Çok şeker görünüyorsun hiç de öyle abartılı kilon yok maşallah[/Q
çok naziksin tşk edrim cnm fakat 85 kilo olunca dışı seni içi beni yakar drumundayım doğumdan sonra böyle kalabilsem canıma minnet emzirme dönemimde baya iyi kilo vermiştim bu açından düşünürsem eski kilama bile dönebilrim inş...
30 haziran 1986 pazartesi 28 haziran gebe kalısın ve kız cıkıyor cnm
25 aralık 1986 perşembe dogmussun muhtemelen 10 haziranda gebe kalmışsın her 2 durumda da baktım kız çıktı:) maşallah ne cok kız cıkardım bakalım kaçı tutacak hayırlısı neyse hakkınızda o olsun !!
Çok şeker görünüyorsun hiç de öyle abartılı kilon yok maşallah[/Q
çok naziksin tşk edrim cnm fakat 85 kilo olunca dışı seni içi beni yakar drumundayım doğumdan sonra böyle kalabilsem canıma minnet emzirme dönemimde baya iyi kilo vermiştim bu açından düşünürsem eski kilama bile dönebilrim inş...
Muhtemelen o zaman dönebilirsin eski kilona.Demekki boyun uzun çünkü fazla kilolu durmuyorsun.Ben de o da yok yusyuvarlak olurum herhalde :)
selam mart anneleri benimde martın 7 sinde inşallah.
14.haftamdayım.cinsiyetleriniz belli oldumu.olsunda alış veriş yapıcam kkurbandan sonra çok agırlaşmadan birde çok kışda gelmesin.
anca alınır yıkanır ütülenir.sizler neler yapıyosunuz?
Kızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.
aynenno tedirginlik bende de var:2:çok zor ya kendimi çok güçsüz hissediyorum çocuğum doğunca da böyle mi olucam nasıl bakıcam ona diye üzülüp duruyorum sanki hep böyle dirençsiz olcakmışım gibi geliyo bilmiyorum geçsin artık ya...
İlk hamileliğinde 30 kilo alıp 8 sene geçmesine rağmen 12 kilosunu verememiş kilolu bir anne adayı olarak başladım hamilelik sürecime belki diyosunuz ki akıllanmışsındır dikkat edersin yok anam bende bu boğaz oldukça korkarım 100 kiloyu geçerim ki korkuyorumda ama canımın çektiği herşeyi yemektende alıkoyamıyorum kendimi3 ay içinde 3 kilo aldım fazlası vardır azı yoktur:) çoğunuzun midesi bulandıkça iştahı kesildi kustu vs. bu hamiliğimde mide bulantısını bende yaşadım ama tek farkla benim mide yedikçe çıkaran değil yedikçe rahatlayan hiç mi hiç aç kalmaya tahammülü olmayan saati geçsin hemen kazınmaya bulanmaya başlayan obur bir mide evde olsam belki sağ yatar sol yatar dışarı çıkar atlatırdım bu mide bulantılarını ama işyerinde geçsinde çalışmaya adapte olayım diye masa üstünü abur cuburla doldurdum neyse şükür 3.ayı bugün itibari ile atlattım mide bulantımda geçti:) bahanede kalmadı şimdi nefsimle mücadele zamanı bana dua edin olurmu çünkü en berbatıda kocam hep zayıf en kilolu hali şuan ve sadece 70 kilo aramızda 7 yaş olmasına rağmen neredeyse abla kardeş muammelesi yapacaklar ümmetin ümmete ettiği dua en hızlı kabul olanmış e bide hamiş olunca şüphesiz dahada çabuk kabul olur bundan böyle hepimiz birbirimize dua edelim hem bebeklermiz için hemde kendimiz için buda ilk 3 ayı bitirmiş halim ay ay çeker koyarım resimleriEki Görüntüle 794278
ben napıyım ilk bebeğim 90 kiloyla hamile kaldım 14.haftadayım alaha şükür kilo almadım ama 100 kg ile dogum yapcam diye korkuyorum:18:
evet benimde öyleKızlar benim çok fena göbeğim çıktı 5 aylık hamile gibiyim ya aranızda böyle olan var mı?
Ve göbeğim semsert normal gi göbek gibi değil yani.
kızlar yadımınıza ihtiyacım varrr.....
kızlar günaydın bişey soracağım size benim hamileliğim riskliydi biliyorsunuz arada çok az lekeler geliodu en son geçen hafta gittim dr bir sorun kalmadı artık sadece myom var dedi. 21 eylüle randevu aldık dün gece lavaboya kalktım yatarken hamile olduğumu unuttum birden döndüm karnımın içi yırtılır gibi oldu çok acıdı neyse sabah kalktım yine çok çok az kan vardı şimdi korkuyorum bişey oldumu diye sabahtır başka leke yok hiç renk değişimi bile yok şeffaf yani .....
benim bugün 3 ayım bitti yani adet olsaydım bugün başlayacaktı bununla alakalımıdır......
bence o kadar abartacak kadar kilolu görünmüyosunİlk hamileliğinde 30 kilo alıp 8 sene geçmesine rağmen 12 kilosunu verememiş kilolu bir anne adayı olarak başladım hamilelik sürecime belki diyosunuz ki akıllanmışsındır dikkat edersin yok anam bende bu boğaz oldukça korkarım 100 kiloyu geçerim ki korkuyorumda ama canımın çektiği herşeyi yemektende alıkoyamıyorum kendimi3 ay içinde 3 kilo aldım fazlası vardır azı yoktur:) çoğunuzun midesi bulandıkça iştahı kesildi kustu vs. bu hamiliğimde mide bulantısını bende yaşadım ama tek farkla benim mide yedikçe çıkaran değil yedikçe rahatlayan hiç mi hiç aç kalmaya tahammülü olmayan saati geçsin hemen kazınmaya bulanmaya başlayan obur bir mide evde olsam belki sağ yatar sol yatar dışarı çıkar atlatırdım bu mide bulantılarını ama işyerinde geçsinde çalışmaya adapte olayım diye masa üstünü abur cuburla doldurdum neyse şükür 3.ayı bugün itibari ile atlattım mide bulantımda geçti:) bahanede kalmadı şimdi nefsimle mücadele zamanı bana dua edin olurmu çünkü en berbatıda kocam hep zayıf en kilolu hali şuan ve sadece 70 kilo aramızda 7 yaş olmasına rağmen neredeyse abla kardeş muammelesi yapacaklar ümmetin ümmete ettiği dua en hızlı kabul olanmış e bide hamiş olunca şüphesiz dahada çabuk kabul olur bundan böyle hepimiz birbirimize dua edelim hem bebeklermiz için hemde kendimiz için buda ilk 3 ayı bitirmiş halim ay ay çeker koyarım resimleriEki Görüntüle 794278
banada ense de ödem görünmüyor bu da riski azaltır dedi burun kemiğinden bahsetmedi sonuçlar 3 günde çıkmıştı canım güzel geldi sonuçlar çok şükürKızlar ikili test sonuçlarınız ne kadar sürede çıkmıştı?
Biz Cumartesi yaptırdık, Çarşamba çıkar dediler.
Ama hala çıkmadı. Merak ediyorum.
Ayrıca doktor ultrasonda hiç ense kalınlığından, burun kemiğinden filan bahsetmedi.
ben ve cevremdeki herkes merak ediyor son halimi.7 aylık ta değil direkt doğuracak gibisin dedi arkadasım dün.üzleyim mi sevineyim mi bilemedim:)resimleri paylaşırız canım yine arada.
Sagol canim yasi ben cok taktim birara ne bileyim işte gec anne olunca .ben oglumu 33 te dogurdum :) 34 de iyi yani .ben 20 ye razı oldum bile.çoktan 12.5 kilo alınca:) yaşın da gayet iyi bence canım 2.cocuk için.ben 34 üm ilk bebeği yeni yapıcam daha:)
oyy keşke melodsiyle beraber ondan dinleyebilseydik.ne tatlıdır şimdi o:)
merak etme canım 3.ayı doldurmaya yakın büyük ortanda azalıyor şikayetler.umarım son aylara kadar da tekrarlamaz.keyfini cıkar endişelenme hiç.
Canim Allaha emanetler korkmainşallah kızlar garıp garıp ruyalar goruyorum bide etrafta cok duyuyorum bebeğin kalbı durdu falan en son ebru gündeşinde durmuş iyice paranoyak oldum bugum yınemi gitsem doktora bilmiyorum açıkcası gerçi bu endişeler boş biliyorum nasip degilse zaten son anda bile olan olur ama işte kuruntu ve evham cok kotu
Ben sabah hic bisi yok oglen terim yemegi aksama yersem cikiyor midem bulaniyor cok kotu oluuorum.ayniyiz yani.meyve yiyorum aksam açlık tan midem gur gurrr otuyor resmenSizlerde de oluyor mu.Gündüz iyiyim bişekilde yiyip içiyorum idare ediyorum ama akşam olunca bi ağırlık bi bulantı hissi iştahsızlık şişkinlik hiç bişey yapasım gelmiyor.Yiyemiyorum ama açım da..öyle işte merak ettim benim gibi olan var mı diye
Bole kilolu anne adayları olunca mutlu oluyorum .bende bu sabah itibaruyke 82 geldim bir kilo gitmis basindan beri bu ayda almadan atlatirsam iyi olacak.Çok şeker görünüyorsun hiç de öyle abartılı kilon yok maşallah[/Q
Canim zaren bole diye diye alamicaz kilo ben bir kilo verdim nasil mutluyum anlatamamben napıyım ilk bebeğim 90 kiloyla hamile kaldım 14.haftadayım alaha şükür kilo almadım ama 100 kg ile dogum yapcam diye korkuyorum:18:
İlk hamileliğinde 30 kilo alıp 8 sene geçmesine rağmen 12 kilosunu verememiş kilolu bir anne adayı olarak başladım hamilelik sürecime belki diyosunuz ki akıllanmışsındır dikkat edersin yok anam bende bu boğaz oldukça korkarım 100 kiloyu geçerim ki korkuyorumda ama canımın çektiği herşeyi yemektende alıkoyamıyorum kendimi3 ay içinde 3 kilo aldım fazlası vardır azı yoktur:) çoğunuzun midesi bulandıkça iştahı kesildi kustu vs. bu hamiliğimde mide bulantısını bende yaşadım ama tek farkla benim mide yedikçe çıkaran değil yedikçe rahatlayan hiç mi hiç aç kalmaya tahammülü olmayan saati geçsin hemen kazınmaya bulanmaya başlayan obur bir mide evde olsam belki sağ yatar sol yatar dışarı çıkar atlatırdım bu mide bulantılarını ama işyerinde geçsinde çalışmaya adapte olayım diye masa üstünü abur cuburla doldurdum neyse şükür 3.ayı bugün itibari ile atlattım mide bulantımda geçti:) bahanede kalmadı şimdi nefsimle mücadele zamanı bana dua edin olurmu çünkü en berbatıda kocam hep zayıf en kilolu hali şuan ve sadece 70 kilo aramızda 7 yaş olmasına rağmen neredeyse abla kardeş muammelesi yapacaklar ümmetin ümmete ettiği dua en hızlı kabul olanmış e bide hamiş olunca şüphesiz dahada çabuk kabul olur bundan böyle hepimiz birbirimize dua edelim hem bebeklermiz için hemde kendimiz için buda ilk 3 ayı bitirmiş halim ay ay çeker koyarım resimleriEki Görüntüle 794278
Gobuslerimiz ayni benim midem var biraz.belli belirsiz hamileligim savah duzlesiyo aksama top gibi oluyor ama midem cok su icuyorum onunda etkisi var sanirim sismede birde nasil gazliyim anlatamam .venim kucuk oglan bile anne gaz diyor yaptıkça :))) utanir oldum ayol 3 yaşındaki cocuktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?