2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Yanlız değilsin bitanem. Malesef yaklaşık duyguları bende yaşadım. Ama tamamem çevre baskısından inan. İnsanlara bebeğimin erkek olacağını sölediğimde öyle üzülüyolarki anlatamam. Ne münasebet ya. Ne hakları var benimde kendimi kötü hissettirmelerine. Çocuğumuzu erkek oldu diye daha az sevecek değiliz. Aslanlar gibi iki oğlumuz olur. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. ve onların acılarıyla bizi imtihan etmesin. Tek dusmız bu olmalı. En güzel günlerinin tadını çıkar. Kimseninde bu keyfi bozmasına izin verme

Slm kızlar ya ben koşu bandıyla kendimi yormadan düşük tempoyla günde 20 dk flan yürümek istiyorum basenlerim var ve gebelikte iyicene çıkar diye korkuyorum oyüzden spor yapasım var ama dr dediki ben kesinlikle aletli sporları önermiyorum.e netten bakıyorum koşu bandını öneriyo dr lar hatta çooooook kullananda biliyorum ama dr kafamı karıştırdı varmı koşubandı kullanan?
Yani dışarıda yürüme şansım yok çalışıyorum akşam 6 da evde oluyorum yemek ye evi toparla derken dışarıda yürüyüşe halimde vaktimde olmuyor ne dersiniz kızlar yürüyeyimmi bantla
Ya eşim psikolojimi bozuyo kendisi zayıf benimde zayıf olmamı istiyo tombul kuş deyip duruyo napıcam bennnnn

Haklısın cnm boşverdim gitti onların anın tadını çıkaracağım bende bundan sonra:)

Ahh arkadaşım hayat işte. İçimden umarım doktorun yanılmıştır demek geldi. Sen duanı eksik etme Rabbim duyar seni. Benimde bu 3. gebeliğim ilk 2 si kızdı bende çok dua ediyorum şimdi inaşallah Rabbim bana bu sefer sağlıkla bir erkek evlat verir. Ben daha öğrenemedim cinsiyeti. İnşallah gönlümüzden geçen olur hayırlısıyla.

Amin Canım İnş....

Buda benim büyük oğlum bebekliği

Eklentiler

• $1150806_510913245658344_1013072273_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 54

arkadaslarım sakın uzulmeyin, tek dileginiz saglıklı bir cocuk olması olsun..Kız olur saglıksız olursa cok uzulursunuz.. Benim de 1 oglum var, 3.5 yasında, erkek kardes istiyor Benim ise tek dilegim saglıklı, buyudugu zaman kardesine destek olabilecek ve onla cok iyi anlasacak, hayırlı, akıllı bir cocuk.. Kız olsun erkek olsun farketmez.. Allah yeter ki saglıklı cocuk versin, hic kendinizi uzmeyin.. Onu kucagınıza alınca o kadar cok seveceksiniz ki..sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin..

kızlar tayinim ERZURUM a çıktı... sevineyim mi bilemedim var mı içinizde erzurumda olan ya da bilen?

canım hayırlı olsun çoooooook sevindim bebğinin kısmeti ne güzel ......annemler erzurumda canım çok soğuk bi memleket ama insanları iyi .......

canım hayırlı olsun çoooooook sevindim bebğinin kısmeti ne güzel ......annemler erzurumda canım çok soğuk bi memleket ama insanları iyi .......

evet canım çok sağol kısmetiyle geldi de bizi de inanılmaz bi telaş sardı. erzurumun Çat diye bi ilçesi çıktı. harıl harıl ev arıyoruz öncelik çat yoksa merkez artık :S soğuğunu falan geçtim malesef acilen kalcak yer bulmamız lazım. boş ev haberi alırsan mesajını bekliyorum canım, stres yapmamak elde değil, allahım sen bizi koru yarabbimmmmm

O zaman birlikte kayboluruz ortalıktan

Hangi sektörde peki? Ben mali müşavirlik bürosundayım.

evettt
ben tekstil firmasındayım canım firma muhasebesi tutuyorum sen benden daha ağır geçirirsin beyanname dönemlerini ben bi firmayı yapıp kurtuluyorum ama yine yoğun yine yoğun hele bu ara hiç çalışma isteğim yok iyi mi

Buda benim büyük oğlum bebekliği

canım benim ya üzme kendini asla suçlamada malesef çevrenin etkisiyle oluyor böyle düşünceler,ben erkek çocuğunu çok severim benimde bir oğlum var adı mert ikincide erkek olsa asla üzülmem oğluma yoldaş olur oyun oynarlar beraber ,ne bilim düşüncesi bile güzel, kız olursa daha çok sevinirim iki cinsinde mutluluğunu yaşarım.ayrıca oğlun çooookkk tatlı maşallah prensler gibi,ikincide çok güzel olacak eminim abisine benzerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…