2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canim daha oncede yazdimda gormedin sanirim.banada vakarmisin 17/06/1977 dogum tarihim.son adet tarihim 4 haziran

çok pardon gözümden kaçmıstır o kadar yazan var ki kusura bakmayın .. 17 haziran cuma dogmussunuz 18 haziranda gebe kalmıssınız muhtemelen kız cıkıyor sizinde tabi allah bilir hakkınız da hayırlısıı olsun :)

sağol canım inşallah bakalım gittiğimizde secde pozisyonundaydı gösteröedi doktorumda söylemekten yana değildi erken dedi.bir oğlum var ve kız çok istiyorum ,ama erkek olsada üzülmem.geç anne oldum ben .çok beklediğimden ben bir çocuk isterken Allah bana ikinciyide nasip etti .o ne derse o olur elbette .tüm takvimler kız gösteriyor bakalım inşallah

Investigation rica etsem benim icinde tahminde bulunurmusun?
Dogum tarihim:20,08,1987 sat:26mayis tup bebek ile cift yumurta ikizlerime hamileyim. Transfer tarihim 14haziran2013

Herkez sorunca bende merak ettim rica etsem banada bakar misin dogum tarihim 16.01.1979 son adet 1 haziran tesekkur ederim.

canım bende de bir iştah sorma..seminerde sohbet.toplantı vs. ama benim aklım hep midemdee şimdiden gülüyo walla millet halime.bide biraz geç kalsa yemek gözüm kararıyoo.

canım benim biz bi taneyle böyleysek senin iki bebişle öyle olman çok normal:)
gülmeyin komşunuza gelir başınıza deyiver onlara:) sen yine de gözün kararacak kadar geciktirme canım arada bişeyler atıştırıver..
bu arada sen cinsiyeti öğrenmiş miydin flufemcim?

selam kızlar :) kaç gündür nasıl stresliyim anlatamam. ne kadar rahat olmaya çalışsam da bazen elden bişey gelmiyo malesef. neyse kontrol günümüz de geldi bi gidelim bebeğimize bakalım cinsiyetini öğreniriz artık dedik bi baktım kıpır kıpır oynayan çocuk stresimden midir nedir top gibi büzmüş iyice kendini ayaklarını öyle kenetlemiş ki resmen göstermiyorum diye bağırıyo :S anlıcaanız hala öğrenemedim kızım mı oğlum mu... Minnacık ayaklarının altını gördüm bağdaş kurmuş gibiydi :) Allahım hayırlısını sağlıklısını versin en önemlisi bu benim için. sat a göre 13+3 te gittim her seferinde daha büyük çıkıyo bu seferde 14+4 diyo ultrasonda. boyu uzun mu olcak acaba? dr 9 cm dedi. bi de bulantıdan yiyemiyom diye dert ediyodum yesem nolcaktı acaba :)

mart 26 pazartesi dogmussun 11 haziran gibi gebee kalmıssın kız cıkıyor sizinde ama hep dedigim gibi bunlar tahmin allah bilir hayırlısı olsun:)

canım benim ikinci hamileliğim 1 oğlum var ve oğluma gebe iken yaşamadıklarımı yaşıyorum yani tam tersi oğlumdayken ekşi, acı severdim şimdi tatlı canım istiyor yani herşey çok farklı ama tabiki de hayırlısı Allah sağılıklı hayırlı evlat versin tek isteğimiz o ama kızım olursada çok sevinirim. oğlumda kız demişlerdi ben kız için alışveriş yapmıştım hediyelerde öyle gelmişti sonra erkek dediler üzülmedim ama çok tatlı bir oğlum var herşeyin hayırlısı cümlemiz için

Investigation bana da bakar misin gülüm yaaa d tarihi 22.10.1987 son adet t:05.06.2013

kızlar hsta gibiyim yaaa...hep böyleyim.geçen gün sağlık ocağına da gittim kan tahlil sonuçlarım iyi çıktı çok şükür.yani vitamin eksikliği kansızlık falan yok ...bir de yüzüm şişmiş 2 gündür (soğuktan mıdır acaba bilemedim)

hasta gibi halim akşam başlarda bugün sabahtan başladı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…