2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim gibi kilolu duyunca seviniyorum nedense.inan yemeye korkuyorum bazen.canimin istedigi cok sey yok zaten.meyve ile idare ediyorum.ben kilo hic almadim 700 gr da verdim son bir haftadir.insallah bu ayida almadan tamamlarsam 9-10 kiloda diger aylara yayilsa alsam iyi olacak.
Canim benimde 36 bu yuzden yaptirmadim ikili stresle gecirmek istemedim geriye kalan aylari.doktorum olcumleri normal gayette saglikli gorunuyor dedi.insallah saglikla aliriz kucaklarimiza
teşekkür ederim şimdi başkasınında canı çeker gerek yok:)ben zaten o meyvenin anavatanında yaşıyorum ama henüz çıkmadı
Cok merak ettim msj atsana bana
günaydın kızlar
bacak krampları beni öldürdü ya gece boyunca kramplar griyo hamişliktenmi anlayamadım günlerdir git gide artıyo

Canim muz ye magnezyum eksikliginden olur kramlar.mehmet beyede soyle verir magnezyum

senın resmını gormustum forumda ıkı aylıkken bıle bayagı coktu acıkcası senın son aını merak edıyorum canım ınsallah catlak olusmaz karnımızda :2:

Fazla bilmekte iyi değil arkadaş hamilelikle ilgili sitelere giriyorum doktorlar başka başka konuşuyor sinirim bozuluyorfolik asite bile zararlı diyenler var ben anlamadım yani ne doğru ne yanlış yok alerjik astim yok otizm falan sinir oldum moralim bozuldu en iyisi çok araştırmamak(((((((

benim iyi gidiyor çok şükür. başlarda bende de oldu mide bulantısı sıkıntısı ama şimdi yok..hatta iştahım açıldı diyebilirim:)
fazla da açılmasa iyi olur dimi:))

canım bende de bir iştah sorma..seminerde sohbet.toplantı vs. ama benim aklım hep midemdee şimdiden gülüyo walla millet halime.bide biraz geç kalsa yemek gözüm kararıyoo.

ÖNCELİKLE HAYIRLISI OLSUN . .16 OCAK 1985 ÇARŞAMBA DOGMUSSUN CNM BEBEGİNEDE 23 HAZİRANDA MUHTEMEL GEBE KALMIŞSIN kIZ CIKIYOR AMA ALLAH BİLİR TABİ Kİ:)

10 aralık 1988 cumartesi dogmussun 1 temmuzda gebe kalmıssın muhtemelen ve kız cıkıyor tabi allah bilir:)

arkadaşım zahmet olmazsa bankada bakabilirmisin 25-12-1986 doğumluyum sat27 mayıs fakat geç döllenmeden dolayı 8 haziran kabul ediliyor ultrasonda

25 aralık 1986 perşembe dogmussun muhtemelen 10 haziranda gebe kalmışsın her 2 durumda da baktım kız çıktı:) maşallah ne cok kız cıkardım bakalım kaçı tutacak hayırlısı neyse hakkınızda o olsun !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…