2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım
biliyo musunuz bugün benim doğum günüm...
bu doğum günüm daha bi güzel, yavrum benimle çok şükür..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı, güzelce yetiştirmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin cümlemize inşallah

Son düzenleme:

Allah Allahhh çok geçmiş olsun, önemli bir durum olabilir neden geri döndürdüler acilden anlamadım, kendi doktorun olmasa bile nöbetçi doktorun muhakkak bakması lazımdı, neden ısrar etmedin? kahverengi lekelelenmem de var demişsin ve 12. haftada aşırı kusma bana normal gelmedi işin açığı,inşallah önemli bir duurum yoktur.

mutlu mutlu yaşlaaraaa, seneye bbeişinle kutlarsınız artık

ben de 12+5 te ikili için gittiğimde öğrendim cinsiyeti canım.dr tecrübeli ise usg cihazı iyiyse ve bebeğin pozisyonu müsaitse genelde yanılma payı olmuyor 12.haftadan itibaren.

canım neredeyse tüm hamilelere destek için elevit gibi komplex vitamin ve mineral tabletleri veriliyor.drun vejeteryan olduğunu biliyordur demekki o vitaminin yeterli olacağını düşünmüş.kansızlık içinde demir hapına yaklaşık 16.haftada başlanıyor.mineral için ayrıca hergün kızılayın maden suyunu günde 1 taneyi geçmeden iç istersen

nice yıllara.doğumgününüz ve bebişiniz kutlu olsun:)

mutlu mutlu yaşlaaraaa, seneye bbeişinle kutlarsınız artık

teşekkür ederim kızlaarr:)

kızlar göbek delğinizde farklılık hissediyor musunuz? benim göbek deliği iyice belirginleşti bi şişkinlik var.

birde ben tayin işleri dolayısıyla farklı doktorlara gitmek durumunda kaldım bana vitamin elevit filan veren olmadı balık yemiyorum balık yağı verende olmadı bunları kullanmak illa gerekiyor mu? siz mi belirtiyorsunuz durumu. ben şikayetlerimi belirtiyorum hamilelikte olur diyip gönderiyorlar üstelik özele gidiyorum hiç devlete gitmedim ne yapmam lazım??

Allah sağlıklı mutlu eşinle çocuklarınla hayırlı uzun ömürler nasip etsin. nice mutlu yıllara

ilk gittiğinde muhtemelen tam kan sayımın yapılmıştır.belki sonuclara göre gerekli görmemişlerdir.gerci elevit ya da decavit gibi vitaminleri destek olarak çoğu dr kendiliğinden yazıyor.bir dahaki kontrolunüzde mutlaka sorun bence.bu vitaminler bebekten çok anneyi korumaya yönelik ve 9 ay boyunca kullanılması öneriliyor.(bu arada ben bıraktım 3 ayı doldurduktan sonra.12 kilo aldım çünkü)gebelikten dişler ve saçlar olumsuz yönde cok etkilenir biliyorsunuz.bu zararı da en aza indirgiyor bu vitaminler.sağlıklı beslenip dışarıdan yeterince alabiliyorsanız vitaminleri çok şart olmayabilir ama umarım ilk 3 ay folik asit vermişlerdir.asıl önemli olan o bebek için.

teşekkür ederim canım zaten ikili test üçlü teste göre daha güvenilir sonuçlar daha doğru çıkıyor, bende perşembe günü gidecem sonucu göstermeye bakalım benim doktor ne diyecek bana kalsa bende yaptırmak istemem üçlü testi. yaa benim bildiğim kadarıyla folik asit ilk 3 ay kullanılıyor ama benim doktorum doğuma kadar kullanacaksın ddi ilaçlarını ihmal etme canım ya inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçiririz..

selam canım evet bendede lekelenme olmuştu dr önemli değil yat dinlen yorgunluktandır demişti çok şükür 1 hafta önceydi bşeyde olmadı ama benim kandı kahverengi leke değil.kuzenimi aradım napmalıyım diye oda seninle aynı durumu yaşamış evi süpürüyomuş bi ıslaklık hissetmiş lavaboya bi gitmiş kahverengi leke ama baya baya adet kanaması gibi akıyomuş az değilmiş dr nu aramış dr progesteronmuydu neydi tam hatırlayamadım ama düşük riski olanlara verdiği bi iğne vurmuş bikaçgün dinlen bşey olmaz demiş ki çok şükür öylede oldu bebişimiz dünyaya geldi.olabilir böyle durumlar korkma dr gitmeyi ihmal etme zaten ya hap ya iğne verirler düşük riski varsa gönlünü ferah tut.her lekelenme düşük uyarısı deil hemen hemen her gebede bi kanama oluyo rahat ol.

nice güzel yaşlara bebişinle birlikte. doğum günü kutlu olsun.

günaydın hamişlerrrrrrr :)
varmı bugün doktora gidecek???

günaydın kızlar.... ya ben hem öabuk yoruluyorum hem de hasta gibiyim.nednei ne acaba? dün annem sen daha şimdiden böylesin dedi 9 aya kadar ne yapacağız bilmiyorum dedi...böyle olan var mı?

evet çoğu gebelikte yaşanıyor ve drlar genellikle progestan hap veya iğne olarak veriyorlar. ben hap olarak günde 600 mg kullandım.

Kizlar sizlerde gaz sancisi oluyormu.ozellikle aksamlari cok fena oluyorum ben.karnim sisiyo.bazen nefesim tikaniyo.dr a sordm normal dedi.yiyecekten olsa ben hala hic bisey yiyemiyormki.

tatlım kusura bakma biraz geç cevap yazabildim. işler çok yoğundu ne zamandır giremedim sayfaya da. ehh yakın sayılırız birbirimize de müsait olduğum bir zaman bende tanışma isterim ama malum hem iş hem ev hem de benim 4 yaşında bir oğlum var zorluyor beni bazı durumlarım ama uygun olduğumuzda evde olmasa da dışarda da görüşmek isterim hem baksana aynı ay yapacağız doğumları

cahit beyi biliyorum bende eğer eski doktorunsa ve güveniyorsan da değiştirme çünkü çok zor oluyor yeniden istediğin gibi bir dr bulabilmen(okuduklarımdan etkilenmişim) aslında ben konyaaltı tıp merkezini ben yeni konyaaaltı şifa hastanesi ile birleşti gibi düşünmüştüm ama tamamen farklıymış.kendi kendime uydurmuşum

ufff kilo demeyin bana valla bu sabah bir tartıldım geçen hafta ile bu hafta arasında 1,6 kg fark çıktı. bu haftaya kadar hep sabittim. amannn nasıl kızdım kendime bir haftada mı aldım ben bu kiloyu diye. neyse şimdilik bazı kesintiler yapıyorum boğazımdan sanırım meyveyi çok kaçırdım geçen hafta onu biraz azaltacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…