2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
sanırım okuyan herkes ebru gündeşin bebeğinin kalbinin durasından çok etkilenmiş ki buna ben de dahilim.Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza bi dahaki randevuma 16 gün var o zamana kadar ben de meraktan ölücem...

selam mart anneleri benimde martın 7 sinde inşallah.
14.haftamdayım.cinsiyetleriniz belli oldumu.olsunda alış veriş yapıcam kkurbandan sonra çok agırlaşmadan birde çok kışda gelmesin.
anca alınır yıkanır ütülenir.sizler neler yapıyosunuz?

Teşekkürler canım hayırlısı artık Pazartesi kesin söylerim dedi dr bende size bildiririm

Hayırlı olsun canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Benim Pazartesi belli olacak inş cinsiyeti

Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.

Benimde aksama dogru gobegim cook sisiyor ve sert oluyor cok moralim bozuluyor simdiden boyle diye ama sabah olunca eski haline geri donuyor sa:44:nirim hazimsizliktan ve kabizlikta var bunlar ne zaman gecer bilmiyorum

aynenno tedirginlik bende de var:2:

ben napıyım ilk bebeğim 90 kiloyla hamile kaldım 14.haftadayım alaha şükür kilo almadım ama 100 kg ile dogum yapcam diye korkuyorum:18:

ben napıyım ilk bebeğim 90 kiloyla hamile kaldım 14.haftadayım alaha şükür kilo almadım ama 100 kg ile dogum yapcam diye korkuyorum:18:

10 kilo alırsan çok normal ki doğum süresinde ve sonrasında hemen eski kilona kavuşursun ben 10 kilo alcağımı bilsem valla zil takıp oynarım:)

Sizlerde de oluyor mu.Gündüz iyiyim bişekilde yiyip içiyorum idare ediyorum ama akşam olunca bi ağırlık bi bulantı hissi iştahsızlık şişkinlik hiç bişey yapasım gelmiyor.Yiyemiyorum ama açım da..öyle işte merak ettim benim gibi olan var mı diye

Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.
evet benimde öyle kilo da almadım ama önümde bi kavun büyüklüğünde göbüş var

Sevgili darkangel03, yatakta dönerken dikkat etmeyince yırtılma hissi bende de çok oluyordu. Hatta kramp girip baya uzun süre devam ediyordu. Daha yeni yeni bütün vücudumla beraber dönmeyi öğrendim ve o his azaldı. Ama hala bazen, kalkarken filan tam beceremeyip kramp girmesini sağlıyorum.

Benim de kanamalarım oluyordu ama bununla bağlantılı olduğunu düşünmedim hiç.
Yüksek mg'lı bir Progestan kullanıcısıyım.

Kızlar ikili test sonuçlarınız ne kadar sürede çıkmıştı?
Biz Cumartesi yaptırdık, Çarşamba çıkar dediler.
Ama hala çıkmadı. Merak ediyorum.
Ayrıca doktor ultrasonda hiç ense kalınlığından, burun kemiğinden filan bahsetmedi.

bence o kadar abartacak kadar kilolu görünmüyosun
benim göbek aldı başını gitti
beyaz ve dar pantolon giymişsin ondan fazla gibi görünmüşsün kendini üzme bebeğe faydalı olacak şeylerden de isteğin kadar ye bence
belki bir diyetisyene gitsen bol proteinli bir liste hazırlarda hem yersin hem kilo yapmaz

banada ense de ödem görünmüyor bu da riski azaltır dedi burun kemiğinden bahsetmedi sonuçlar 3 günde çıkmıştı canım güzel geldi sonuçlar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…