2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kuzum kontrolden ne kdr zaman once yemeliyiz ? Ben yarim saat kdr once yedim bana misin demedi sipa 1 saat kdr once de turk kahvesi icmistim

Evet yaa... Bu da güzel soru. Ne zaman ve ne kadar yemeliyiz. Bu arada kahvenin her çeşidi yasak hamilelere diye çoooooooook uyardı doktorum. Buradan belirteyim :)

Kuzum kontrolden ne kdr zaman once yemeliyiz ? Ben yarim saat kdr once yedim bana misin demedi sipa 1 saat kdr once de turk kahvesi icmistim

Gelmeden önce yedi doktor, ben doktora giderken yolda yemeyi düşünüyorum..
Bir de gideceğim zamanlar idrara sıkışık gitmeye çalışıyorum her defasında..

Hayırlı uğurlu olsun bebiş. Allah tamamına erdirsin.
Ben önce 11. haftada gitmiştim doktora. Doktor haftaya gel dedi. Sonunda ben de senin gibi 12+1'de yaptırdım. Uygun zaman gibi görünüyor.

Beni doktorum 12+6 da çağırmıştı
ama ben en son 9+0 da gittiğim için daha fazla sabredemiyorum :))
çok merak ediyorum bebeğimi elimde olsa her hafta giderim :))

senin ikili testin sırasında cinsiyetle ilgili bişey dedimi doktorun ?

Gelmeden önce yedi doktor, ben doktora giderken yolda yemeyi düşünüyorum..
Bir de gideceğim zamanlar idrara sıkışık gitmeye çalışıyorum her defasında..

cnm ben sıkışık gittim dr isteyerk değil hastane tuvalaetleri nekadarda temiz olsa gidemiyorum
geç kaldım gidemedim dr dediki bidaha böyle sıkışık gelme yazıkdeğil mi çocuğu sıkıştırıyosun
dedi eşimin yanında çok utandım bozdu beni ikinci gittiğim dr. bir defalık gittim çok övdüler
diye bidaha gitmem o dr :)

Çok olmuş senin, özlemişsindir bebeğini. Git de doyasıya seyret :) Bana 12. haftada gittiğimde kız demişti. Bu hafta erkek dedi. 16. haftaya kadar hata payı çok fazla. Kızlar çikolata + bol su içip de gir ultrasona diyorlar. O zaman daha iyi anlaşılırmış. Ben yapamadım bari sen yap :)

valla benim drum kendisi söyledi sıkışık gel diye, ama her dr farklı ya..
eger doktora için sinmediyse gitme zaten

Aslında bozulacak bir şey söylememiş gibi ama sen daha iyi bilirsin. Önemli olan senin güven duyman. Bazen bir sözü bile antipatik gelmesine yol açıyor. Benim de ilk doktorum "sen anaç bir tipe benziyorsun, çok kilo alırsın" dedi. Ben de bir daha o adama gitmedim. anaç ne yahu? tıbbi bir terim mi? Belki hamilelik hormonlarım normale dönünce aldırmayacağım ama hala düşününce sinir oluyorum o doktora

senin dr kim hangi hastane evet öyle oldu sen garatiye al geç git :)
Canim hic takma benim doktorumda idrara sıkışıp gel diyor bana. Kime gidiyorsun sen? Ben ortadogu levent toksoz e gidiyorum cok da memnunum walla.

çok güldüm valla hamilelik stresinden oluyo bazen bende kendi yaptıklarıma kızıyorum aniden parlıyorum
neyapalım çekecekler bir süre daha hep bizim çekecek halimiz yok hayırlısı bakalım bu defa ne dicek dr

Evet bende okudum ultrasondan 1 saat önce çikolata:))
deneyeceğim bende :))

anaç da güzel bir kelimedir adam neye bağlamış yahu.
kadın dogum doktorlarının güler yüzlü ve anlayışlı olmaları gerek bence.. sonuçta bir anlamda bebeklerimizi emanet ediyoruz, güven duymak gerek değil mi?

Canim hic takma benim doktorumda idrara sıkışıp gel diyor bana. Kime gidiyorsun sen? Ben ortadogu levent toksoz e gidiyorum cok da memnunum walla.

yok cnm dr. memnunum eşim çok ısrar etti bu dr çok iyimiş illa gidelim gitmiş birde randevu almış
bende iyi gidelim dedim gittik çok rahat relax bir dr bilmem çok pasif kaldı benim dr ameliyatları falan
çok iyi giden olmuştu iyi bir dr univarsale muzaffer şengül az öz konuşuyo ya neyapalım dört dörtlük
dr yok sorunca cvp veriyo ama

kızlar az önce bebeğimin karnımda kaydığını yer değiştirdiğini hissettim bir daha isityorum bir dahaaa, çok güzeldi yaaa

Çok haklısın canım, ama her işte bir hayır vardır. Anaç doktoru bırakınca hayatımın doktorunu buldum. İlk bakışta güvendim şimdiki doktoruma, kan çekti resmen :) Salı günü ben ikili test sonuçlarına istinaden amniosentez isteyince tam yarım saat ultrasonda bebeğimi gösterdi ve "düşük ihtimaliyle bu güzelliği kaybetmeye dayanabilir misin?" dedi. Ben tabi yine hüngür hüngür...

yok cnm benim kendi dr değildi eşim başka bir dr görünelim o nedicek dedi ilk defa gitmiştim
samimi bir dr ona bağlıyorum kötü bişey demedi zaten o söz için değilde dr içime sinmedi benim
dr iyi

Ben bu bikac gundur titresimlerini hissediyorum ama daha kaymalari degil. O bile çok güzel ayri heyecanliii)

anam kafam karıstı ıyıce o mu bu mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…