2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
aynen bende öyle diyorum. canım benim kontrole 2 hafta var ama dayanamıcam. yarın öğleden sonra gidicem tekrar dra. inşallah cinsiyetleri söler. sağlklı olduklarını bilmek yetiyo gerçi.

maşallah bebişine bende ,çok fazla merak,korku ve kaygı yaşıyorum. oysa hep rahatlığımla bilinirdim:18::18: allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin. amin

benim 5 günde çıkmıştı, ama o bir de yogunluga baglı, 1 haftayı bulan da var.
ense kalınlıgını ölçmediyse belki ikili testlerin sonuçlanınca ölçüm yapacaktır. her doktor farklı bakıyor.
Cumartesi günü istersen doktoru arayıp sor ona, rahatlamış olursun böylece..

6 subat 84 pazartesi dogmussun muhtemelen 20 haziran gibi gebe kalmışsın Kız cıkıyorr yaa öğrenince bildin yada bilemedin banada yazın kızlar:)

Teşekkür ederim cnm..öğrenince hemen yazıcam merak etme yazmaz mıyımmmmm:)))) bide merak ettim senin bu baktığın cinsiyet tahmini neye göre acaba çin takvimi değil çünü dimi ilk sayfalara bakmadığım için meraklandım

12 temmuz perşembe dogmussun cnm 28 haziran gebe kalmışsın muhtemelen ERKEK çıkıyor seninde tabi Allah bilir hayırlısı hakkında

28 haziranda hamile kalmış olamam biraz özel olacak ama oy içinde 1 kere çalışmamız oldu:) tarih olarakta 30 haziran benim yumurtlamam genellikle 18. gün oluyor genellikle bütün takvimler erkeği gösteriyor seninde dediğin gibi allah sağlık sıhatli hayırlısı ise gönlümden geçeni versin.

ınvestigation rica etsem benim icinde tahminde bulunurmusun?
Dogum tarihim:20,08,1987 sat:26mayis tup bebek ile cift yumurta ikizlerime hamileyim. Transfer tarihim 14haziran2013

cnm seninde kız cıkıyor çift yumurta oldugu için biri erkek biri kız da olabilir yada 2side kız muhtemelen

selam kızlar
bugun 13+6 dayım yarın 15. haftaya gırıyorum ve dun ıtıbarıyle bulantı ve kusmalarım yok denecek kadar azaldı mutfaga gırıp yemek pısırebılıyorum en onemlısı kendı pısırdıgım seyı yıyebılıyorum. bu gune kadar agzıma 1 bardak sut koyamamıstım dun tam tahıllı mısır gevreklerınden aldım onlarla bırlıkte ıcebılırım belkı dıye cunku normalde sevıyorum onları bu sabah denedım yıyebıldım mıdem bulanmadan
sıze tavsıyem sızde benım gıbı sade sut ucemıyorsanız boyle yapın hem tahıl hem lıf hem a vıtamını var bıde suttekı kalsıyum gelınce bebek ıcın cok yararlı oldugunu okudum ınternette arastırırken
bu arada bulantı kusmalar gectı ama bı karın agrısıdır gıdıyor bende boyle gıderse doktora gıdecegım

cnm benim de 12. haftada şikayetlerim azaldı, gittikçe de kayboldu, arkadaşlar da göbeğin de hiç yok belli olmuyor hamilelğin diyor, zaten evhamlıyız, aklım takılıyor. ama iyi düşünmek lazım.
en son 12. haftada gittim doktora, bundan sonra ayda bir geliceksin dedi. bekliyorum randevu günümü.
sanırım birbirimize burdan destek olacagız başka çaresi yok.

ben de sütü tek başına içemiyorum, aslında hamilelikten önce hergün bir bardak içiyordum ama şimdi o hazır sütler bile inek kokuyor sanki, midem bulanıyor, nesquiklerden aldım öyle deniycem belki içebilirim diye.. bir de öncesinde yaz mevsimine aldırmadan bir bardak sahlep içmiştim o kadar..

nerede yaşıyorsunuz ki Ankaraya gidiyor
ulaşımla ilgili bir sebepten dolayı da olabilir orasını bilemedim şimdi

izmirde yasıyorum canım hepsi orda bakılıyormus öyle demişti bi arkadasım bende anlamadım walla yerine göre degişiyor sanırım

canım ben a vitamininin bebişe zarar verdiğini duydum o yüzden dr lar sakatat ve ciğeri yasaklıyo ama ciğerde fazla a vitamini var diye yasak olabilir.ben bugüne kadar hç bulantı yaşamamıştım ama bigün ciğer yedim çok kötü oldum ve ilk ve son defa istifra ettim doktorumda a vitamini fazla oldğndan bünyen geri atmştır bebişe zararlı dedi ama ynede ii araştırmak lazım tabi bu benim duyduklarım ve araştırdıklarım sadece

Ben büyük olasılıkla Temmuz ayında hamile kaldım bu şekilde bakabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…