sağol teyzesi inş benzer huyuda benzese benden mutlusu olamaz geceleri bir kez bile uyanmayan öyle zil sesiymiş gürültüymüş bir kenara bırak birebir kulağının dibinde davul zurna çaldı yinede aldırış etmeyen her annenin arzusu çok rahat bir bebekti gelen gören bundan 10 tane olsa neyazar ki derdi 2 3 yaşındayken uyku saati geldiğinde hadi git yatağına uyu derdim dünyalar tatlışım giderdi uyurdu şimdide maşallah uysal çok yaramazlığı olmayan bir çocuk Eki Görüntüle 798213
hocam hiç sıkıntı yapma hepsi düzeliyor bende Muş'a geldim taa Tekirdağ'dan hemde araba yolculuğuyla sen gerilirsen bebekte gerilir. lütfen sıkıntı etme kendine bir ay sonra bunları mı dert etmişim diyeceksin.
benim eşim bir kaç ayda bir yanıma gelecek hiç bilmediğim bir memlekette tek başıma kalacağım ama stres yapmıyorum üzüldükçe rahatsızlanıyorum. stres hamilelik belirtilerini arttırıyor aklında bulunsun. herşey düzelir. Allah yardımcınız olsun
ben agri patnosta gorev yaptm.erzuruma yakindi arada gidiyorduk.dogu diye dusunup moralini bozma sakin.cunku hersey elinin altinda.her isini kolayca sira beklemeden hallediyorsn.saygi goruyorsun.hastaneleri doktorlarida cok iyi.
Maşallah canim.bnim oglumda oyle uykusuzluk nedir hic bilmem.gceleri aglayip uyandirmazdi.bende hep deri mert gibi 10 cocuga bakarim ddiye.Allahim esirgesin hepsini suan 3 yasinda benimki
Çok sağol canım iyi birşeyler duydukça içim ferahlıyo gerçekten, sabahtan beri ne haldeydim anlatamam yeni yeni düzeldim sayılır. Bebeğimi erzurumda doğurcam sonuçta hastane ve doktorların iyi olması benim için çook önemli. tavsiye ettiğiniz bi doktor varsa yazın bana lütfen, yerleştikten sonra ilk işim bebeğimi görmek olcak inşallah
cnm öğretmenevi pek yoğun olmaz merak etme evet tlf rezervasyon yapamıyolar ama akşam bile gittiğimde çok rahat yer buluyodum ki o olmazsa polisevi var rahat ol ikiside çok rahat bulunur çünkü baya büyük ikiside.erzurum merkezde çok rahat ev bulursun merak etme hiç.zaten ilçelerdeki öğretmenlerin bi çoğu araba tutuyolar merkeze gidiş geliş yapıyolar gittiğin yerdede vardır muhtemelen öyle yapan.stres yapma rahat ol herşey yoluna girer önce bi öğretmenevinde kalırsın sonra yoluna girer herşey.bende eşimden ayrı 7 ay geçiricem eşimin eğitimi olucak ve 7 ay ayrı kalıcaz o geldiğinde bebişimiz 4 aylık olmuş olucak bende kara kara onu düşünüyorum sen rahat ol ayarlanır herşey senden kötü durumda olanlar var örnek ben
takıldığın nokta olursa herzaman yardımcı olurum cnm
arkadaşlar öncelikle mrb.erzuruma tayini çıkan bi arkadaş olmuş.ben Erzurum merkezde çalışıyom.sıkıntı etme.çat merkeze 50km.istersen merkezden geliş gidiş yaparsın.buralı deilim ama ben alıştımmmm
cnm ben sana yazdım ama görmedin sanırım.ben Erzurum merkezde çalışıyorum.çat merkeze 50km.sıkıntı yapma.bende buralı deilim.ama yıllardır burdayım.ayrıca ben dr olarak bi profa gidiyom.biraz maliyetli.sen gitmek istemezsen bi iki dr önerebilirim
Maşallah canim.bnim oglumda oyle uykusuzluk nedir hic bilmem.gceleri aglayip uyandirmazdi.bende hep deri mert gibi 10 cocuga bakarim ddiye.Allahim esirgesin hepsini suan 3 yasinda benimki
evet evet o benimmmm :) Çat ilçesine atandım orada ev bulamazsam mecburen merkezden tutup öyle yapcaz. her gün 50 km gidip geri dönmek zor olmaz mı erzurum gibi kışı yaman geçen bi şehirde beni çok korkuttu açıkcası. kışın buz gibi hava, yollar kapanır mı? şimdiye kadar bursa çanakkale sakarya da yaşamış insanım ben mecburen alışcam ama karnımda bebek de olunca korkuyorum işte
merhaba canım az önce fark ettim yazını çok teşekkür ederim öncelikle ilgin için. şimdiye kadar sakaryada gittiğim doktorlardan memnun olamadım ben hiç, tecrübeli olanlar ilgisizdi, ilgili olanlar da deneyimsizdi yanlış yönlendirmeler yapmıştı. erkek ya da bayan fark etmez ilgili ve işini bilen biri olsun beni doğru yönlendirsin yeter. tavsiye ettiklerin nerelerde devlet mi özel mi? isimleriyle birlikte yorumlarını da yazarsan çok sevinirim iyi kötü yanları neler? prof tan memnunsan maliyetli demişsin ne kadar maliyetli mesela? ben burda her ay 45 tl veriyodum özelde hiç de memnun değildim açıkcası. burdan yazmak istemezsen özelden de mesaj atabilirsin. insanları atamamla bıktırcam artık sabahtan beri :)
Oyyy kizlar kizim atesli bugun faranjit olmus((
Cok keyifsizim enerjisizim[/çok geçmiş olsun canım
evet evet o benimmmm :) Çat ilçesine atandım orada ev bulamazsam mecburen merkezden tutup öyle yapcaz. her gün 50 km gidip geri dönmek zor olmaz mı erzurum gibi kışı yaman geçen bi şehirde beni çok korkuttu açıkcası. kışın buz gibi hava, yollar kapanır mı? şimdiye kadar bursa çanakkale sakarya da yaşamış insanım ben mecburen alışcam ama karnımda bebek de olunca korkuyorum işte
desene bizim mali müşavir gibi bi tek para almaya geliyor
bende ön muhasebeciyim mali müşavirimiz şifrelerini verdi bana sen hallet diyo ne istesem sen yaparsın ben tarif edeyim deyip duruyo en son fena dalacam adama ama sabır diyorum
Ben ikili test için gittiğimde bir sonraki randevu 11-10-2013 yazdı altınada 3 lü test yazmıs o gün gittiğimde yapar mı yapmaz mı bilmiyorum acıkcası ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?