2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Günaydınnn Burda yeni yeni isimler var. Uzun zamandır girmeyince herşey değişmiş

Kizlar sizlerde gaz sancisi oluyormu.ozellikle aksamlari cok fena oluyorum ben.karnim sisiyo.bazen nefesim tikaniyo.dr a sordm normal dedi.yiyecekten olsa ben hala hic bisey yiyemiyormki.

Bu şikayetin oluşmasında en kuvvetli etken muhtemelen gebelik hormonlarına (progesteron) bağlı olarak sindirim sistemi düz kaslarında gevşeme olmasıdır. İlerleyen gebelik aylarında rahmin büyümesi barsakları, mideyi sıkıştırır ve bu organların boşalmasını geciktirerek gaz sorununa katkıda bulunur.

Midede bulunan gaz havanın yutulması ile oluşur ve bunun bir kısmı geğirerek atılırken bir kısmı barsaklara geçer. Barsaklarda bulunan gaz idaha çok yenilen besinlerin barsak bakterileri tarafından parçalanması ile üretilir, az bir kısmı da mideden gelen gazdır.

aynen cnm bendede öyle gazmana döndün bu ne ya

kızlar bir şey soracağım sizlere çoğumuz 3. ayımızı bitirdik ve içinizden hamilelikle ilgili spor yapmaya başlayan oldu mu ?

ben bu akşam başlayacağım artık her gün değil de gün aşırı yarım saat 40 dk yeterli olur diye düşünüyorum. aslında yakın zamanda dr kontrolüm yok olsaydı dr soracaktım ama bu ara dr kontrolüne gidecek arkadaşlardan biri benim için sorabilir mi ?
ne zaman başlanması gerekiyor günlük ne kadar süre yapılması gerekiyor ve haftada kaç gün ?

Günaydın kızlar, güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle....

Kizlar sizlerde gaz sancisi oluyormu.ozellikle aksamlari cok fena oluyorum ben.karnim sisiyo.bazen nefesim tikaniyo.dr a sordm normal dedi.yiyecekten olsa ben hala hic bisey yiyemiyormki.

ben de bu dertten muzdaribim canım. şuan bile nefes alamıyorum.. gece uyuyamadım.. kontrolde dr. soracam ama büyük ihtimalle normaldir diyecek...

hiç bugünki kadar kotu olmamıştım mide bulnatım yok benım ama sürekli midem agrıyor ve ekşiyordu agzımın içide sanki zehir ama sabah felaket afedersiniz ama öğürme boş boş mahvoldum oluyorum sandım çok kotüydü oofff su sıkıntılar bıtsede anlasak hamileleiği

günaydın arkadaşlar... garip duygular içindeyim şu an ve evde yalnızım paylaşacak insan arıyorum :) Daha önce bahsetmiştim bu sene kpss yi kazandım ve kısmetse atanıyorum, saat 11 de tercihler açıklanacakmış :S uyku tutmadı sabahın köründen beri ayaktayım. 2 gün sonra gözlerimi kimbilir nerde açacağım bilmiyorum. Eşim tayinini benim yanıma aldırana kadar bi süre yalnız kalacağım. Eskiden olsa hiç korkmazdım ama hamilelikten midir nedir korkuyorum bu tempoya bebeğim dayanamaz diye ödüm kopuyor. 5 gündür ev topladım bugün bitti, akşamları bel ağrısından yerimden kıpırdayamıyorum, biraz ıslaklık hissetsem hemen tuvalete koşuyorum Allahım nolur kan gelmesin diye dua ede ede :S gerçi 3 ay da bitti ama tedirginim işte. bu arada bunu yazana kadar 10 dk geçmiş kaldı 50 dk sonuçların açıklanmasına, beklemeye devam :S

Allah sağlıklı mutlu eşinle çocuklarınla hayırlı uzun ömürler nasip etsin. nice mutlu yıllara

Gunaydin sayfam

Herkese iyi haftalar.

Mavera nice guzel yillara canim

nice güzel yaşlara bebişinle birlikte. doğum günü kutlu olsun.

günaydın hamişlerrrrrrr :)
varmı bugün doktora gidecek???
Tatlimmm ben gidicem 2 bucukta insallah :*

günaydın kızlar.... ya ben hem öabuk yoruluyorum hem de hasta gibiyim.nednei ne acaba? dün annem sen daha şimdiden böylesin dedi 9 aya kadar ne yapacağız bilmiyorum dedi...böyle olan var mı?
Canim ayni durumdayim hatta kayinvalidem de naz yapiyorum sanmis esime oglum bu kiz bizim yanimizda bile boyle kim bilir evde napiyo sana demis el insaf hamileyiz yaa :/ ama 3 aydan sonra insallah duzene giriyormus daha enerjik olacakmisiz

Benim sporla aram iyidir hicbisi yapmasam bile evde kosu bandiyla yururum hamileligi ilk ogrendigim zaman sormustum ilk 3 ay bi sorunun olmadigi surece 20 dakikayi gecmeyeck sekilde yuruyus yapabilirsin demisti doktor
Bugun kontrolum var insallah bi sorunum yoksa dogumun kolay olma açısından hamile platesine baslamak istiyorum

canım ben yürüyüş yapıyorum.dün biraz hızlı yürüdüm galiba kasık ağrım oldu.artık yavaş yürüyeceğim.birde zorlanmayacağım egzersiz aletlerini kullanıyorum inşallah bir sıkıntı olmaz.ben de doktora sormadım

sabah bende aynen böyle oldum otobüste son duraga kadar zor dayandım yanımda içi dolu poşet vardı hepsini zor boşalttım sapsarı su öğürmekten mahfoldum. otobüsten indim bu seferde durakta devam ettim. iki adım atıp ofise girecek gücüm bile kalmadı. ben bitti diye seviniyodum ama sanırım yeniden baslıyo

hımm harika o halde ben de başlayabilirim. çok teşekkür ederim ayrıca cevap verdiğin içinde. ben ilkinde 4. aydan itibaren başlamıştım. şimdi havalarda güzelken hiç birşey yapamazsak akşamları yürüyüşe çıkalım diyorum çünkü önümüz kış ve yağmur da çıkamam o zaman eve tıkılacağız mecbur şimdi fırsat varken değerlendireyim bende

günaydın arkadaşım hayırlı olsun nekadar güzel kpss yi kazanman belkide bebeğin şansına olmuştur.Endişelerini anlıyorum kan gelmesin korkusu bendede vardı bi ara çalıştığım için hem ev hem iş zorlanıyordum.Sıkıntıdan ağlıyordum her gün.Ama Allah izin verirse inş hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alcaz bebişlerimizi...Güzel şeyler düşünelim ki güzel olsun...

başlangıçta bizde eşim ve oğlumla her akşam çıkıyorduk oğlan bisiklete biniyordu bizde arkasında tempolu yürüyorduk bir saatten biraz fazla sürüyordu gidiş dönüş senin gibi benimde kasıklarım ağrıyordu sonrasında da kanama olunca bıraktım ben 4 haftadır hiçbir şey yapmıyorum ama evde de doğuma hazırlık olsun diye başlamak istiyorum tekrar.

günaydın annecikler
bugun kendimi aşırı derece de halsiz ve ansiyonu düşük hissediyorum baygınlık geçirir gibiyim öksürmeyede başladım

Kızlar ben çok kötüyüm her iki anlamada da berbat bir ruh hali içindeyim 1 tane 8 yaşında oğlum var bu gebelikte okadar çok kız istedim geceli gündüzlü dua ettim ama olmadı yine erkekmiş, sizin kızmanıza gerek yok ben kendi kendime okadar çok kızıp evlat evlattır kızı erkeğimi var sağlıklı sıhatli hayırlı olsun diyorum ama etrafımdaki herkezin morali okadar bozukki onların yanında kendi unutup onlara moral veriyorum eşim kaynanamam halaları kuzenleri kime erkek dediysem ilk önce olumsuz bir tepkiyle karşılaştım eh osun sağlıklık olsunda gibileinden şeyler kendi anneme erkekmiş dedim kaynanan ağlıyomu dedi güya espiri yaptı e ben şimdi napayım eşimin ilk 2-3 saat ağzını bıçak açmadı sonradan olsun bende 2 erkek kardeşim şu şu faydaları var şu güzellikleri var deyip kendince beni aslında kendini motive etmeye çalıştı 1 gün boyunca polyanacılık oynayıp etrafımdaki herkezi erkek olacak ama mutluyum hayırlısı buymuş buzamanda kız çocuk büyütmek çok zor, oğlum için hemcinsinin olması daha iyi ileride birbirleride destek olurlar paylaşımları daha çok olur diyerekten bişekilde avutmaya mişimi benimsetmeye çalıştım, ama ertesi gün uyandığımda okadar tuhaf hissettim ki bunca olumsuz elektiriğe karşı içimdeki minişten soğuduğumu hissedip kendi kendime kızdım ağladım eşim hatasını anladı teselli eti ama ben kendime çok kızıyorum nasıl böyle şeyler düşünür böyle hissederim şimdi sil baştan yapıp oğlumun ismini bile hazırladım Demir gibi sağlam ve yiğit anlamına gelen Demir alp koyacağım nasipse

bu arada 5.haftadan ber her duştan sonra ve sabahları bebe yağla göbeğimi yağlamama ragmen alt karın bölgemde çatlaklar oluşmaya başlayacak gibi mor çizgiler çıktı moralim cok bozuk

Merhaba canım tanıstıgıma memnun oldum ..izmirde olduktan sonra heryer birbirine yakın bana göre buarada yasadıklarından dolayı cok gecmiş olsun umarım testlerin temiz cıkar bi sorun olmaz dualarımız seninle bizide haberdar et gelişmelerden...

aynı seyi yasadım pazar günü canım cok korktuk esimle bu benim ikinci kez basıma geliyor ama herseferindede nedense telaslanıyorum doktorumu aradım bebek yerlesiodur meraklanma ama için rahat edicekse yakın bi hastaneye git dedi pazar günü oldugu için birtek tepecik musaitti gittik kalp atıslarını duyduk rahatladım progestan içtim suan aptal gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…