walla banada öyle geldi ankaraya falan gidiyor dediler napsam ki acaba baska yere mi randevu alsam ....
canım benim biz bi taneyle böyleysek senin iki bebişle öyle olman çok normal:)
gülmeyin komşunuza gelir başınıza deyiver onlara:) sen yine de gözün kararacak kadar geciktirme canım arada bişeyler atıştırıver..
bu arada sen cinsiyeti öğrenmiş miydin flufemcim?
selam kızlar :) kaç gündür nasıl stresliyim anlatamam. ne kadar rahat olmaya çalışsam da bazen elden bişey gelmiyo malesef. neyse kontrol günümüz de geldi bi gidelim bebeğimize bakalım cinsiyetini öğreniriz artık dedik bi baktım kıpır kıpır oynayan çocuk stresimden midir nedir top gibi büzmüş iyice kendini ayaklarını öyle kenetlemiş ki resmen göstermiyorum diye bağırıyo :S anlıcaanız hala öğrenemedim kızım mı oğlum mu... Minnacık ayaklarının altını gördüm bağdaş kurmuş gibiydi :) Allahım hayırlısını sağlıklısını versin en önemlisi bu benim için. sat a göre 13+3 te gittim her seferinde daha büyük çıkıyo bu seferde 14+4 diyo ultrasonda. boyu uzun mu olcak acaba? dr 9 cm dedi. bi de bulantıdan yiyemiyom diye dert ediyodum yesem nolcaktı acaba :)
Banada bakabilir misin cnm ay ben eksik kalmıyım 6 şubat 1984 sat 6 haziran.. :))
benim içinde bakabilirmisin 12.07.1984 doğum tarihim sat 14 haziran şimdiden teşekkürler
Kızlar ikili test sonuçlarınız ne kadar sürede çıkmıştı?
Biz Cumartesi yaptırdık, Çarşamba çıkar dediler.
Ama hala çıkmadı. Merak ediyorum.
Ayrıca doktor ultrasonda hiç ense kalınlığından, burun kemiğinden filan bahsetmedi.
6 subat 84 pazartesi dogmussun muhtemelen 20 haziran gibi gebe kalmışsın Kız cıkıyorr yaa öğrenince bildin yada bilemedin banada yazın kızlar:)
Investigation bana da bakar misin gülüm yaaa d tarihi 22.10.1987 son adet t:05.06.2013
12 temmuz perşembe dogmussun cnm 28 haziran gebe kalmışsın muhtemelen ERKEK çıkıyor seninde tabi Allah bilir hayırlısı hakkında
22 ekin 87 perşembe dogmussun 19 haziran gebe kalmışsın muhtemelen kız CIKIYOR . . .CNM
ınvestigation rica etsem benim icinde tahminde bulunurmusun?
Dogum tarihim:20,08,1987 sat:26mayis tup bebek ile cift yumurta ikizlerime hamileyim. Transfer tarihim 14haziran2013
inşallah kızlar garıp garıp ruyalar goruyorum bide etrafta cok duyuyorum bebeğin kalbı durdu falan en son ebru gündeşinde durmuş iyice paranoyak oldum bugum yınemi gitsem doktora bilmiyorum açıkcası gerçi bu endişeler boş biliyorum nasip degilse zaten son anda bile olan olur ama işte kuruntu ve evham cok kotu
canım banada bakabilirmisinn
14/02/86 doğumluğum son adet tarihim 6 haziran.
Teşekkür ederim
12 temmuz perşembe dogmussun cnm 28 haziran gebe kalmışsın muhtemelen ERKEK çıkıyor seninde tabi Allah bilir hayırlısı hakkında
Herkez sorunca bende merak ettim rica etsem banada bakar misin dogum tarihim 16.01.1979 son adet 1 haziran tesekkur ederim.
yaa herkes baktırdı bende baktırayım bari:) bana da bakarmısın cnm 21 agustos 1992 dogum tarıhım 31 mayıs 2013 sat :))
selam kızlar
bugun 13+6 dayım yarın 15. haftaya gırıyorum ve dun ıtıbarıyle bulantı ve kusmalarım yok denecek kadar azaldı mutfaga gırıp yemek pısırebılıyorum en onemlısı kendı pısırdıgım seyı yıyebılıyorum. bu gune kadar agzıma 1 bardak sut koyamamıstım dun tam tahıllı mısır gevreklerınden aldım onlarla bırlıkte ıcebılırım belkı dıye cunku normalde sevıyorum onları bu sabah denedım yıyebıldım mıdem bulanmadan
sıze tavsıyem sızde benım gıbı sade sut ucemıyorsanız boyle yapın hem tahıl hem lıf hem a vıtamını var bıde suttekı kalsıyum gelınce bebek ıcın cok yararlı oldugunu okudum ınternette arastırırken
bu arada bulantı kusmalar gectı ama bı karın agrısıdır gıdıyor bende boyle gıderse doktora gıdecegım
nerede yaşıyorsunuz ki Ankaraya gidiyor
ulaşımla ilgili bir sebepten dolayı da olabilir orasını bilemedim şimdi
selam kızlar
bugun 13+6 dayım yarın 15. haftaya gırıyorum ve dun ıtıbarıyle bulantı ve kusmalarım yok denecek kadar azaldı mutfaga gırıp yemek pısırebılıyorum en onemlısı kendı pısırdıgım seyı yıyebılıyorum. bu gune kadar agzıma 1 bardak sut koyamamıstım dun tam tahıllı mısır gevreklerınden aldım onlarla bırlıkte ıcebılırım belkı dıye cunku normalde sevıyorum onları bu sabah denedım yıyebıldım mıdem bulanmadan
sıze tavsıyem sızde benım gıbı sade sut ucemıyorsanız boyle yapın hem tahıl hem lıf hem a vıtamını var bıde suttekı kalsıyum gelınce bebek ıcın cok yararlı oldugunu okudum ınternette arastırırken
bu arada bulantı kusmalar gectı ama bı karın agrısıdır gıdıyor bende boyle gıderse doktora gıdecegım
28 haziranda hamile kalmış olamam biraz özel olacak ama oy içinde 1 kere çalışmamız oldu:) tarih olarakta 30 haziran benim yumurtlamam genellikle 18. gün oluyor genellikle bütün takvimler erkeği gösteriyor seninde dediğin gibi allah sağlık sıhatli hayırlısı ise gönlümden geçeni versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?