2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Herkese merhabaaaa, bugün doktor kontrolümüz vardı, bebişimizin cinsiyeti erkekmiş Nazar, onu öğrendik, çok şaşkınız, kendimizi kıza hazırlamıştık, ismiyle bile hitap ediyorduk, şuan bir tuhaf olduk ama sevindik tabi, Allah 'tan hep hayırlısını diledik, hayırlı bir evlat olur inşallah miniğim, sağlığı yerindeymiş çok şükür yaa başka bir şey istemem, İnşallah sağ salim kavuşuruz miniğimizle. Allah herkese yaşatsın bu sevinci inşallah

Anlayan arkadaşlar varmı yurt dışında hep bu şekilde cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş dik genital organ dik olursa erkek paralel olursa kız sizce doğruluk payı varmıdır?Eki Görüntüle 798519

doktor bugün bana gösterdi gösterdi ben göremedim arkadaş, benden bir cacık olmazmış bunu anladım

Masallah darisi biz ogrenemeyenlerin basina :)) kacinci haftadaydin acaba?

Ben ikili test için gittiğimde bir sonraki randevu 11-10-2013 yazdı altınada 3 lü test yazmıs o gün gittiğimde yapar mı yapmaz mı bilmiyorum acıkcası ....

cnm bnm doktoruma bgn gttm ve bzm bebek bıze arkasını dnmus valla hıc bısey anlamadım onckı gıbı bllı degıldı yanı parca prca grdk snra ıkılı testım temız cıktı ama uclu ıstedı bnden 2 hfta snra cnsıyetede gene erkk olbılır kesın dgl dedı o an srmdm hc neden kesn dgl dysunuz dye.

Aybuke bizde ogrendik.oglusum olucak:)

8 yıl önce oğluma hamileyken aldığım kıyafetleri saklamıştım bugün çıkardım hepside oluyor giymeye başladım rahat rahat

Oyyy kizlar kizim atesli bugun faranjit olmus((

Cok keyifsizim enerjisizim
Geçmiş olsun canim ates uffff en sevmediğim sey
Ayyy aman canim insallah ikincide oyle olur mert gercekten de cok akilli cok uysaldi 2 yas sendromu zordu da simdi duzeldi

Isin zormus canim ben mama sandelyesi aldim.o sayede cok rahat ettim.ben is yaparken yanimda tasidim hep.onune oyuncaklar ini koyardim oynardi masallah insallah seninkide akillanir annesi

Gunaydinlarrr

Kizimin atesi gece 40 i gordu ( dr carsambaya kadar bekle ates devam ederse antibiyotige basla ama gece 40 olunca esim baslatti simdi atesi yok umarim cikmaz tekrar.ikinci cocuk icin tek cekincem hastalik zamanlsriydi bapcaz ya oyy dayanamiyor insan yavrusu hastayken .keuif istah kalmadi bende

8.30 da saglik ocagina gidip kan vericem dr niye kansizsin bakalim dedi demir-demir baglama istedi.insallah kan alirlarda aradan cikar buda.

günaydın arkdaşlar hamılelıgınde kum dökmeye başlayanlar varmı aranızda benımmm hayatımda ılk defa basına geldı böyle bir şey dun kontrol için doktora gıttımm kum doktugumu bol su içmemı söyledııı ayrıca şiddetlı bulantılarıda kum döktüğümden dolayı oluyomus daha önce gıttıgım doktor tahlıllerımı gordu ama bişi söylemedıııı bu doktorum farkettı.

günaydın kızlar
30 yaşındayım ilk hamileliğim 19 martta gelicek inşallahhhhhhh
hepinize mutlu günlerrrrr

kızlarrrrrr merhaba bende katıldım aranıza mart 19da ıns bebeğımı kucağıma alıcam sımdılık hersey cok guzle gıdıyor rabbim evlatlarımızı korusun

çok geçmiş olsun umarım çabucak iyleşir...

günaydın arkadaşlar bugün ikili test sonucumu almaya gidcem dr desem cinsiyetini çok merak ediyom diye
bakarmı acaba

günaydın cnm hamilelik tüm hastalıkları dahada çoğaltır sende kum vardır hamilelikle dahada öne çıkmıştır dikkat et kendine
geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin minik kızına..ama sen kendini bırakma beslenmene dikkat et kızının da karnındakinin de sana ihtiyacı var güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…