2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
herkese günaydın grip oldum çok fenayım arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama cevap alamadım ankarada 4 lü test yaptıranınız varmı yada nerede yaptırabileceğimi bileniniz

öyle yaptım ama sadece hamilelik günlüğü yazısı çıkıyor profilimde yapamıcam herhalde neyse artık

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

burdan yap canım .umarım olur

yazdığım linkte çıkmıyor şimdi tıkladım.sen kullanıcı kontrol paneli kısmını tıkla sağ üstte.sonra sl tarafta profilini düzelt yazıyor.onu tıklayıp gerekli bilgileri girebilirsin.

Son düzenleme:
herkese günaydın grip oldum çok fenayım arkadaşlar daha önce konu açmıştım ama cevap alamadım ankarada 4 lü test yaptıranınız varmı yada nerede yaptırabileceğimi bileniniz

geçmiş olsun.ben de oldum olacağım başım ağrıyor halsizim.gece bir titreme aldı beni sorma....:2:

kızlar birşey soracağım;

ikili test için devlet hastanesine gideceğiz.bizden ücret talep edilecek mi? yoksa özelde mi geçerli bu uygulama?:44:

Devlet hastanesinden alınmıyor canım hatta bazı özel hastanelerde almıyor bnimki almadı sadece muhane ücreti ödedim

cnm mrb... bende testleri devlette yaptırıyorum hiç bir ücret istenmiyor.

Devlet hastanesinden alınmıyor canım hatta bazı özel hastanelerde almıyor bnimki almadı sadece muhane ücreti ödedim

teşekkürler kızlar.ya netten bakıyordum aldındığını yazan olmuş da şaşırdım.bu nasıl bir test ki dedim.korktum gitmeye açıkçası
bu ödleklikle nasıl doğuracağım bilmiyorum

geçmiş olsun.ben de oldum olacağım başım ağrıyor halsizim.gece bir titreme aldı beni sorma....:2:

çok geçmiş olsun çok zormuş hamileyken hasta olmak ilaç kullanamadığım için tek yaptığım nane limon içip terlemeye çalışmak sürekli hapşırıyorum bebeğimde zıplıyor :)

gelince hastaneden yazarsın cnm cok tatlılar ya :)

yazarım canım yazmammı o heyecanla insan size anlatmak paylaşmak istiyor zaten :)
bugün ilk defa kendimi çok halsiz hissediyorum valla bu çocuk sanırım enerjimi tüketiyor :)

çok geçmiş olsun çok zormuş hamileyken hasta olmak ilaç kullanamadığım için tek yaptığım nane limon içip terlemeye çalışmak sürekli hapşırıyorum bebeğimde zıplıyor :)

Bende 2 gündür sürekli hapsırıyorum ve hapsırdıkca kasıgımdan cok fena bi agrı giriyo hastamı oluyorummm yoksaaa 53:

oohh ne güzel yaramazlık yapsın da böyle yapsın, hep güldürsün annesini Maşallah

selam kızlar;
bugün doktor kontrolümüz var doktor cinsiyetine de bakarız dedi bugüne kadar hiç merak etmiyordum ama şimdi inanılmaz merak ediyorum ya göstermezse nasıl sabredeceğim bilmiyorum

ben fazla su içmediğim için bebeği etkilemiş onun için bu kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadır. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar

ayy çok heyecan yaptım rabbim sağlıklısını versin hiç kızım olsun oğlum olsun demedim hayırlısı neyse o olsun

sizlerinde hayırlı haberlerini alırız inşallah gelince yazarım inşallah

yazarım canım yazmammı o heyecanla insan size anlatmak paylaşmak istiyor zaten :)
bugün ilk defa kendimi çok halsiz hissediyorum valla bu çocuk sanırım enerjimi tüketiyor :)

cnm sorma ya inan dün akşamdan beri giricem kk ama hep bir aksilik cıktı ancak bugün paylaşabildim :) ben hergün halsizim her sabah kusuyorum ama alıştım sanırım böyle yasamaya :)

ay böyle dr gidecekler oluyo nedense sanki ben gidecem ben heycanlanıyorum güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…