Günaydın annişler:)))) benimde almış olduğum rapor bitti şimdi iş yerindeyim,valla evde sanki zaman daha çabuk geçiyor iş yerinde hele iş yoksa yiç geçmiyor ayaklarını şöyle bi uzatıp yatamıyorsunda en güzeli hamilelik döneminde evde olmakfarkettimde artık kıyafetlerimden göbüşüm belli olmaya başladı oturunca bi de daha bi ortaya çıkıyor aşermede yaşamadım hatta öyle çok iştahımda yok ama artık 3 ayı bitirmeye 2 gün kaldı olacak o kadar dimi
ben göbeğim çıktı diyince herkes "daha çok erken sen kilo almışsındır" diyo ama öyle değil işte. İlk önce eşim söylemişti. "senin karnın çıktı ama sert bişey bi normal göbek değil diye:)) "ayrıca benim bir arkadaşım ilk aylarda aşırı kilo almıştı ama sonra hiç kilo almadı. Bünyeye göre değişiyo işte. Göbeğin çıkması da iç karnın genişliğiyle ilgiliymiş.İç karın genişse göbek çok geç çıkarmış
yaaaa deli olucam facebookta yediklerinin fotolarını paylaşıyolarya deli oluyorum.ya herşeyi canım istiyo bu insanlarda salak saçma ne yiyolarsa çekip çekip paylaşıyolar çok sinir bozucu
Ayni bençok zor ya kendimi çok güçsüz hissediyorum çocuğum doğunca da böyle mi olucam nasıl bakıcam ona diye üzülüp duruyorum sanki hep böyle dirençsiz olcakmışım gibi geliyo bilmiyorum geçsin artık ya...
inşallah diğer aylarda bu artış olmaz ya çok kötü kilo almak, dediğin gibi göbeğim sert yani normal kilo göbeği gibi de değil sanırım iç karnım geniş olmadığından
Ayni ben(.halsiz gucsuzum.bebek olunca ben nasil bakicam ona ((...
benim de göbeğim belirginleşmeye başladı. önceleri alt taraftaydı üst taraf göbekti. şimdi göbekle bebek birleşiyor sanki :)
Ben de bişey sorucam ya folbiol 5mg kullanıyorum.Bir dahaki randevum 21 eylülde..hapım bugün bitti o zamana kadar gidip kendim alsam devam etsem mi yoksa bu kadar yeter mi ? 10+3 üm?
cevap yazın lütfen zaman fazla yok çıkıcam hangi demir ilacını kullanıyorsunuz kan tahlil sonucum 10.9 çıktı yani kanım düşük
Katiliyorum.insanin cani cekse yapmaya takati yok.hic dusunmuyorlar.hayir normal donem olsa neyse.burda herkes gebe.anlamiyorum...haklısın canım ya herkes yemek sofralarının yedikleri yemeklerin resimlerini paylasıyor hiç düşünmüyorlar hamile olan var mı yiyen alabilen varmı düşünmyorlar....
Kızlar eğer benim yazdığım meyve ise adresinizi özel mesajdan yazın nerede olursanız olun kargolarım size pişman oldum ama bikere yazmış oldum vebalinde kalmak istemem hakkınızı helal edin ve samimi olarak söylüyorum alır gönderirim size...
evet evet folik asit doktoragitmeme 2 haftadan fazla zaman var kendim alıp devam etsem mi acaba?
evet evet folik asit doktoragitmeme 2 haftadan fazla zaman var kendim alıp devam etsem mi acaba?
saol cnm Allah herkese nasip etsin kızım var oğlumda olacak inşallah ama kızım ilk göz ağrım yeri bambaşka.birde benim son adet tarihim de belli değil doktorla 30mayıs kabul ettik ultrasondada uyumlu çıkıyorne güzel!! bir kızın varmış, şimdi bi de oğlun olacak. Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inş.
Çin takvimine de çok bel bağlamamak lazımmış, ben de onu gördüm sayendekulağıma küpe
kızımda hem devlete hem özele gidiyordum devlette zaten gec söylüyorlar 15.haftada %80 kız demişti zaten kızım oldu özelede ayda bir gittiğimden 17.haftaya denk gelmişti ama 12.haftada öğrenenleri biliyorum doktorun tecrübesine ve bebeğin göstermesine bağlı ama çikolata yiyip gidersen bolda su içersen göstermeme şansı yok kıpır kıpır olur doktor isterse oynatıyor dürtüyor bebeği hareket ettiriyor.dün öğrendim bende 13+5 te kesin erkek dedi pipisini gösterdi 2 defa ama anlamıyorum benGunaydin herkeze. Benim dr randevum 12+2 gunlukken olacak acaba cinsiyeti belli olurmu o zamana kadar doktorum adanada ben nevsehirde oturuyorum tekrar gitmem sikinti insallah gorebiliriz ikili test icin gidicez bakalim:26:
valla kim yazdı hiç bilmiyorum aynı seyden mi bahsediyoruz bilmiyorumKızlar eğer benim yazdığım meyve ise adresinizi özel mesajdan yazın nerede olursanız olun kargolarım size pişman oldum ama bikere yazmış oldum vebalinde kalmak istemem hakkınızı helal edin ve samimi olarak söylüyorum alır gönderirim size...
kızlar bebeklerimiz daha minnacık bir iki parmak kadar lütfen kiloya dikkat edelim şimdiden bebek göbeği çıkmaz.ilk hamileliğimde 30 kilo aldım ve normal doğum zor oldu kızım 11 gün erken dogdu 3.400 ve çok zorlandım emzirdiğim halde daha yeni eski kiloma dönmüşken yine hamile kaldım çok tedirginim yine çok şişicem diyeKızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.
anne oluyoruz biz. ne yapalım olacak o kadar:))Ben hep doğumdan sonra kendiliğinden gider diye avutuyorum kendimi:))
Ben de bişey sorucam ya folbiol 5mg kullanıyorum.Bir dahaki randevum 21 eylülde..hapım bugün bitti o zamana kadar gidip kendim alsam devam etsem mi yoksa bu kadar yeter mi ? 10+3 üm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?