Cok sukur saglikli ama cinsiyet goremedi haftaya yine burdayim
kızlaarrrr bizimde kan testi sonuçlarımız çıktı iyi çok şükür2li taramamızı atlattık herşey yolunda.Dr.%90 biri kız biri erkek dedi nasıl sevindim anlatamam dolayısıyla çift yumurta olduklarını da anlamış olduk minişler çok hareketlilerdi maşallah gitmeden çikolata yemiştim zaten:))umarım bir dahaki ay %100 belli olunca da sonuçlar böyle çıkar. Dr.un ultrasonu 4 boyutlu net görünüyor ama Allahtan hayırlısı bakalım göreceğiz şimdilik benden haberler böyle Rabbim hepimizin minişlerini korusun
Cok sukur saglikli ama cinsiyet goremedi haftaya yine burdayim
canım ıkılı testı cerrahpasada yaptırmıstım ordakı erkek gordum dedı bu suan tahmın bıle yapamıyorum dedı.bu kendı dr umİlk kontrolde sana erkek dememişmiydi?
hosgeldın ıyı yapmıssın boreas
ya sızce haftaya gıdeyımmı cınsıyet ıcın yoksa 16 haftadamı gıdeyım?
gercı haftaya gıdınce 15 bıtmıs oluyor bır sonrakı hafta 16 bıtmıs oluyor,dr bana haftaya gel sonra ayda bır gelırsın dedı.
napayım?
gercı haftaya gıdınce 15 bıtmıs oluyor bır sonrakı hafta 16 bıtmıs oluyor,dr bana haftaya gel sonra ayda bır gelırsın dedı.
napayım?
çok sinirliyim, gölgemle kavga etcem, beni bu hormonlar mahvetti, üstüne bir de temizlik ve yemek derdiölüyorum öfkemden
Maşallah ya sizin de mi ikiz
canım özel hastaneye gidiyorsan 10 gün içinde 2. kez aynı bölüme gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun,bence haftaya git ki muayene ücreti ödeme, sonra ayda bire dönersin.
bende catlıyorum zaten dr a dedım esım ıcın farketmıyor ama kızımla bız meraktan catlıyoruz bıseyı benzetın dedım benzetemedı :))Senin yerinde olsam ilk fırsatta giderdim, benim için kız erkek farketmiyor ama insan yinede merak ediyor; prens mi, prenses mi
Çoook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Umarım herkes iyidir ve bütün bebişler kıpır kıpırdır. Ben genelde afrodit yatışımla koltukta zaman geçirdiğim için oturur konumda durmamak için pek girmiyordum nete. Anca dizi, film seyrediyordum. Ama sıkıldım yata yatadedim biraz hayata döneyim artık
benim de bugün randevum var kızlar. Cinsiyetini öğrenebilecek miyim bakalım?
napayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?