- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
Düşük tehlikesi atlattım canım 5 hafta önce, hastanede yattım 3 gün kadar, şuan Allaha şükür iyiyim ama eşim o halimi gördüğünden beri gardiyanım oldu resmen, bende korkuyorum tabi onun için sesimi çıkarmıyorum. Uzanmasam bile kendimi yoracak şeyler yapmıyorum.
Bende daha öğrenemedim, salı günü bakalım doktora gidicez . Karnıma yüzük mü tutmadım, çin-rus-yorumcu takvimlerine mi bakmadım ama hepsi farklı sonuç çıkartıyoryayvansa kız, sivriyse erkek derler benim sivri ama annem bana hamileyken de karnı sivriymiş, sonuç ben
çok geçmiş olsun. neyseki atlatmışsın
karın şekliyle gerçekten alakası yok. benimde göbüşe bakan kız demiştii
canım evet çalışmıyorum çalışanları yani sizleri çoook takdir ediyorum maşallah deyimhem hamilelik hem iş allahım kolaylıklar versin .....jeli 12. haftada bıraktım canım ben ama hala bu su gibi akıntı devam ediyo anlamadım druma sormam lazım :44::44:
hayırlısı artık hepsi kabulumüz
bende önceden suya bile kalkmazdım şimdiyse karşı koyamıyorum yeme isteğine :18::18:
bu 4 boyutlu ultrason için ekstra ücret ödeniyomu??????
saol canım. gerçekten hem iş hem hamilelik zor oluyomuş.rabbime emanetiz canım o su gibi akıntı bende de var. dr um sorun olmadığını söyledi. akıntı kokulu ve rengi rahatsız edici deilse bu hamilelik haftalarında önemli değilmiş.
walla geceleri asla yemem diyenler büyük konuşmayın.bende çok dikkatli beslenen,düzenli spor yapan biriydim ama şimdi gece resmen gözüm dönmüş olarak kalkıp direk dolaba saldırıyorum
canım 4 boyutlu ücretli değil. usg makinesinin farklı bir özelliği(modu)hiç girmediysen kesinlikle girmelisinçookkk güzel
4 boyutlu ücretli değil canım normal muayene ücreti ödüyorsun dr.un usg makinası gelişmiş bir model:)bir arkadaşta yazmış zaten.
Tam göremediği için kesin degil demiştir canım asıl 19 haftada anlasılıyormus erken yani daha kesin demesi için buarada gözün aydın benim daha sonuclar cıkmadı(
arkadaşım çok geçmiş olsun mesajını okurken inan tedirgin oldum inşalah bebeğin bişey yoktur diye içimden dua ettim allahım kuzunu korusun iyi haberlerini bekliyoruzKızlar korkutucu bir olay yaşadık. Haftasonu biraz gezdik. Evde bir saat filan yattıktan sonra ayağa kalktığım gibi bir anda içimden kan boşaldı. Ben regl olduğum zamanlarda bile bu kadar kan görmemiştim. Çok korktum. Hemen acile gittik. Nobetçi doktor hem ultrasonla bebeği kontrol etti, hem vajinal muayene yaptı. Kendi doktoruma haber verdi. Hemen yatış verdiler. 1,5 gün hastanede yattım. Kendi doktorum da kontrole geldi. Bebek çok şükür iyi. Fakat plesanta yırtılmış. Evde yatak istirahati verdi. "2 hafta sadece tuvalete kalkabilirsin" dedi. Cinsel ilişki yasak, hareket yasak. Kanamam az da olsa hala devam ediyor. Gerçekten çok korktum. Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın.
canım geçmiş olsun yapacağın ıhlamur ve nane limon içebilirsin ama ıhlamuru abartmaman lazım fazlası zararmış gebelereGünaydın kızlar grip oldum hiç iyi değilim ve ilaç alamıyorum napabilirim sizceeeee?:2:
Yatıp dinlenemiyorumda çalışıyorum bu ara izin alma şansımda yok yandım ben
tebrikler oğlan patlaması var galibacinsiyeti belli oldu oğlum olacak çok mutluyum....
maalesef bişey diyemiycem ben kullanmıyorumMagnezyum tozu içen var mı?
Zor içiyorum midemi deliyor sanki
oyy maşallh iki oğlan ne güzel çok tebriklermerhabalar...
dün doktora gittim bir oğlan daha geliyor iki oğlan annesi olmak neymiş göreceğiz bakalım...
tebrikler arkadaşımbenim de kızım olcak inş...
Onermiyormus. Yapmicak. Onun yerine detayli ultrason dedi? Acaba uclu test yaptiran varmi?
aynen ben de.birde nazlısın diyenler hemcinslerimiz daha cok.çoğu da anne olmuş kişiler.ya zaman geçtiği için unutuyorlar ya da bünyelerimiz farklı tepkiler gösteriyor demek ki.benimde hala şikayetlerim devam ediyor ve bazı kendini bilmez insanların sende ammada nazlısın demelerine sinir oluyorum ... ne çektiğimizi bilmeden yorum yapmaları yokmu sinir oluyorum.....
ben de cok beğendim ve markayı da cok merak attim.bana özelden hangi marka olduğunu yazabilirsen çok sevinirim arkadaşım.Kizlar ben bugun gezerken sevdigim bi markanin bebek reyonunda cok guzel urunler gordum markanin adini yasak olabilir diye yazmadim :/ bi an once hepsini almak istiyorum cok guzeller sizinle de paylasmak istedim :))))
Aminnn. Bende cam silmiştim bir hafta öncesinde o günde baya yürümüştüm. Şimdi bol bol dinlenme vakti, kurumuş kan gelince hiç endişelenme, önceki kanamayı atıyordur bünyen. İlk dört ay bitene kadar çok çok iyi bakmalıyız kendimize, daha doğrusu bebişlerimize
iş yerinde arkadaşımın birinin 11+5 iken, diğeri 12 haftada belli oldu cinsiyeti canım umarım belli olur:)
günaydın kızlar bende dün dr gittim ikili testin sonucunu aldım kötü bişey yok iyi dedi çok şükür
çok yoğundu dr okadar çok hastası vardıki adam bitkindi bende cinsiyetine bakabilirmiyiz diye
soramadım :) muayenede kısmetse 2 haftamız kaldı
Gunaydin herkese
Aybuke bybise bakan dra git birak kadin dogumcuyu odaha dogru ilac verir, gecmis olsun.
Benim misafirler 12 ye dogru gitti 12 de yataktaydim kizim gece iyi degildi bogaz agrisi vardi simdi okadar kotu degil yoksa kontrole goturecwktim umarim iyilesecektir.
günaydın kızlar bende dün dr gittim ikili testin sonucunu aldım kötü bişey yok iyi dedi çok şükür
çok yoğundu dr okadar çok hastası vardıki adam bitkindi bende cinsiyetine bakabilirmiyiz diye
gunaydın canım olsun az daha sabret bende dun aldım testımın sonucunu benımde temız cıktı bısey yok sukur 4 ekımde gel cınsıyetıne bakıcaz dedı allah hayırlısını versın ıns
Kizlar bugun doktorum 3lu testi onermiyorum dedi. Yapmicakmisiz.
Bu konu da bilgisi olan var mi?
1 ay sonra detayli ultrason yapicakmis onun yerine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?