2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Uçakla yolculuk yaptığımda, kapılardaki güvenlik görevlisine hamile olduğumu geçmek istemediğimi söyledim.bayan görevliye yönlendirdiler, elle arama yaptı.rapor sormadılar.

Günaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
Yatıp dinlenemiyorumda çalışıyorum bu ara izin alma şansımda yok yandım ben

ben de oldum olacağım gibi, çok fenayım, başımı kaldıramıyorum, eczaneye gittim bugün, bir krem satılıyormuş, baş ağrısı migren sinüzit burun tıkanıklığına deva diye yazıyor, bit kadar bir krem, bitkisel bir şetmiş aldım bakalım işe yarayacak mı

eee hadi hayırlısı olsun, tebriklerr

İnanmıyorum, çok geçmiş olsun bu neden oluyormuş acaba? doktor birley dedi mi? yani bizim de dikkat etmemiz gerekn bir şey var mı? Allah 'ım korumuş bebşini.
40 mııı çok geçmiş olsun canım yaaaaaaa, iyi bari düşmüş

çok geçmiş olsun, Allah Allaaaaah bu da nerden çıkmış şimdi.

Listede ismi yazan arkadaşlar, cinsiyet öğrenenler bana özel mesaj atsın listeyi güncelleyelim.

Şimdiden hayırlı olsun darısı başıma

Listede ismi yazan arkadaşlar, cinsiyet öğrenenler bana özel mesaj atsın listeyi güncelleyelim.

Şimdiden hayırlı olsun darısı başıma

Birkaç kere burdan yazdım beni de listeye alır mısın diye özelden denedim ama yetkim yok henüz. 50 mesaj atmam gerekiyor ama çok var daha unutmakta haklısın tabiki o kdr çok mesajlaşılıyorki gün içinde. Tekrar şansımı denemek istedim unutmazsan ekler misin? Şimdiden teşekkürler:)

İstanbul, bdt 30 mart ve ilk bebek. Kısmetse haftaya cinsiyette belli olacak..

benim belli oldu özel mesaj atamıyorum erkek ve ilk bebek eklermisin canım

Arkadaşlar listeyi dakika başı güncellemem mümkün değil, bu yüzden özel mesajları biriktirerek toplu olarak güncelleme yapıyorum, takip etmek de kolay oluyor.

Lütfen mesaj sayılarınızı 100e tamamlayın özel mesaj engeliniz kalksın

Bana özelden bildirin burdan ekleme yapamıyorum şimdi iş yerindeyim ayrıca.

bütün hamişlere merhabalar

bende bilgileri yolladım arkadaşa eklerse sevinirim...

listeye baktımda hiç 3.çocuk yok ben ilk olacağım galiba:119:

nasıl yani calısma saatleri degiştimi simdi ben asıl onu merak ediyorum ona göre iş yerimle konusucam ...:26:

Çok büyük geçmiş olsun, bende 9. haftamın başlarında böyle bir risk atlattım, çok berbat bir duygu. Doktorun dediklerinden sakın çıkma. Hala kesinlikle yormuyorum kendimi, hala o korkuyu yaşıyorum.

İlk başlarda kanın rengi değişecektir, koyu kahverengi renge dönmesi güzel olur; önceden kanamış ve kurumuş kanı atıyorsun demek. O şekil olursa hiç endişelenme, kendine çok iyi bak. O korku ve endişe berbat bir şey, aklıma geldi de o zamanlar, 9. haftama geri döndüm bir an.

Bugün gittik doktora her şey çok güzel ama benim velet çok inantçı teyzeleri hala göstermedi kendini ve ben meraktan kuduruyorum

ayy canım şimdi farkettim yazdıklarını...Rabbim yardımcın olsun.neden oldu acaba yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…