2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım ultrasonu kalıtelıdır onun benım ardadasıma 10 haftalıkken kız oldugunu kesın kez soyledııı maşalllahhh tosun gıbı bı kızımız var :))))

sevindim canım yaa kendimi ona göre alıştırdım erkek bebeğim olacak diye herkeze de söyledik zaten Allah bağışlasın sizin tosuncuğu da

Eki Görüntüle 797099 ben böyle bı yatak düşünüyom bebeğime ama bu sallanırmı kullanıslı mı bılmıorum kımsede bole bısıy gormedım hep seyyar almıslar

bu modeller çok güzel ama kısa süreli kullanıma sahip örneğin 5. aydan sonra kulllanamazsın, bebeğin dönmeye başlar, düşme tehlikesi yaşayabilir, evinde boşyere yer kaplar, ama yok evim odam müsait olsun ben yine de alacağım diyorsan da sen bilirisin tabi.

ben uzun süreli kullanabileceğiniz hem de sonrasınd ayer kaplamayacak olan park yatakları tavsiye ediyorum, eşime de çok ısrar etmiştim park yatak alalım diye, çadır gibi şeyde yatıramam ben çocuğumu demişti, beni dinlemedi, şimdi çok pişman, keşke park yatak alsaymışız diye çok söylendiği oldu. çünkü bebek büyüdüğünde kocaman bir beşik odada boş yere yer kaplıyor.ikinci çocuk kullanır diye atanıyorsun da, öyylece yer işgal ediyor

beyaz tavşan 10haftalıkken mi söylediii dedin ama ben yanlış hatırlmaıyorsam 10 haftalıkken daha yeni yeni oluşuyor bebşin cinsel organı, nasıl bu kadar emin konuşabilmiş hayret ettim doğrusu

di mi canım mıllet konussa nolur konusmasa nolur :) seyyarı oyuzden ıstıyorum çunku bız yazları annemın yanına ıstta veya burda ilçeye kv nın yanına gıdıoruz bıze mutllaka seyyar lazım ama bunu da ıstıyorum :))))

beyaz tavşan 10haftalıkken mi söylediii dedin ama ben yanlış hatırlmaıyorsam 10 haftalıkken daha yeni yeni oluşuyor bebşin cinsel organı, nasıl bu kadar emin konuşabilmiş hayret ettim doğrusu
canım aletı en son modellerdenmıymıs neymıs samsunda bı tane vardı ondan ama ayırdetmesı için çok tecrubelı olması gerekıo drun o
o da öyledı

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım sayılır.Önceki yazılanların çoğunu okumaya çalıştım ama o kadar çok ki maalesef hepsini okuyamadım :) Ama herkes o kadar sıcak şeyler yazmış, birbirinin üzüntüsüne ,sevincine o kadar ortak olmuş ki ben de bir an önce bu ortama katılıp sizlerle paylaşımda bulunmak istedim.Şimdiden herkesin gebeliği hayırlı olsun, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde vakti geldiğinde bebeklerimize kavuşuruz...

ayyy ben hiç buyuyecenı dusunmemıstım kı :)))) haklısın canım ama çok güzel değil mi yhaaaaa bu tavsıyen işime yarayabılır canım saollll

ayyy ben hiç buyuyecenı dusunmemıstım kı :)))) haklısın canım ama çok güzel değil mi yhaaaaa bu tavsıyen işime yarayabılır canım saollll

yaa evet insanın canı neler istiyor daa, imkan ölçüsünde en kullanışlıı olanı tercih etmek durumunda kalıyoruz, beğendiğin beşik beğenilmeyeck gibi değil, ayrıca onların fiyatları çok pahalı biliyor musun? ona verceğin parayla 2 tane park yatak alırsın park yatağını da iyi bir markadan alırsan hem kullanışlı olur hem rahat yumuşak olur, hem de 2. ye de kullanabilirsin.

dediğim gibi ilk heves insan biraz aşırıya kaçabiliyor kendimizden biliyorum, ama inan abartmaya gerek yok. odan genişse amenna ama artık evleri küçük küçük yapıyorlar, geniş ev bulması zor. kızım aldığımız beşiğe 5 yılda toplam 1 yıl anca yatmıştır, sonra neresi boşsa oraya yattı, beşiğe yatırmak benim de zoruma gitti, kızım da istemedi, şimdi de uydur buydur bir yatağımız var onda yatıyor. artık yenisini almacağız bu sene.

aramıza hoşgeldin canım bende yazıların biçoğunu okuyamadım ama herkez gerçekten çok sıcak. okuyamadığın için muhtemelen beni de tanıyamazsın ben 40 kiloluk bir hamileyim kilo almaya çalışıyorum ama 2 aydır tık yok eğer alırsam haber ederim geri kalan herşey güzel gidiyor çok şükür sen nasılsın daha da önemlisi bebiş nasıl

bılıom fıyatını canım piyasada da ınternette de arastırdım zaten tereddutum de kullanıslı olmayacağı yonundeydı dedıın gıbı ılk bebişimiz olucak kısmetse valla ne bılım taht beşik bıle yapabılırım gıbı gelıo erkek olursa çükünü koparabılırız sanırım :))))) ama gercek hayata donmek lazım tabıkı kendımı tutmaya calıscam kullanızssız bısıy de ıstemıom

Gücün ve imkanın dahilinde tabi kendinide biraz tutarak alırsın. İçinde kalmasın bazı şeyler onuda düşün. Eğer o beşik de-monte ise saklamasıda kolay olur. Ki internetten satışı olduğuna göre öyledirde...

kzılar merhabalar hayırlı geceler hepinizee :)

ben uzuuuunn zamandır girmiyorum topiğe ne var ne yok

herkesler iyidir inşallahh cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış

benimde belli oldu kızıma bir erkek kardeş geliyomuşş :)

Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin inş. hepimiznkiini

hayırlı olsun canım ne güzel zaten bi kızın varmış bi de erkek annesi oluyosun. darısı başımıza bakalım benimki inatla saklıyo ne kıymetli şeyi varmış çatlıcam meraktan bi dahakine çikolata yiyip gircem belki o zaman gösterir rüşveti alınca

sağol canım hayırlı olur inş. :)

aslında 15 için bile erken bence cinsiyet

sen henüz 14. haftadasın meraklanıyosun anlıyorum

ama geç olsun garanti olsun :)

Allah gönlündekini versin inş. biz ilk bebeğimiz kız olsun öok istiyorduk

öyle de oldu çok şükür ikincide herhangi bi siteğimiz yoktu farketmiyodu gerçekten

ama değişik cinsiyet beni heyecanlandırdı açıkcası :)

ama çikolata işe yarıyodur belkide bende çikolata yiyip girdim

dr. dediki düzgün bi ult. çıktısı alamıyorum çok hareketli dedi maaş :)

çikolatadan kaynaklı galibaa

Canım sizin orda usm nin fiyati ne kadar:26:bizim burda 4 boyutlu daha fazla fiyat olarak

Canım sizin orda usm nin fiyati ne kadar:26:bizim burda 4 boyutlu daha fazla fiyat olarak

canım onun için farklı bir ücret ödemiyorum ben. sadece muayene ücreti. dr un usg cihazı ben 11 haftalıkken değişti. birde 4 boyutlu izleyelim bebişleri dedi. ama o zaman izleyememiştim.bebeğin suyu az olduğu için.
sizin orada ücret ne kadar?

Netten baktım ve duyduğum kadariyla 4 boyutlu 130 tl:26:daha doğrusunu gidince ogrenicez artık

selam arkadaşlar beni diğer topiğinden tanıyanlar vardır şimdi benim şöyle bi sorunum var malum hamilelikte beslenme çok önemli ben vejeteryanım yani asla et balık tavuk falan yiyemiyorum bunların yerine ne yesem nasıl beslenmeli bende kansızlıkda var ne yapcam valla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…