- 6 Mart 2013
- 48
- 8
- 286
cinsiyeti belli oldu oğlum olacak çok mutluyum....
hayırlı olsun canım benim de seninle aynı ama benim haftaya cumartesi kısmetse ögrenmem
benimde iki hafta sonraydı kontrolüm dayanamadım başka bir hastaneye gittim :)
cinsiyeti belli oldu oğlum olacak çok mutluyum....
buarada 1 hafta sonra uçakla yolculuk yapıcam ama havaalanındaki o kapılardan geçmek istemiyorum zararlı olablir diye.. doktor raporu almam gereiyormu yoksa güvenliğe söylemek yeterli oluyormu bilen arkadaşlar bilgi verebilrmi acaba?
Günaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
Yatıp dinlenemiyorumda çalışıyorum bu ara izin alma şansımda yok yandım ben
Doktora gittim bu sabah ikili test için. Bebişimi gördüm. Annesinin kuzusu hoplayıp duruyordu. Kalp atışlarını dinledik. Burun kemiği oluşmuş, ense ölçümü 1,34 çıktı. Doktor her şey yolunda, sağlıklı bir bebek dedi. Kan verdim 1 hafta sonra arayıp bilgi vereceklermiş.
Kesin değil ama kız gibi görünüyor dedi. Bizde kız hissediyorduk zaten. Kızıma kız kardeş geliyor kısmetse :)
Kızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.
40 mıııGunaydinlarrr
Kizimin atesi gece 40 i gordu( dr carsambaya kadar bekle ates devam ederse antibiyotige basla ama gece 40 olunca esim baslatti simdi atesi yok umarim cikmaz tekrar.ikinci cocuk icin tek cekincem hastalik zamanlsriydi bapcaz ya oyy dayanamiyor insan yavrusu hastayken .keuif istah kalmadi bende
8.30 da saglik ocagina gidip kan vericem dr niye kansizsin bakalim dedi demir-demir baglama istedi.insallah kan alirlarda aradan cikar buda.
günaydın arkdaşlar hamılelıgınde kum dökmeye başlayanlar varmı aranızda benımmm hayatımda ılk defa basına geldı böyle bir şey dun kontrol için doktora gıttımm kum doktugumu bol su içmemı söyledııı ayrıca şiddetlı bulantılarıda kum döktüğümden dolayı oluyomus daha önce gıttıgım doktor tahlıllerımı gordu ama bişi söylemedıııı bu doktorum farkettı.
hayırlı olsun caınm...
ya ben de çok merak ediyorum.bu cuma gitmeyi düşünüyoruz dr.a 13+5 günlük olacağız belli olur mu?:44:
Listede ismi yazan arkadaşlar, cinsiyet öğrenenler bana özel mesaj atsın listeyi güncelleyelim.
Şimdiden hayırlı olsun darısı başıma
Listede ismi yazan arkadaşlar, cinsiyet öğrenenler bana özel mesaj atsın listeyi güncelleyelim.
Şimdiden hayırlı olsun darısı başıma
Birkaç kere burdan yazdım beni de listeye alır mısın diye özelden denedim ama yetkim yok henüz. 50 mesaj atmam gerekiyor ama çok var dahaunutmakta haklısın tabiki o kdr çok mesajlaşılıyorki gün içinde. Tekrar şansımı denemek istedim unutmazsan ekler misin? Şimdiden teşekkürler:)
İstanbul, bdt 30 mart ve ilk bebek. Kısmetse haftaya cinsiyette belli olacak..
benim belli oldu özel mesaj atamıyorum erkek ve ilk bebek eklermisin canım
Ekim ayında Başbakan'a sunulacak. Ondan sonra meclise gelecek diye biliyorum ben. Yalnız hamilelerin çalışma saatleri, emzirme odası vs. ile ilgili yönetmelik (16 Ağustos 2013 Tarihli ve 28737 Sayılı Resmi Gazete de Yayımlanmıştır) 16 Ağustos'ta yayınlandı. Yasa çıktığında doğum izni bitmemiş olanları da kapsayacakmış. Valla bende dört gözle aynı yasayı bir an önce çıksın diye bekliyorum canım. Yalnız değilsin
Magnezyum tozu içen var mı?
Zor içiyorum midemi deliyor sanki
Kızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?