2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
güzel hamişler selam
doktora gidecekler hayırlı gidip gelsinler güzel haberlerinizi bekliyorum
benim bi kaç gündür başım ağrıyodu bu zamanlarda olabilirmiş öyle yazıyo
ikili test için cuma günü gidicez bizde heyecan sardı şimdiden

selam arkadaşlar. çok üzgünüm,sakın ben çok iyiyim, bişey olmaz sancım bile yok demeyin kızlar.dün kanamayla acilen dra gittik. çok korktum:18::18: dr keseler de kanama olmadığını söyledi.çok şükür bebeklerim kıpır kıpırdı. çok minik bir kanama alanı gördü. hastanede yattım dün. fitil,iğne ve serum uygulandı.şükür birdaha gelmedi kan ama ben çok korkuyorum.
pazar temizlik yaptım, pazartesi okulun ilk günü çocuklar veliler sınıfı düzenlemek derken çok yorulmuştum ve sancım başlamıştı.kızlar kendinizi koruyun ve benim gibi cesur olmayın lütfen.
bu olayla bu seneki iş hayatımda bitti:2::2:

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun... Çok yormuşsun kendini

cnm sorma ya inan dün akşamdan beri giricem kk ama hep bir aksilik cıktı ancak bugün paylaşabildim :) ben hergün halsizim her sabah kusuyorum ama alıştım sanırım böyle yasamaya :)

canım ben hamileleğimin başından beri hiç kusmadım çok şükür, bulantımda çok hafif hafif yemeklerden sonra oluyordu oda kalmadı nerdeyse :) hep homili gırtlak yediğim için enerjim tam valla :) ama bugün kolumu kaldırcak halim yok niyeyse

ay böyle dr gidecekler oluyo nedense sanki ben gidecem ben heycanlanıyorum güzel haberlerini bekliyoruz cnm

ay inşallah canım güzel haberlerle gelirim, nasıl geçicek günler bakalım :)

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

geçmiş olsunn canımm kendine dikkat et, bende de 1.5 aylıkta kanama oldu birsürü ilaç kullandım geçti çok şükür atlattım o günleri

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun... Çok yormuşsun kendini

geçmiş olsunn canımm kendine dikkat et, bende de 1.5 aylıkta kanama oldu birsürü ilaç kullandım geçti çok şükür atlattım o günleri
çook teşekkür ederim arkadaşlar... insanın aklının ucuna gelmeyen başına gelebiliyor. allah hepimizin bebeklerini korusun

çook teşekkür ederim arkadaşlar... insanın aklının ucuna gelmeyen başına gelebiliyor. allah hepimizin bebeklerini korusun

Gelmiş geçmiş olsun. Ben de iki hafta önce kanama geçirdim. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bundan sonra daha da dikkat edeceğiz napalım.

canım benimm yaa neden su içmiyorsun yoksa çok mu bulantın oluyor, bende fazla içemiyorum günde 3 bardağı geçmiyor malesef ama aşırı bulantılarım var ondan içemiyorum , hayırlı haberlerle gel canım cinsiyetini de öğrenirsin inşallah

Kızlar çok hastayım boğazım çok ağrıyor başımda aynı öyle. Burnum tıkandı falan. Doktor fısfıs verdi sadece. Bide rapor verdi evde yatıyorum ama çok kötüyüm yaa ateşlenmesem bari. Buraya bi fikir verirseniz diye yazdım

kızlar kötü günleri atlatanlar geçmiş olsun.çok şükür atlatmışsınız geçmiş gitmiş... kafama takılan 14 ,15.haftalarda kanama olması korkuttu beni çünkü ben cuma günü 2-3 saatlik otobüs yolculuğu yapacağım (ilkinde yolcluktan doalyı düşüğüm olduğu için de korkuyorum ) inşallah birkaç saatten birşey olmaz......

geçmiş olsun canım... bugün hepimiz bu şikayetle başladık foruma yazmaya benim de başım ağrıyor ,gözüm kızarmış belli hastalanacağım ama bol bol meyve yiyyorum.inşallah atlatırım

Gelmiş geçmiş olsun. Ben de iki hafta önce kanama geçirdim. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bundan sonra daha da dikkat edeceğiz napalım.
saol canım. allah birdaha yaşatmasın hiç birimize
geçmiş olsun canım. bol bol meyve tüketmen iyi gelir.acil şifalar

saol tatlım. ben ilk haftalar çok yolculuk yaptım canım. hiç bir sorun yoktu. 16. hafta da oldu olanlar:18: gerçekten nazara geliyo insan. bol bol nazlanmak ve hamileliğin çok zor geçtiğini söylemek lazım. sakın hiç bi sorunum yok demeyin walla gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…