2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba kizlarr
Ikili testi sonuclarimiz temiz cikti cok sukur insallah herkesin tum sonuclari guzel cikar :))
Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

Bende nedense işyerinde hemen hemen 2 günde bir pilav oluyor hiç yiyemiyorum zaten cokta faydası yok sanırım

Merhaba kizlarr
Ikili testi sonuclarimiz temiz cikti cok sukur insallah herkesin tum sonuclari guzel cikar :))
Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

gözün aydın canım bakalım darısı bizimde basımıza peki 3 lü test istedimi doktor?

Kizlar bugun doktorum 3lu testi onermiyorum dedi. Yapmicakmisiz.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
1 ay sonra detayli ultrason yapicakmis onun yerine ..

folik asit hemen verdiler zaten hala bitmedi 120 tabletmiş geçen hafta gittim kalçalarım ağrıyor diye diye zorla magnezyum yazdırdım bakalım çarşamba tekrar kontrol var sorarım doktora inşallah sıkıntı olmuyordur

Onermiyormus. Yapmicak. Onun yerine detayli ultrason dedi? Acaba uclu test yaptiran varmi?

Ben ikili test için gittiğimde bir sonraki randevu 11-10-2013 yazdı altınada 3 lü test yazmıs o gün gittiğimde yapar mı yapmaz mı bilmiyorum acıkcası ....

Bende nedense işyerinde hemen hemen 2 günde bir pilav oluyor hiç yiyemiyorum zaten cokta faydası yok sanırım

glisemik indeksi çok yüksek ve kan şekerini mahvediyor pirinç.
faydası değil zararı var aslında. ben esmer bulgur kullanıyorum yerine
daha sağlıklı ve lezzetli üstelik.

kalbim yerinden çıkcakmış gibi atıyo meğer şekerim düşmüş :) bende minik kuzum hiç rahat durmuyo diyodum

aman aman dikkat et
benim cumartesi sabahı uykuya kalınca aynısı oldu
kalbim pıtır pıtır ağzımın içinde atıyordu sanki bir baktım 51 şeker.
yemeğin ara öğünlerin saati dakkası şaşmasın bebişler de aç kalmasın

Son düzenleme:
kızlar tayinim ERZURUM a çıktı... sevineyim mi bilemedim var mı içinizde erzurumda olan ya da bilen?

ben agri patnosta gorev yaptm.erzuruma yakindi arada gidiyorduk.dogu diye dusunup moralini bozma sakin.cunku hersey elinin altinda.her isini kolayca sira beklemeden hallediyorsn.saygi goruyorsun.hastaneleri doktorlarida cok iyi.

cnm ben ara öğunlarimi kaçırmamda nasıl düştü bukadar anlamadım herşeyim saatlik dk şaşmaz yemeklerimde
şuanda dahada dikkat ediyorum pilavdan kastım bulgur zaten pirinç bende kullanmıyorum eğer yemek az kalorili
ve yanında pirinç varsa 2 kaşık ekmek yememek şartıyla bol salata bugünki öğle yemeğimde öyleydi ara öğünüde
yememe karşılık yinede düşmüş :) şimdi iyiyim kalp atışlarım durdu

hocam hiç sıkıntı yapma hepsi düzeliyor bende Muş'a geldim taa Tekirdağ'dan hemde araba yolculuğuyla sen gerilirsen bebekte gerilir. lütfen sıkıntı etme kendine bir ay sonra bunları mı dert etmişim diyeceksin.
benim eşim bir kaç ayda bir yanıma gelecek hiç bilmediğim bir memlekette tek başıma kalacağım ama stres yapmıyorum üzüldükçe rahatsızlanıyorum. stres hamilelik belirtilerini arttırıyor aklında bulunsun. herşey düzelir. Allah yardımcınız olsun

Gozun aydin canim .bir cogumuz beklemedeyiz bakalim insallah bir dahaki randecularda gosterirler
Ben riskli cikar diye yaptirmadim.doktorumda onayladi beni.saglikli gorunuyor dedi.icim rahat oyüzden
Canim bir hafta once ileri önemli değil. Bebsite uyuyordur korkma ya daha hareket icin cok küçük annesi

Hamilelik hormonlarini etkisindesin canim .olur bunlar normal .

bende ikili teste gittiğimde hiç kıpırdamadı bebeğim doktor çikolata ye gel dedi yedim gittim pozisyon değiştirmiş yine hiç kıpırdamadı el ense yattı benim bebiş. doktor öksür diyor öksürüyorum tık yok karnıma vuruyor filan tık yok uyku saatiydi heralde:) sıkma canını. bende çok üüzülmüştüm ama doktor hiçbir sorunu yok dedi çok şükür üstelik bütün değerlerim normal çıktı herşey yolundadır yüreğini ferh tut

arkadaşlar öncelikle mrb.erzuruma tayini çıkan bi arkadaş olmuş.ben Erzurum merkezde çalışıyom.sıkıntı etme.çat merkeze 50km.istersen merkezden geliş gidiş yaparsın.buralı deilim ama ben alıştımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…