Benim gibi kilolu duyunca seviniyorum nedense.inan yemeye korkuyorum bazen.canimin istedigi cok sey yok zaten.meyve ile idare ediyorum.ben kilo hic almadim 700 gr da verdim son bir haftadir.insallah bu ayida almadan tamamlarsam 9-10 kiloda diger aylara yayilsa alsam iyi olacak.teşekkürler canım baska sorum yok:)) ben de konyaaltındayım.24.cad.eski türkaydan uncalıya cıkan cadde de banio yapı market civarındayım.yakınsak çay içmeye de beklerim:) ben de cahit bozyele gidiyorum.il sağlıın orda muayenehanesi.daha önce konyaaltı tıptaydı.orası kapandı.şimdi özel çalışıyor.benimde eski dr um kendisi çokta memnunum .sadece doğum için olmpos ve medical ile anlaşmalı.doğum ücreti bana biraz yüksek geldi.ama sırf bu yüzden de dr umu değiştirmek istemiyorum.ben de cok konustum bak:)
canım bende o sert ve kocaman olan göbek daha 5.haftamdayken cıktı.1 aylık dediğimde kimse inanmıyordu 7 aylık sanan bile oldu okadar yani.ama elbette bu durum sindirim sorunlarımızla ilgili.o sertlik sadece gaz ve 4.aya girdim hala devam ediyor.ama bende safra kesesi de yok onunda etkisi olabilir.
bende 73 ile hamile kalmıştım ve suan tam tamına 85.5 olmuşum.12 kiloyu ilk 3 ayda aldım.eleviti kestim.2 haftadır kilo alımım durdu.en azından sadece 400 ,gr alarak normali aşmadım.
Canim benimde 36 bu yuzden yaptirmadim ikili stresle gecirmek istemedim geriye kalan aylari.doktorum olcumleri normal gayette saglikli gorunuyor dedi.insallah saglikla aliriz kucaklarimizaarkadaşlar ikili test sonucum çıkmış internetten gördüm ama dr. ile henüz görüşemedim
siz sonuçlarınızla kıyaslar mısınız
yaşım 36 olduğundan sonuç riskli çıkar kafanıza takmayın demişti zaten çok önemli değil ama sizlerin ki kaç merak ettim
PAPP A:3.66
B HCG :36.5
Cok merak ettim msj atsana banateşekkür ederim şimdi başkasınında canı çeker gerek yok:)ben zaten o meyvenin anavatanında yaşıyorum ama henüz çıkmadı
günaydın kızlar
bacak krampları beni öldürdü ya gece boyunca kramplar griyo hamişliktenmi anlayamadım günlerdir git gide artıyo
Çok sağol canım benim senin nasıl geçiyor peki?
selammmmmkoca gobusumle
teşekkürler canım baska sorum yok:)) ben de konyaaltındayım.24.cad.eski türkaydan uncalıya cıkan cadde de banio yapı market civarındayım.yakınsak çay içmeye de beklerim:) ben de cahit bozyele gidiyorum.il sağlıın orda muayenehanesi.daha önce konyaaltı tıptaydı.orası kapandı.şimdi özel çalışıyor.benimde eski dr um kendisi çokta memnunum .sadece doğum için olmpos ve medical ile anlaşmalı.doğum ücreti bana biraz yüksek geldi.ama sırf bu yüzden de dr umu değiştirmek istemiyorum.ben de cok konustum bak:)
canım bende o sert ve kocaman olan göbek daha 5.haftamdayken cıktı.1 aylık dediğimde kimse inanmıyordu 7 aylık sanan bile oldu okadar yani.ama elbette bu durum sindirim sorunlarımızla ilgili.o sertlik sadece gaz ve 4.aya girdim hala devam ediyor.ama bende safra kesesi de yok onunda etkisi olabilir.
bende 73 ile hamile kalmıştım ve suan tam tamına 85.5 olmuşum.12 kiloyu ilk 3 ayda aldım.eleviti kestim.2 haftadır kilo alımım durdu.en azından sadece 400 ,gr alarak normali aşmadım.
Benim gibi kilolu duyunca seviniyorum nedense.inan yemeye korkuyorum bazen.canimin istedigi cok sey yok zaten.meyve ile idare ediyorum.ben kilo hic almadim 700 gr da verdim son bir haftadir.insallah bu ayida almadan tamamlarsam 9-10 kiloda diger aylara yayilsa alsam iyi olacak.
aynen bende kılolu hamıle kalan tek ben sanıyordum hamılelıgımı ogrendıgım ılk haftalar cok kafama takıyordum kıloyu.
evlendıkten sonra 7 kılo aldım 1 sene ıcınde.7 kılonun 5ı aylık korunma ıgnesınden geldı 5 ay vurdurdum 5 kılo aldım cok sınırlerım bozuldu ıgneyı bıraktım ama o kılo gıtmedı ıgnenın etkısı gecmemıstır dıye rahat davranıyorduk 3 ay sonra gebe kaldım surprız bebek anlayacagın :)
allahtan boyum da 1.70 kılomu cok bellı etmıyorum
amacım 80ın ustune cıkmamak ınsallah 8 kılo ıle tamamlayabılırım gebelıgı
benim iyi gidiyor çok şükür. başlarda bende de oldu mide bulantısı sıkıntısı ama şimdi yok..hatta iştahım açıldı diyebilirim:)
fazla da açılmasa iyi olur dimi:))
Benide tahmin edebilirmisin peki canım :)) 30 haziran 1986 14 haziran son adetim tesekkürler...
bizim bebişin cinsiyeti belli ama bakabilirmisin :) 20 temmuz 1987 d.tarihim son adet tarihi 2 haziran bakalım ne çıkcak
investigation arkadaş benimde bebişimin cinsiyetine bakar mısın 26-03-1984 tahmini doğum tarihi 5 mart
Benim gibi kilolu duyunca seviniyorum nedense.inan yemeye korkuyorum bazen.canimin istedigi cok sey yok zaten.meyve ile idare ediyorum.ben kilo hic almadim 700 gr da verdim son bir haftadir.insallah bu ayida almadan tamamlarsam 9-10 kiloda diger aylara yayilsa alsam iyi olacak.
aynen bende kılolu hamıle kalan tek ben sanıyordum hamılelıgımı ogrendıgım ılk haftalar cok kafama takıyordum kıloyu.
evlendıkten sonra 7 kılo aldım 1 sene ıcınde.7 kılonun 5ı aylık korunma ıgnesınden geldı 5 ay vurdurdum 5 kılo aldım cok sınırlerım bozuldu ıgneyı bıraktım ama o kılo gıtmedı ıgnenın etkısı gecmemıstır dıye rahat davranıyorduk 3 ay sonra gebe kaldım surprız bebek anlayacagın :)
allahtan boyum da 1.70 kılomu cok bellı etmıyorum
amacım 80ın ustune cıkmamak ınsallah 8 kılo ıle tamamlayabılırım gebelıgı
Insallah canim .ben ilk hamileligimde 73 ile kaldim 20kilo aldim :) ama ne bulanti ne kusma herseyi yedim encokta tatli ayy gozumde donerdi.simdi daha dikkatliyim .benimde suoriz hamilelik oldu yoksa pek dusunmek istemiyordum yasimdan dolayı 36 yimda :)
bizim doktorun ultrasonu da eski ama tecrübesine güveniyorum. öncelikle tecrübeye dikkat edin kızlar. çok konuşandan ziyade
fakat sırf cinsiyeti için başka bir doktora baktırabilirim 2-3 hafta daha geçsin de görmeme şansı kalmasınilkind %80 erkek dedi dr, neredeyse 20.haftada gösterdi hanımefendi kız olduğunu
bu arada cinsiyet tahmini ben de isterim: 16.01.1985 doğum tarihim. SAT 9 haziran :44:
cnm senin doğum tarihin olucak ve adetininn ilk günü olucAK!
bana da bakarmısın?
doğum tarihim 12,04,1989
sat 31 mayıs
heyecanla bekliyorum[/QU 12 NİSAN 1989 ÇARŞAMBA GÜNÜ DOGMUSSUN MUHTEMEL GEBE KALDIGIN TARİH14 HAZİRAN KIZ ÇIKIYOR TABİ Kİ ALLAH BİLİR:)
canlar hep derlerya anne hissedermiş cinsiyeti diye varmı hissettiği gibi çıkan?ben hep erkek hissediyorum ama çin ve rus takviminde kız çıkıyo:) ama hep oğlum olck gbi hissediyorum nedense.daha 11+2 hamişliğim çok erken ama meraktan ölücem acaba ne zaman belli olucak.ilk bebişim ikisinide çok istiyoruz ama merak insanı öldürüyo işte.bende cinsiyet tahmini istiyorum 10,12,1988 doğumluyum son adet tarihimde 17 haziran
cnm senin doğum tarihin olucak ve adetininn ilk günü olucAK!
arkadaşım zahmet olmazsa bankada bakabilirmisin 25-12-1986 doğumluyum sat27 mayıs fakat geç döllenmeden dolayı 8 haziran kabul ediliyor ultrasonda
cnm benmkine de bakar mısın rica etsem :) çatlıcam meraktan. Doğum tarihim 24.06.1985 sanırım pztsiymiş son adet tarihim 7 haziran :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?