canım ben a vitamininin bebişe zarar verdiğini duydum o yüzden dr lar sakatat ve ciğeri yasaklıyo ama ciğerde fazla a vitamini var diye yasak olabilir.ben bugüne kadar hç bulantı yaşamamıştım ama bigün ciğer yedim çok kötü oldum ve ilk ve son defa istifra ettim doktorumda a vitamini fazla oldğndan bünyen geri atmştır bebişe zararlı dedi ama ynede ii araştırmak lazım tabi bu benim duyduklarım ve araştırdıklarım sadece
Ya kızlar bende bugün ciğer yedim ilk defa. Bebeğime zarar vermiş mi oldum yaa
14 subat cuma dogmussun . . 20 haziran gibi gebe kalmıssın kız cıkıyor sizinde cnm
Sizlerde de oluyor mu.Gündüz iyiyim bişekilde yiyip içiyorum idare ediyorum ama akşam olunca bi ağırlık bi bulantı hissi iştahsızlık şişkinlik hiç bişey yapasım gelmiyor.Yiyemiyorum ama açım da..öyle işte merak ettim benim gibi olan var mı diye
aaaa cıger zararlımıymıs bendede kansızlık var dıye esım zorla cıger yedırmeye calısıyor kandakı pıhtılasma oranım cok dusuk cıktı ıkılı test tahlıllerınde doktor kan yapıcı seyler tuket dedı
ya kızlar çok yorgun ve bitkin oluyorum bide çalışıyorum düşünün 2 haftadan beri evi ne sildim ne süpürdüm evim pislikten kalkmış gidiyo ama halim yok iş yapmaya 6 da işten çıkıyorum bitkin bi şekilde yemek yapıyorum yedikten sonra hooop yatağa
çıldırıcam temizlik için bi bayan bulayımda yarın temizleteyim dedim yok yok yok kimse yok sokakta dilencilerden geçilmiyo ama iş yapmaya kimse yanaşmıyo azönce birini aradım kadın diyoki yarım gün 100 tl ye gelirim yuh dedim yani 4 saatliğine 100 tl istiyo ve burası osmaniye büyük bi şehir bile değil bu insanlar şaşırmış ya hergünde işyerine en az 2-3 kadın dilenmeye geliyo yollar ona keza dolu dilenci ama insanlar rahata alışmış nasıl bi dünya bu ya.ağlayıp sızlıyolar kıyamıyorum bende veriyorum para ama şuan ben ağlanacak durumdayım parasıyla iş yaptıracak insan bulamıyorum yok böyle bşey ya
yok canımcım aslında ciğer iyi kan yapar ama hamileliğin ilk aylarında çok ama çok zararlıymış eğer çok aşerirseniz yarım porsiyon bir defaya mahsus yiyebilirsiniz diye okudum nette bi doktor yorumundada.doktorum zaten sakın sakın ciğer yemiyosun dedi bana.benim kayınvalidemde tutturduki ciğer ye kan yapar ama bilmediğimiz kadar fazla zararı varmış ilk aylarda.a vitamini deposu olduğundan Allah korusun ağır geliyomuş bebişe ve ölü doğuma düşüğe ve biçok şeye yol açarmış.yememeye çalış ben çok severim ciğeri ama yemiyorum bidefa yedim oda malum zaten.sakatattanda uzak dur ve çiğ ete dokunma özelliklede çiğ ciğere.zararlı bakteriler varmış çiğ ette ve bebişe zarar veriyomuş.ete dokunursan bile 3-5 defa sabunlanın dedi dr. o derece yani
izmirde yasıyorum canım hepsi orda bakılıyormus öyle demişti bi arkadasım bende anlamadım walla yerine göre degişiyor sanırım
Benim ikili testimin cikmasi da bi 1 haftayi buldu. Ankaraya gonderilme isini ben de duymustum ama ne kdr dogru bilmem
Kizlar cumartesi ikili test icin doktora gitmeyi dusunuyorum doktor 13 eylule cagirmisti ama ben buyuk ihtimalle sehir disinda olucam atamam olacak ins.cumartesi 11+3 olacak acaba yapilabilir mi yaptiran arkadaslarim ne kadarlikken yaptirdiiz
Kizlar baby shower yapmayi dusunen var mi :))) daha doguma hayirlisiyla kac ay var ama boyle seyleri oldum olasi sevmisimdir organizasyon sirketlerinden fiyat falan almaya basladim :))) insallah sag salim kucaginiza aliriz da zaten evru gundesin bebisinin de kalbi durmus(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?