ayy ciddi misin...ne güzel inşalalh ben de görebilceğim cuma günü...
canım devlette ikili test ücreti alınmıyor değil mi?
bende cumartesi yaptırıcam diye düşünüyorum ama bizim pıtırcık neler yapacak bakalım
canım bizim takvimimizn altında , eklemek için tıklayın diye yazıyor ya orayı tıkla ve bilgileri gir.
öyle yaptım ama sadece hamilelik günlüğü yazısı çıkıyor profilimde yapamıcam herhalde neyse artık
herkese günaydın grip oldum çok fenayımarkadaşlar daha önce konu açmıştım ama cevap alamadım ankarada 4 lü test yaptıranınız varmı yada nerede yaptırabileceğimi bileniniz
kızlar birşey soracağım;
ikili test için devlet hastanesine gideceğiz.bizden ücret talep edilecek mi? yoksa özelde mi geçerli bu uygulama?:44:
Benide eklerseniz sevinirim:).Listede ismi yazan arkadaşlar, cinsiyet öğrenenler bana özel mesaj atsın listeyi güncelleyelim.
Şimdiden hayırlı olsun darısı başıma
Beklenen dogum tarihi 6mart:)Benide eklerseniz sevinirim:).
Istanbul,yas 30,ilk bebegimiz, veee oglusum olucak:))
cnm mrb... bende testleri devlette yaptırıyorum hiç bir ücret istenmiyor.
Devlet hastanesinden alınmıyor canım hatta bazı özel hastanelerde almıyor bnimki almadı sadece muhane ücreti ödedim
geçmiş olsun.ben de oldum olacağımbaşım ağrıyor halsizim.gece bir titreme aldı beni sorma....:2:
gelince hastaneden yazarsın cnm cok tatlılar ya :)
öyle yaptım ama sadece hamilelik günlüğü yazısı çıkıyor profilimde yapamıcam herhalde neyse artık
çok geçmiş olsun çok zormuş hamileyken hasta olmak ilaç kullanamadığım için tek yaptığım nane limon içip terlemeye çalışmak sürekli hapşırıyorum bebeğimde zıplıyor :)
günaydın sevgili anneler...
dün kontrolüm vardı. ikili test için gittik bebişimle hastaneye.... gittik gitmesine ama benim yumurcak doktor amcalarına ölçüm yaptırtmadı :) saat 10:15'ten saat 15:00'a kadar hastahanelerde bekledik durduk küçüğüm sakinleşsin durulsun diye ama ne mümkün :)o kadar hareketliydi 3 kere ultrasona girdim yinede ölçüm yapamadılar :) doktor bile şoka girdi bu nasıl birşey ölçüm alamıyorum dedi :) başındaki asistanların hepsi yerdeydi en son :) çekeceğim varmış yaramazmış kuzum bikaç gün sonra tekrar gitcez durursa ölçü alacak doktor =) dünden beri gülmekten duramıyorum .... hareketleri inanılır gibi değildi resmen dalga geçti bizimle sıpam :)
yazarım canım yazmammı o heyecanla insan size anlatmak paylaşmak istiyor zaten :)
bugün ilk defa kendimi çok halsiz hissediyorum valla bu çocuk sanırım enerjimi tüketiyor :)
yazarım canım yazmammı o heyecanla insan size anlatmak paylaşmak istiyor zaten :)
bugün ilk defa kendimi çok halsiz hissediyorum valla bu çocuk sanırım enerjimi tüketiyor :)
oohh ne güzel yaramazlık yapsın da böyle yapsın, hep güldürsün annesini Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?