- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
canım ultrasonu kalıtelıdır onun benım ardadasıma 10 haftalıkken kız oldugunu kesın kez soyledııı maşalllahhh tosun gıbı bı kızımız var :))))
Eki Görüntüle 797099 ben böyle bı yatak düşünüyom bebeğime ama bu sallanırmı kullanıslı mı bılmıorum kımsede bole bısıy gormedım hep seyyar almıslar
di mi canım mıllet konussa nolur konusmasa nolur :) seyyarı oyuzden ıstıyorum çunku bız yazları annemın yanına ıstta veya burda ilçeye kv nın yanına gıdıoruz bıze mutllaka seyyar lazım ama bunu da ıstıyorum :))))BU beşiklerin ahşap görünümlüsünün yanında beyazları da var istediğiniz gibi değişiklikler yapılabilir. Hoş ve kibar bir model.
Neden görgüsüz desinler ki, hiç öyle şeylere takma kafanı. Milletin söylediklerini kafaya taksak nefes alamıycak duruma geliriz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap seyyarlar sonrası içinde kullanışlı olur. Seyahatlerde falan pratik olur, koltuk birleştirileceğine açar yatırırsın bebişini.
canım aletı en son modellerdenmıymıs neymıs samsunda bı tane vardı ondan ama ayırdetmesı için çok tecrubelı olması gerekıo drun obeyaz tavşan 10haftalıkken mi söylediii dedinama ben yanlış hatırlmaıyorsam 10 haftalıkken daha yeni yeni oluşuyor bebşin cinsel organı, nasıl bu kadar emin konuşabilmiş hayret ettim doğrusu
ayyy ben hiç buyuyecenı dusunmemıstım kı :)))) haklısın canım ama çok güzel değil mi yhaaaaabu modeller çok güzel ama kısa süreli kullanıma sahip örneğin 5. aydan sonra kulllanamazsın, bebeğin dönmeye başlar, düşme tehlikesi yaşayabilir, evinde boşyere yer kaplar, ama yok evim odam müsait olsun ben yine de alacağım diyorsan da sen bilirisin tabi.
ben uzun süreli kullanabileceğiniz hem de sonrasınd ayer kaplamayacak olan park yatakları tavsiye ediyorum, eşime de çok ısrar etmiştim park yatak alalım diye, çadır gibi şeyde yatıramam ben çocuğumu demişti, beni dinlemedi, şimdi çok pişman, keşke park yatak alsaymışız diye çok söylendiği oldu. çünkü bebek büyüdüğünde kocaman bir beşik odada boş yere yer kaplıyor.ikinci çocuk kullanır diye atanıyorsun da, öyylece yer işgal ediyor
ayyy ben hiç buyuyecenı dusunmemıstım kı :)))) haklısın canım ama çok güzel değil mi yhaaaaabu tavsıyen işime yarayabılır canım saollll
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım sayılır.Önceki yazılanların çoğunu okumaya çalıştım ama o kadar çok ki maalesef hepsini okuyamadım :) Ama herkes o kadar sıcak şeyler yazmış, birbirinin üzüntüsüne ,sevincine o kadar ortak olmuş ki ben de bir an önce bu ortama katılıp sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.Şimdiden herkesin gebeliği hayırlı olsun, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde vakti geldiğinde bebeklerimize kavuşuruz...
bılıom fıyatını canım piyasada da ınternette de arastırdım zaten tereddutum de kullanıslı olmayacağı yonundeydı dedıın gıbı ılk bebişimiz olucak kısmetse valla ne bılım taht beşik bıle yapabılırım gıbı gelıo erkek olursa çükünü koparabılırız sanırım :))))) ama gercek hayata donmek lazımyaa evet insanın canı neler istiyor daa, imkan ölçüsünde en kullanışlıı olanı tercih etmek durumunda kalıyoruz, beğendiğin beşik beğenilmeyeck gibi değil, ayrıca onların fiyatları çok pahalı biliyor musun? ona verceğin parayla 2 tane park yatak alırsınpark yatağını da iyi bir markadan alırsan hem kullanışlı olur hem rahat yumuşak olur, hem de 2. ye de kullanabilirsin.
dediğim gibi ilk heves insan biraz aşırıya kaçabiliyor kendimizden biliyorum, ama inan abartmaya gerek yok. odan genişse amenna ama artık evleri küçük küçük yapıyorlar, geniş ev bulması zor. kızım aldığımız beşiğe 5 yılda toplam 1 yıl anca yatmıştır, sonra neresi boşsa oraya yattı, beşiğe yatırmak benim de zoruma gitti, kızım da istemedi, şimdi de uydur buydur bir yatağımız var onda yatıyor. artık yenisini almacağız bu sene.
kzılar merhabalar hayırlı geceler hepinizee :)
ben uzuuuunn zamandır girmiyorum topiğe ne var ne yok
herkesler iyidir inşallahh cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış
benimde belli oldu kızıma bir erkek kardeş geliyomuşş :)
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin inş. hepimiznkiini
hayırlı olsun canımne güzel zaten bi kızın varmış bi de erkek annesi oluyosun. darısı başımıza bakalım benimki inatla saklıyo ne kıymetli şeyi varmış çatlıcam meraktan bi dahakine çikolata yiyip gircem belki o zaman gösterir rüşveti alınca
Düşük tehlikesi atlattım canım 5 hafta önce, hastanede yattım 3 gün kadar, şuan Allaha şükür iyiyim ama eşim o halimi gördüğünden beri gardiyanım oldu resmen, bende korkuyorum tabi onun için sesimi çıkarmıyorum. Uzanmasam bile kendimi yoracak şeyler yapmıyorum.
Bende daha öğrenemedim, salı günü bakalım doktora gidicez . Karnıma yüzük mü tutmadım, çin-rus-yorumcu takvimlerine mi bakmadım ama hepsi farklı sonuç çıkartıyoryayvansa kız, sivriyse erkek derler benim sivri ama annem bana hamileyken de karnı sivriymiş, sonuç ben
çok geçmiş olsun. neyseki atlatmışsın
karın şekliyle gerçekten alakası yok. benimde göbüşe bakan kız demiştii
canım evet çalışmıyorum çalışanları yani sizleri çoook takdir ediyorum maşallah deyimhem hamilelik hem iş allahım kolaylıklar versin .....jeli 12. haftada bıraktım canım ben ama hala bu su gibi akıntı devam ediyo anlamadım druma sormam lazım :44::44:
hayırlısı artık hepsi kabulumüz
bende önceden suya bile kalkmazdım şimdiyse karşı koyamıyorum yeme isteğine :18::18:
bu 4 boyutlu ultrason için ekstra ücret ödeniyomu??????
saol canım. gerçekten hem iş hem hamilelik zor oluyomuş.rabbime emanetiz canım o su gibi akıntı bende de var. dr um sorun olmadığını söyledi. akıntı kokulu ve rengi rahatsız edici deilse bu hamilelik haftalarında önemli değilmiş.
walla geceleri asla yemem diyenler büyük konuşmayın.bende çok dikkatli beslenen,düzenli spor yapan biriydim ama şimdi gece resmen gözüm dönmüş olarak kalkıp direk dolaba saldırıyorum
canım 4 boyutlu ücretli değil. usg makinesinin farklı bir özelliği(modu)hiç girmediysen kesinlikle girmelisinçookkk güzel
saol canım. gerçekten hem iş hem hamilelik zor oluyomuş.rabbime emanetiz canım o su gibi akıntı bende de var. dr um sorun olmadığını söyledi. akıntı kokulu ve rengi rahatsız edici deilse bu hamilelik haftalarında önemli değilmiş.
walla geceleri asla yemem diyenler büyük konuşmayın.bende çok dikkatli beslenen,düzenli spor yapan biriydim ama şimdi gece resmen gözüm dönmüş olarak kalkıp direk dolaba saldırıyorum
canım 4 boyutlu ücretli değil. usg makinesinin farklı bir özelliği(modu)hiç girmediysen kesinlikle girmelisinçookkk güzel
Canım sizin orda usm nin fiyati ne kadar:26:bizim burda 4 boyutlu daha fazla fiyat olarak
canım onun için farklı bir ücret ödemiyorum ben. sadece muayene ücreti. dr un usg cihazı ben 11 haftalıkken değişti. birde 4 boyutlu izleyelim bebişleri dedi. ama o zaman izleyememiştim.bebeğin suyu az olduğu için.
sizin orada ücret ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?