2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar gecen cumartesi doktora gıttım hiç bir sıkıntı yoktu maşallah atıyordu kalbi gümbür gümbür bugün itibariyle 10+2 günlük olduk ama benim göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az midemde yanmalar ve ekşimeler oluyordu dun itibarfıyle cok azaldı akıntımda sanki azaldı gibi belirtiler mi azalıyor korkuyorum acıkcası

günaydın hamişlerr bugün nasılsnız bakalımm :)))beni sorarsanız bugun stresliyim yarın randevum var doktorla ins hersey güzel gecer bana dua edin lütfenn......

Gunaydin annisler

Kizim aksam sarki yapmis " bebegin kalbi atiyor bebek dogacak" diye

günaydınnnn hamişlerrrrrrr

günaydın kızlar çok güzel birgün

günaydın hamişlerr bugün nasılsnız bakalımm :)))beni sorarsanız bugun stresliyim yarın randevum var doktorla ins hersey güzel gecer bana dua edin lütfenn......

hepinize günaydııınnnn

senın resmını gormustum forumda ıkı aylıkken bıle bayagı coktu acıkcası senın son aını merak edıyorum canım ınsallah catlak olusmaz karnımızda :2:

ben ve cevremdeki herkes merak ediyor son halimi.7 aylık ta değil direkt doğuracak gibisin dedi arkadasım dün.üzleyim mi sevineyim mi bilemedim:)resimleri paylaşırız canım yine arada.

günaydın güzel anneler
2 haftadır bebeğ görmüyorum acaba bir şey oldumu sapasağlam mı diye düşüne düşüne geceleri kabus görüyorum.

Bende 12. Haftanin icinde rahatladim. Kusmalarim hafifledi. Vucut adapte oluyor artik sanirim :) Bence endiselenecek bir durum yok . Bebislerimize Allah saglik versin. Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.

inşallah kızlar garıp garıp ruyalar goruyorum bide etrafta cok duyuyorum bebeğin kalbı durdu falan en son ebru gündeşinde durmuş iyice paranoyak oldum bugum yınemi gitsem doktora bilmiyorum açıkcası gerçi bu endişeler boş biliyorum nasip degilse zaten son anda bile olan olur ama işte kuruntu ve evham cok kotu

aynen bende işte

kızlar yadımınıza ihtiyacım varrr.....

kızlar günaydın bişey soracağım size benim hamileliğim riskliydi biliyorsunuz arada çok az lekeler geliodu en son geçen hafta gittim dr bir sorun kalmadı artık sadece myom var dedi. 21 eylüle randevu aldık dün gece lavaboya kalktım yatarken hamile olduğumu unuttum birden döndüm karnımın içi yırtılır gibi oldu çok acıdı neyse sabah kalktım yine çok çok az kan vardı şimdi korkuyorum bişey oldumu diye sabahtır başka leke yok hiç renk değişimi bile yok şeffaf yani .....

benim bugün 3 ayım bitti yani adet olsaydım bugün başlayacaktı bununla alakalımıdır......

Son düzenleme:
kızlarr yardımm.....
Az önce hastaneyi aradım ikili test nezamn sonuclanır diye sordum 10 gün dediler sizce normal mi ben an fazla 3-4 gündür die biliyordum abartılıysa baska hastanede yaptrmayı düşünüyorum testi yaptıranlar bilgi verirse sevinirim.....

benim 3 günde çıkmıştı
10 gün çok değil mi

İlk hamileliğinde 30 kilo alıp 8 sene geçmesine rağmen 12 kilosunu verememiş kilolu bir anne adayı olarak başladım hamilelik sürecime belki diyosunuz ki akıllanmışsındır dikkat edersin yok anam bende bu boğaz oldukça korkarım 100 kiloyu geçerim ki korkuyorumda ama canımın çektiği herşeyi yemektende alıkoyamıyorum kendimi 3 ay içinde 3 kilo aldım fazlası vardır azı yoktur:) çoğunuzun midesi bulandıkça iştahı kesildi kustu vs. bu hamiliğimde mide bulantısını bende yaşadım ama tek farkla benim mide yedikçe çıkaran değil yedikçe rahatlayan hiç mi hiç aç kalmaya tahammülü olmayan saati geçsin hemen kazınmaya bulanmaya başlayan obur bir mide evde olsam belki sağ yatar sol yatar dışarı çıkar atlatırdım bu mide bulantılarını ama işyerinde geçsinde çalışmaya adapte olayım diye masa üstünü abur cuburla doldurdum neyse şükür 3.ayı bugün itibari ile atlattım mide bulantımda geçti:) bahanede kalmadı şimdi nefsimle mücadele zamanı bana dua edin olurmu çünkü en berbatıda kocam hep zayıf en kilolu hali şuan ve sadece 70 kilo aramızda 7 yaş olmasına rağmen neredeyse abla kardeş muammelesi yapacaklar ümmetin ümmete ettiği dua en hızlı kabul olanmış e bide hamiş olunca şüphesiz dahada çabuk kabul olur bundan böyle hepimiz birbirimize dua edelim hem bebeklermiz için hemde kendimiz için buda ilk 3 ayı bitirmiş halim ay ay çeker koyarım resimleri

aynen arkadaşım, paranoyak oldum bende..hareketlerini tam duysam içim rahat edecekde..bu dönemlerde ne karnımız var ne hareketlerini tam anlamıyla hissedebiliyoruz..benim 15 gün sonra randevum..

ayyyyy cnm bende aynen senin gbiyim dünde ebru gündeşi gördüm çok etkilendim çok merak ediyorum sağlıklımı napıyo yaşıyomu kafayı yicem o derece.ama ultrasonda zararlı drum dyo ayda bir gel e bende çok sık gtmek istemiyorum zararlı olur diyene bleyim korkuyorum anlicaın inşallah sorun olmaz
geçen haftasonuda az bi kan geldi çok korktum dr aradım gelmene gerek yok olabilir dedi ama içim içimi yiyo 14 eylüle kadar beklicem mecburen

canım doktoruna git bence.. Niye böyle endişelenelim doktorun bi muayene etsin için rahatlasın

Çok şeker görünüyorsun hiç de öyle abartılı kilon yok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…