gunaydın canım olsun az daha sabret bende dun aldım testımın sonucunu benımde temız cıktı bısey yok sukur 4 ekımde gel cınsıyetıne bakıcaz dedı allah hayırlısını versın ıns
bu haftalarda söylenen cinsiyet tahminlerine güvenebiliyorlar mı? ben 15+2 de erkek olduğunu öğrendim ama hala emin değilim, 20. haftada emin olacağım.
önceden genelde başka konulara yazılar yazardım burda çünkü bebeğim olmuyordu 3 yıl beklemenin ardından çok şükür bu duyguyu tattım muhtemeln doğum tarihim 12 mart rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasib etsin cinsiyeti belli olan var ben cuma günü gidicem ama muhtemelen öğrenemicem :) olsun aranıza yeni katıldım yani birde kızlar ekimden itibaren arada bebek bezi alsam çokmu erken sizce:)
Hosgeldin canım öncelikle ve hayırlısı olsun :))Çocugu olan tüm arkadaslarım tecrübelerine dayanarak sakın bebek bezini önceden almayın diye özellkle tembihlediler cünkü hercocuk her bezi kabul etmiyormus bazı markalar pişik yapıyormus tüm kaliteli bezleri almıslar pişik yapmıs en son bimin bebek bezini denemişler o cok iyi gelmiş :)) yani demem o ki smdiden alacagına onunyerine birikim yap zamanı geldiğinde alırsın bana söylenen bu seninlede paylasmak istedim ....önceden genelde başka konulara yazılar yazardım burda çünkü bebeğim olmuyordu 3 yıl beklemenin ardından çok şükür bu duyguyu tattım muhtemeln doğum tarihim 12 mart rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasib etsin cinsiyeti belli olan var ben cuma günü gidicem ama muhtemelen öğrenemicem :) olsun aranıza yeni katıldım yani birde kızlar ekimden itibaren arada bebek bezi alsam çokmu erken sizce:)
önceden genelde başka konulara yazılar yazardım burda çünkü bebeğim olmuyordu 3 yıl beklemenin ardından çok şükür bu duyguyu tattım muhtemeln doğum tarihim 12 mart rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasib etsin cinsiyeti belli olan var ben cuma günü gidicem ama muhtemelen öğrenemicem :) olsun aranıza yeni katıldım yani birde kızlar ekimden itibaren arada bebek bezi alsam çokmu erken sizce:)
Hepsi birbirinden guzel bayildim. Erkek bebek icin bu sectiklerin dimi ? Bana adini gonderirmisin bakmak istiyorum bende.
hayırlı olsun çok sevindim sağ salim kucağına alırsın/alırız inşallah, bez konusunu hiç düşünmemiştim ama sanki erken gibi geldi bana
acıkcası bende merak ettim walla kız içinde eminim cok gzel seyler vardır banada msj atabilirmisin canım rica etsem :))
ben kasıma kadar çalışıcam sodexo veriyorlar oyuzden onun parasıyla bezi almayı düşünüyorum oyuzden neyse önemli olan ya kızlar şu yazılarınızın altında bebeklerın bilgileri yazıyorya bende istiyorum nasıl yapıcam
günaydın sevgili anneler...
Dün kontrolüm vardı. Ikili test için gittik bebişimle hastaneye.... Gittik gitmesine ama benim yumurcak doktor amcalarına ölçüm yaptırtmadı :) saat 10:15'ten saat 15:00'a kadar hastahanelerde bekledik durduk küçüğüm sakinleşsin durulsun diye ama ne mümkün :)O kadar hareketliydi 3 kere ultrasona girdim yinede ölçüm yapamadılar :) Doktor bile şoka girdi bu nasıl birşey ölçüm alamıyorum dedi :) başındaki asistanların hepsi yerdeydi en son :) çekeceğim varmış yaramazmış kuzum Bikaç gün sonra tekrar gitcez durursa ölçü alacak doktor =) dünden beri gülmekten duramıyorum .... Hareketleri inanılır gibi değildi resmen dalga geçti bizimle sıpam :)
günaydın sevgili anneler...
dün kontrolüm vardı. ikili test için gittik bebişimle hastaneye.... gittik gitmesine ama benim yumurcak doktor amcalarına ölçüm yaptırtmadı :) saat 10:15'ten saat 15:00'a kadar hastahanelerde bekledik durduk küçüğüm sakinleşsin durulsun diye ama ne mümkün :)o kadar hareketliydi 3 kere ultrasona girdim yinede ölçüm yapamadılar :) doktor bile şoka girdi bu nasıl birşey ölçüm alamıyorum dedi :) başındaki asistanların hepsi yerdeydi en son :) çekeceğim varmış yaramazmış kuzum bikaç gün sonra tekrar gitcez durursa ölçü alacak doktor =) dünden beri gülmekten duramıyorum .... hareketleri inanılır gibi değildi resmen dalga geçti bizimle sıpam :)
yok arkadaşlar sizin gibi bebeğimin doğum tarihini giriyorum ama çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?