2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aynı durumdayız canım bende calısyorum ve otururak işim rahat ama iş olmayınca zaman gecmek bilmiyor aksam resmen olmuyo kıs gelirse biraz günler kısalırsa daha mı iyi olucak bilmiyorum buarada benimde 2 gün kaldı 3 ayımı doldurmaya randevum var cuma 2 li test olucak bakalım hayırlısı :)

inşallah diğer aylarda bu artış olmaz ya çok kötü kilo almak, dediğin gibi göbeğim sert yani normal kilo göbeği gibi de değil sanırım iç karnım geniş olmadığından

yaaaa deli olucam facebookta yediklerinin fotolarını paylaşıyolarya deli oluyorum.ya herşeyi canım istiyo bu insanlarda salak saçma ne yiyolarsa çekip çekip paylaşıyolar çok sinir bozucu

haklısın canım ya herkes yemek sofralarının yedikleri yemeklerin resimlerini paylasıyor hiç düşünmüyorlar hamile olan var mı yiyen alabilen varmı düşünmyorlar....

Son düzenleme:
arkadaşlar hemen cevap verirseniz sevinirim dışarı çıkıcam çıkmışken ilacı alıcam da doktorunuz size hangi demir ilacını verdi isim alabilirmiyim oğlumdayken ferro sanol kullanıyordum ama aradan 4 sene geçti değişme oldu bilmiyorum acil bana demir ilacı tavsiyeleriniz lazım

inşallah diğer aylarda bu artış olmaz ya çok kötü kilo almak, dediğin gibi göbeğim sert yani normal kilo göbeği gibi de değil sanırım iç karnım geniş olmadığından

anne oluyoruz biz. ne yapalım olacak o kadar:))Ben hep doğumdan sonra kendiliğinden gider diye avutuyorum kendimi:))

Ben de bişey sorucam ya folbiol 5mg kullanıyorum.Bir dahaki randevum 21 eylülde..hapım bugün bitti o zamana kadar gidip kendim alsam devam etsem mi yoksa bu kadar yeter mi ? 10+3 üm?

benim de göbeğim belirginleşmeye başladı. önceleri alt taraftaydı üst taraf göbekti. şimdi göbekle bebek birleşiyor sanki :)

peki hareketlenme basladımı canım bende de göbek cıktı sanki ama sert degil ben arada cok sisiyorum sonra sönüyo gibi gazdan oluyor sanırım benimkisi

cevap yazın lütfen zaman fazla yok çıkıcam hangi demir ilacını kullanıyorsunuz kan tahlil sonucum 10.9 çıktı yani kanım düşük

haklısın canım ya herkes yemek sofralarının yedikleri yemeklerin resimlerini paylasıyor hiç düşünmüyorlar hamile olan var mı yiyen alabilen varmı düşünmyorlar....
Katiliyorum.insanin cani cekse yapmaya takati yok.hic dusunmuyorlar.hayir normal donem olsa neyse.burda herkes gebe.anlamiyorum...

santaferfort yazmış dokyorum bana, kan ilacı ama ben 16. haftadan itibaren kullanmaya başlayacağım.

oyyy kıyamam ben sanaaaa ben kim yazdı inan bilmiyorum, hatırlmayorum, benim için de asla sorun değil, ne demek vallahi şimdi ben utandım:26: lütfen bu bahsi kapatalım kuzum

evet evet folik asit doktoragitmeme 2 haftadan fazla zaman var kendim alıp devam etsem mi acaba?

canım belli bir aya kadar içiliyor en azından hac haftalıksın bilmiyorum ama 3 aya kadar kesin içiliyor onu biliyorum bn doktoruma sordugumda ben sana kesecegin zaman sölücem ben söleyene kadar iç bitincede sen al devam et dedi bana o nedenle sende içebilirsin bnce onun zaten bi zararı yok faydası var

evet evet folik asit doktoragitmeme 2 haftadan fazla zaman var kendim alıp devam etsem mi acaba?

güzelim git al ihmal etme folik asiti çünkü benim doktorum her gittiğimde soruyordu içiyorsun değil mi diye...12.haftadan sonra da demir ilacı ile elevit denen vitamin ilacına başlattı tabi folik asiti kestik ama demir ilacının içinde de zaten folik asit varmış neyse bunu sana doktorun zamanı gelince söyleyecektir zaten:) bazıları eskiden folik asit mi vardı gibisinden laflar ediyorlar ama o eskiler de bizim gibi sağlıksız beslenmiyorlardı herşey devrine göre sen ihmal etme sakın haa bir de soda için arkadaşlar magnezyum açısından çok faydasını göreceksiniz ama günde 1 taneyi geçmeyin hadi öptüm hepinizi:)

saol cnm Allah herkese nasip etsin kızım var oğlumda olacak inşallah ama kızım ilk göz ağrım yeri bambaşka.birde benim son adet tarihim de belli değil doktorla 30mayıs kabul ettik ultrasondada uyumlu çıkıyor
Gunaydin herkeze. Benim dr randevum 12+2 gunlukken olacak acaba cinsiyeti belli olurmu o zamana kadar doktorum adanada ben nevsehirde oturuyorum tekrar gitmem sikinti insallah gorebiliriz ikili test icin gidicez bakalim:26:
kızımda hem devlete hem özele gidiyordum devlette zaten gec söylüyorlar 15.haftada %80 kız demişti zaten kızım oldu özelede ayda bir gittiğimden 17.haftaya denk gelmişti ama 12.haftada öğrenenleri biliyorum doktorun tecrübesine ve bebeğin göstermesine bağlı ama çikolata yiyip gidersen bolda su içersen göstermeme şansı yok kıpır kıpır olur doktor isterse oynatıyor dürtüyor bebeği hareket ettiriyor.dün öğrendim bende 13+5 te kesin erkek dedi pipisini gösterdi 2 defa ama anlamıyorum ben
valla kim yazdı hiç bilmiyorum aynı seyden mi bahsediyoruz bilmiyorum
Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.
kızlar bebeklerimiz daha minnacık bir iki parmak kadar lütfen kiloya dikkat edelim şimdiden bebek göbeği çıkmaz.ilk hamileliğimde 30 kilo aldım ve normal doğum zor oldu kızım 11 gün erken dogdu 3.400 ve çok zorlandım emzirdiğim halde daha yeni eski kiloma dönmüşken yine hamile kaldım çok tedirginim yine çok şişicem diye
anne oluyoruz biz. ne yapalım olacak o kadar:))Ben hep doğumdan sonra kendiliğinden gider diye avutuyorum kendimi:))

valla hiç kendiliğinden gitmiyor yada ben çok zorlandım 10 kilo ile tamamlamak istiyorum ama çok zor şimdiden 3 kg aldım

Ben de bişey sorucam ya folbiol 5mg kullanıyorum.Bir dahaki randevum 21 eylülde..hapım bugün bitti o zamana kadar gidip kendim alsam devam etsem mi yoksa bu kadar yeter mi ? 10+3 üm?

Folik asit ne zamana kadar kullanılmalı? Ne zaman bırakılmalı?
Folik asit kullanımı hamileliğin 3. ayı (12. haftası) bitene kadar sürmelidir.
netten alıntıdır canım bilgine.al bence benimde 11 hafta ilacm btti ama alıcam 1 hafta bile çok önemli ihmal etmemek lazım
bende folicplus kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…