2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar tayinim ERZURUM a çıktı... sevineyim mi bilemedim var mı içinizde erzurumda olan ya da bilen?

hayırlı olsun canım..atanmışsın ne güzel niye sevinmeyesin? bebeğin kısmetiyle geliyor..eş durumundan falan gelirsin inşallah. eşin nerde görev yapıyo bilmiyorum ama..

Buda benim büyük oğlum bebekliği

maşallah barekallah nazar değmesin ne kadar güzel yakışıklı oğluşun Allah bağışlasın..kardeşi de ona benzer inşallah..2 tane aslna parçası ne güzel işte hiiiç üzülme sevin hatta

sağol teyzesi inş benzer huyuda benzese benden mutlusu olamaz geceleri bir kez bile uyanmayan öyle zil sesiymiş gürültüymüş bir kenara bırak birebir kulağının dibinde davul zurna çaldı yinede aldırış etmeyen her annenin arzusu çok rahat bir bebekti gelen gören bundan 10 tane olsa neyazar ki derdi 2 3 yaşındayken uyku saati geldiğinde hadi git yatağına uyu derdim dünyalar tatlışım giderdi uyurdu şimdide maşallah uysal çok yaramazlığı olmayan bir çocuk

maaşallah subhanallahhhh çok yakışıklı olcek annesi kızlar peşinden koşacak bu yakışıklının

kızlar tayinim ERZURUM a çıktı... sevineyim mi bilemedim var mı içinizde erzurumda olan ya da bilen?

hayırlı olsun cnm merkezmi net yerini söle yorum yapayım hemen:) ben erzurumluyum merkezse sevin hatta göbek at diyebilirim.erzurum büyük şehir sonuçta ve kötü bi yer değil sıkılabileceğin bi memleket değil karadenize yakın trabzon 3 saat atla haftasonları gez gel.görev ne ve tam olarak neresi?

sorma, sigortalar da bizde, puantajlar da. Fatura da bizde, resmi evraklar da, beyannameler de.... Severek yapıyorum ama bazen çok bunalıyorum

sorma, sigortalar da bizde, puantajlar da. Fatura da bizde, resmi evraklar da, beyannameler de.... Severek yapıyorum ama bazen çok bunalıyorum

hemde nasıl mahvediyor insanı bi de bizde işe giriş çıkışlar çok olur sinir bozuyor valla şu iadeler için vergi dairesine git gel ayrı bir eziyet zaten hele bu ara herşeyin kokusundan istifra eden ben için işkence
az kaldı hayırlısıyla şu bulantılar geçince bendeki bütün sıkıntılar geçecek sanırım

ay ne güzel birçoğunuz öğrendiniz cinsiyetleri .... ee hepinizin oğluşu oluyor darısı başıma artık...

bir de cinsiyet tahimin yaptırıyorduk ya burda kız çıktı nerdeyse hepimizin.kız çıkıpta erkek olduğunu öğrenen var mı aranızda? 1 ay önce falandı arkadaşın nick ini unuttum:44:

umarım tanışırız canım.belki bebekler de az büyüyünce arkadas olurlar. bu arada konyaaltı tıpın hemen hemen tüm kadrosu şifaya geçti. yani dediğin doğru sanıyorum.çalışanların kişisel tercihi ile geçmeyenlerde oldu .mesela ordaki anestezi hemşiresi "ben dr beyi bırakmak istemedim buraya geldim" dedi.şimdi onun asistanlığını yapıyor.

Bayanlar su an herkesin erkek mi? Kiza ben mi denk gelmedim acaba?
ben varımmm kız annesi olacak:)

goknilcisem

sen en azından tecrübelisin. ben bazen çok vesvese yapıyorum. şekerim az biraz yükselse ona zarar gelir mi diye panikliyorum.
üstelik ben panik atak hastasıyım. tedavimi gebelik nediyle aniden bırakmama rağmen hiç atak yaşamadım şükür.
senin akş ve tokluk şeker değerlerin kaç seyrediyor. benim sabah açlığım 75-85 arası 1. saat tokluğum 130-120 arası 2. saat 90-110 gibi çıkıyor. 1. saat tokluğumun yüksek olması canımı sıkıyor. ekmeği 1 dilim yemem gerecek sanırım. böyle yarı aç yarı tok zorlanıyorum

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım..atanmışsın ne güzel niye sevinmeyesin? bebeğin kısmetiyle geliyor..eş durumundan falan gelirsin inşallah. eşin nerde görev yapıyo bilmiyorum ama..

canım 1 ay içinde eşim gelecek yanıma 2-3 yıl ordayız kısmetse doğu görevini yapcaz o öğretmenden bozma polis:) ben de öğretmenim, ne bileyim belki de güzeldir ama çok tedirginim hiç bişey yiyemedim heyecandan, uçak bileti almaya çalışıyom şimdi. kışı çok korkutuyo beni

okuldan yeni geldim. okuldaki minişlerle tanıştım ama çook yoruldum bugün..
cinsiyet öğrenen arkadaşlar tebrikler.. hep mi oğlan doğurucaz yaaww rabbim hayırlı evlat eder inşallah.
canım mutlu yıllar. inşallah eşinle,bebişinle mutlu seneler dilerim.
günaydın kızlar.... ya ben hem öabuk yoruluyorum hem de hasta gibiyim.nednei ne acaba? dün annem sen daha şimdiden böylesin dedi 9 aya kadar ne yapacağız bilmiyorum dedi...böyle olan var mı?
bende aynen öyleyim. kadar hareketli biriyken uyuşuğun teki oldum. hemen yoruluyorum ama benimki kansızlıktan sanırım

hayırlı olsun canım.Erzurum güzeldir.eşin nerde ? tayin konusunda inşallah sıkıntınız olmaz.ben 1 yıl sonra yeni kavuştum ama mahvoldum diyeilirm.çok sıkıntılı bir dönem...

İstanbul'da doğmuş, büyümüş, ve bu şehirden sıtkı sıyrılmış biri olarak, İstanbul'da yaşamayan herkese çok imreniyorum valla. Hayırlı olsun canım. İnşallah en kısa zamanda her şey hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…