2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

benim 13+5te belli oldu %100 erkek bol su iç çikolata ye belli olur.12.haftada bile belli olanlar var ben ilkindede bişey almadım gereksiz korkularım var 2-3 parça alıcam sadece bir kucağıma alayım gerisi kolay alışveriş

Son düzenleme:

Benim sormayı unuttuğum bir şey sorabilir misin mesela;
Omega 3 hapları ile ilgili ne düşünüyormuş?

Ben yeterince omega 3 alamadığım için; (cevizden soğudum, balıktan soğudum) kullanmak istiyorum ama benim doktorum hamileliğin başlarında kullanma demişti. Dışındaki jel'in bebekteki etkisinin bilinmediği için.

yok cnm çokta takma görümcemde ciğer kan yapar diye hergün istisnasız ciğer yerdim diyo ama şükür bşey olmamış.benim dr korkuttu ya kesinlikle yasak uzak dur yeme vs dedi bende netten araştırdım heryerde uzak durulması gerektiği yazıyo.sakatatta çok iyi pişmediği için ysak sanırım ya.mesela kokoreç ve çiğ köfte özellikle bastırmıştı yemicen die.tam pişmediği için bakteri üretiyomuş sanrm oyüzden.takma olmaz artık benim ciğer yediğimde ilk dakikalarda olmuştu mesela. şimdiye kadar olmadıysa bşey olmaz

Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. An itibariyle 13+5 günlük hamileyim. Allah nasip ederse doğum 8 Martta. Son iki haftadır ara ara kanamalarım oluyor. Ama doktor bu dönemde normal diyor. Hayırlısı Allah'tan ama çok korkuyorum.
Kadınlar kulübüne sırf benimle aynı haftada hamile olan hanımlar neler yapıyorlar acaba diye üye oldum. Bayağı da kalabalıkmışız. Sohbet de güzel. İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)

Ben bunu tam anlamadım :) Ultrasona girmeden önce mi çikolata + bol suyu öneriyorsunuz? Keşke daha önce haberim olsaydı. Ben geçen hafta gittiğimde bebek kız dedi doktor. Bu hafta ikili tarama sonuçları için gittiğimizde tekrar baktı. Bu sefer erkek dedi. Aklımız karıştı gitti

Su ve cuko bebege enerjı veriyor hareketlı oluyor

Ciğerin günahını almışlar :) Ben aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum. Doktorum 12. haftadan itibaren haftada bir gün mutlaka ciğer yemem gerektiğini söyledi. Ben önce rahatsız olurum diye düşünmüştüm ama yiyorum bir şekilde. Önemli olan etin iyi pişmiş olması.

gerçekten mi kız demişti sonrada erkek mi dedi hmm yanılma oluyo banada kız dedi ikili test için gidcem sonuc için
bakarmı bilmem benim diyabetim var ama insülin yapar yerim ne olcak :) belki bizimkide tam açar belirsizlik ne kötü bişey

Bana da doktor bir dahaki kontole çikolata ye gel dedi, sanırım hareketli oluyor, cinsiyetini daha kolay gösteriyor.
aslında ben gitmeden önce bayram çikolatalarından 1-2 yemiştim ama demek ki yetmemiş ki cinsiyetini göremedi doktor

Ben de 15. Haftamin icinde doktora gidip cinsiyete baktircam maaşi bekliyorum :) şu an 13+1 deyim

Kuzum kontrolden ne kdr zaman once yemeliyiz ? Ben yarim saat kdr once yedim bana misin demedi sipa 1 saat kdr once de turk kahvesi icmistim

Ben bunu bayağı araştırdım, 16. haftaya kadar tam olarak cinsiyeti görülemiyormuş. Eğer 16. haftadan önce erkek dediyse doktor doğru olma ihtimali daha yüksekmiş, kızda hata oranı daha yüksekmiş.

Geçen hafta kız deyince doktor kayınvalidemi arayıp haber verdim. Kadıncağızın ses tonu donuk geldi diye de günlerce ağladım. Kızımı sevmezlerse sevmesinler diye bir sürü laf ettim eşime. Bu haftada erkek dediler. Kayınvalidemi aradım. Yazık kadıncağız yine aynı donuk tonda "Boşver kızım bunları ne önemi var sağlıklı olsun da" dedi. Resmen kendimden utandım. Bu seferde saatlerce günahını aldım annemin diye ağladım. Ağlarım gülünecek halime :)

şekerim senin bebeğin cinsiyeti belli olmuşmuydu
Yok canim yaaa nerdeee benim doktor 16 dolmadan asla solemez. 15 in icindeyken baska doktora gidicem bakalim :) ayin 15ini gecelim de bi cenim para görsün malum bu ay erken yatti cabuk cekti suyunu para :)))

sagol canım rahatlattın beni

Herkese Merhaba

Bende mart annesi olacağım allah izin verirse

aşılama ile hamile kaldım
şu anda 11+4 günlük hamileyim

haftaya 2 li test için gideceğim yani tam 12+0 olacak acaba erkenmi 2 li test için ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…