amin inşallah
ben pilavın tadını unuttum eve pirinç dahi almıyorum. ekmek sadece sabahları 1 dilim yiyeceğim bundan sonra
allahtan ha1c değerim 5,5 gibi bir değerdeyken hamile kaldım. düşünemiyorum bide 12 ha1c ile hamile kalsam allah korusun neler olurdu.
buna da şükür artık
Merhaba kizlarr
Ikili testi sonuclarimiz temiz cikti cok sukur insallah herkesin tum sonuclari guzel cikar :))
Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...
gözün aydın canım bakalım darısı bizimde basımıza peki 3 lü test istedimi doktor?
ilk gittiğinde muhtemelen tam kan sayımın yapılmıştır.belki sonuclara göre gerekli görmemişlerdir.gerci elevit ya da decavit gibi vitaminleri destek olarak çoğu dr kendiliğinden yazıyor.bir dahaki kontrolunüzde mutlaka sorun bence.bu vitaminler bebekten çok anneyi korumaya yönelik ve 9 ay boyunca kullanılması öneriliyor.(bu arada ben bıraktım 3 ayı doldurduktan sonra.12 kilo aldım çünkü)gebelikten dişler ve saçlar olumsuz yönde cok etkilenir biliyorsunuz.bu zararı da en aza indirgiyor bu vitaminler.sağlıklı beslenip dışarıdan yeterince alabiliyorsanız vitaminleri çok şart olmayabilir ama umarım ilk 3 ay folik asit vermişlerdir.asıl önemli olan o bebek için.
Onermiyormus. Yapmicak. Onun yerine detayli ultrason dedi? Acaba uclu test yaptiran varmi?
Kizlar bugun doktorum 3lu testi onermiyorum dedi. Yapmicakmisiz.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
1 ay sonra detayli ultrason yapicakmis onun yerine ..
kalbim yerinden çıkcakmış gibi atıyo meğer şekerim düşmüş :) bende minik kuzum hiç rahat durmuyo diyodum
Bende nedense işyerinde hemen hemen 2 günde bir pilav oluyor hiç yiyemiyorum zaten cokta faydası yok sanırım
kalbim yerinden çıkcakmış gibi atıyo meğer şekerim düşmüş :) bende minik kuzum hiç rahat durmuyo diyodum
kızlar tayinim ERZURUM a çıktı... sevineyim mi bilemedim var mı içinizde erzurumda olan ya da bilen?
Yok değil, 11+0 ile 13+6 arasında yapılıyor diye biliyorum.
Arkadaşlar özel mesajlarınızı alıyorum bilginiz olsun, onları özel bir klasörde depolayıp, listeyi en geç gün sonunda güncelliyorum
glisemik indeksi çok yüksek ve kan şekerini mahvediyor pirinç.
faydası değil zararı var aslında. ben esmer bulgur kullanıyorum yerine
daha sağlıklı ve lezzetli üstelik.
aman aman dikkat et
benim cumartesi sabahı uykuya kalınca aynısı oldu
kalbim pıtır pıtır ağzımın içinde atıyordu sanki bir baktım 51 şeker.
yemeğin ara öğünlerin saati dakkası şaşmasın bebişler de aç kalmasın
evet belki sevinmem gerekiyo ama yapamıyorum inan çok kötüyüm. ingilizce öğretmeniyim 11 inde evrak işlemlerimi halletmem gerekiyo ama yarına uçak bileti bulamıyorum. kalacak yer muamma. valla çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum napcam ben bu çocukla oralarda diye. eşimde işte şu an onunla da kesin bişeye kararlaştıramadık. arabayla gidelim diyo 1150 km tek başına nasıl sürcek o kadar yoluerzurum çat a çıktı ev bulmak çok zormuş Allahım yardımcımız ol gerçekten atandığıma hiç sevinemedim ((((
Olctunmu sekerini canım aman dikkat et kendine
Gozun aydin canim .bir cogumuz beklemedeyiz bakalim insallah bir dahaki randecularda gosterirlerAyyy simdi doktordan ciktimmm bebisimi 6 haftadir gormemistim kocaman olmus sıpa :))) ordan oraya ziplayip duruyodu resmen :)) aksama kadar agzim kulaklarimda gezerim artik cok guzeldi yaaa cok mutluyum :)))
13+3 olmusum bugun ama gene de doktor cinsiyet gozukmuyor 1 ay sonraya randevu verdi sinir oldum yaa nasi goremedi(( istanbulda olup bu haftalarda ogrenen varsa bana doktorunu soyleyebilir mi acaba oraya gideyim :))
Ben riskli cikar diye yaptirmadim.doktorumda onayladi beni.saglikli gorunuyor dedi.icim rahat oyüzdenKızlar bu arada ben yarın ikili test için doktora gideceğim. Yaş geçen hafta itibarıyla oldu 35. 35 yaş ve üzeri olup ikili testi normal çıkan var mı? Yaş dolayısıyla genelde riskli çıkıyormuş diye okudum ama???
Canim bir hafta once ileri önemli değil. Bebsite uyuyordur korkma ya daha hareket icin cok küçük annesiArkadaşlar hayırlı günler hepinize bugün çok zor bi gün atlattım ikili test için gittim doktor bebek hiç hareket etmiyor dedi bi şeyler yedim tekrar girdim uğraştı biraz zar zor hareket etti sonundabenim moralim çok bozuldu niye böyle oldu ayrıca bir hafta geç döllenme olduğu için ultrason tarihine göre tam 11+0 ken gitmiş oldum sıkıntı olur mu bu? Lütfen bana bi şeyler yazın
ya kızlar ben saçma sapan rüyalar görüyorum rüyamda doğum yapmıştım bi bebek verdiler emzir senin bebeğin dediler ama bebek zenciydi ve dudaklarıda çok kalındıbanane ben bunu istemiyorum bu benim değil alın götürün diye ağlıyorum benim bebeğim bukadar çirkin olamaz diyorum bebiş mememi emiyo ama nefretle bakıyorum acaba nasıl kurtulurum diye düşünüyodum çok kötüydü yaaaa
ondan bikaçgün öncede sevimsiz bi kız bebişini emziriyodum ama kız çok çirkindi yine aynen nefretle bakıyodum öldürmek istiyodum alın bunu diye haykırıyodum benim bebeğimi getirin bu karışmış ben bunu istemiyorum diye ağlıyodum hayırdır inşallah niye böle rüyalar görüyorum acaba
hep rüyalarımda doğum yapıyorum çok etkisi altındayım hamileliğin sanırım
ilk hamişliğimi öğrendiğimde rüyamda çoooook tatlı bi oğluşum olmuştu onu emziriyodum ve aklımdan çıkmıyo babasının küçük versiyonuydu ben onu istiyorum ya çok başka bi duyguydu aklımdan çıkaramıyorum ilk gördüğüm bebişi
Arkadaşlar hayırlı günler hepinize bugün çok zor bi gün atlattım ikili test için gittim doktor bebek hiç hareket etmiyor dedi bi şeyler yedim tekrar girdim uğraştı biraz zar zor hareket etti sonundabenim moralim çok bozuldu niye böyle oldu ayrıca bir hafta geç döllenme olduğu için ultrason tarihine göre tam 11+0 ken gitmiş oldum sıkıntı olur mu bu? Lütfen bana bi şeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?