2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar ben bugun gezerken sevdigim bi markanin bebek reyonunda cok guzel urunler gordum markanin adini yasak olabilir diye yazmadim :/ bi an once hepsini almak istiyorum cok guzeller sizinle de paylasmak istedim :))))

Tam göremediği için kesin degil demiştir canım asıl 19 haftada anlasılıyormus erken yani daha kesin demesi için buarada gözün aydın benim daha sonuclar cıkmadı (

cnm farketmez erkek kız esım sevınıyor erkek dıye ama ben uclu ytestı yaptırıp yaptırmamada kararsızım ya esım de doktor ne dıyorsa onu yapıcaz dıyo

arkadaşım çok geçmiş olsun mesajını okurken inan tedirgin oldum inşalah bebeğin bişey yoktur diye içimden dua ettim allahım kuzunu korusun iyi haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
Yatıp dinlenemiyorumda çalışıyorum bu ara izin alma şansımda yok yandım ben
canım geçmiş olsun yapacağın ıhlamur ve nane limon içebilirsin ama ıhlamuru abartmaman lazım fazlası zararmış gebelere

cinsiyeti belli oldu oğlum olacak çok mutluyum....
tebrikler oğlan patlaması var galiba

Magnezyum tozu içen var mı?

Zor içiyorum midemi deliyor sanki
maalesef bişey diyemiycem ben kullanmıyorum
merhabalar...

dün doktora gittim bir oğlan daha geliyor iki oğlan annesi olmak neymiş göreceğiz bakalım...
oyy maşallh iki oğlan ne güzel çok tebrikler

benim de kızım olcak inş...
tebrikler arkadaşım bende kızım olsun istiyorum hayırlısı

Onermiyormus. Yapmicak. Onun yerine detayli ultrason dedi? Acaba uclu test yaptiran varmi?

2 li test yapıldığında 3 lü nün bir anlamı olmadığını ve 2 linin daha iyi sonuç verdiğini söyledi dr um.ama 16-19 .haftalarda direkt 4 lü test yapılacağını bir iki hafta sonra da detaylı organ taraması yapılacağını söyledi.4 lü konusunda da kakarsızım aslında.2 li riskli çıksa kesin yaptırırdım ama şimdi gereksiz geliyor.

benimde hala şikayetlerim devam ediyor ve bazı kendini bilmez insanların sende ammada nazlısın demelerine sinir oluyorum ... ne çektiğimizi bilmeden yorum yapmaları yokmu sinir oluyorum.....
aynen ben de.birde nazlısın diyenler hemcinslerimiz daha cok.çoğu da anne olmuş kişiler.ya zaman geçtiği için unutuyorlar ya da bünyelerimiz farklı tepkiler gösteriyor demek ki.

Kizlar ben bugun gezerken sevdigim bi markanin bebek reyonunda cok guzel urunler gordum markanin adini yasak olabilir diye yazmadim :/ bi an once hepsini almak istiyorum cok guzeller sizinle de paylasmak istedim :))))
ben de cok beğendim ve markayı da cok merak attim.bana özelden hangi marka olduğunu yazabilirsen çok sevinirim arkadaşım.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider.

rengi koyu olmayan normal akıntım devam ediyor, fazlasıyla akıntım var, sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, her çamaşır değiştirdiğimde sanki koku hissediyorum, bu durumu doktoruma anlattığımda tahlil falan istemeden doktorum urodal verdi, fakar prospektüsünü okuyunca korktum, içmeye cesaret edemedim, prospektüsünde anneye olan yararı fetüse olan zararından fazla ise kullanılmalıdır diyor, bebğime zarar verecekse eğer içmeme kararı aldım ama içim hiç rahat değil, bunun yanında bir de gyno loksin diye bir fitil vermiş, bunu da mecbur kalmadıkça kullanmayın diyor ama onu kullandım ancak o da aşırı akıntı yaptı ve şuan kaşınıyorum, tekfin krem kullanayım dedim, kullanacağım krem de hamilelerin kullanımına uygun değildir diyor, delireceğim, ne yapacağımı şaşırdım gecenin bu saatinde kaşıntıdan uykum kaçtı, ne yapacağım ben Allah 'ım

iş yerinde arkadaşımın birinin 11+5 iken, diğeri 12 haftada belli oldu cinsiyeti canım umarım belli olur:)

bu haftalarda söylenen cinsiyet tahminlerine güvenebiliyorlar mı? ben 15+2 de erkek olduğunu öğrendim ama hala emin değilim, 20. haftada emin olacağım.

günaydın hamişleeerrrrr :) bende cumartesi doktora gidicem gel cumartesi gel

Gunaydin herkese

Aybuke bybise bakan dra git birak kadin dogumcuyu odaha dogru ilac verir, gecmis olsun.

Benim misafirler 12 ye dogru gitti 12 de yataktaydim kizim gece iyi degildi bogaz agrisi vardi simdi okadar kotu degil yoksa kontrole goturecwktim umarim iyilesecektir.

günaydın kızlar bende dün dr gittim ikili testin sonucunu aldım kötü bişey yok iyi dedi çok şükür
çok yoğundu dr okadar çok hastası vardıki adam bitkindi bende cinsiyetine bakabilirmiyiz diye
soramadım :) muayenede kısmetse 2 haftamız kaldı

gunaydın canım olsun az daha sabret bende dun aldım testımın sonucunu benımde temız cıktı bısey yok sukur 4 ekımde gel cınsıyetıne bakıcaz dedı allah hayırlısını versın ıns

Gunaydin arkadaslar. Dun gecmis olsun diyen ve benim cevap veremedigim herkese cok tesekkur ederim. Yattigim icin normal bilgisayarda degilim, bu sebepten ara sayfalarda kalan mesajlara cevap veremedim kusura bakmayin lutfen. Destekleriniz bana cok iyi geldi. Tekrar cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

geçmiş olsun bizim kızda halsizdi hiç sesi çıkmıyodu hafif ateşi vardı şimdi iyi iş çocuk misafir bide hamilelik çok zor allah yardımız olsun

Gunaydin, hayirli olsun. Biz de kismetse iki hafta sonra ogrenmeye gidecegiz. Minikler insallah gittigimizde gosterir de bizi daha fazla meraklandirmazlar :)

gunaydın canım olsun az daha sabret bende dun aldım testımın sonucunu benımde temız cıktı bısey yok sukur 4 ekımde gel cınsıyetıne bakıcaz dedı allah hayırlısını versın ıns

evet hayrılısı sağlıklı olsunlarda cinsiyet pek önemli değil eninde sonunda öğrenecez nasılsa

günaydın canm ne güzel ikili testin temiz çıkmış gözün aydın. cinsiyeti öğrenirsin diyordum ama öğrenememişsin, neyse hayırlısı olsun bakalım, az daha bekleyeceksin desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…