2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aman canım dikkat et çok geçmiş olsun ( yat dinlen .....

benimde hala şikayetlerim devam ediyor ve bazı kendini bilmez insanların sende ammada nazlısın demelerine sinir oluyorum ... ne çektiğimizi bilmeden yorum yapmaları yokmu sinir oluyorum.....

Çok geçmiş olsun tatlım. Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın

kızlar bebeğini hisseden varmı ? ben arada sırada biraz ağrı dışında hiç bişe hissetmiyorum,doktorum daha hissetmezsin diyo zaten de merak ettim kaçıncı haftada hissetmeye başladınız

Kizlar cinsiyeti öğrenenler oldumu.biz 15 haftaligiZ:)
Doktora ikili test sonucuna gittim hersey normal dedi cinsiyete baktik kiza benzio annesi dedi bacaklarina bakalim dedi cok acmiyor dedi.
Azcik acti dojtor goremedi ama ben acinca bile bi cikinti gibi bisey gordum o pipimi :) yoksa baska biseymi kizdada o cikinti oluyormuki.doktor birsey diyemem omurilige bakip anlariz dedi ve ayin 5inde gidicez.cok merakliyim.

kızlar bebeğini hisseden varmı ? ben arada sırada biraz ağrı dışında hiç bişe hissetmiyorum,doktorum daha hissetmezsin diyo zaten de merak ettim kaçıncı haftada hissetmeye başladınız

evet canım hissetmemen normal.. İlk gebeligimde 16.haftada hissetmiştim. Sİmdi 14+1 im henuz hissetmiyorum. Dr.um da 16 dan evvel hissedemezsin dedi..Çünkü henüz kemik ve kasları hareketlerini bize hissettirebilecek kadar kuvvetli değil.

Günaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
Yatıp dinlenemiyorumda çalışıyorum bu ara izin alma şansımda yok yandım ben

Günaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:

geçmiş olsun bol c vitaminialmalısın , ıhlamur en fazla 2 fincan günde ballı limonlu içebilirsin tatlım.

Son düzenleme:
geçmiş olsun bol c vitaminialmalısın , ıhlamur en fazla 2 fincan günde ballı limonlu içebilirsin tatlım.

korkarım fazla C vitamini almaya da düşük sebebi diyorlar bol bol kısmını istersen çok abartma yada bir dr a başvur tatlım...

herşeye diyorlar paranoyak oldum iyice....

geçmiş olsun cnm rabbim bebişini korusun okuyunca ben bile korktum seni düşünemiyorum bile
benim randevuya daha 2 hafta var zaman geçmek bilmiyor bi türlü bebişimi çok merak ediyom

Geçmiş olsun canım izin alamaman da kötü olmuş ıhlamur,çorba,c vitamini...ve hiç değilse eve gidince yatıp dinlenmek...İnşallah çabuk atlatırsın

selam kızlarr :) bende allah izin verirse mart annesi olacağım 15 mart görünüyor şuan, ya 30 ağustos da dr gittiğimde sanki kız gibi ama belli değil emin değilim demişti şuan 13+3 günlük olduk eşim merak ediyor cuma günü bi daha gidelim belki öğreniriz diyor 13 haftanın sonu olacak acaba kesinleşir mi cisiyet öğrenenler yardımcı olur mu lütfeeennn :)))

canım çok geçmiş olsunnn Rabbim bebeğini sana bağışlasın bol bol dinlen ayaklarının altına da yastık koy mümkün olduğunca yukarda kalsın Rabbim kimseciklere yaşatmasın bir daha
çok geçmiş olsun canım o izin davası sinir ediyor zaten evde 1gün yatsan belki kendine geleceksin ama izin konusu problem olunca 1hafta sürüyor zaten ilaçta alamazsın bol bol c vitamini takviyesi al canım üzüm-kivi yiyebilirsin inşallah bir an önce kendine gelirsin

çok geçmiş olsun canım dikkat et

anket sonucuna göre 10 erkek 6 kız olmuş erkeklerin önde gitmesinin sebebi fıstıkların kendini geç göstermesi:) 1-2 hafta içinde ard arda kız haberleri alacağız gibime geliyor

çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle

kızlarrr bu kanun cıktımı haberiniz var mı ?Eylül ayında cıkacak diyorlardı haber olan olursa bizlerede söylerse sevinirm

kızlar sofraya oturunca çok abartıp; yiyorum da yiyorum...sonra da böyle midem bulanıyor

kızlarrr bu kanun cıktımı haberiniz var mı ?Eylül ayında cıkacak diyorlardı haber olan olursa bizlerede söylerse sevinirm

Ekim ayında Başbakan'a sunulacak. Ondan sonra meclise gelecek diye biliyorum ben. Yalnız hamilelerin çalışma saatleri, emzirme odası vs. ile ilgili yönetmelik (16 Ağustos 2013 Tarihli ve 28737 Sayılı Resmi Gazete’ de Yayımlanmıştır) 16 Ağustos'ta yayınlandı. Yasa çıktığında doğum izni bitmemiş olanları da kapsayacakmış. Valla bende dört gözle aynı yasayı bir an önce çıksın diye bekliyorum canım. Yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…