Kuzum kontrolden ne kdr zaman once yemeliyiz ? Ben yarim saat kdr once yedim bana misin demedi sipa1 saat kdr once de turk kahvesi icmistim
Kuzum kontrolden ne kdr zaman once yemeliyiz ? Ben yarim saat kdr once yedim bana misin demedi sipa1 saat kdr once de turk kahvesi icmistim
........................
Yok canim yaaa nerdeee benim doktor 16 dolmadan asla solemez. 15 in icindeyken baska doktora gidicem bakalim :) ayin 15ini gecelim de bi cenim para görsün malum bu ay erken yatti cabuk cekti suyunu para :)))
Hayırlı uğurlu olsun bebiş. Allah tamamına erdirsin.
Ben önce 11. haftada gitmiştim doktora. Doktor haftaya gel dedi. Sonunda ben de senin gibi 12+1'de yaptırdım. Uygun zaman gibi görünüyor.
Gelmeden önce yedi doktor, ben doktora giderken yolda yemeyi düşünüyorum..
Bir de gideceğim zamanlar idrara sıkışık gitmeye çalışıyorum her defasında..
Beni doktorum 12+6 da çağırmıştı
ama ben en son 9+0 da gittiğim için daha fazla sabredemiyorum :))
çok merak ediyorum bebeğimi elimde olsa her hafta giderim :))
senin ikili testin sırasında cinsiyetle ilgili bişey dedimi doktorun ?
cnm ben sıkışık gittim dr isteyerk değil hastane tuvalaetleri nekadarda temiz olsa gidemiyorum
geç kaldım gidemedim dr dediki bidaha böyle sıkışık gelme yazıkdeğil mi çocuğu sıkıştırıyosun
dedi eşimin yanında çok utandımbozdu beni ikinci gittiğim dr. bir defalık gittim çok övdüler
diye bidaha gitmem o dr :)
cnm ben sıkışık gittim dr isteyerk değil hastane tuvalaetleri nekadarda temiz olsa gidemiyorum
geç kaldım gidemedim dr dediki bidaha böyle sıkışık gelme yazıkdeğil mi çocuğu sıkıştırıyosun
dedi eşimin yanında çok utandımbozdu beni ikinci gittiğim dr. bir defalık gittim çok övdüler
diye bidaha gitmem o dr :)
Canim hic takma benim doktorumda idrara sıkışıp gel diyor bana. Kime gidiyorsun sen? Ben ortadogu levent toksoz e gidiyorum cok da memnunum walla.senin dr kim hangi hastane evet öyle oldu sen garatiye al geç git :)
Ben bunu bayağı araştırdım, 16. haftaya kadar tam olarak cinsiyeti görülemiyormuş. Eğer 16. haftadan önce erkek dediyse doktor doğru olma ihtimali daha yüksekmiş, kızda hata oranı daha yüksekmiş.
Geçen hafta kız deyince doktor kayınvalidemi arayıp haber verdim. Kadıncağızın ses tonu donuk geldi diye de günlerce ağladım. Kızımı sevmezlerse sevmesinler diye bir sürü laf ettim eşime. Bu haftada erkek dediler. Kayınvalidemi aradım. Yazık kadıncağız yine aynı donuk tonda "Boşver kızım bunları ne önemi var sağlıklı olsun da" dedi. Resmen kendimden utandım. Bu seferde saatlerce günahını aldım annemin diye ağladım. Ağlarım gülünecek halime :)
Çok olmuş senin, özlemişsindir bebeğini. Git de doyasıya seyret :) Bana 12. haftada gittiğimde kız demişti. Bu hafta erkek dedi. 16. haftaya kadar hata payı çok fazla. Kızlar çikolata + bol su içip de gir ultrasona diyorlar. O zaman daha iyi anlaşılırmış. Ben yapamadım bari sen yap :)
Aslında bozulacak bir şey söylememiş gibi ama sen daha iyi bilirsin. Önemli olan senin güven duyman. Bazen bir sözü bile antipatik gelmesine yol açıyor. Benim de ilk doktorum "sen anaç bir tipe benziyorsun, çok kilo alırsın" dedi. Ben de bir daha o adama gitmedim. anaç ne yahu? tıbbi bir terim mi? Belki hamilelik hormonlarım normale dönünce aldırmayacağım ama hala düşününce sinir oluyorum o doktora
Canim hic takma benim doktorumda idrara sıkışıp gel diyor bana. Kime gidiyorsun sen? Ben ortadogu levent toksoz e gidiyorum cok da memnunum walla.
kızlar az önce bebeğimin karnımda kaydığını yer değiştirdiğini hissettimbir daha isityorum bir dahaaa, çok güzeldi yaaa
anaç da güzel bir kelimedir adam neye bağlamış yahu.
kadın dogum doktorlarının güler yüzlü ve anlayışlı olmaları gerek bence.. sonuçta bir anlamda bebeklerimizi emanet ediyoruz, güven duymak gerek değil mi?
Aslında bozulacak bir şey söylememiş gibi ama sen daha iyi bilirsin. Önemli olan senin güven duyman. Bazen bir sözü bile antipatik gelmesine yol açıyor. Benim de ilk doktorum "sen anaç bir tipe benziyorsun, çok kilo alırsın" dedi. Ben de bir daha o adama gitmedim. anaç ne yahu? tıbbi bir terim mi? Belki hamilelik hormonlarım normale dönünce aldırmayacağım ama hala düşününce sinir oluyorum o doktora
Ciğerin günahını almışlar :) Ben aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum. Doktorum 12. haftadan itibaren haftada bir gün mutlaka ciğer yemem gerektiğini söyledi. Ben önce rahatsız olurum diye düşünmüştüm ama yiyorum bir şekilde. Önemli olan etin iyi pişmiş olması.
yok canımcım aslında ciğer iyi kan yapar ama hamileliğin ilk aylarında çok ama çok zararlıymış eğer çok aşerirseniz yarım porsiyon bir defaya mahsus yiyebilirsiniz diye okudum nette bi doktor yorumundada.doktorum zaten sakın sakın ciğer yemiyosun dedi bana.benim kayınvalidemde tutturduki ciğer ye kan yapar ama bilmediğimiz kadar fazla zararı varmış ilk aylarda.a vitamini deposu olduğundan Allah korusun ağır geliyomuş bebişe ve ölü doğuma düşüğe ve biçok şeye yol açarmış.yememeye çalış ben çok severim ciğeri ama yemiyorum bidefa yedim oda malum zaten.sakatattanda uzak dur ve çiğ ete dokunma özelliklede çiğ ciğere.zararlı bakteriler varmış çiğ ette ve bebişe zarar veriyomuş.ete dokunursan bile 3-5 defa sabunlanın dedi dr. o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?