benimde yarın görümcemler geliyo bi süre kalcaklar
çok severim çok iyidir görümcem, ilk defa geliyorlar
ama ben misafir ağırlayabilecek miyim
nasıl karşılıcam, nasıl memnun ederim diye düşünüp duruyorum
ayrıca çoğu yemeği yemez aşırı seçicidir eşim gibi
ne yemek yapcam napcam diye düşünüp duruyorum
ayırca annem gibi misafirperver olabilecek miyim rahat ettirebilecek miyim of endişelerim var ya
ilk geleceklerinden mi nedir stres oldum:18:
Doktordan yeni geldim 100/90 lık bir oranla erkekmiş.Eki Görüntüle 796693
canım tebrikler çooook sevindim iki yaramaz allah kolaylık versin
bir önceki kontrolümde 11+2 ydi. ben sormadım sanırım dr da göremedi. ama benim çoğu erkek annesi arkadaşım 12. haftaya kadar öğrenmişler. sanırım kız bebekler geç gösteriyo.
canımmm benim seninde mi ikizbenimde ikiz biri kız biri erkek dedi dr.%90.Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Değişebiliyor canım kontrollerde endişelenme benimkilerde 5 gün biri 6 gün biri haftalarından büyük gidiyor 2li tarama sonucu BDT 13 MART çıktı normalde 19 mart olmalıydı adet tarihine göre.Dr.a sordum sorun yok hele ikizlerde erken doğum ihtimaline karşın gelişimlerinin ileri olması iyidir dedi:))Tekrar hayırlı olsun.Göbeğin çıktı mı,kilo aldın mı bilmiyorum ikizlerde ilk aylar daha fazla alınıyormuş ben 14.haftadayım 4 aldım bile :18:
canımmm benim seninde mi ikizbenimde ikiz biri kız biri erkek dedi dr.%90.Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Değişebiliyor canım kontrollerde endişelenme benimkilerde 5 gün biri 6 gün biri haftalarından büyük gidiyor 2li tarama sonucu BDT 13 MART çıktı normalde 19 mart olmalıydı adet tarihine göre.Dr.a sordum sorun yok hele ikizlerde erken doğum ihtimaline karşın gelişimlerinin ileri olması iyidir dedi:))Tekrar hayırlı olsun.Göbeğin çıktı mı,kilo aldın mı bilmiyorum ikizlerde ilk aylar daha fazla alınıyormuş ben 14.haftadayım 4 aldım bilebir önceki kontrolümde 11+2 ydi. ben sormadım sanırım dr da göremedi. ama benim çoğu erkek annesi arkadaşım 12. haftaya kadar öğrenmişler. sanırım kız bebekler geç gösteriyo.
malesef ben tanımıyorum
ay esım cok heyecansız nasıl olsa kontrole gıtcez ozaman gıderız dıyordabana kalsa burdada baska bı dr a gıderım yanı bencede bıdaha para vermeyeyım
bende catlıyorum zaten dr a dedım esım ıcın farketmıyor ama kızımla bız meraktan catlıyoruz bıseyı benzetın dedım benzetemedı :))
vıdeoya aldım bakıp durarız artık
hoşgeldinnnnnnn canımmm:))
evet canım benimde ikiz:18::18: ben seni ikiz anneleri topiğinden tanıyorum aslındacanımmm benim seninde mi ikizbenimde ikiz biri kız biri erkek dedi dr.%90.Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Değişebiliyor canım kontrollerde endişelenme benimkilerde 5 gün biri 6 gün biri haftalarından büyük gidiyor 2li tarama sonucu BDT 13 MART çıktı normalde 19 mart olmalıydı adet tarihine göre.Dr.a sordum sorun yok hele ikizlerde erken doğum ihtimaline karşın gelişimlerinin ileri olması iyidir dedi:))Tekrar hayırlı olsun.Göbeğin çıktı mı,kilo aldın mı bilmiyorum ikizlerde ilk aylar daha fazla alınıyormuş ben 14.haftadayım 4 aldım bile:18:
teşekkürler canım evet ikiz sizin de mi ikiz yoksa
Çoook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Umarım herkes iyidir ve bütün bebişler kıpır kıpırdır. Ben genelde afrodit yatışımla koltukta zaman geçirdiğim için oturur konumda durmamak için pek girmiyordum nete. Anca dizi, film seyrediyordum. Ama sıkıldım yata yatadedim biraz hayata döneyim artık
Canim ya o temizlikci kimse ucmus 60-70 arasi arası genelde .ben arada aldim yeni birini buldum ama daha almadim.ev sererken alacam.begenirsem tavsiye ederim
Benim iki arkadasim cigere aserdi.yedi yedi hep tabi.saglikli cocugu.bende severim ciğeri ama burda okuyunca gozum korktu
Bisicik olmaz cnm
O bebektir iste.merti ben 16 .haftamda hissettim kaymisti takla atti ayni balik gibi
Canim ya ye ye oyy ne guzel 40 kili amaninnn boyun kaç. Hamur agirlikli ye alirsin kilo
sagol teyzesı hepsı gıbı tatlıAnnesi çok tatlı bir minnoş buHiç bir şey anlayamadım ama :26: çok tatlı olduğu burdan belli
ya bır beklentım var oda ogrenmekevet canım benimde ikiz:18::18: ben seni ikiz anneleri topiğinden tanıyorum aslındaahh o göbek ve kilo kabusum oldu benim. 7 kilo aldım göbüş kocamannn. sağlıklı olalım kilolar gider nasılsa
canım walla senn minnoş benim minnoşlara benziyorne istersin bilmem ama erkek sankim
Hahahah :))) biri afrodit yatisi mi dedi tipki benama uzanmaktan artik basim dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?