2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Boşversene güzelim sen gel de benim evimi gör bi karış toz heryer,yemek piştiği yok ne zamandır.çalışıyorum da hiç halim olmuyo valla napiyim koyverdim gitti..takma kafana

bende senin gibi çalışıyorum ilk dönemler salıverdim evi umursamadım yemek yapmadım ama baktım eşimin yüz şekli değişti en son dediki aşkım sana yalvarıyorum 9 ayı bana zulüm etmeki bende seninle o heyecanı yaşıyim bıktırma dedi veeeeeeee artık yapıyorum napiyim o benden çok yoruluyo işte e akşam aç geliyo 1 ay halley yedi akşam yemeklerinde:) e dışardanda olmuyo zaten her öğlen dışarda yiyoruz mecburen dur dedim kendime ve en azından yemeği flan yapıyorum akşamları.yada eşim evi temizlerken bende el atıyorum çoğunu ona yaptırsamda:) erkekler braz nazlı oluyolar ya çokta boşlayınca olmuyo.benimki o zamanlarda çocuk gibiydi naz yapıyodu aşkım ayağım ağrıyo aşkım şuram ağrıyo aşkım midem bulanıyo flan diyodu.komik ama napıcan ilgi istiyo onlarda çok salıvermeyin bence.zar zorda olsa yapıyorum bişeyler.inşallah görüyodur fedakarlıklarımı

aklıma gelmişken adanada oturanınız varmı ben adanadayımda

bu hafta birazdaha iyi hissediyorum sanırım yavaş yavaş geçiyo artık başlarım en azından yemek yapıyım yani.o zaten evi süpürüyor sağolsun

selam herkese

10:30 da geldim ama çok yoğun işyeri yazamadım. herşey yolundaymış. progestan ve folikasiti kesti.
kilo almadığım için tebrik etti. her yerine her şeyine baktı. ultrasonda da bir görseniz eller ayaklar sürekli hareket halinde yerinde durmuyordu bizi de çok sevindirdi. böyle arada derede de oğlunuz olacak dedi. tabii bende eşimde çok heyecanlandık.
ben yine de kimseye söylemeyeceğim bakalım önümüzdeki ay net belli olacak bekleyelim dedim eşime de. 2 li test için kan verdim. 12+0 haftalığız 5,39 cm çıktık..

benden haber böyle bakalım diğerleri neler anlatacak....

Tebrik ederim canım darısı başımıza

bak ya ama bozma moralini vardır bunda da bir hayır. yalnız test işini ihmal etme ve lütfen moralini de bozma bebeğin sağlıklıysa bir defa daha başka bir dr muayene ol ve kendini üzme.

olsun bebeğim. sen bebeşini gör testini yaptır sonucunu yine diğer dr gönderirsin. sonra da ona devam edersin.

ben hiç cinsiyet söyleyebileceğini tahmin etmemiştim zaten dr da öyle önemli bir şeymiş gibi söylemedi arada derede söyledi.
işte şu sağ eli, bu sol eli, bu kordonu, bu bacakları, bu kalbi falan derken arada da söyleyiverdi....

4 te gidecem cnm saat sayiyorum
ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruz belki cinsiyetle gelirsin belli mi olur
oh oh maaşallah erkek geliyor desene Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallahhhhh
ben gittim cnm kafamı karıştırdı dr herşey normal bebişte iyi kıza benziyo dedi
sonra eşimede gözün aydın erkek demiş dönüp tekrar baktı ozaman demiş
offf başka dr görüneyim diyorum
ilginç canım yaa ne zaman gideceksin bi daha o zaman netleşir ama bekleyemem diyorsan başka bir Dr.a daha gözük tabi sen bilirsin ama sıkıntı yapma Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin de kız erkek ne fark eder

oyyy oyyyy bende salmadım ama bir şey yaptırmıyorlar sağolsunlar. yalnız eşim farkında ilkinde zor geçiyor eşimde hiç yardımını esirgemiyor. hiç birşey yapamazsa oğluşla ilgileniyor.

Tebrik ederim canım darısı başımıza

inşallah sizden de en kısa zamanda güzel haberler alırız....

ben eve gider gitmez zor atıyorum kendimi koltuğa ev işi falan hak getire yapamıyorum valla bütün gün uyuyorum zaten şu progestan sayesinde hiç bişeye elimi süremiyorum zaten bişey yiyemiyorum makarna çorba idare ediyoruz
eşimde Allah razı olsun sesini çıkarmıyor

bu arada kızlar yanlış hatırlamıyorsam pıhtılaşma sorunu için iğne kullanan arkadaşlar vardı rapor çıkaramayanlar sağlık ocaklarından da yazdırabilir bilginiz olsun

evlat cinsiyeti ne olursa olsun ama varya evde 3 erkeğin varlığı kulağa nasıl geliyor henüz ona karar veremedim. tabii işin şakası sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez evlat sonuçta.

canımmmm gözün aydınn

Gidecem mecbur digerine .bir hayir vardir mutlaka diyorum bende belki bu kez kadinin ilgisi hosuma gider bunda kalir devam ederim.
Evet keske gosterse ne guzel olurdu.saglik haberini alayimda kiz erkek farketmez
evlat cinsiyeti ne olursa olsun ama varya evde 3 erkeğin varlığı kulağa nasıl geliyor henüz ona karar veremedim. tabii işin şakası sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez evlat sonuçta.

Canim hadi gozun aydin seninde .bir oglun var sanirim seninde.bende de oglan var .erkek olursa kismet yeterki saglikli olsunlar.birbirlerine deatek cikarlar.hayirlisi bakalım. Olcumleride cok guzel bu arada

ya aslında cinsiyet önemli değil ama sanki bana ilgisiz gibi geldi tatmin etmedi beni ölçüm yaptı kendi kendine biz öyle baktık
sessiz konuşuyo ne diyo anlamıyorum değiştircem galiba tatmin etmiyo beni ben istiyorumki herşeyi söylesin bide benim hamileliğim
riskli grupta diyabet hastasıyım dr.bakıyorum şimdi

Hadi bakalım kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bizi bilgilendirmeyi unutmayın
Insallah canim annemler geldi onlara gecerim ordan firsar bulursam nete girip yazarım
ben gittim cnm kafamı karıştırdı dr herşey normal bebişte iyi kıza benziyo dedi
sonra eşimede gözün aydın erkek demiş dönüp tekrar baktı ozaman demiş
offf başka dr görüneyim diyorum

% 50 ihtimali solemis canim o doktor cok fenaymis bence )) agiz yoklamis .gelecek aya netlesir insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…