2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Maşallah canim.bnim oglumda oyle uykusuzluk nedir hic bilmem.gceleri aglayip uyandirmazdi.bende hep deri mert gibi 10 cocuga bakarim ddiye.Allahim esirgesin hepsini suan 3 yasinda benimki

aynı durumdaymışız :) yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlatıyor. yavaş yavaş duruma alışıyorum bu gece sabaha karşı arabayla yola çıkcaz inşallah. dediğin gibi belki de bi kaç ay sonra ne stres yapmıştım bee dicem, Allah hakkımızda hayırlısını versin, çok sağol canım desteğin için

ben agri patnosta gorev yaptm.erzuruma yakindi arada gidiyorduk.dogu diye dusunup moralini bozma sakin.cunku hersey elinin altinda.her isini kolayca sira beklemeden hallediyorsn.saygi goruyorsun.hastaneleri doktorlarida cok iyi.

Çok sağol canım iyi birşeyler duydukça içim ferahlıyo gerçekten, sabahtan beri ne haldeydim anlatamam yeni yeni düzeldim sayılır. Bebeğimi erzurumda doğurcam sonuçta hastane ve doktorların iyi olması benim için çook önemli. tavsiye ettiğiniz bi doktor varsa yazın bana lütfen, yerleştikten sonra ilk işim bebeğimi görmek olcak inşallah

Maşallah canim.bnim oglumda oyle uykusuzluk nedir hic bilmem.gceleri aglayip uyandirmazdi.bende hep deri mert gibi 10 cocuga bakarim ddiye.Allahim esirgesin hepsini suan 3 yasinda benimki

Masallah merte canim.senin kilolari veremedigin belli oldu ozaman, benim kizim 3 yil uyku yuzu gostermedi bana helw ilk yili hic anlatmayayim iki uc saat uykuyla okula gidiyordim iki gunde 3 ssat uykuyla durdugum zamznlar vardi..
Ama hep diyorlarki ikinci uslu oluyor budurumda sen kara kara dusun

cnm ben sana yazdım ama görmedin sanırım.ben Erzurum merkezde çalışıyorum.çat merkeze 50km.sıkıntı yapma.bende buralı deilim.ama yıllardır burdayım.ayrıca ben dr olarak bi profa gidiyom.biraz maliyetli.sen gitmek istemezsen bi iki dr önerebilirim

Allah senin de yardımcın olsun canım malesef herşey düşündüğün gibi olmuyormuş hayatta bi kez daha anladık :S hamilelik ve doğum zamanında eşinden ayrı olmak gerçekten zor olur ama mecburen katlancaz benimki de tayinini alana kadar ben de yalnızım ne kadar sürer bilmiyorum. inşallah hakkımızda hayırlısı olur, şimdilik en büyük derdim ev sonra da içime sinen iyi bir doktor bulup onu hiç değiştirmemek tavsiyelerin olursa çok sevinirim. her şey için çok teşekkür ederim canım

Anlayan arkadaşlar varmı yurt dışında hep bu şekilde cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş dik genital organ dik olursa erkek paralel olursa kız sizce doğruluk payı varmıdır?

evet evet o benimmmm :) Çat ilçesine atandım orada ev bulamazsam mecburen merkezden tutup öyle yapcaz. her gün 50 km gidip geri dönmek zor olmaz mı erzurum gibi kışı yaman geçen bi şehirde beni çok korkuttu açıkcası. kışın buz gibi hava, yollar kapanır mı? şimdiye kadar bursa çanakkale sakarya da yaşamış insanım ben mecburen alışcam ama karnımda bebek de olunca korkuyorum işte

merhaba canım az önce fark ettim yazını çok teşekkür ederim öncelikle ilgin için. şimdiye kadar sakaryada gittiğim doktorlardan memnun olamadım ben hiç, tecrübeli olanlar ilgisizdi, ilgili olanlar da deneyimsizdi yanlış yönlendirmeler yapmıştı. erkek ya da bayan fark etmez ilgili ve işini bilen biri olsun beni doğru yönlendirsin yeter. tavsiye ettiklerin nerelerde devlet mi özel mi? isimleriyle birlikte yorumlarını da yazarsan çok sevinirim iyi kötü yanları neler? prof tan memnunsan maliyetli demişsin ne kadar maliyetli mesela? ben burda her ay 45 tl veriyodum özelde hiç de memnun değildim açıkcası. burdan yazmak istemezsen özelden de mesaj atabilirsin. insanları atamamla bıktırcam artık sabahtan beri :)

aaahhhhhhhhh ah ne güzel huylu bebişler varmış.birde bana sorun;allah uzun ömür versin 1 yaşında 1 kızım var 1 senede resmen 30 yıl ihtiyarladım.en ufak çıta uyanır.hala kucağımda gezer(yürüyebildiği halde)yemek yapamam yemek yiyemem temizlik yapamam o uyanıkken.bacağıma sarılıp ağlamaya başlar kucağıma tırmanır.her işimi o güzdüz uyuyunca acele acele yapıyorum.şimdiki hamileliğimi anlayamadım bile onunla uğraşmaktan.inşallah bunun huyu iyi olur yoksa ben ölürüm:)

bende sıcak memeleketlerden geldim.çat yolunun kapanacağını sanmıyorum.ayrıca dr olarak buhara tıp merkezinde rıza dur ve muhammet göçmen var.her ikisinede iyi diyolar.rıza beye de gitmiştim.iyi bi dr.tavsiye edrimmm

kızlar yarın 14. haftamda doluyor.cinsiyet bu dönemde belli oluyormuydu.bu hamileliğimde cinsiyetini çok merak ediyorum.ilk bebeğimde bu kadar merak etmemiştim.

cnm benimki tüp bebeek . herhangi bi aksiliğe karşı üniversitede doğum yapmayı düşünüyom.yoğun bakımdan dolayı.çünkü ikiz.drun muayehanesine gidiyom.ücret 200tl.buhara tıp merkezinde ise giriş 30 tl

breeze öncelikle ataman için çok sevindim, bence sen de şükretmelisin, atanamayan bir sürü insan var kendini onların yerine koy bu taraftan bakarsan mutlu olursun, ben de 2009da 86 puanla fen ve teknoloji öğretmeni olarak gözümü karartıp erzurum da dahil biçok doğu ilini yazmıştım araştırmıştım da erzurumu, içime sinmişti sonra istanbula atanınca gezmeye gitmiştim, kadınlarla konuşmayan:) esnafına rağmen çok sevmiştim, cağ kebabı yiyip dönmüştük, bembeyaz huzurlu bi şehir güzel hatırlıyorum, moralini bozma zaten doğum iznine çıkacaksın okulun köy okulu bile olsa iznin süresince burda eşinle olabilirsin, bikaç ay sıkarsın dişini:)

asıl diyeceğime gelirsem;
mart anneleri hamileliğimiz kışa denk geliyo ya doktoruma grip aşısını sordum o da cıvasız olanını eczanelerden sipariş ettir bulursan yaptır hamilelere özel olan o diğerini tavsiye etmiyorum dedi,
eczacı arkadaşıma sordum o bütün arkadaşlarına sordu böyle bi aşıyı duymamışlar bile,
bu aşının arayışında olan bulan getirtebilecek olan var mı?
öğretmenim çocuklar illa ki hastalanıyolar sonra hepimize bulaşıyo yatak döşek yatıyorum
bilen duyan bulan olursa söyler mi?

Selamlar canim
Oncelikle hayirli olsun 2011 de esim ogretmen askerlik yapti yeni evli oldugumuz icin ayrilmak istemedim bnde ucretsiz izine ayrilarak onunla beraber ikimizin de gorev yeri olan istanbulu birakip taa muş un malazgirt ilcesinin bi dag koyune gittik
Esim sadece okulun fotogrflarina bakti ha iyimis dedi ben ama gitmeden baya arastirma yaptim tabii heryer ayni olacak diye birsey yok ama tecrubelerimi paylasmak istedim
Koyde ogretmen lojmanlari doluydu doktor olmadigi icin doktor lojmani bostu ama doktor atandigi zaman bizim ortada kalma ihtimalimiz vardi oyuzden ilceden dolmusla gidip gelelim dedik gunde 1 kere vardi onun da saati bize uymuyordu bildigin taksiyi kisiye ozel yapmislardi yani adam senden maas gibi ayda 1000 lira aliyordu okula goturmek icin oyle bisi yapalim dedik sonra kisin 1 hafta 10 gun yollarin kapali oldugunu ve surekli kar yagdigi icin kar tatilinin kolay kolay (uzaktan gelen ogrenciler icin tipi olmadigi surece) tatil yapilmiyordu yani her halukarda gitmek zorundaydi ben normalde calismayacaktim o sene sadece esim icin gidicektim ama ilceden rica ettiler sinif ogretmenimizde eksik var hocam yardimci olur musunuz diye normalde lisedeyim ama gonullu olarak yardimci oldum evde bos oturmamak icin doktor atamasi olmayinca da koyde kalalim dedik bizim donemde ogretmen kacirilma olaylari oluyordu jandarma her aksam kontrol ediyordu eksik var mi bi sorun var mi diye :))
okulda genelde hep yeni mezun yeni atama olunca herkes genelde batidan geldigi icin surekli bi Bunalim ortami oluyordu kimseye kulak asma senin orda duracagin zaten yarim donem sonra dogum izni falan derken baya alisirsin
Kisacasi aliskin olmadigin adetler degisik insanlar bi de bizmkilerin anadili kurtce oldugu icin derslerde cok zorlaniyorduk
Ama tum zorluklara ragmen bizim icin omrumuz boyunca unutamayacagimiz bi tecrube oldu

valla yaaaaa hiç umuru değil valla ohh gel keyfim gel
herşeyi yıktılar başımıza fena mı öğreniyorsun diyor bir de bana benimki tamam öğreniyorum iyi güzel de ben de insanım bea

Ben ikili test için gittiğimde bir sonraki randevu 11-10-2013 yazdı altınada 3 lü test yazmıs o gün gittiğimde yapar mı yapmaz mı bilmiyorum acıkcası ....

Biraz arastirdim genelde yapilmiyormus. Aklim karisti simdi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…