2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın arkadaşlar bugün ikili test sonucumu almaya gidcem dr desem cinsiyetini çok merak ediyom diye
bakarmı acaba

ben de cuma gidince ısrar edicem inşallah söyler:)
sen yine de şansını dene, belki söyler..artık belli olmuştur ya millet 12. haftada öğreniyor:)
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah

sen yine de şansını dene, belki söyler..artık belli olmuştur ya millet 12. haftada öğreniyor:)

bende bugun ıkılı tarama testı kan sonucumu alıp doktora gosterıcem bendemı sorsam acaba cınsıyetını:)gecen gıtığımde hıcbısey demedı bende sormadım

erkek senesi galiba cogunlugun erkek bebek.herkes icin hayirlisi olsn.esimle birlikte bekarligimizdan beri bebegimiz olursa cinsiyetini ogrenmeyelim surpriz olsn diyoduk.o hala oyle dusunuyo.ogrenirsende bana soyleme sakin diyor.ama ben dayanamiycam gibi...

Günaydın kızlar dün nihayet doktorla randevum vardı ikili taramamız yapıldı kan testi 2 gün sonra çıkacak ama doktor korkmana gerek yok burnunu gördük ölçümü iyi Buda düşük risk grubuna sokar dedi tabi kan tahliline de bakılacak ama olsun içim rahatladı

Kızlar listeye benide eklermisiniz..Yaşım 27 ilk bebeğime hamileyim...ve doğum tarihi 2 mart gibi görünüyor..cinsiyetimizde erkek demişti doktorumuz..

inş. cnm denicem bugün eşim gelmicek tek gidcem inş. öğrenirimde sürpriz yaparım ona :)
öğleden sonra saat 3 de gidcem hayırlısı bakalım

Doktora gittim bu sabah ikili test için. Bebişimi gördüm. Annesinin kuzusu hoplayıp duruyordu. Kalp atışlarını dinledik. Burun kemiği oluşmuş, ense ölçümü 1,34 çıktı. Doktor her şey yolunda, sağlıklı bir bebek dedi. Kan verdim 1 hafta sonra arayıp bilgi vereceklermiş.
Kesin değil ama kız gibi görünüyor dedi. Bizde kız hissediyorduk zaten. Kızıma kız kardeş geliyor kısmetse :)

Kızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.

Canım çokkk geçmiş olsun okurken çok etkilendim valla ..kendine çok dikkat et yorma sakın.

geçmiş olsun allah korusun bebişini dikkat et ne olursa olsun sakın kalkma

canım çoookkk geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebişini korusun

allah korumuş. çok dikkat et. yanında yardım edebilecek birileri vardır inşallah:26:

Canım çokkk geçmiş olsun okurken çok etkilendim valla ..kendine çok dikkat et yorma sakın.

geçmiş olsun allah korusun bebişini dikkat et ne olursa olsun sakın kalkma

canım çoookkk geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebişini korusun

allah korumuş. çok dikkat et. yanında yardım edebilecek birileri vardır inşallah:26:

Bugün kısmetse annemler gelicek, bizde kalıcaklar mecburen.
Allah razı olsun kızlar. Burdaki destek insana gerçekten çok iyi geliyor.

Allahım seni ve bebişini korusun canım en azından bebişin hala seninle dua et ve kendine çok dikkat et İnşallah güzel haberlerini alırız

hakkaten çok korkutucu çok geçmiş olsun cnm..kim olsa korkar, ben okurken bile kendimi kötü hissettim. aman kendine dikkat et, bol bol dinlen..Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler

Allahım seni ve bebişini korusun canım en azından bebişin hala seninle dua et ve kendine çok dikkat et İnşallah güzel haberlerini alırız

hakkaten çok korkutucu çok geçmiş olsun cnm..kim olsa korkar, ben okurken bile kendimi kötü hissettim. aman kendine dikkat et, bol bol dinlen..Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler

Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Herkese günaydın musmutlu günler diliyorum hamişlerr :))Aramıza yeni katılanlarda hosgeldiniz sefalar getirdiniz :))

Çok gecmiş olsun canım allah birdaha yasatmasın kendine cok dikkat et sakın doktorun dediklerinide ihmal etme

Tam göremediği için kesin degil demiştir canım asıl 19 haftada anlasılıyormus erken yani daha kesin demesi için buarada gözün aydın benim daha sonuclar cıkmadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…