kızlarrrrrr selammmm herkeseee
epeydır yazmıorum buraya hepiniz nasılsınızzz bebişler göbusler ne alemdeeee
Sorma ya, birde kolu uyuşuyor insanın, tabi bir yandan da pc ye uzanmaya çalışırken. Yarım saat oturayım gardiyanım başıma dikiliyor; yat, uzan, çok oturdun...
benım göbüş de çıktı 14+4 olduk bu gun hamıs pantolonu gıyıyorum sankı bebıs aşagıda normaller kasıgımı acıtıo sağlık durumumuz ıyı ıkı hafta once dr a gıtmıstık goremedı cınsıyetını o zaman çğrenemedıkkk sen öğrendın mı her turlu hurafeyı denedım ama bı kız çıkıo bı erkek çıkıo göbeımı kıza benzetıolar ama ben bişiy hıssetmıom maalesefffBende çok uzun zamandır yoktum, sahnelere geri göndüm :) benim göbiş çıkmaya başladı ama hala eski pantolonumu giyebiliyorum ve bu şekilde de kendimi avutuyorumbebişim şimdilik iyi. Sizde durum nasıl?
canım neden hep uzanıyorsun.? sorunlu mu geçiyo
benım göbüş de çıktı 14+4 olduk bu gun hamıs pantolonu gıyıyorum sankı bebıs aşagıda normaller kasıgımı acıtıo sağlık durumumuz ıyı ıkı hafta once dr a gıtmıstık goremedı cınsıyetını o zaman çğrenemedıkkk sen öğrendın mı her turlu hurafeyı denedım ama bı kız çıkıo bı erkek çıkıo göbeımı kıza benzetıolar ama ben bişiy hıssetmıom maalesefff
sankı benımkı de öyle ayy yukarı çıksın da rahat hareket edıyım çalışıom ben benım göbüş de yayvan duruyo sanki bana oyle gelıo ılk bebısımde de göbusum yayvandı erkektı o ama karın seklı bence cınsıyetle degıl de kişiyle alakalı göbeğin rahımın yapısıylaDüşük tehlikesi atlattım canım 5 hafta önce, hastanede yattım 3 gün kadar, şuan Allaha şükür iyiyim ama eşim o halimi gördüğünden beri gardiyanım oldu resmen, bende korkuyorum tabi onun için sesimi çıkarmıyorum. Uzanmasam bile kendimi yoracak şeyler yapmıyorum.
Bende daha öğrenemedim, salı günü bakalım doktora gidicez . Karnıma yüzük mü tutmadım, çin-rus-yorumcu takvimlerine mi bakmadım ama hepsi farklı sonuç çıkartıyoryayvansa kız, sivriyse erkek derler benim sivri ama annem bana hamileyken de karnı sivriymiş, sonuç ben
Kimi bebek aşağıda gelişir, son aylarda yorabilir seni aşağıya fazla baskı olduğu için tabi belli olmaz yinede
sankı benımkı de öyle ayy yukarı çıksın da rahat hareket edıyım çalışıom ben benım göbüş de yayvan duruyo sanki bana oyle gelıo ılk bebısımde de göbusum yayvandı erkektı o ama karın seklı bence cınsıyetle degıl de kişiyle alakalı göbeğin rahımın yapısıyla
aynen canım yhaaaa şöyle rahat bı ısım arıyım çocuuuma patık alıyım don alıyımBence de anatomik bir şey, iç karının durumuna bağlı. İnsan bir an evvel öğrenmek istiyor, daha bunun ismi var, kıyafetleri var, dertleşmesi var, hayalleri var,... Bilsek bir an öncede işlemlere başlasak:97:
aynen canım yhaaaa şöyle rahat bı ısım arıyım çocuuuma patık alıyım don alıyımoyuncakkk alıyıımmm bebek mı araba mı yhaa muallaktayızzzz
canım evet çalışmıyorum çalışanları yani sizleri çoook takdir ediyorum maşallah deyimhımmmm. şaşirdim demek....doğru canım sıkıntı olmasın amann.çalışsın kocişler:):) canım ya ben hala crinone jeli kullanıyorum.16 hafta bitene kadar devammış.....bağımlı olcam walla
senden de bir sürpriz gelebilir yani.erkek patlaması yaşıcaz
gözün aydı arkadaşım çok sevindim allhım hayırlı evlat etsinDoktordan yeni geldim 100/90 lık bir oranla erkekmiş.Eki Görüntüle 796693
bende önceden suya bile kalkmazdım şimdiyse karşı koyamıyorum yeme isteğine :18::18:Ayy acliktan olecegimiz bilsem gece yemek yiyemem( ben aksamda yemek yemiyorum zaten .midem cok rahat ilerleten haftalarda daha cok acikirsam yerim.simdi acikinca aksam meyve ile gecistiritorum
Tanimiyoz burda da yazmadi hic neden sordun
ayy bencede çok tatlıymışallahım su uzellıge bak yaa masallah :))
kız bebegı olanlar bple bır takım muhakkak elınızde bulundurmalısınız bence :)))
Eki Görüntüle 796837
ay maşallh bi kız bi oğlan ne güzelkızlaarrrr bizimde kan testi sonuçlarımız çıktı iyi çok şükür2li taramamızı atlattık herşey yolunda.Dr.%90 biri kız biri erkek dedi nasıl sevindim anlatamam dolayısıyla çift yumurta olduklarını da anlamış olduk minişler çok hareketlilerdi maşallah gitmeden çikolata yemiştim zaten:))umarım bir dahaki ay %100 belli olunca da sonuçlar böyle çıkar. Dr.un ultrasonu 4 boyutlu net görünüyor ama Allahtan hayırlısı bakalım göreceğiz şimdilik benden haberler böyle Rabbim hepimizin minişlerini korusun
canımmm benim seninde mi ikizbenimde ikiz biri kız biri erkek dedi dr.%90.Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Değişebiliyor canım kontrollerde endişelenme benimkilerde 5 gün biri 6 gün biri haftalarından büyük gidiyor 2li tarama sonucu BDT 13 MART çıktı normalde 19 mart olmalıydı adet tarihine göre.Dr.a sordum sorun yok hele ikizlerde erken doğum ihtimaline karşın gelişimlerinin ileri olması iyidir dedi:))Tekrar hayırlı olsun.Göbeğin çıktı mı,kilo aldın mı bilmiyorum ikizlerde ilk aylar daha fazla alınıyormuş ben 14.haftadayım 4 aldım bile:18:
valla her yerde ne var ne yok arastırırızzzzzz en ıyılerını hakedıyor bebişlerımızzzzz yatak arastırmasına başladımmm bennnnAy ne tatlı telaşlar olacak, neyse sabredelim az kaldı birkaç hafta içinde öğreniriz. Ondan sonra maraton başlar, kendimizden geçmiş bir vaziyette saldırırız dükkanlara
Eki Görüntüle 797099 ben böyle bı yatak düşünüyom bebeğime ama bu sallanırmı kullanıslı mı bılmıorum kımsede bole bısıy gormedım hep seyyar almıslar
canım yakısır bence beyaz her ıkısıne de gider zaten mavı bence soğuk bı renk ama erkek mavı dıye alışmısız bende soyle dusundum bunu tulune mavı detaylar katsarsam erkek beşiği olur pembiş detaylar katarsam kız beşiği olur sence de olur mucanım yaa sence erkek bebeğe de yakışır mı böyle beyazlar? benm içimde çok heves var bebeğime beyaz takım almak istiyorum ilk battaniyesi tulumu eldiveni şapkası falan beyaz olsun istiyorum ama muallaktayım erkek bebeğe yakışır mı diye
Eki Görüntüle 797099 ben böyle bı yatak düşünüyom bebeğime ama bu sallanırmı kullanıslı mı bılmıorum kımsede bole bısıy gormedım hep seyyar almıslar
canım ultrasonu kalıtelıdır onun benım ardadasıma 10 haftalıkken kız oldugunu kesın kez soyledııı maşalllahhh tosun gıbı bı kızımız var :))))yaa kızlar okuyorum yazılarınızı da ben 12+5 de gittim doktora cinsiyetini söyledi yüzde yüz erkek dedi ama okuduğum kadarıyla benimle aynı hamilelik haftasında olan hiçkimse daha öğrenememiş acaba bende mi inanmasam doktora çok mu erken söyledi ne
canım yakısır bence beyaz her ıkısıne de gider zaten mavı bence soğuk bı renk ama erkek mavı dıye alışmısız bende soyle dusundum bunu tulune mavı detaylar katsarsam erkek beşiği olur pembiş detaylar katarsam kız beşiği olur sence de olur mu
bende muhtemelen bı tane kullanıslı seyyar alıcam bıde boyle alıcam acABA GÖRGÜSÜZ DERLER Mİ BANA NAPIYIIIM KARAR VEREMIOM BENDEBu model benimde çok hoşuma gidiyor, ama park yatak mı bu mu karar veremedim bende. Titreşimli, müzikli park yataklarda kullanışlı geliyor bana.
bende muhtemelen bı tane kullanıslı seyyar alıcam bıde boyle alıcam acABA GÖRGÜSÜZ DERLER Mİ BANA NAPIYIIIM KARAR VEREMIOM BENDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?