2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

işe giriş çıkışları siz mi yapıyorsunuz resmi muhasebeniz yapmıyor mu? Onu da biz yapıyoruz :) Ben 2 haftadır rahatım çok şükür, ilk başta çok zorlandım işe gelemediğim zamanlar oldu bulantı ve halsizlikten. Geçti çok şükür turp gibiyim artık

Arkadaşlar özel mesajlarınızı alıyorum bilginiz olsun, onları özel bir klasörde depolayıp, listeyi en geç gün sonunda güncelliyorum

hayırlı olsun canım.hele polislik için çok güzel bi yer.olay olmaz kolay kolay.büyük şehir ama dindar kesimin boooolca olduğu ve olayların olmadığı bi şehirdir.soğuk memleketin insanları çokta sıcaktır asla dışlanmazsınız ve yabancılık çekmezsiniz.soğuk korkutmasın seni fazla kuru soğuğu olmadığı için hasta olmazsın kolay kolay.biraz kışın doğalgazı fazla açarsın orası ayrı mesele:) orta halli hatay osmaniye taraflarına göre biraz pahalı sayılabilecek bi şehir ama güzeldir.benim eşimde nasibolursa bankacıdan bozma polislik mücadelesinde olurda nasibolursa erzuruma gelmeyi çok istiyoruz,polisler orada çok rahat
Doğu illeri arasında en rahat yere düştüğünüzü söyleyebilirim için rahat olsun

Ayyy simdi doktordan ciktimmm bebisimi 6 haftadir gormemistim kocaman olmus sıpa :))) ordan oraya ziplayip duruyodu resmen :)) aksama kadar agzim kulaklarimda gezerim artik cok guzeldi yaaa cok mutluyum :)))
13+3 olmusum bugun ama gene de doktor cinsiyet gozukmuyor 1 ay sonraya randevu verdi sinir oldum yaa nasi goremedi (( istanbulda olup bu haftalarda ogrenen varsa bana doktorunu soyleyebilir mi acaba oraya gideyim :))

Kızlar bu arada ben yarın ikili test için doktora gideceğim. Yaş geçen hafta itibarıyla oldu 35. 35 yaş ve üzeri olup ikili testi normal çıkan var mı? Yaş dolayısıyla genelde riskli çıkıyormuş diye okudum ama???

evet belki sevinmem gerekiyo ama yapamıyorum inan çok kötüyüm. ingilizce öğretmeniyim 11 inde evrak işlemlerimi halletmem gerekiyo ama yarına uçak bileti bulamıyorum. kalacak yer muamma. valla çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum napcam ben bu çocukla oralarda diye. eşimde işte şu an onunla da kesin bişeye kararlaştıramadık. arabayla gidelim diyo 1150 km tek başına nasıl sürcek o kadar yolu erzurum çat a çıktı ev bulmak çok zormuş Allahım yardımcımız ol gerçekten atandığıma hiç sevinemedim ((((

çok yükselmediği sürece bir problem çıkmaz okadar sıkıntı yapma benim açlık 90 110 arası tokluk 100 130 arası çıkıyo
aç kalmada şekerini çıkarmicak yiyiceklerden yiyebilirsin

Arkadaşlar hayırlı günler hepinize bugün çok zor bi gün atlattım ikili test için gittim doktor bebek hiç hareket etmiyor dedi bi şeyler yedim tekrar girdim uğraştı biraz zar zor hareket etti sonunda benim moralim çok bozuldu niye böyle oldu ayrıca bir hafta geç döllenme olduğu için ultrason tarihine göre tam 11+0 ken gitmiş oldum sıkıntı olur mu bu? Lütfen bana bi şeyler yazın

Sıkma canını. Ben ilk bebeğimde aç gitmiştim tecrübesizlikten. Hiç hareket etmiyordu. Sonrasında kahvaltı edip yeniden girdim. Bu seferde aşırı hareketten yine ölçüm yapamadılar. Stres, açlık, tokluk çok etkiliyor bebişin hareketlerini. Ayrıca bu bebeklerin dinlenme zamanı vardır herhalde. Durmadan hareket edecek halleri yok ya.

ya kızlar ben saçma sapan rüyalar görüyorum rüyamda doğum yapmıştım bi bebek verdiler emzir senin bebeğin dediler ama bebek zenciydi ve dudaklarıda çok kalındıbanane ben bunu istemiyorum bu benim değil alın götürün diye ağlıyorum benim bebeğim bukadar çirkin olamaz diyorum bebiş mememi emiyo ama nefretle bakıyorum acaba nasıl kurtulurum diye düşünüyodum çok kötüydü yaaaa
ondan bikaçgün öncede sevimsiz bi kız bebişini emziriyodum ama kız çok çirkindi yine aynen nefretle bakıyodum öldürmek istiyodum alın bunu diye haykırıyodum benim bebeğimi getirin bu karışmış ben bunu istemiyorum diye ağlıyodum hayırdır inşallah niye böle rüyalar görüyorum acaba
hep rüyalarımda doğum yapıyorum çok etkisi altındayım hamileliğin sanırım
ilk hamişliğimi öğrendiğimde rüyamda çoooook tatlı bi oğluşum olmuştu onu emziriyodum ve aklımdan çıkmıyo babasının küçük versiyonuydu ben onu istiyorum ya çok başka bi duyguydu aklımdan çıkaramıyorum ilk gördüğüm bebişi

çok yükselmediği sürece bir problem çıkmaz okadar sıkıntı yapma benim açlık 90 110 arası tokluk 100 130 arası çıkıyo
aç kalmada şekerini çıkarmicak yiyiceklerden yiyebilirsin

açlıklarım sorun değil ama tokluklarım yüksek çıkıyor ilk 1. saatleri. demek ki çok yiyorum diye boğazımdan kısa kısa bir hal oldum.
tadımlık yiyor hale geldim artık. 3 kaşık çorba, 2 çatal sebze, biraz et biraz yoğurt doymadan kalkıyorum. iştahında maşallahı var vitaminler sağ olsun. belki sporla devam edersem daha da düşer. önceden bu yememin 2 katına rağmen düşüktü şekerlerim çünkü.
inşallah sağlıklı doğarlar da huzura kavuşuruz

Bende acıkmıştım canım sanırım ondan oldu 11+0 ikili test için erken bi tarih değil demi

ilçesiyse biraz zor olur ben çata hiç gtmedim ama öğretmenevinde flan kalırsın okadar yolu arabayla gtme cnm çok zor olur ya ben 800 km bile göze alamıyorum inan hamişlikte çok zor oluyo ankaraya gttim arabayla 5 saat mahfoldum ayaklarım davul gibi şişti 2 saat başka bi yere gttim araba sarstı kanamam oldu çoook zor arabayla yolculuk etmen çok dikkatli ol.hangi ildesin şuan?

cnm yine senin şekerin iyi gidiyo bende fazla yemiyorum ekmeği kestim yemiyorum bir dilim ekmek yerine o eş pilav yiyorum doymak için bide zayıfım dahada zayıflamıştım hamilelikle kendime geldim plansız hamilelik olunca çok yükseklerdeyken hamile kaldım
şekerinin yükselmsi gebelikten cnm dozların yükselebilir ileriki aylarda okadarda korkutma kendini bişey olmaz allahın izniyle

evet canım resmiyi ben tutuyorum burda mali müşavirde para almaya geliyor canım
ben muhakkak haftada en az bir gün serum yiyorum ne sıvı alabiliyorum ne yemek yine bugünüme şükür hergün serum yiyordum bayramdan önce azaldı en azından
benimde az kaldı 2-3haftaya bende turpp olcammmmmm

desene bizim mali müşavir gibi bi tek para almaya geliyor
bende ön muhasebeciyim mali müşavirimiz şifrelerini verdi bana sen hallet diyo ne istesem sen yaparsın ben tarif edeyim deyip duruyo en son fena dalacam adama ama sabır diyorum

aradım öğretmen evini rezervasyon yapamıyoruz diyo yarın sabah erken gelin diyo çok yakın sanki sakaryadan erzuruma. başkada kalacak biyer yok diyo :S eşim işten bi gelse oturup konuşcaz aslında. uçak bileti yok malesef ve benim yarın orda olmam gerekiyo. otobus daha da kötü o yüzden mecburen arabayla uzana uzana dinlene dinlene gitcez artık. inşallah bebeğimin başına birşey gelmez bi de ona bişey olursa dayanamam olmadı merkezde öğretmenevi ya da polisevi ayarlarız şimdilik sonra ev arayışlarına başlarız. Çat ta bulamazsam merkezde tutcaz mecburen, varsa bildiğin boş ev haber verirsen çok sevinirim

cnm öğretmenevi pek yoğun olmaz merak etme evet tlf rezervasyon yapamıyolar ama akşam bile gittiğimde çok rahat yer buluyodum ki o olmazsa polisevi var rahat ol ikiside çok rahat bulunur çünkü baya büyük ikiside.erzurum merkezde çok rahat ev bulursun merak etme hiç.zaten ilçelerdeki öğretmenlerin bi çoğu araba tutuyolar merkeze gidiş geliş yapıyolar gittiğin yerdede vardır muhtemelen öyle yapan.stres yapma rahat ol herşey yoluna girer önce bi öğretmenevinde kalırsın sonra yoluna girer herşey.bende eşimden ayrı 7 ay geçiricem eşimin eğitimi olucak ve 7 ay ayrı kalıcaz o geldiğinde bebişimiz 4 aylık olmuş olucak bende kara kara onu düşünüyorum sen rahat ol ayarlanır herşey senden kötü durumda olanlar var örnek ben
takıldığın nokta olursa herzaman yardımcı olurum cnm

amin inşallah
ben pilavın tadını unuttum eve pirinç dahi almıyorum. ekmek sadece sabahları 1 dilim yiyeceğim bundan sonra
allahtan ha1c değerim 5,5 gibi bir değerdeyken hamile kaldım. düşünemiyorum bide 12 ha1c ile hamile kalsam allah korusun neler olurdu.
buna da şükür artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…