Anlayan arkadaşlar varmı yurt dışında hep bu şekilde cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş dik genital organ dik olursa erkek paralel olursa kız sizce doğruluk payı varmıdır?Eki Görüntüle 798519
Anlayan arkadaşlar varmı yurt dışında hep bu şekilde cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş dik genital organ dik olursa erkek paralel olursa kız sizce doğruluk payı varmıdır?Eki Görüntüle 798519
Herkese merhabaaaa, bugün doktor kontrolümüz vardı, bebişimizin cinsiyeti erkekmiş Nazar, onu öğrendik, çok şaşkınız, kendimizi kıza hazırlamıştık, ismiyle bile hitap ediyorduk, şuan bir tuhaf olduk ama sevindik tabi, Allah 'tan hep hayırlısını diledik, hayırlı bir evlat olur inşallah miniğim, sağlığı yerindeymiş çok şükür yaa başka bir şey istemem, İnşallah sağ salim kavuşuruz miniğimizle. Allah herkese yaşatsın bu sevinci inşallah
Ben ikili test için gittiğimde bir sonraki randevu 11-10-2013 yazdı altınada 3 lü test yazmıs o gün gittiğimde yapar mı yapmaz mı bilmiyorum acıkcası ....
Aybuke bizde ogrendik.oglusum olucak:)Herkese merhabaaaa, bugün doktor kontrolümüz vardı, bebişimizin cinsiyeti erkekmiş Nazar, onu öğrendik, çok şaşkınız, kendimizi kıza hazırlamıştık, ismiyle bile hitap ediyorduk, şuan bir tuhaf olduk ama sevindik tabi, Allah 'tan hep hayırlısını diledik, hayırlı bir evlat olur inşallah miniğim, sağlığı yerindeymiş çok şükür yaa başka bir şey istemem, İnşallah sağ salim kavuşuruz miniğimizle. Allah herkese yaşatsın bu sevinci inşallah
ay ne iyi dr muş. benimkisine sormasam hep rutin şeyler. canım ben akıntıdan değil ama sancılarımdan korkuyorum. dün gece başladı.sanırım yorgunluktan... ayy bende hep 30 uma kadar evlat sahbi olmayı dilerdim. rabbim tamamına erdirir inşallah hepimizi. [/QUOTE .!.:okulda miniklerle uğraşmak kolay değil canım tabi yorgunluktandır ama sen yinede doktoruna danış
elifnaz meraba canım nasılsın özledim yaw epeydir görüşemiyoz bebişlerin nasıl umarım iylerdirarkadaşlar öncelikle mrb.erzuruma tayini çıkan bi arkadaş olmuş.ben Erzurum merkezde çalışıyom.sıkıntı etme.çat merkeze 50km.istersen merkezden geliş gidiş yaparsın.buralı deilim ama ben alıştımmmm
bu arada seninki tek değilmiydi :44::44:
Herkese merhabaaaa, bugün doktor kontrolümüz vardı, bebişimizin cinsiyeti erkekmiş Nazar, onu öğrendik, çok şaşkınız, kendimizi kıza hazırlamıştık, ismiyle bile hitap ediyorduk, şuan bir tuhaf olduk ama sevindik tabi, Allah 'tan hep hayırlısını diledik, hayırlı bir evlat olur inşallah miniğim, sağlığı yerindeymiş çok şükür yaa başka bir şey istemem, İnşallah sağ salim kavuşuruz miniğimizle. Allah herkese yaşatsın bu sevinci inşallah
çoooook tebrik ederim canımcım oğlan anneleri çoğaldı kızzz maşallahAybuke bizde ogrendik.oglusum olucak:)
Geçmiş olsun canim ates uffff en sevmediğim seyOyyy kizlar kizim atesli bugun faranjit olmus((
Cok keyifsizim enerjisizim
Ayyy aman canim insallah ikincide oyle olur mert gercekten de cok akilli cok uysaldi 2 yas sendromu zordu da simdi duzeldiMasallah merte canim.senin kilolari veremedigin belli oldu ozaman, benim kizim 3 yil uyku yuzu gostermedi bana helw ilk yili hic anlatmayayim iki uc saat uykuyla okula gidiyordim iki gunde 3 ssat uykuyla durdugum zamznlar vardi..
Ama hep diyorlarki ikinci uslu oluyorbudurumda sen kara kara dusun
aaahhhhhhhhh ah ne güzel huylu bebişler varmış.birde bana sorun;allah uzun ömür versin 1 yaşında 1 kızım var 1 senede resmen 30 yıl ihtiyarladım.en ufak çıta uyanır.hala kucağımda gezer(yürüyebildiği halde)yemek yapamam yemek yiyemem temizlik yapamam o uyanıkken.bacağıma sarılıp ağlamaya başlar kucağıma tırmanır.her işimi o güzdüz uyuyunca acele acele yapıyorum.şimdiki hamileliğimi anlayamadım bile onunla uğraşmaktan.inşallah bunun huyu iyi olur yoksa ben ölürüm:)
Biraz arastirdim genelde yapilmiyormus. Aklim karisti simdi!!!
Gunaydinlarrr
Kizimin atesi gece 40 i gordu( dr carsambaya kadar bekle ates devam ederse antibiyotige basla ama gece 40 olunca esim baslatti simdi atesi yok umarim cikmaz tekrar.ikinci cocuk icin tek cekincem hastalik zamanlsriydi bapcaz ya oyy dayanamiyor insan yavrusu hastayken .keuif istah kalmadi bende
8.30 da saglik ocagina gidip kan vericem dr niye kansizsin bakalim dedi demir-demir baglama istedi.insallah kan alirlarda aradan cikar buda.
günaydın arkdaşlar hamılelıgınde kum dökmeye başlayanlar varmı aranızda benımmm hayatımda ılk defa basına geldı böyle bir şey dun kontrol için doktora gıttımm kum doktugumu bol su içmemı söyledııı ayrıca şiddetlı bulantılarıda kum döktüğümden dolayı oluyomus daha önce gıttıgım doktor tahlıllerımı gordu ama bişi söylemedıııı bu doktorum farkettı.
Gunaydinlarrr
Kizimin atesi gece 40 i gordu( dr carsambaya kadar bekle ates devam ederse antibiyotige basla ama gece 40 olunca esim baslatti simdi atesi yok umarim cikmaz tekrar.ikinci cocuk icin tek cekincem hastalik zamanlsriydi bapcaz ya oyy dayanamiyor insan yavrusu hastayken .keuif istah kalmadi bende
8.30 da saglik ocagina gidip kan vericem dr niye kansizsin bakalim dedi demir-demir baglama istedi.insallah kan alirlarda aradan cikar buda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?