diye ben de kızıyodum meğer doğruluk payı varmış.ikili en test ve ense kalınlığına en geç hangi haftada bakıyorlar? o zaman gidiyim ben.
osmaniye deyim canım bir saat burayla adana
Gebelikte ikili tarama testi gebeliğin 11 - 14 haftaları arasında yapılır. (11 hafta 0 gün - 13 hafta 6 gün) Bu haftalardan önce veya sonra yapılamaz.
günün herhangi bi saatinde gidebilirsin açlık yada tokluk önemli değil 5 dk önce öğrendm bende hastaneyi aradım:)
ben 13 hafta gibi gideyim diyorum hem belki cinsiyetide görür ümidiyle.doktorum 12, haftadan sonra sölerim demişti.erken gdersem sonrada cinsiyeti merak edip durucama biraz geç gdeyimde bi taşla iki kuş halledivereyim diyorum
10+3 üm daha çok sabırsızım bi an önce geçsin zaman bebişimi istiyommmmm
kızlar ben acayip tembel biri oldum ya
duş almaya bile üşeniyorum evi temizlemeye üşeniyorum yapıyorum ama zorla ve fazla değil günlük temizlik toz alma süpürme yer silme gibi
detaya girmiyorum pek fazla hiç giresim gelmiyor
işe girmek istiyorum ama hamile bir kadını kim işe alırki ?
kpssye hazırlanayım diyorum ona da inancım kalmadı artık
of bi kendime gelebilsem artık
çok fenayım sürekli yatasım var
yeni evliyim eşim de beni hep böyle pasaklı tembel sanacak
Herkese günaydııııın. Güzel ve bulantısız bi gün olmasını temenni ediyorum
Şu mide bulantısından başıma gelmeyen kalmadı zaten. Dün iş yeinde öğle yemeğinden sonra (her zaman ki gibi) midem bulandı ve can kurtaran sodama başvurdum. Vurmaz olaydım. Açacak olmadığı ve o an onu açtırabilecek bi allahın kulu çevremde olmadığı için mektup açıcıyla(ne akla hizmetse) açmaya kalktım. Soda şişesinin ağzı kırıldı. Sonuç sağ elimin beş parmağından dördünü kestim. En çokta işaret parmağımı. Resmen kanımda boğulacaktım okadar kan aktı ki . Midem daha da bulandı bayılacaktım ya.Neysen sizinde içinizi kaldırdım ama kusura bakmayın artıkVee bugün çok sıcak olacakmış sevgili hamişler dışarı çıkmak yasak
duş almaya bile üşeniyorum evi temizlemeye üşeniyorum yapıyorum ama zorla ve fazla değil günlük temizlik toz alma süpürme yer silme gibi
doğru söylemiş ultrason normal insanlara da zararlı sonuçta radyasyonlu bi alet
nerde yaşıyorsun doktorum adanaya gidecek dedin de o yüzden sordum adanaya yakın mısın
bende osmaniyedeyimmmmm:) hangi doktora gidiyosun?
ne kadar oldu hamişliğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?