2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
nasıl yani calısma saatleri degiştimi simdi ben asıl onu merak ediyorum ona göre iş yerimle konusucam ...:26:

Evet yayınlanan tebliğde özetle gebeler ve emziren kadınlar günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor. Verdiğim resmi gazete numarasından ararsan tebliğin tamamını okuyabilirsin.

Evet yayınlanan tebliğde özetle gebeler ve emziren kadınlar günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor. Verdiğim resmi gazete numarasından ararsan tebliğin tamamını okuyabilirsin.

Okudum simdi canım cok sago ama normal bi çalısanında 7 bucuk saat degilmi calısma süresi fazlası mesiye giriyor diye biliyorum hos bizim iş yeri buna uymuyor ama öyleyse hiç bi espirisi yok bu yasanın ((

Bugün gittik doktora her şey çok güzel ama benim velet çok inantçı teyzeleri hala göstermedi kendini ve ben meraktan kuduruyorum

ınsan buyuk umutlarla gıdıyor doktora degıl mı :))
bende bugun doktora kontrole gıttım budun 14+4. ama bebek kordonu bacak arasına almıs doktor benım ıcın zor bır durum ama kıza benzıyor sankı kıza benzıyor dıyorum cunku erkege daır bırsey secemıyorum 10 gun ıcınde kontrole gelınce net gozukur tabı bebek yıne bıze oyun oynamazsa dedı :))))
cıkolata yedım dolmusta doktora gıderken bebek 1 sanıye bıle durmuyordu yerınde ellerı ayakları sureklı kıpırdıyor kendını kaldırıpo kaldırıp zıplıyordu :)) annem kardeslerım yanımdaydı cınsıyetı tam ogrenemesekte onun o halını gormek bızı mutlu etmeye yettı :)))

Okudum simdi canım cok sago ama normal bi çalısanında 7 bucuk saat degilmi calısma süresi fazlası mesiye giriyor diye biliyorum hos bizim iş yeri buna uymuyor ama öyleyse hiç bi espirisi yok bu yasanın ((

Valla biz günde 9,5 saat çalışıyoruz. Yarım saati yemek molası olarak gitse, net 9 saat çalışıyoruz
Özel sektörde zaten bir şeyi değiştireceğine inanmıyorum. Ama müdürümüz tatilden dönsün, kalan 1,5 saat için konuşmayı düşünüyorum.

İnsan o halini görünce bebeğinin, içinde bir şeyler eriyor sanki, bıraksalar saatlerce seyredesi geliyor o görüntüleri Bir yandan da diyorum sağlıklı olsun da geç öğreneyim önemli değil. Ama tabi insan karnını okşarken de oğlum ya da kızım diye hitap etmek istiyor oda ayrı bir konu

Bende senin gibiyim 9 bucuk saat calsıyorum malesef konusup konusmamak konusunda kararsız kaldım simdimi yoksa son aylarda mı konussam normalde yapmıyorlar bari bu özel durumumuzda bize destek olsunlar nasıl bi tepki alırım onu bilemiyorum

arkadaşlar geçenlerde bir forumda okumuştum, müdürdü sanırım yazan. gebeler 7,5 saat çalışmak istiyormuş, işveren tüm çalışanlar için haftada 45 saat çalışma saati koymuş, yani yasal olarak. Müdür diyordu ki 45 saat çalışmazlarsa maaş alamazlar, günde 7,5 saat çalışırlarsa cumartesi de işe gelmek zorunda kalırlar.

ben bu duruma üzücü, günde 7,5 saat durumu açık fakat haftada kaç gün, kaç saat açık değil.. kafa karıştırıcı doğrusu

doktorum bana ikiliyi yaptırdığın için üçlüyü yaptırmana gerek yok dedi, diğer ay geldiğinde (kii bu 18-19. haftalara denk geliyor),ayrıntılı ultrasona bakalım dedi.

Selam inanilmaz yorgunum.
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim.kizim oglenden beri atesi dustu insallah tekrar cikmaz.
Kizimin hastaligi zaten yordu yeterince birde gorumcemler gelcekmis aksama okuldan zumre baskanim izin verdi sagolsun eve geldim sil supur inanilmaz yoruldum.bide ikram dusunuyorum buzluktan sarma cikardim esimde kurabiye almis yetmezmi ya.

Dinlenmek cok onemli gercekten.
Ben gecen hafta kendimi enerjik hissediyorum diye baya is de yapmistim. Simdi 2 hafta mecburi yatakta gececek.
Insallah umarim iki hafta sonra doktorum iyi haberler verir.
Cok tesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun.
Allah bebeklerimizi korusun.

Aminnn. Bende cam silmiştim bir hafta öncesinde o günde baya yürümüştüm. Şimdi bol bol dinlenme vakti, kurumuş kan gelince hiç endişelenme, önceki kanamayı atıyordur bünyen. İlk dört ay bitene kadar çok çok iyi bakmalıyız kendimize, daha doğrusu bebişlerimize

O kadar yorgunluğa çok bile, öncelik kuzularımızda, kendine çok dikkat etmen lazım bu dönemlerde.

Coook cok tesekkur ederim. Kotu bir tecrube yasamis da olsak birbirimize destek olacagimiz varmis demek ki. Allah razi olsun.

merhabalar...

dün doktora gittim bir oğlan daha geliyor iki oğlan annesi olmak neymiş göreceğiz bakalım...

kızlar bebeğini hisseden varmı ? ben arada sırada biraz ağrı dışında hiç bişe hissetmiyorum,doktorum daha hissetmezsin diyo zaten de merak ettim kaçıncı haftada hissetmeye başladınız

ben hissediyorum ama gaz mı bebek mi bilmem :) bir de 2. gebeliklerde daha çabuk hissedildiğini söylemişdi doktorum. ilkinde 5 aylıkken hissetmiştim.

öyle mi canım evet ikiz annelerine de yazmıştım:))Allah hepimizin minnoşlarını korusun:))ya ikizlerde ilk aylar çok alınır normal deniyor zaten çok haklısın kafaya takmaya gerek yok:)benim bi kız bi erkek dedi ama 4. ay tam netleşir bakalım bekleyeceğiz sağlıklı olsunlar yeterbenim belim düz yatınca çok ağrıyor kalkarken seninde var mı sıkıntın canım?

Buyuk geçmiş olsun canım dikkar et kendine .Allaha emanet olun bebeğin ve sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…