- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
selam arkadaşlar beni diğer topiğinden tanıyanlar vardır şimdi benim şöyle bi sorunum var malum hamilelikte beslenme çok önemli ben vejeteryanım yani asla et balık tavuk falan yiyemiyorum bunların yerine ne yesem nasıl beslenmeli bende kansızlıkda var ne yapcam valla bilmiyorum
selam arkadaşlar beni diğer topiğinden tanıyanlar vardır şimdi benim şöyle bi sorunum var malum hamilelikte beslenme çok önemli ben vejeteryanım yani asla et balık tavuk falan yiyemiyorum bunların yerine ne yesem nasıl beslenmeli bende kansızlıkda var ne yapcam valla bilmiyorum
aramıza hoşgeldin canım bende yazıların biçoğunu okuyamadım ama herkez gerçekten çok sıcak. okuyamadığın için muhtemelen beni de tanıyamazsın ben 40 kiloluk bir hamileyim kilo almaya çalışıyorum ama 2 aydır tık yok eğer alırsam haber ederimgeri kalan herşey güzel gidiyor çok şükür sen nasılsın daha da önemlisi bebiş nasıl
Seninkini okumuştum sanırım, doktor biraz ye diye azarlamıştı galiba :) ben iyiyim çok şükür, bulantım falan olmadı hiç doğru düzgün, haftaya cuma da kontrole gidicem inşallah.. bu zamana kadar ikimiz de iyiydik bundan sonra da böyle devam ederiz inşallah
Ben doktoruma beslenmemde neye dikkat edeyim die sordum bana ekstra şunu ye bunu ye demedi düzenli beslen eskisi gibi aç kalma dedi ekstra vitamin verdi decavit die. Ama yine de et yerine kuru fasulye bakliyat, balık yrine semiz otu ceviz, tavuk yerine süt yoğurt peynir yumurta yiyebilirsin.Kansızlık için pekmez ye. Yine de doktoruna danış.
senınle aramızda 1 gun var cnım benım bdt 7 mart cınsıyet ogrenebıldın mı tatlım
Sonuç kaç günde çıkar ?
Üçlü test sonucu en geç bir kaç gün içerisinde çıkmaktadır. Sonuç çıktığında mutlaka doktorunuza göstermelisiniz. Sonuçtaki riskin düşük veya yüksek olmasına göre bundan sonra izlenecek yol size anlatılacaktır. Düşük riskli sonuçlarda bir müdahale yapılmazken yüksek riskli sonuçlarda CVS veya amniyosentez yapılabilir, buna doktorun aydınlatması ile aile karar vermelidir.
yaa kızlar okuyorum yazılarınızı da ben 12+5 de gittim doktora cinsiyetini söyledi yüzde yüz erkek dedi ama okuduğum kadarıyla benimle aynı hamilelik haftasında olan hiçkimse daha öğrenememiş acaba bende mi inanmasam doktora çok mu erken söyledi ne
çin takvimi, rus takvimi hepsi kız diyor bizim dr erkek olabilir dedi. oğlum olsun bu çin takvimini tarihe gömcem haa
kızlar ben çok mülayimdim gebeliğimin başında ama şimdi baya baya asabileştim ben yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?