2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bakalım cınsıyetlerde aynı olacak mı? :13:

valla cnm 2 lı tst ıcın gttgmızde dk erkek olabılır dedı ama kesın dgl dedı esım cok sevndı bende sevndm ama bana hala kı gıbı gelıyo kesın degl dedıgı ıcın pazartesı doktora gdcem bakalım o gun cıkcakmı ?

merhaba kızlar
uzun zamandır yazamıyorum yolculuk vs baya yordu beni. dün doktor kontrolüne gittim. biraz moralim bozuldu. suyu az içtiğimi farketti doktor yolculuk ev taşıma telaşı mide bulantısı su içemiyordum. rahim kasılmış bebeğim baya yorulmuş yolculuktan dolayı. haftaya kontrole gel cinsiyetini de söyleyeyim dedi. bende söylemeyin dedim haftaya kontrole gideceğim. İnşallah bebeğim iyidir kızlar. vicdanım çok rahatsız iyi bir anne olamayacağım sanırım ben kızlar dua edin lütfen haftaya kontrolüm iyi geçsin.

kızlar bebeğinizi hissediyor musunuz ben bugün hissettim sanki birkaç saniye sürdü böyle kaydı sanki daha erken gibi ama var mı aranızda hisseden?

aklıma çok ilginç bişey geldi cinsiyetle ilgili.okulumda çok sevdiğim bir öğretmen arkadaşım var 2.hamileliğinde doktor 9 ay erkek demiş bebek odasını erkeğe göre hazırlamışlar mavi almışlar kızı dogdugunda çok şaşırmışlar şimdi kızı 3.sınıfa gidiyor .bilmiyorum ozamanlar bu kadar ultrason gelişmemişmiydi veya doktor mu tecrübesiz halbuki arkadaşımın durumu çok çok iyi eminim alanında çok uzman kişilere gitmiştir ben duyduğumda çok şaşırmıştım. 2 kızı var görseniz öyle güzellerki ikiside mavi gözlü sarışın fıstık gibiler maşallah. görünce 3.yü yap diyesim geldi bir güzellik daha dogsun

merhaba cnm bende az su ıcıyorum malesef ama kendımı sartlandırıyorum artık ben 8 bardk su ıcecegım dıye uzulme gayet ıyı bı anne olacaksan sakın bole dusunme bende bole dsunuyordum ama sonra dogduktn sonra ona baktıgımda onunla daha cok ılgılencegımı dusunuyorum ve ona benden daha ıyı kımsenın bakcagını dusunmuyorum sende bole dusun o senın parcn ve bı canda ıkı kalp var:)

geçen sene benim akrabama 9ay erkek dediler hemde 3-4 doktor erken doğum riski vardı sürekli nts ye gidiyordu orada her bakıldığında erkek demişler herşeyini erkek çocuğa göre almıştı. doğumda doktor bi bakmış aa bu kızmış demiş şimdi 6aylık bir kızı var

inşallah canım yaa bende iki gündür şartlandım 3litre diye ama çok zor geliyor midem kaldırmıyor. neyse azmettim ama gebelik boyunca devam edeceğim yanıma 1.5 litrelik şişe aldım boyuna içiyorum inşallah herşey yoluna girer

kızlar bebeğinizi hissediyor musunuz ben bugün hissettim sanki birkaç saniye sürdü böyle kaydı sanki daha erken gibi ama var mı aranızda hisseden?

ay ben hala hissedemiyorumama hissetmek istiyorum umarım haftaya hissederimbari ikisinden biri hareket etse

merak etme hersey yolundadır uzme kendını sen kendını uzersn oda uzuluyor annesı

ay ben hala hissedemiyorumama hissetmek istiyorum umarım haftaya hissederimbari ikisinden biri hareket etse

ayyy ikiz mi bekliyorsun Allah yardımcın olsun valla 17. hafta da hisseden de var normal yani hissetmemen ben de emin olamadım ama maşallah herkes hissetmiş ben de artık eminim o olduğuna çünkü deişik bir duygu o.

ilk gebeliği olanların hissetmemesi normal.bende geç hissetmiştim ben 1 aydır hissediyorum içimde bişey kayıyormuş gibi seyirme gibi hissediyorum ikinci hamileliği olanlar erken hissedebilir

aynısının tıpkısı bızde var bende cumrts gıtcem bakalım

herkes hissediyoo bi ben mi hissedemiyorum yaa ağlıcam amaa

yok canım yalnız değilsin bende henüz hissedemedim ki zaten erken hissetmek için..sadece kasığıma sabahları bi sancı giriyor bir de bazen ağırlık hissediyorum o kdar acelemiz yok cnm sağlıklı olsunda biraz daha beklicez

iyiakşamlar kız lar maşallah hissedenlere ben bende daha hissetmiyorum ilk gebeligim ondandır diye üstünde durmuyorum insallah hissetcez az daha beklemek gerekiyo sanırım.

Hissedemeyenler üzülmesinler, ben kızımı 8 ay boyunca hissetmedim ama benim bu ikinci gebelik, taa en başından beri rahim seyirmelerini pıt pıt atmalarını hissediyordum daa ilk kez bebeğimin karnımda kayıp yer değiştirdiğini gördüm, çok güzel bir duyguymuş, ben ikinci gebeliğimde yaşayabildim anca, tabi herkes ben gibi olacak deil ama ilk gebelik yaşayanlar biraz daha sabretsinler, onların geç hissetmeleri normalmiş.

selam kızlar ben de aranıza yeni katıldım 15 mart doğum tarihim inşallah. bugün ikili test için gittim doktora, sürpriz olarak cinsiyetini de öğrendik erkekmiş doktorr yüzde yüz eminim dedi bakalım. 12+5 haftamız. herkeze sağlıklı güzel doğumlar ve bebişler diliyorumm.. bu arada 40 kilo ile hamile kaldım bugün yine tartıldım hala 40 kiloyum doktor baya kızdı ye biraz diye ne olacak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…