selam arkadaşlar. çok üzgünüm,sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
bu olayla bu seneki iş hayatımda bitti:2::2:
selam arkadaşlar. çok üzgünüm,sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
cnm sorma ya inan dün akşamdan beri giricem kk ama hep bir aksilik cıktı ancak bugün paylaşabildim :) ben hergün halsizim her sabah kusuyorum ama alıştım sanırım böyle yasamaya :)
ay böyle dr gidecekler oluyo nedense sanki ben gidecem ben heycanlanıyorum güzel haberlerini bekliyoruz cnm
merhaba kızlar haftaya salı doktor randevum var.cinsiyeti öğrenirim inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun... Çok yormuşsun kendini
canım ben hamileleğimin başından beri hiç kusmadım çok şükür, bulantımda çok hafif hafif yemeklerden sonra oluyordu oda kalmadı nerdeyse :) hep homili gırtlak yediğim için enerjim tam valla :) ama bugün kolumu kaldırcak halim yok niyeyse
ay inşallah canım güzel haberlerle gelirim, nasıl geçicek günler bakalım :)
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
çook teşekkür ederim arkadaşlar... insanın aklının ucuna gelmeyen başına gelebiliyor. allah hepimizin bebeklerini korusungeçmiş olsunn canımm kendine dikkat et, bende de 1.5 aylıkta kanama oldu birsürü ilaç kullandım geçti çok şükür atlattım o günleri
Kızlar 13+3 ikili test için geç bir tarih mi? ?? anca o güne randevu bulabildim .....
çook teşekkür ederim arkadaşlar... insanın aklının ucuna gelmeyen başına gelebiliyor. allah hepimizin bebeklerini korusun
değil canım 13+6 son gün
selam kızlar;
bugün doktor kontrolümüz vardoktor cinsiyetine de bakarız dedi bugüne kadar hiç merak etmiyordum ama şimdi inanılmaz merak ediyorum ya göstermezse nasıl sabredeceğim bilmiyorum
ben fazla su içmediğim için bebeği etkilemiş onun için bu kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadır. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar
ayy çok heyecan yaptım rabbim sağlıklısını versin hiç kızım olsun oğlum olsun demedim hayırlısı neyse o olsun
sizlerinde hayırlı haberlerini alırız inşallah gelince yazarım inşallah
Kızlar çok hastayım boğazım çok ağrıyor başımda aynı öyle. Burnum tıkandı falan. Doktor fısfıs verdi sadece. Bide rapor verdi evde yatıyorum ama çok kötüyüm yaa ateşlenmesem bari. Buraya bi fikir verirseniz diye yazdım
saol canım. allah birdaha yaşatmasın hiç birimizeGelmiş geçmiş olsun. Ben de iki hafta önce kanama geçirdim. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bundan sonra daha da dikkat edeceğiz napalım.
geçmiş olsun canım. bol bol meyve tüketmen iyi gelir.acil şifalarKızlar çok hastayım boğazım çok ağrıyor başımda aynı öyle. Burnum tıkandı falan. Doktor fısfıs verdi sadece. Bide rapor verdi evde yatıyorum ama çok kötüyüm yaa ateşlenmesem bari. Buraya bi fikir verirseniz diye yazdım
kızlar kötü günleri atlatanlar geçmiş olsun.çok şükür atlatmışsınız geçmiş gitmiş... kafama takılan 14 ,15.haftalarda kanama olması korkuttu beni çünkü ben cuma günü 2-3 saatlik otobüs yolculuğu yapacağım (ilkinde yolcluktan doalyı düşüğüm olduğu için de korkuyorum) inşallah birkaç saatten birşey olmaz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?