kızlar tayinim ERZURUM a çıktı... sevineyim mi bilemedim var mı içinizde erzurumda olan ya da bilen?
kızlar tayinim ERZURUM a çıktı... sevineyim mi bilemedim var mı içinizde erzurumda olan ya da bilen?
Buda benim büyük oğlum bebekliği
Bayanlar su an herkesin erkek mi? Kiza ben mi denk gelmedim acaba?
canım benim ya üzme kendini asla suçlamada malesef çevrenin etkisiyle oluyor böyle düşünceler,ben erkek çocuğunu çok severim benimde bir oğlum var adı mert ikincide erkek olsa asla üzülmem oğluma yoldaş olur oyun oynarlar beraber ,ne bilim düşüncesi bile güzel, kız olursa daha çok sevinirim iki cinsinde mutluluğunu yaşarım.ayrıca oğlun çooookkk tatlı maşallah prensler gibi,ikincide çok güzel olacak eminim abisine benzerse
sağol teyzesi inş benzer huyuda benzese benden mutlusu olamaz geceleri bir kez bile uyanmayan öyle zil sesiymiş gürültüymüş bir kenara bırak birebir kulağının dibinde davul zurna çaldı yinede aldırış etmeyen her annenin arzusu çok rahat bir bebekti gelen gören bundan 10 tane olsa neyazar ki derdi 2 3 yaşındayken uyku saati geldiğinde hadi git yatağına uyu derdim dünyalar tatlışım giderdi uyurdu şimdide maşallah uysal çok yaramazlığı olmayan bir çocuk Eki Görüntüle 798213
benim hiç bulantım vs olmadı o açıdan çok rahat yedim. vitaminlerden kaynaklı iştah artışı çok zorluyor beni.
insülin iğnesi oluyorum ben günde 4 kere. diyetime dikkat ediyorum. bazen kaçırdığım oluyor tabi.
ama bu hafta itibariyle kaçamaksız şekilde devam ederek en fazla 7 kilo alarak bitirmeyi hedefliyorum hamileliğimi.
aslında zor değil benim için. en azından şu an için bebek açısından sıkıntı yok ben zorluk kısmına alıştım sanırım yaklaşık 10 senedir.
bebek için sıkıntı yaratmasın da benim için sorun değil.
benimde 7 yıl oldu bu hastalıkta ikinci gebeliğim ilki bulantı falan olmamıştı şekerimde inişli çıkışlıydı tecrübesizdim erken doğum oldu
çok şükür sağlıklı bir kızım var bunda daha bilinçliyim inş. sorunsuz bir şekilde atlatsaydık
evettt
Ben tekstil firmasındayım canım firma muhasebesi tutuyorum sen benden daha ağır geçirirsin beyanname dönemlerini ben bi firmayı yapıp kurtuluyorum ama yine yoğun yine yoğun hele bu ara hiç çalışma isteğim yok iyi mi
sorma, sigortalar da bizde, puantajlar da. Fatura da bizde, resmi evraklar da, beyannameler de.... Severek yapıyorum ama bazen çok bunalıyorum
umarım tanışırız canım.belki bebekler de az büyüyünce arkadas olurlar. bu arada konyaaltı tıpın hemen hemen tüm kadrosu şifaya geçti. yani dediğin doğru sanıyorum.çalışanların kişisel tercihi ile geçmeyenlerde oldu .mesela ordaki anestezi hemşiresi "ben dr beyi bırakmak istemedim buraya geldim" dedi.şimdi onun asistanlığını yapıyor.tatlım kusura bakma biraz geç cevap yazabildim. işler çok yoğundu ne zamandır giremedim sayfaya da. ehh yakın sayılırız birbirimize de müsait olduğum bir zaman bende tanışma isterim ama malum hem iş hem ev hem de benim 4 yaşında bir oğlum var zorluyor beni bazı durumlarım ama uygun olduğumuzda evde olmasa da dışarda da görüşmek isterim hem baksana aynı ay yapacağız doğumları
cahit beyi biliyorum bende eğer eski doktorunsa ve güveniyorsan da değiştirme çünkü çok zor oluyor yeniden istediğin gibi bir dr bulabilmen(okuduklarımdan etkilenmişim) aslında ben konyaaltı tıp merkezini ben yeni konyaaaltı şifa hastanesi ile birleşti gibi düşünmüştüm ama tamamen farklıymış.kendi kendime uydurmuşum
ufff kilo demeyin bana valla bu sabah bir tartıldım geçen hafta ile bu hafta arasında 1,6 kg fark çıktı. bu haftaya kadar hep sabittim. amannn nasıl kızdım kendime bir haftada mı aldım ben bu kiloyu diye. neyse şimdilik bazı kesintiler yapıyorum boğazımdan sanırım meyveyi çok kaçırdım geçen hafta onu biraz azaltacağım.
ben varımmm kız annesi olacak:)Bayanlar su an herkesin erkek mi? Kiza ben mi denk gelmedim acaba?
hayırlı olsun canım..atanmışsın ne güzel niye sevinmeyesin? bebeğin kısmetiyle geliyor..eş durumundan falan gelirsin inşallah. eşin nerde görev yapıyo bilmiyorum ama..
canım mutlu yıllar. inşallah eşinle,bebişinle mutlu seneler dilerim.merhaba kızlaar
nasılsınız bakalım
biliyo musunuz bugün benim doğum günüm...
bu doğum günüm daha bi güzel, yavrum benimle çok şükür..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı, güzelce yetiştirmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin cümlemize inşallah
bende aynen öyleyim. kadar hareketli biriyken uyuşuğun teki oldum. hemen yoruluyorumgünaydın kızlar.... ya ben hem öabuk yoruluyorum hem de hasta gibiyim.nednei ne acaba? dün annem sen daha şimdiden böylesin dedi 9 aya kadar ne yapacağız bilmiyorum dedi...böyle olan var mı?
ay ne iyi dr muş. benimkisine sormasam hep rutin şeyler. canım ben akıntıdan değil ama sancılarımdan korkuyorum. dün gece başladı.sanırım yorgunluktan...Düşük tehlikesi atlattım canım 5 hafta önce, hastanede yattım 3 gün kadar, şuan Allaha şükür iyiyim ama eşim o halimi gördüğünden beri gardiyanım oldu resmen, bende korkuyorum tabi onun için sesimi çıkarmıyorum. Uzanmasam bile kendimi yoracak şeyler yapmıyorum.
Bende daha öğrenemedim, salı günü bakalım doktora gidicez . Karnıma yüzük mü tutmadım, çin-rus-yorumcu takvimlerine mi bakmadım ama hepsi farklı sonuç çıkartıyoryayvansa kız, sivriyse erkek derler benim sivri ama annem bana hamileyken de karnı sivriymiş, sonuç ben
çok geçmiş olsun. neyseki atlatmışsın
karın şekliyle gerçekten alakası yok. benimde göbüşe bakan kız demiştii
hımmmmm. ne biliyim canım yaaa başta jelden diyodum jeli bırakalı nerdeyse bir ay oldu benim akıntı tam gaz ....inşallah öyledir....
canım ben özele değil devlete gidiyorum drumdan çok memnunum özelden daha iyi ilgileniyo ben sormadan herşeyi anlatıyo, orda varsa bi sorarım doktoruma ama olacağını pek sanmıyorum .......
yekzeban hoşgeldin canım allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin
bende tüpçüyüm burda tüpçü biçok arkadaş var ........seni tanıyo gibiyim daha önce tüp bebek topiğinde karşılaştık sanırsam :44::44:
doğum günün kutlu olsun eşin ve çocuklarınla huzurlu bi hayat dilerim:109::109::109:
bende hep dua ederdim allahım nolur 30 uma bebeğimle giriyim diye çok şükür dualarım kabul oldu ayın 14 ünde 30 uma giriyorum karnımda bebeğimle
ayy bende hep 30 uma kadar evlat sahbi olmayı dilerdim. rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizi.
senin de belli olur bence canım. gerçi kızlar biraz nazlı oluyomuş ama. bakalım ne olcaktekrar gözünüz aydın kızlar, cinsiyetini öğrenmişsiniz bebişlerinizin. görünüşe göre erkek bebekler yoğunlukta, bakalım bizimki kız mı erkek mi? cuma gününe randevum var o zamana belli olur mu acaba?
gözün aydın arkadaşım. bence sevinmelisin. bende evliyken atandım. eşimden iki yıl ayrı kaldım ama inan herşeye değer. bide bebiş geliyo, yalnız değilsin ki
hayırlı olsun cnm merkezmi net yerini söle yorum yapayım hemen:) ben erzurumluyum merkezse sevin hatta göbek at diyebilirim.erzurum büyük şehir sonuçta ve kötü bi yer değil sıkılabileceğin bi memleket değil karadenize yakın trabzon 3 saat atla haftasonları gez gel.görev ne ve tam olarak neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?