- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
Düşük tehlikesi atlattım canım 5 hafta önce, hastanede yattım 3 gün kadar, şuan Allaha şükür iyiyim ama eşim o halimi gördüğünden beri gardiyanım oldu resmen, bende korkuyorum tabi onun için sesimi çıkarmıyorum. Uzanmasam bile kendimi yoracak şeyler yapmıyorum.
Bende daha öğrenemedim, salı günü bakalım doktora gidicez . Karnıma yüzük mü tutmadım, çin-rus-yorumcu takvimlerine mi bakmadım ama hepsi farklı sonuç çıkartıyoryayvansa kız, sivriyse erkek derler benim sivri ama annem bana hamileyken de karnı sivriymiş, sonuç ben
çok geçmiş olsun. neyseki atlatmışsın
karın şekliyle gerçekten alakası yok. benimde göbüşe bakan kız demiştii
hımmmmm. ne biliyim canım yaaa başta jelden diyodum jeli bırakalı nerdeyse bir ay oldu benim akıntı tam gaz ....inşallah öyledir....canım evet çalışmıyorum çalışanları yani sizleri çoook takdir ediyorum maşallah deyimhem hamilelik hem iş allahım kolaylıklar versin .....jeli 12. haftada bıraktım canım ben ama hala bu su gibi akıntı devam ediyo anlamadım druma sormam lazım :44::44:
hayırlısı artık hepsi kabulumüz
bende önceden suya bile kalkmazdım şimdiyse karşı koyamıyorum yeme isteğine :18::18:
bu 4 boyutlu ultrason için ekstra ücret ödeniyomu??????
saol canım. gerçekten hem iş hem hamilelik zor oluyomuş.rabbime emanetiz canım o su gibi akıntı bende de var. dr um sorun olmadığını söyledi. akıntı kokulu ve rengi rahatsız edici deilse bu hamilelik haftalarında önemli değilmiş.
walla geceleri asla yemem diyenler büyük konuşmayın.bende çok dikkatli beslenen,düzenli spor yapan biriydim ama şimdi gece resmen gözüm dönmüş olarak kalkıp direk dolaba saldırıyorum
canım 4 boyutlu ücretli değil. usg makinesinin farklı bir özelliği(modu)hiç girmediysen kesinlikle girmelisinçookkk güzel
canım ben özele değil devlete gidiyorum drumdan çok memnunum özelden daha iyi ilgileniyo ben sormadan herşeyi anlatıyo, orda varsa bi sorarım doktoruma ama olacağını pek sanmıyorum .......
yekzeban hoşgeldin canım allahım hayırla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar bende aranıza yeni katıldım..Daha sadece birkaç sayfanızı okuyabildim ama en azından bundan sonrasını takip edebilirim..Bende hamileliğimin 16. haftasına girdim..Uzun uğraşlar sonucu tüp bebekle gebe kaldım..Hala bebeğimin benle olduğuna inanamıyorum..Uykudan uyandığımda elimi karnıma koyup gülümsüyorum:))Rabbim sağ salim kucağımıza almayı hepimize nasip etsin inşallah
Biz ikili testimizi yaptırdık çok şükür herşey normal çıktı..Doktorumuz daha 11+5 deyken cinsiyetimizin erkek olduğunu söyledi..4 boyutlu ultrasanda var doktorun odasında ordanda baktı baya belliydi ama..bakalım bu gittiğimizde netleşir herhalde...
Bebeğimin doğumu 2 mart gibi görünüyor hayırlısı artık...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
bende tüpçüyüm burda tüpçü biçok arkadaş var ........seni tanıyo gibiyim daha önce tüp bebek topiğinde karşılaştık sanırsam :44::44:
doğum günün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla huzurlu bi hayat dilerimmerhaba kızlaar
nasılsınız bakalım
biliyo musunuz bugün benim doğum günüm...
bu doğum günüm daha bi güzel, yavrum benimle çok şükür..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı, güzelce yetiştirmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin cümlemize inşallah:109::109::109:
bende hep dua ederdim allahım nolur 30 uma bebeğimle giriyim diye çok şükür dualarım kabul oldu ayın 14 ünde 30 uma giriyorum karnımda bebeğimle