Kızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.
Kızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.
kızlar bebeğini hisseden varmı ? ben arada sırada biraz ağrı dışında hiç bişe hissetmiyorum,doktorum daha hissetmezsin diyo zaten de merak ettim kaçıncı haftada hissetmeye başladınız
Günaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
Yatıp dinlenemiyorumda çalışıyorum bu ara izin alma şansımda yok yandım ben
geçmiş olsun bol c vitaminialmalısın , ıhlamur en fazla 2 fincan günde ballı limonlu içebilirsin tatlım.
geçmiş olsun cnm rabbim bebişini korusun okuyunca ben bile korktum seni düşünemiyorum bileKızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.
Günaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
canım çok geçmiş olsunnn Rabbim bebeğini sana bağışlasın bol bol dinlen ayaklarının altına da yastık koy mümkün olduğunca yukarda kalsın Rabbim kimseciklere yaşatmasın bir dahaKızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.
çok geçmiş olsun canım o izin davası sinir ediyor zaten evde 1gün yatsan belki kendine geleceksin ama izin konusu problem olunca 1hafta sürüyor zaten ilaçta alamazsın bol bol c vitamini takviyesi al canım üzüm-kivi yiyebilirsin inşallah bir an önce kendine gelirsinGünaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
kızlarrr bu kanun cıktımı haberiniz var mı ?Eylül ayında cıkacak diyorlardı haber olan olursa bizlerede söylerse sevinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?