2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar az önce bebeğimin karnımda kaydığını yer değiştirdiğini hissettim bir daha isityorum bir dahaaa, çok güzeldi yaaa

ya bazen bende hıssedıyorum farklı seyler senın gıbı kayma tarzı oluyor pıt pıt ıkı uc defa bırsey ıssedıyorum ınternette bakıyorum ılk gebelıgı olan anne adayları 16-18. haftadan once anlamazlar secemezler hareetlerı yazıyor.onceden tecrubelı anneler 14 15. haftalarda hıssedebılırler dıyor ama ozellıkle aksam yataga yatınca uzun uzun dınlıyorum kendımı karnımı sevıyorum bebegımle konusuyorum bazen ona sarkılar soyluyorum bırseyler hıssedıyorum bebegım bana tepkı verıyor dıye sevınıyorum ben oyle olmasını ıstıyorum ınsallah oyledır
:44:

Şubat anneleri topiğinde cinsiyet için anket vardı, çok güzeldi, bizim topikte de olsun istiyorum ben, bunla kim ilgileniyor acaba? nasıl yapılıor, konu sahibi mi yapacak ki? o da hiç ortalarda yok :111:

ekstradan gittiğim dr du zaten benim bildiğimde sıkışık gidilir ben normal miktarda içiyorum ogün çokk içmiştim

gebelık ılk haftalarında keseyı ve ıcındekı bebeı yenı yenı gormeye calıstıgımız zamanlarda sıkısık gıtmek lazımmıs kızlar gecen randevuya gıttıgımde sıra beklıyordum kapının onunde o sırada doktorum dısarı cıkıp ıcerı gırdı gırerken de bana o ılk zamanlardı artık sıkısık olmasanda bebegı her turlu goruruz kocaman oldu annesı kendını zorlama dedı :))))

Şubat anneleri topiğinde cinsiyet için anket vardı, çok güzeldi, bizim topikte de olsun istiyorum ben, bunla kim ilgileniyor acaba? nasıl yapılıor, konu sahibi mi yapacak ki? o da hiç ortalarda yok :111:

ben gordum bugun sayfalara bakınırken 2014 mart annelerı bebek cınsıyetlerı dıye. dıkkatlıce bak gerıye dogru cnm sende rastlarsın :)

senınle aramızda 1 gun var cnım benım bdt 7 mart cınsıyet ogrenebıldın mı tatlım

Bu arada kızlar bana gece uykulari resmen haram oldu hamilelikten beri:26:gece herhalde 10 kere uyaniyorum anca sabaha karşı uyuya biliyorum
Sizde de oluyor mu böyle:26:

Kizlat bende ajsamlari uzandigimda icimde hareket hissediyorum birde takla atiyor sanki donme hareketi hissediyorum bir kerede elime pit dokundu gibi oldu ama okadar guclu dokunabilirmi suan emin degilim yalniz daha once hamilelik yasadigimdan hareketlerden eminim :)) cumartesi 3 te randevum bakalim bicirik napiyor gecsin gunler

Ben normalde kelebek kipirtilarini hissediorum ama bu sabah resmen icerden bisi 3 kez vurdu. Yazsaati bence biz tecrubeli anneyiz :))))

suyu biraz sıkışık olursak daha iyi görür diye düşündüm ama çikolata şekerli şeyler enerji veriyor kıpır kıpır oluyor

12.haftada bile görülüyor bebek gösterirse ve doktorun tecrübesine ve söylemek istemesine bağlı.devlette kızsa söylemiyorlar erken haftalarda bazı cahil insanlar düşürmeye çalışıyorlarmış evlat evlattır halbuki.
bende kızıma hamileyken telefonda kız deyince bir coşku bekledim heralde kendi kendime erkek olmadı diye heyecansız karşıladığını düşündüm belkide 10 tane torunu olan kadından fazla bir beklentiydi.alışmıştır onlar artık günahını almayım ama hakikaten kayınvalidem erkeğe daha düşkün ilk hamileliğimde göbeğime kalçama bakıp erkek dedi kızım doğdu bu kez göbeğe bakma adetleri varmış göbeğine baktı 1 günlükken 2.si kesin erkek dedi ben inanmıyorum dedikçede inanındırmaya çalışıyor el almış kayınvalidesinden .sonuç olarak eşimin ailesinden kimse hala hamile olduğumu bilmiyor hatta oğlum olacakmış %100 2 gün önce öğrendim ama söylemeyeceğim bir süre daha.

Son düzenleme:

Ben normalde kelebek kipirtilarini hissediorum ama bu sabah resmen icerden bisi 3 kez vurdu. Yazsaati bence biz tecrubeli anneyiz :))))

Hissediyoruzdur tabi ya :) afedwrsin karnimda gaz olsa onun hareketinii ayirtedebiliyorum sonucta

yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben niye hissedemiyorummm

mavera hıssedersın sende okadarda uzulcek bısı yok bugun degılse yarın bundan sonra hep hıssetcez ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…