kızlar selam,
ben ikize gebeyim ve 12.haftamın sonundayım ve yarın ikilii testim var. dün akşam şiddetli kusmam oldu. her akşam oluyodu da dün biraz şiddetli oldu. bu sabah kalktığımda kahverengi lekelenmem olmuştu, gün boyunca ve hala devam ediyor, kağıda sildiğim zaman gelio. böyle bir şey yaşayan var mı? hastanenin aciline gittim ama kendi doktorum olmadığı için ultrasona girmeden döndüm. kendi doktorum genelde bir şey olmaz ama istiyorsan acile git baktır dedi. tecrübesi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?
merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım
biliyo musunuz bugün benim doğum günüm...
bu doğum günüm daha bi güzel, yavrum benimle çok şükür..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı, güzelce yetiştirmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin cümlemize inşallah
yaa kızlar okuyorum yazılarınızı da ben 12+5 de gittim doktora cinsiyetini söyledi yüzde yüz erkek dedi ama okuduğum kadarıyla benimle aynı hamilelik haftasında olan hiçkimse daha öğrenememiş acaba bende mi inanmasam doktora çok mu erken söyledi ne
canım neredeyse tüm hamilelere destek için elevit gibi komplex vitamin ve mineral tabletleri veriliyor.drun vejeteryan olduğunu biliyordur demekki o vitaminin yeterli olacağını düşünmüş.kansızlık içinde demir hapına yaklaşık 16.haftada başlanıyor.mineral için ayrıca hergün kızılayın maden suyunu günde 1 taneyi geçmeden iç istersenselam arkadaşlar beni diğer topiğinden tanıyanlar vardır şimdi benim şöyle bi sorunum var malum hamilelikte beslenme çok önemli ben vejeteryanım yani asla et balık tavuk falan yiyemiyorum bunların yerine ne yesem nasıl beslenmeli bende kansızlıkda var ne yapcam valla bilmiyorum
merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım
bu doğum günüm daha bi güzel, yavrum benimle çok şükür..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı, güzelce yetiştirmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin cümlemize inşallah
mutlu mutlu yaşlaaraaa, seneye bbeişinle kutlarsınız artık
ben de 12+5 te ikili için gittiğimde öğrendim cinsiyeti canım.dr tecrübeli ise usg cihazı iyiyse ve bebeğin pozisyonu müsaitse genelde yanılma payı olmuyor 12.haftadan itibaren.
canım neredeyse tüm hamilelere destek için elevit gibi komplex vitamin ve mineral tabletleri veriliyor.drun vejeteryan olduğunu biliyordur demekki o vitaminin yeterli olacağını düşünmüş.kansızlık içinde demir hapına yaklaşık 16.haftada başlanıyor.mineral için ayrıca hergün kızılayın maden suyunu günde 1 taneyi geçmeden iç istersen
nice yıllara.doğumgününüz ve bebişiniz kutlu olsun:)
merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım
kızlar göbek delğinizde farklılık hissediyor musunuz? benim göbek deliği iyice belirginleşti bi şişkinlik var.
birde ben tayin işleri dolayısıyla farklı doktorlara gitmek durumunda kaldım bana vitamin elevit filan veren olmadı balık yemiyorum balık yağı verende olmadı bunları kullanmak illa gerekiyor mu? siz mi belirtiyorsunuz durumu. ben şikayetlerimi belirtiyorum hamilelikte olur diyip gönderiyorlar üstelik özele gidiyorum hiç devlete gitmedim ne yapmam lazım??
bende öğrendim ve öğrenen çok kişi var hafta olarak cinsiyet kesin söylenebiliyor.
bende salı günü ikili test sonucunu öğrenicem inşallah eger herşey normal çıkarsa üçlü testi yapmayacağım dedi doktor.ilk kızımda 2 hastaneye gidiyordum 15 günde bir doktordaydım iki defa üçlü test yaptırmıştım bu hamileliğimde biraz daha rahatım herşey yolunda gider inşallah sonuna kadar.folik asiti bıraktık elevit ve ferruma devam ama ben haplarımı bile düzgün almıyorum çok kızıyorum kendime off
kızlar selam,
ben ikize gebeyim ve 12.haftamın sonundayım ve yarın ikilii testim var. dün akşam şiddetli kusmam oldu. her akşam oluyodu da dün biraz şiddetli oldu. bu sabah kalktığımda kahverengi lekelenmem olmuştu, gün boyunca ve hala devam ediyor, kağıda sildiğim zaman gelio. böyle bir şey yaşayan var mı? hastanenin aciline gittim ama kendi doktorum olmadığı için ultrasona girmeden döndüm. kendi doktorum genelde bir şey olmaz ama istiyorsan acile git baktır dedi. tecrübesi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?
merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım
selam canım evet bendede lekelenme olmuştu dr önemli değil yat dinlen yorgunluktandır demişti çok şükür 1 hafta önceydi bşeyde olmadı ama benim kandı kahverengi leke değil.kuzenimi aradım napmalıyım diye oda seninle aynı durumu yaşamış evi süpürüyomuş bi ıslaklık hissetmiş lavaboya bi gitmiş kahverengi leke ama baya baya adet kanaması gibi akıyomuş az değilmiş dr nu aramış dr progesteronmuydu neydi tam hatırlayamadım ama düşük riski olanlara verdiği bi iğne vurmuş bikaçgün dinlen bşey olmaz demiş ki çok şükür öylede oldu bebişimiz dünyaya geldi.olabilir böyle durumlar korkma dr gitmeyi ihmal etme zaten ya hap ya iğne verirler düşük riski varsa gönlünü ferah tut.her lekelenme düşük uyarısı deil hemen hemen her gebede bi kanama oluyo rahat ol.
Kizlar sizlerde gaz sancisi oluyormu.ozellikle aksamlari cok fena oluyorum ben.karnim sisiyo.bazen nefesim tikaniyo.dr a sordm normal dedi.yiyecekten olsa ben hala hic bisey yiyemiyormki.
teşekkürler canım baska sorum yok:)) ben de konyaaltındayım.24.cad.eski türkaydan uncalıya cıkan cadde de banio yapı market civarındayım.yakınsak çay içmeye de beklerim:) ben de cahit bozyele gidiyorum.il sağlıın orda muayenehanesi.daha önce konyaaltı tıptaydı.orası kapandı.şimdi özel çalışıyor.benimde eski dr um kendisi çokta memnunum .sadece doğum için olmpos ve medical ile anlaşmalı.doğum ücreti bana biraz yüksek geldi.ama sırf bu yüzden de dr umu değiştirmek istemiyorum.ben de cok konustum bak:)
canım bende o sert ve kocaman olan göbek daha 5.haftamdayken cıktı.1 aylık dediğimde kimse inanmıyordu 7 aylık sanan bile oldu okadar yani.ama elbette bu durum sindirim sorunlarımızla ilgili.o sertlik sadece gaz ve 4.aya girdim hala devam ediyor.ama bende safra kesesi de yok onunda etkisi olabilir.
bende 73 ile hamile kalmıştım ve suan tam tamına 85.5 olmuşum.12 kiloyu ilk 3 ayda aldım.eleviti kestim.2 haftadır kilo alımım durdu.en azından sadece 400 ,gr alarak normali aşmadım.
ayy bulgur ve süt fena gaz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?