- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
selam mart anneleri benimde martın 7 sinde inşallah.
14.haftamdayım.cinsiyetleriniz belli oldumu.olsunda alış veriş yapıcam kkurbandan sonra çok agırlaşmadan birde çok kışda gelmesin.
anca alınır yıkanır ütülenir.sizler neler yapıyosunuz?
mrh arkadaşlar yarın ikili test için doktora gidicem geçenki kontrolümde doktorum sadece 11+4 günlük dedi ama aklımdaki soruların cvplarını sormadığım için olsa gerek bişey demedi bebekle ilgili yarınki kontrolümde ikili test olucam neler sorabilirim çünkü doktorum kendiliğinden söylemiyoo sigorta da olduğu için ilgilenmiyorlar sorarlarsa söylüyorlar neler sorabilirim
Bende ilk aylarda iş yerinde yapıldı ve yedim gibi hatırlıyorm ama cok fazla yediğimi sanmıyorum sakıncası olsa simdiye olurdu sanırım birde birkere canım kelle paca istemişti yedim odamı sakıncalıydı smdi pişman oldum keske yemeseydim
benim 13+5te belli oldu %100 erkek bol su iç çikolata ye belli olur.12.haftada bile belli olanlar var ben ilkindede bişey almadım gereksiz korkularım var2-3 parça alıcam sadece bir kucağıma alayım gerisi kolay alışveriş
Ben bunu tam anlamadım :) Ultrasona girmeden önce mi çikolata + bol suyu öneriyorsunuz? Keşke daha önce haberim olsaydı. Ben geçen hafta gittiğimde bebek kız dedi doktor. Bu hafta ikili tarama sonuçları için gittiğimizde tekrar baktı. Bu sefer erkek dedi. Aklımız karıştı gitti
aaaa cıger zararlımıymıs bendede kansızlık var dıye esım zorla cıger yedırmeye calısıyor kandakı pıhtılasma oranım cok dusuk cıktı ıkılı test tahlıllerınde doktor kan yapıcı seyler tuket dedı
Ben bunu tam anlamadım :) Ultrasona girmeden önce mi çikolata + bol suyu öneriyorsunuz? Keşke daha önce haberim olsaydı. Ben geçen hafta gittiğimde bebek kız dedi doktor. Bu hafta ikili tarama sonuçları için gittiğimizde tekrar baktı. Bu sefer erkek dedi. Aklımız karıştı gitti
Su ve cuko bebege enerjı veriyor hareketlı oluyor
Benim ikili testimin cikmasi da bi 1 haftayi buldu. Ankaraya gonderilme isini ben de duymustum ama ne kdr dogru bilmem
Kuzum kontrolden ne kdr zaman once yemeliyiz ? Ben yarim saat kdr once yedim bana misin demedi sipaBana da doktor bir dahaki kontole çikolata ye gel dedi, sanırım hareketli oluyor, cinsiyetini daha kolay gösteriyor.
aslında ben gitmeden önce bayram çikolatalarından 1-2 yemiştim ama demek ki yetmemiş ki cinsiyetini göremedi doktor
gerçekten mi kız demişti sonrada erkek mi dedi hmm yanılma oluyo banada kız dedi ikili test için gidcem sonuc için
bakarmı bilmem benim diyabetim var ama insülin yapar yerim ne olcak :) belki bizimkide tam açar belirsizlik ne kötü bişey
Yok canim yaaa nerdeee benim doktor 16 dolmadan asla solemez. 15 in icindeyken baska doktora gidicem bakalim :) ayin 15ini gecelim de bi cenim para görsün malum bu ay erken yatti cabuk cekti suyunu para :)))şekerim senin bebeğin cinsiyeti belli olmuşmuydu
16 OCAK 79 SALI GÜNÜ DOGMUSSUN MUHTEMELEN 15 Haziran gebe kalmışsınız ERKEK CIKIYOR SİZİNDE:)
yok cnm çokta takma görümcemde ciğer kan yapar diye hergün istisnasız ciğer yerdim diyo ama şükür bşey olmamış.benim dr korkuttu ya kesinlikle yasak uzak dur yeme vs dedi bende netten araştırdım heryerde uzak durulması gerektiği yazıyo.sakatatta çok iyi pişmediği için ysak sanırım ya.mesela kokoreç ve çiğ köfte özellikle bastırmıştı yemicen die.tam pişmediği için bakteri üretiyomuş sanrm oyüzden.takma olmaz artık benim ciğer yediğimde ilk dakikalarda olmuştu mesela. şimdiye kadar olmadıysa bşey olmaz
11+ olduktan itibaren ikili test yapılıyor. Sorun olmaz muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?