valla benim drum kendisi söyledi sıkışık gel diye, ama her dr farklı ya..
eger doktora için sinmediyse gitme zaten
kızlar az önce bebeğimin karnımda kaydığını yer değiştirdiğini hissettimbir daha isityorum bir dahaaa, çok güzeldi yaaa
ekstradan gittiğim dr du zaten benim bildiğimde sıkışık gidilir ben normal miktarda içiyorum ogün çokk içmiştim
Şubat anneleri topiğinde cinsiyet için anket vardı, çok güzeldi, bizim topikte de olsun istiyorum ben, bunla kim ilgileniyor acaba? nasıl yapılıor, konu sahibi mi yapacak ki? o da hiç ortalarda yok :111:
kızlar az önce bebeğimin karnımda kaydığını yer değiştirdiğini hissettimbir daha isityorum bir dahaaa, çok güzeldi yaaa
Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. An itibariyle 13+5 günlük hamileyim. Allah nasip ederse doğum 8 Martta. Son iki haftadır ara ara kanamalarım oluyor. Ama doktor bu dönemde normal diyor. Hayırlısı Allah'tan ama çok korkuyorum.
Kadınlar kulübüne sırf benimle aynı haftada hamile olan hanımlar neler yapıyorlar acaba diye üye oldum. Bayağı da kalabalıkmışız. Sohbet de güzel. İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)
Herkese Merhaba
Bende mart annesi olacağım allah izin verirse
aşılama ile hamile kaldım
şu anda 11+4 günlük hamileyim
haftaya 2 li test için gideceğim yani tam 12+0 olacak acaba erkenmi 2 li test için ?
suyu biraz sıkışık olursak daha iyi görür diye düşündüm ama çikolata şekerli şeyler enerji veriyor kıpır kıpır oluyorBen bunu tam anlamadım :) Ultrasona girmeden önce mi çikolata + bol suyu öneriyorsunuz? Keşke daha önce haberim olsaydı. Ben geçen hafta gittiğimde bebek kız dedi doktor. Bu hafta ikili tarama sonuçları için gittiğimizde tekrar baktı. Bu sefer erkek dedi. Aklımız karıştı gitti
Bana da doktor bir dahaki kontole çikolata ye gel dedi, sanırım hareketli oluyor, cinsiyetini daha kolay gösteriyor.
aslında ben gitmeden önce bayram çikolatalarından 1-2 yemiştim ama demek ki yetmemiş ki cinsiyetini göremedi doktor
12.haftada bile görülüyor bebek gösterirse ve doktorun tecrübesine ve söylemek istemesine bağlı.devlette kızsa söylemiyorlar erken haftalarda bazı cahil insanlar düşürmeye çalışıyorlarmış evlat evlattır halbuki.Ben bunu bayağı araştırdım, 16. haftaya kadar tam olarak cinsiyeti görülemiyormuş. Eğer 16. haftadan önce erkek dediyse doktor doğru olma ihtimali daha yüksekmiş, kızda hata oranı daha yüksekmiş.
Geçen hafta kız deyince doktor kayınvalidemi arayıp haber verdim. Kadıncağızın ses tonu donuk geldi diye de günlerce ağladım. Kızımı sevmezlerse sevmesinler diye bir sürü laf ettim eşime. Bu haftada erkek dediler. Kayınvalidemi aradım. Yazık kadıncağız yine aynı donuk tonda "Boşver kızım bunları ne önemi var sağlıklı olsun da" dedi. Resmen kendimden utandım. Bu seferde saatlerce günahını aldım annemin diye ağladım. Ağlarım gülünecek halime :)
Hissediyoruzdur tabi ya :) afedwrsin karnimda gaz olsa onun hareketinii ayirtedebiliyorum sonucta
Kizlat bende ajsamlari uzandigimda icimde hareket hissediyorum birde takla atiyor sanki donme hareketi hissediyorum bir kerede elime pit dokundu gibi oldu ama okadar guclu dokunabilirmi suan emin degilim yalniz daha once hamilelik yasadigimdan hareketlerden eminim :)) cumartesi 3 te randevum bakalim bicirik napiyor gecsin gunler
Ben normalde kelebek kipirtilarini hissediorum ama bu sabah resmen icerden bisi 3 kez vurdu. Yazsaati bence biz tecrubeli anneyiz :))))
Hissediyoruzdur tabi ya :) afedwrsin karnimda gaz olsa onun hareketinii ayirtedebiliyorum sonucta
Bence de bence de :))
Bunu ben de bi kaç gündür hissediyorum
mavera hıssedersın sende okadarda uzulcek bısı yok bugun degılse yarın bundan sonra hep hıssetcez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?